Lina: Vill ha helg!

Trivs mycket bättre på helgen helt enkelt!

Ledig hela långa dagen! Och jag bara spenderar pengar på mina lediga dagar. Varit överallt känns de som. Drog först en sväng till outleten och där fanns de som vanligt ingenting. Va 2sekunder ifrån att få en p-bot. Kommer ut till bilen och kommer på at jag inte lagt i nån p-skiva. Ser att killen står och skriver vid min bil, jag springer dit och skriker här kommer jag. Han kollar på mig som om jag är dum i huvudet sen går han. Skönt för mig i alla fall!

Sen vidare för en lucnh med fielotta. Trevlig som altlid. Sen blev de Solna centrum, Kista och stinsen. Kom hem med lite smått och gott. Sen har jag även varit i brorsans garage och lagat pärlans radio, så nu jävlar e de party igen!! WWHHHHIII!!

Hunnit med att träna och klippa mamma nu på kvällen. Ocha varje gång jag klipper mamma så tappar jag humöret och blir så förbannad att jag inte får lust för nån ting. De är som hennes hår skickar ut dåliga vibbar till mig!

Nu ska jag nog sova av brist på annat! pössssssssssssssssss

JOHANNA: Så sant, som det var sagt..


Då var man alltså hemma och första skoldagen är avklarad. Känns sådär va... Är pangtrött (kan man vara det?)
efter alldeles för timmars sömn och alldeles för många timmar gnatande om den nya kursen. Egentligen ska det ju bli skitkul med psyk, men allting känns lite motigt just nu.

... Eller det är så mkt blanade känslor; jag saknar solen, stranden, värmen, maten och till och med min spritförkylning (!), men längtar massvis efter ER och prinsen! ♥ Så vi får väl ses snart va? Känner att jag skulle behöva lite positiv energi och så vill jag givetvis höra om hur ni har haft det medan vi har varit borta (hur mkt ni har saknat oss, hur avundsjuka ni har varit, hur kallt det har varit i Sveirge osv ;))! Ser fram emot det!!!


SOFIE: JAG RYSER!


MOORLANDS TOTILAS



Kraven har höjts mina vänner! 


EM 2009 är avgjort, dessutom med ett nytt VÄRLDSREKORD90 PROCENT !!!

Kan ni förstå? 90 % på Grand Prix Kur..


Jag har aldrig sett nå liknande, fick en chock när den kom in på banan i lördags. Titta och NJUT!


Lina: Full fart!

   

känns inte som jag varit hemma förens i fredags innan vi åkte till caledonian. Ja sovit lite men inte varit hemma liksom, you know!

Fredagen va sjukt kul, fick skratt kramp när vi skulle gå. Love it helt sjukt rolig kväll! Sen upp och jobbade lördag, sen direkt vidare med alla moggisar i k:fem till annso. Förfest så de räckte och blev över sen vidare till grabo. Också as roligt!! Hem sov lite för att jobba idag. Direkt efter jobbet blev de Nacka strand. Jonis och Viktor skulle hoppa bungy jump. Lång väntan men va tydligen värt de.



När jag och Nicole skulle gå på toa hittade vi denna skylt på toa dörren!?

 
sjukt!


SOFFI: IKVÄLL!

Jag o Stella pratade om kvällen och blev lite småsugna på en myskväll i haris!

Sååå vi ses väl där I guess? hörs på fönen! :)


SOFIE: OJ vad vi suktade!


Mmm mm mmh!
GIVE ME!


Igår blev det BIO för min, Stellas o Fias del! Riktigt passande måste jag säga, lagom kväll. Spec när man tydligen jobbar söndagar numera som man inte riktigt har velat inse än..
(men jag måste säga att vårat söndags-team är riktigt grymt!)

Vi lyckades iallafall välja en mycket bra film! Emelllanåt kunde man dock tro att vi hamnat på en typ porrfilm? De var inte särskilt blyga med sexscenerna direkt! Fast det tackar man ju inte nej till när huvudpersonen heter Ashton Kutcher!






SOFFI: Finn ett fel?


hmm..


















































Exakt, EN ORM!
Japp jag har faktiskt lekt lite med ormen idag. För det där lät ju bra.
Den verkade lite uttråkad så jag släppte ut han på baksidan. Riskabelt att bo granne med oss, fast lite oväntat besök kan ju alltid vara trevligt. Alla har väl kaffe hemma.

Ehm ja jag har hört det förr, knäpp alltså. Men apropå kaffe, kommer ni ihåg vårat Tisdagsfika? Det kanske vi ska dra igång igen, fast vi kan ta det hemma hos nån. Hos mig nu på tisdag? 

VK SES VI HOS MIG PÅ TISDAG KLOCKAN TVÅ?
<3


SOFIE: Last night!

Tack tack tack får jag väl säga som vanligt för en supertrevlig kväll igår!

Jag Sara Lina började med ett par glas på caledonien, därefter bar det av till Chrilles 20års partaj! ÅH vad jag gillar hemmafester!

Stella o Fia hur var era kvällar?
Ida o Jojo. Vi är inte alls besvikna på eran uppdatering, inte alls.


Idag har jag inte tillfört världen mycket! Precis som att jag gör det så ofta annars.
SÅ skön dag iallafall. Sova ut, käka en god frukost på baksidan och bara ligga där i solen o inte göra nånting! Inte kolla på klockan o behöva iväg nånstans. Länge sen jag hade en sån här dag.

Men nu börjar man ju bli rastlös.


Vad känner alla inför kvällen? Har ni något planerat kanske?
Hade tänkt att vi skulle vara här ikväll, för jag trodde jag hade huset själv. Men det var visst nästa helg..


Jag känner iallafall för party även ikväll!




Skål för ikväll!



Känner mig glad!

Lina.....











     
 

Så kan de gå..

Lina: FREDAG!

Hemma nu, slutade tidigt idag vilket alltid är skönt! Har just nu en paj i ungen(gör matlådor). Tänkte lägga upp lite bilder bland annat på våran nya stella som blev så fin idag!

   
När vi ändå höll på så dokumeterade vi lite koppar hår också! 

   

Ikväll då blir de chrille!? Sara har glömt säga de till dig bara, mobilen ligger där nere så du får ett sms snart.  Ska ner till min paj nu, snart komemr lite bilder från kräfftisen!

FIA: Naaaaaw

Hur kunde jag glömma berätta?! :P

Var hemma hos Stefan igår en kort stund innan jag skulle åka till stallet och då säger han att han hade en liten present till mig... Naaaw liksom! Som ni alla vet så tappade jag ju bort min plånbok förut, vad var det som jag var mest ledsen över? Min "Shit Happens"-pin! Vad fick jag utav Stefan???

Exakt! Han hade köpt en pin till mig med texten "Shit Happens". Mitt ord ju! Han var jättesöt, typ "jag kunde inte hitta en exakt likadan, men jag hoppas du tycker den här är ok..." Ok?! Han hade suttit o letat på internet och beställt den från USA, tydligen en orginalkopia som Marinkåren haft under Vietnamkriget (alltså min e ju inte använd). Njaaa, inte helt nöjd ;) Jättegulligt, blev helt rörd!

Aja, var bara det jag skulle säga ;D

So long <3

Lina: De roligaste jag sett på länge!


Fia: Börjar bli sjuk...

Känns som om jag håller på att bli sjuk :( Fryser, ont i huvudet, ont i kroppen och allmänt trött. Har känt så här hela dagen typ... Suck, orkar inte bli sjuk nu, jag som ska bowla och allt imorn ;)

Såg Lina att du skrivit att helgen skulle bli fullsmäckad, vadå? :P Chrilles födelsedagsfest imorn (som jag tyvärr inte kan komma på :( ), några planer för lördag?

Ne, ska återgå till att tycka synd om mig själv. Skickar en tanke till er alla andra och hoppas att ni mår bra! Ida och Jojo, e inte så lite avundsjuk på er, men ni förtjänar det :)



En liten ynklig puss till er alla!


Lina: Torsdag, snart helg!

Igår va jag som sagt ledig, hjälpte mickan och daniel och flyttade i REGNET! haha men allt kom upp i lägenheten i alla fall! Sen bar de av till tandläkaren och när jag ändå va i sumpan tänkte jag busa lite med fia. Så gick in på hemköp och inhandlade en muffins och punchpraliner geischa (hur stavas de?) och mariann. Drog mig mot fias jobb. När jag va i trapphuset skickade jag ett sms.

"När man minst anar de vore kl 3 kaffet mycket godare med lite punchpraliner."



Sprang upp och ringde på fias dörr. Jag stog där med världens leende och Fia blev så förvånad och chockad och säger. Så där kan du ju inte skriva! Roligt va de i alla fall. Överraskning när du minst anar de!

Helgen blir fulltös. Såklart när man jobbar också. Suck!

Sara: Chrille 20 år!

Hejsan alla fina vk-are!
På fredag så fyller Christoffer Lukas Stolpe (aka Chrille/Lucky) 20 år och det ska firas!
Vi är välkomna, men ännu är det inte bestämt om hur det skall gå till. Kanske blir det middag+utgång eller middag+fest eller något annat alternativ :)

Jag o Sofie har kommit på en liten present som vi kan köpa om vi ska gå på middagen! (vet inte om jag ska skriva det här.. vi tar det sen)


Ni som tycker att detta låter skoj o vill hänga på kan ju skriva på kommentarerna!
pussar&kraamar

Lina: mår bara bra!!

Har inte hört ett ljud av ida och jojo så antagligen har dom hamnat på ett grymt place!! Hoppashoppas!

Vilket fall så har de varit jobb och träning för min del idag. En liten sväng till vby också. Och imorgon är man LEDIG!!!
Ska först hjälpa mickan och daniel och flytta lite. Sen får se om jag hinner med stan eller nått annat skojjigt för att sen bege mig till tandläkaren. Bajskorv helt enkelt tandställningshelvetet har gått sönder, så måste man punga ut onödiga pengar, suck! Sen sväng med mammi och träning!! 

 Nu under kvällen så har jag suttit på golvet och börjat mitt fina fotoalbum som jag ska skapa. Såg i tv tidningen tidigare idag att Linas kvällsbok skulle gå på tv. Funderade lite på om jag sett den eller inte. Slår på tvn när jag sitter på golvet och börjar titta. Världelös film. Töntiga skådisar och en töntig film helt enkelt. Vilket fall så är den slut halv 11. Men Linas kvällsbok skulle börja 8? Kollar tv.nu och ser att jag har kollat på en helt annan film, nån som heter krama mig. Och den va som sagt fruktansvärd så se den inte. haha nu är de natti för mig! hej hopp gummisnopp!


Sara: Klockan som ställer om sig själv!

Jag vill även som alla andra tacka för en helt supe(a)r bra helg!! tummen upp
Men det som har varit jävligt skumt är min väckar klocka... :s

I lördags morse när klockan ringer så snozar jag två gånger. När jag sedan ska stänga av larmet så kollar jag på klockan o ser att jag ställt klockjäveln en timma försent!! I panik ringer jag till Elin o säger att jag blir lite sen...

Senare på kräftskivan ska jag ställa klockan rätt och frågar tjejerna har jag ställt klockan på halv tio nu? 09.30? Alla säger JA. Precis innan jag ska lägga mig (04.30) tänker jag "hm, ska jag checka klockan nu, nej då kommer jag bara få panik över att klockan är så mycket" så jag gör inte det. 

När jag sitter på bussen på söndagen träffar jag en gamal klass kompis och vi snackar lite, och så frågar jag när dom öppnar resturangen som hon jobbar på. "Tolv" säger hon då, "men jag ska vara där klockan elva och fixa innan". Då börjar jag tänka, är inte klockan elva nu?? och jag smyger upp mobilen o kollar på den... 10.oo STÅR DET!!! Då har jag alltså gått upp en timma förtidigt och hunnit åka till vällingby!!! Fick gå hem till mamma en stund... Jag hade verkligen kunnat sova en timma till... suck

Jag förstår inte?! Två dagar på rad har jag lyckats att ställa klockan fel! Eller så ställer någon om den?


FIA: Jaha..

Jaha. Snacka om allt eller inget. Nu är alla tidningar skickade till tryck, har gått 4 timmar sen sista tidningen var iväg och jag är redan uttråkad och rastlös. Kan i och för sig bero lite på att jag i stort sett inte gjort så mycket mer än stirrat in i en dataskärm och gjort, nja, inte så mycket. Nickat - jao, det har jag i o för sig hunnit gjort en del ;) Aja, en kvart kvar sen kommer far min och hämtar mig!

Hakar på tidigare spår på bloggen. Tack för denna helg flickor, har haft jättekul! Känns som om den har vart lång, vi har hunnit med mycket :) Mer helger som denna önskas ;D

Nope, tror jag ska börja stänga ned. Det är jag värd, eller hur? :P

Puss & kram

Lina: Helgen va underbar!

Helgen har varit underbar... Fredag utgång och lördag med kräftis. Blev väl mest redlöst full båda dagarna, men vad gör man inte!? Ida och jojo dom jävlarna ligger på stranden nu och jag ligger i min säng, överväger om jag ska träna eller inte!?

Kunde absolut inte sova igår kväll, låg och vred mig i två timmar och  vaknde 4 timmar senare igen. Suck!


SOFF: höll på att glömma

o berätta om min fantastiska start på jobbet idag. HA HA HA!

När jag kommer dit så går jag in o hälsar på folket, o då precis kommer de där två påfrestande småtjejerna ni vet fram till mig o vad får jag höra. "Oj vad du är hes, och så har DU PÅ DIG TRÖJAN UT OCH IN!"


Obvious? Inte alls.

/en bra förebild

SOFF: TOPPENKVÄLL!

Ni är verkligen verkligen bäst! Underbara vk:are! <3
TACK för en kalaskväll igår asså! Det blev en riktigt grym kräftskiva (osv). ÄNNU fler såna tack!

Men vilket skämt när klockan ringde imorse, fortfarande full då kan jag lova. Men när man väl kommit upp o börjar vakna till liv igen så blir dagen rätt kul. STACKARS Christofffer bara, han har verkligen fått stå ut med en virrig o flummig soffi precis heeela dagen. Mycket skratt dock. Eller vad säger du Steiiar?

Igår trodde jag som vanligt att jag var "nästan nykter". Ni vet hur jag brukar säga. Men sen inser man ju idag hur sjukt jävla full man va. Men det var en bra fylla ändå, perfekt full tror jag. Aja nu börjar jag mumla igen, jag ska dyka ner i sängen nu. Måste sova igen ett flertal timmar som jag missade inatt...  


Godnatt mina gullisar! Och åter igen tack för igår, vi gör allt så bra tillsammans<3


ps. Ida o Johanna landar nog snart, ååh ni kommer ha så bra! :)

JOHANNA: Då var det dags

Jag har precis sagt hejdå till prinsen (ochuschfyblävaddetärjobbigt!!!) och nu sitter jag och väntar på transporten till Arlanda. Känner på mig att Ida kommer att ringa när som helst. Pirrigt! Jag har vägt min väska förresten, 0.5 kg övervikt - är dem hårda på sånt? Hoppas inte! Vill bara att allting ska flyta på nu..

Jag tror det här kommer att bli en underbar vecka, även om det lär finnas inslag av lite längtan och lite saknad, som alltid. Ser dock fram emot att tillbringa lite kvalitetestid med älskade Ida :) Och vi andra, vi får ses så snart som möjligt efter att vi är hemma igen! Och före dess så hörs vi av, right?! Sköt om er nu, tjejer! Vi ska sola & bada fär er med ;p

Puss & kram /Johanna

P.S. Tack för igår förresten. Även om det blev lite kort, så hade jag himlas trevligt. Jag har en ihållande huvudvärk som ständigt påminner mig om detta ;D D.S

ISA: So loong!!

Är så bakis men tack för en aaawsome natt igår tjejer, på ngt vänster blev det riktigt trevlans och kunde inte haft en bättre sista-augusti-kväll i swe!! NI ÄR BÄST BÄST BÄST, älskar er verkligen av hela mitt hjärta!

Men jag har jättebråttom nu för klockan har blivit mkt och jag har en del saker kvar att göra innan det bär av till Kreta! Vi messar om var vi hamnar och ifall det blir samma som där ni var, räknar jag med att ni kommer hjälpa oss att plocka russinen ur kakan så vi får ut det mesta och bästa av den här trippen ;);)

Sköt om er nu ÄNGLAR!!

ONETWOTHREEFOURFIVESIXSEVEN<3

JOHANNA: Checktext

Då var sista arbetspasset avklarat och nu nalkas en hejdundrande skön semester - som jag har längtat! Ändå var det lite blandade känslor att säga hejdå till arbetskollegor och kids... En gnutta ledsamt till och med. Men imorgon vid den här tiden är jag säkert på att jag har helt andra känslor... Sneglar på klockan och drar slutsatsen och en av känslorna lär vara paniiiik för NU (imorgon vid den här tiden) LYFTER VI :D :D :( :( :( Ida, kör vi en wirre innan eller? Kanske två? Lär behövas! Är en aningen skeptiskt till att vi två ska flyga tillsammans, men men, "det löser sig nog". Hmpf. I övrigt känner jag bara pirr pirr och åter pirr. Jag har packat ned, packat upp, packat om och packat ned igen, ändå har jag säkert glömt hälften och samtidigt packat ned alldeles för mycket. Som vanligt med andra ord? :D Nu fattas bara ett antal hejdå-kramar, en sista natt med älsklingen och öhm, PASSET.. men det kommer, det kommer. Det här blir nog en bra kväll!

Puss!


SOFFI: Helgen är planerad

till slut..! Och den lär bli grym som vanligt!

Fredag, imorn alltså, träffas vi strax efter 8 i Vby (alltså när Lina slutat) o rör oss in mot stora staden, till nån av alla mysiga uteserveringar! Sen har vi även planer för utgång för er som inte hört det, så tagga till! 

Lördagen kör vi kräftskiva här hos mig, från klockan när ni vill och framåt! Ju tidigare desto längre o roligare kväll! Så tag med er kräftor dricka o allt vad ni nu är sugna på !
Hör av er vilka som kan o om ni undrar något, vi lär ju höras på tel!

Aja nu är det sängdags för min del, jobb imorn och lika tidigt som vanligt! Åh juste tack för ikväll ladies, nice thaimassage o trevligt kvällsbesök! hehe <3


Godnattpuss!


S: Vad gör alla

en solig dag som denna? :) Och senare ikväll?







Och det jag egentligen skulle komma till var o fråga om inte alla kunde ta o vakna lite o ge några bra svar på "kräftskive-inlägget" här nedan?
Det är liksom fredag imorn..

S: Sommaren är inte förbi!


Sommar i Waxholm!
StellaLinaFia¨


Min eftermiddag idag har tillbringats(rätt ida?) ute på baksidan i solen! Med tidningar musik o vattenmelon, helt underbart! Kan det inte få vara sommar ett tag till, är inte direkt redo för höst känner jag..

Och hurrni snart är det fredag och det var några som helst ville ha kräftskivan då istället för på lördagen, men då undrar jag om ni kommit fram till nånstans där vi kan vara? Har ni hört er för hemma och kanske kan komma med ett bra förslag hehe? Som sagt så kan vi iallafall vara hos mig på lördagen!

Nu är det dags för träning igen, Lina ses vi där eller jobbar du kanske? 
Puss&Kram Suffebarn 

FIA: Häcken full med jobb!

Skjut mig! Tryckvecka = helvetesvecka! Kul att man har två veckor i månanden när man är så där jättesocial och trevlig. Not.

I vilket fall, sitter här nu och knappar på datorn. Mail droppar in lite nu och då, en fråga eller två från produktion som man ska försöka klura ut. Ont i huvudet, ont i nacken, ont i axlarna, ljumsken, foten. Sen har jag lite ont i fingerspetsen oxå på mitt högra finger sen jag stack in pinnegrejen på skärpet där. Inte med flit så klart. Hmm. Trött, nedstämd, irriterad. Allt känns prima nu helt enkelt, inte alls bitter. Haha, hör hur jag låter! Bitterfittan numero uno! ;)

Nä, nu ska jag stänga ned skitdatorn och hoppa in i duschen. Juste kanske ska nämna att datajävlen typ har virus oxå, eller egentligen är den bara överfull så det är därför som allt går så långsamt, men det känns lite bättre att skylla på något lite "allvarligare".

Imorn är det ridning som står på tapeten, undra vem man får. Känns lite blandat det här med ifall jag inte ska rida kvar på Virri. Jag tycker ju så otroligt mycket om den hästen och jag tror verkligen att han skulle kunna ta sig i kragen och bli riktigt duktig, men frågan är om jag orkar vänta i 3 år för att vi ska kunna bli någonting. Jag är trött på att vara skitnöjd efter ett program och tycka att Virri aldrig gått bättre men sen få 54 %. Kul? Nja, så där va! Jag är trött på att komma sist ;) Dom två första gångerna nu så har jag suttit på en pålle som heter Night Rider (haha, schysst namn!)  Får se vad som händer och sker... Aja, keep you update ;)



Min prins, han är så vacker!

xoxo


Lina: Känner ni samma som jag!?

Får panik på denna tråkiga och trista vardagen!

För typ två veckor sen va de inga problem med att ta ett glas vin på kvällen ÄVEN FAST MAN JOBBAR. Men nu känner ni? Typ sitter hemma, orkar inte gå ut, de är skönt under täcker framför tvn. Pratar inte om nån annan än mig själv. Precis så är jag! Men ändå så vill jag, men orkar inte. De är nog kukvädrets fel! Får panik, är de nån mer som har panik?
JAG VILL INTE BLI SÅHÄR TRÅKIG!

Lina: upplysning

De är dumt att ställa sig på en varm plattång, de gör ont!

Vilket jag gjorde i morse, kanske ska lyssna på mamma nästa gång hon säger att grejerna inte ska ligga på golvet!?


Lina: Blir så trött!

Varje gång jag kommer hem såhär på kvällskvisten med the pearl så är alltid parkeringen full. Och varje gång blir jag rasande, för folk kan varke köra bil eller PARKERA.

Vi har ju en så kallad sneak. Där man inte får parkera men alla gör de endå. De är nån slags avlastningsplats som inte lastar ifrån. Där får man lappar på bil rutan från finnen ovanför. Tänk då på att han har "hand om" buskarna runt denna sneak. Han tror liksom de är hans sneak. För när hans son ska komma över helgen från finland eller vad vet jag, då ställer han ut sin bil där tills hans son komemr och då står sonen där hela helgen. är de ok?



Vilket fall så har jag och pappa fört vidare denhär fejden. Men vi har inte mer än rätt! På denna parkering som alltid är proppfull på kvällen och tom på dan har vi en sto jeep. Föraren till denna jeep tycks väl inte få in den i garaget så han kan palera hur han vill. Vi har redan satt en lapp på honom om att han vunnit första pris i prakering i området. Idsg har han ställt sig i mitten på två rutor! Så att tre bilar får plats på den raden istället för två. Så jag komemr hem skriker lite om att vi måste skriva lapp. Då säger pappa att nää vi ställer bilen där istället. Och tack jag vet pärlan, den är ju liten. Så den går in i denna "ruta" men är ca en dm från hans dörr. Men vadå han har ju ställt sig med så mycket svängrum på andra sidan så han kan väl gå in genom den drren!? Vilket fall de är fejd!

Lina: Sweeet


SOFFI: Pojken i randig pyjamas

                           

Sitter just nu hemma med Lina o tittar på denna filmen, jag har redan sett den en gång och det räcker egentligen. Och just nu är det de jobbigaste scenerna så jag spanar in lite i dataskärmen ett tag.. 

Det är en riktigt bra film, grymt bra! Men otroligt jobbig. Precis som det står på baksidan "en gripande o tänkvärd film som kommer dröja sig kvar i ditt medvetande långt efter att eftertexten slutat rulla".. så sant, så sant!

NI MÅSTE SE DEN! Men räkna med o vara lite depp ett par dagar. 

 

SOFFI: Jag säger bara


SOFFI: HELGEN @ BRISHOLMEN

Var superlyckad!

Däremot höll den först på att inte ens bli av.. båten som vi skulle ta över till ön vägrade starta, men tack vare Stellas snälla grannar så löste det sig ändå! 
Kvällen bestod sen av en hel del kräftor, baguetter, rosé, snaps + visor, chips, glada människor, dans, "landet lekar" och mycket mer. UNDERBART! 

Lördagen däremot. Började inte direkt bra, MEN som vi förtjänade tror jag. Vi väcktes av ett fjädrans fågelliv utanför fönstren, skator o kråkor.. 
"Vart ställdes soppåsarna med allt kräftskal?" .. "OJ!"  "HELVETE!" 
Steiiar kliver upp o kikar ut.. Jo men visst, kräftskal/huvuden/kroppar, servetter o skräp överallt på hela verandan o runt på trädgården. Sjukt skrattretande. Men det var det väl värt antar jag?

Efter den städningen blev det frulle o ett tappert försök till o sola en stund nere på bryggan men helt otippat så hamnade vi i en hög med bakislunch o film på soffan. Mys! 

Tack för en toppenhelg friends! Ni är som alltid bäst! 

Dessvärre har jag inga bilder att bidra med från kvällen, utan de tror jag att Sara Stella eller Fia får stå för! Dock så kan jag tänka mig att minst hälften av de är förbjudna att lägga upp(både här o på facebook).. Ni vet hur det slutar när man kommer ut på landet. Hehe 


Innan jag glömmer det så ska jag passa på att fråga vad alla tänkt inför helgen? Jag o Lina har nämligen pratat lite om en till kräftskiva NU på lördag hemma hos mig! Vad säger ni?  SKOJSKOJ säger jag! Hoppas ALLA kan!
Hör av er mina hjärtegull nu måste jag kila till träningen, Lina är redan där o kör dubbelpass, shit du e bra! PUSS

/ Sofies rumpa!

Lina: Har fått världens bästa present!

När jag fyllde 18 fick jag världens bästa present, den bästa jag kommer minnas och som jag aldrig tänker göra mig av med. Jag fick den av mitt hjärta Sofie. Dom flesta har nog sett den och bläddrat i den. De är en "pärm" full med foton, alltså minnen! Mår så bra när jag bläddrar i den, vilka fina människor jag har omkring mig! Denna pärm går inte att ersätta mot nånting! Den är värd allt, Tack Sofie uppskattar denna present jätte jätte mycket!


Lina: Hemma rån halmstad, ledig idag!!

Resan hem igår gick suveränt bra! segt att åka bil så länge bara. Drog förbi ullared och shoppade lite. Kvällen i lördags va helt sjuk! Hade så jävla roligt! Först så va vi på "Limerick" sen vidare till vette fan va de hette? Drack skumpa och hade de jätte trevligt!

Drar iväg till salongen en snabbis nu, en säljare kommer på besök.


JOHANNA: På bättringsvägen...

Ja, då promenerar man längs med bättringsvägen iaf. Fortfarande hängig, hostig och snorig men ingen huvudvärk och ingen feber idag. Alltid något! Jag känner mig less på att sitta hemma och göra ingenting nu och ser fram emot att kunna röra mig utanför dörren den kommande veckan. Det blir tidiga mornar, jobb, förhoppningsvis ett par trevliga stunder med vänner & prinsen och minsann lite pirr och planering inför söndag, eller hur Ida? :D Btw Ida, jag är inte alls ledig på fredag... Jag ljög. Jag är ledig på torsdag. Men slutar kl 15:00 på fredag, så det finns tid ändå?

I övrigt så har jag fått reda på att jag ska göra min psykpraktik på St Göran i höst - nära och bra! Vet dock inte vilken avdelning jag hamnar på, så det återstår och se. Känns rättså spännande faktiskt. Jag ser fram emot skolan och skolstart. Under tre månaders "ledighet" hinner man längta tillbaka litegrann, tro det eller ej. Det ska bli himla kul att träffa alla igen!

En annan sak som ska bli himla kul är att få läsa och se bilder från helgen, så bring it on! Jag är stolt över Lina som uppdaterat gaaanska flitigt, men ni andra borde skämmas! ;) Ni kan väl inte fortfarande vara bakis, eller? Pratade kort med Ida igår och har förstått att det blev jättelyckat iaf. Är suuuperavis på er, så ni får lova att vi har en till kräftskiva denna säsong? Okej??! Som tur är så har jag haft min älskling här hos mig hela helgen, och blivit riktigt ompysslad med glass, te, mackor och puffade kuddar, så jag har inte bara deppat. Lite har jag mått som en prinsessa också. Tack älskling! ♥

Lina: Tjena faaan!

Kan nästan satsa pengar på att ni ligger i hög i stellas soffa på landet och ska åka snart, snart ska ni åka. HAHA har jag rätt?

Jag sitter här, lyssnar på bra musik precis slaggat lite, dricker kaffe och kollar nördig tv på danska!? Gårdagen va hur kul som helst. Först ut och käka, jag va full innan mkaten kom in, sen lite samtal med er ju sen vi gick till ett place som heter mårtenssons, va mycket folk och vi blev såklart bortputtade från danska golvet, "för titta på er" av bitchiga tjejer. HAHA, kan inte rå för att vi är stockholmare? hahah

De regnar och luktar koskit i hela stan, sådär faktiskt! Imorgon drar de hem efter en till utgång ikväll!

Hare så hörs vi! PÖSSSS

FIA: Varit lite passiv...

Hej alla glada!

Känner mig lite dålig för att jag varit lite passiv här på vår älskade blogg :( Har haft mkt på jobbet och folk som springer omkring bakom mig, passar inte riktigt att sitta o blogga då liksom ;) Men skärpning ska ske! Nästa vecka kommer dock att bli ett större helvete än denna så vi får se hur det går :S Till att börja med ska jag i alla fall läsa igenom alla inlägg som jag missat, älskar teckningen som du gjort Soffi! Störtskön ;D

Sitter här nu, är ashungrig, lunch snart. Är grymt taggad för ikväll, KRÄFTSKIVA!!! Kastar mig iväg vid 4 så jag är framme hos er vid typ halv 6 någongång.



TAGGA TAGGA TAGGA!!! :D

Lina: Packar för fullt...

Jag önska er alla en sån grym helg på brisholmen!

Klockan 8 imorgon bär de av för mig och Steffie, hela långa vägen ner till Halmstad.
Åter igen nångång söndag kväll skulle jag tro!?
Ska försöka hinna blogga där nere såklart, see you, pussoch kram!


Lina: Tjajjer!

Jag blir så glad när jag får se er ha gjort stan i SE&HÖR!







Lina: kissnödig.. men orkar inte till toan...

Sitter här och stirrar mig blind i den underbara internet världen. Den som uppfann internet ska fan ha credd! Från de ena till de andra så hamnar man där och där, as kul! Nu ör jag också så kissnödig så jag håller på att spricka. Vilket fall känns de som lite bitar faller på plats, känner mig motiverad, vldigt motiverad. De blir ingen flytt, ska försöka hålla mig hemma, haha, blir ju rättså billigare så. Är nu inne på makeup igen. Blir nog till hösten nu hoppas jag. Utöka kontaktnätet och variera mig ännu mer, precis som jag vill ha de!



Fan vad roligt att ni vill vara med den 10 september. Så får ni säkert låna kläder från butikerna så vi spexar upp er as mycket. haha kanske inte ska lova för mycket här, men dröma och hoppas ska man alltid göra!

Goooodnight sweethearts.

Lina: Behöver eran hjälp!

Torsdagen den 10 september är de shoppingkväll i k:fem med tidningen CHIC. Sitter just nu och spanar runt på höst mode mm.

De är då tänkt att  jag som frisör med hjälp av alla våra bra produkter på minomin ska ha visningen, eller nån slags visning?  Jag ska alltså TYP styla hår och sen säga på scen vad jag använt så folk får inspiration och vill handla.
Och nu komer jag till sak, jag vill ha er till hjälp! Vill styla erat hår och visa de. Skulle tro att shoppingkvällen håller på mellan 20-22. De är tror jag 20% i alla butiker. Jag tycker dehär ska bli skit kul, ännu roligare vore de om jag fick göra de med er!

Charlotte Perreli ska komma dit och sjunga tror ja också!?

bild-222

SOFFI: KRÄFTSKIVA / STELLAS LAND!

                          
         

På fredag är det dags för årets första kräftskiva! (med det menar jag att vi självklart kommer anordna fler under året)
Planen är ju då, som ni alla nog redan vet, att åka över till Stellas land, BRISHOLMEN!

Sara o Ida ska vara i Hby gård klockan 14 för att lämna in ett cv(önskar er lycka till!), vilket innebär att vi får åka ut lite senare än tänkt. Så därför tänkte jag höra om vi ska bestämma att alla som ska med träffas i Hby gård kl 15? (förutom Fia jag vet att du jobbar till senare)
Då kan vi gå i samlad trupp till Ica o Systemet för att handla mat, dricka o dylikt som vi lär behöva under det kommande dygnet. Ida har lovat att handla 2 pkt kräftor imorgon (som vi alla splittar på förutom Stella förstås) så att de kan tina under natten.

Stella - du sa tidigare att din mamma erbjöd sig att köra en bit, vet du om det fortfarande är ok? (a) 

Johanna jag hoppas verkligen att du hinner o bli frisk så du kan joina oss :) KRYA PÅ DIG HJÄRTAT<3
Och typiskt att det lyckades bli en dubbelbokning Lina, riktigt synd:( (Du vet vart vi befinner oss om nånting skiter sig.. (hoppashoppas!) nee förlåt .. ni får det säkert toppen bra i halmstad men kör fan försiktigt!!)

Vad sägs om detta? Passar det alla? :)

PUSS&KRAM

 
Mvh Dagisfröken


Lina: Precis kommit hem från puff, kollade SATC filmen! Så jävla bra!











Skulle kunna dö för Carries hår, love it!! Kläderna är de ju inge fel på heller...iofs.

Lina: Go och gla KEXCHOKLÁ!



Jag tänker på dig Jojo, för att du är sjuk och jag tycker du ska bli frisk!
Jag tänker på Sofie, och undrar om hon hittat nån film?
Jag tänker på Stella, och undrar var hon håller hus?
Jag tänker på Ida, är hon på dejt? Nee de va imorgon, jobb kanske?
Jag tänker på Sofia, och undrar om hon ligger under ett varmt täcke på kungsholmen?
Jag tänker på Sara, och undrar om hon stänger DEA? I så fall hemgång nu!?
Jag tänker på Nicole, för att hon är i falkenberg, eller va igår i alla fall?
Jag tänker på Mickan, och undrar om hon ligger på BB?
Jag tänker på alla i k:fem och blir glad för att dom får gå hem nu.

Jag tänker på mig själv, DU MÅSTE FAN TA EN DUSCH DU ÄR SVETTIG!

XOXO Gossip girl. När fan börjar de serien igen försten?

Lina: Mitt liv som frisör.

Just under dagen igår insåg jag mycket att människor är väldigt konstiga och uttrycker sig olika. Men de kanske är de som är chramen med människor?

Vilket fall så fick jag en kund genom telefon bokning, hon påpekade att hon hade tjockt hår, Måste också påpeka att dehär händer då såklart i moggis huset*. Hon kommer in har långt TJOCKT och då menar jag de, tre dubbla Idas liksom, haha, en bit nedanför axlarna.
Så säger hon:

- Ja gud nu när semester och så är slut så vill jag klippa topparna, bara färscha till de som är!
- Okej, säger jag, du vill alttså fräscha till de, vill du klippa upp de nånting?
- Ja men de är säkert uppklippt så fräcsha till de som är....

Jag klipper detta tjocka hår som tar en halvtimma att torka och när jag är klar fäller hon komentaren.

Alltså jag vill inte ha de i "olika nivåer" utan helt avklippt, jag vantrivs såhär!
 
Jaha, då va de bara att sätta igång och klippa dom där max två cm jag klippt ut för att topprna inte ska bli mycket tjockare än allt annat. Men va fan är problemet med att säga klipp de rakt av? Kanske jag som är kräsen va vet jag!?


*
K:fem fashion house, Vällingby city

JOHANNA: Smuttar på en kopp "Tyck-synd-om-mig-té"..

Ja, det heter faktiskt så. Skit smakar det också, men vad gör man inte?

Blev alltså hemma från dagens arbetspass. En snäll kollega kunde rycka in, vilket var mkt uppskattat, men fan.. Jag har verkligen ingen lust att vara sjuk!!! Anstränger mig stenhårt för att bli frisk helst tills imorgon, men senast på fredag. Tänker banne mig inte missa en hejdundrande kräftskiva för en råpissig förkylning (visste ni att det stavas så? Jag trodde att det stavades med d, alltså förkyldning).

Annika är också sjuk, hon ska till läkaren imorgon så förmodligen får jag min livsprognos då, eftersom vi troligtvis har samma virusinfektion.  Coolt om det vore svininfluensan och man kunde ta den med en klackspark.. Men så lär väl knappast vara fallet. Varför skulle liksom jag få någon cool influensa för? Jag kunde ju inte ens få lite solsken i Stockholm... eller ett välsmakande té. Allt har bestämt sig för att vara skit i min värld för tillfället, eller nästan allt iaf. Finns ju några ljusglimtar; så som glass, ni tjejer och prinsen <3
 
... Allra bäst vore om samtliga kunde få tummen ur arslet och blogga lite också, så jag har ngt att underhålla min tråkiga hemmakväll med?! Alternativt skicka roliga, uppiggande sms... Det vore fint.
Tack på förhand!


Lina: Läsarna bara ökar!

Snart är vi uppe i blondinbellas siffror! (DE HANDLAR OM INSTÄLLNINGEN).

Vilket fall så är de Tisdag om nån missat de!? Jag ligger i min favorit position i sängen med daton på magen. Ska straxt byta om till träningsoutfiten, (nej ni får ingen smicknade bild). Haft en bra dag på jobbet, dock suger de getballe att de regnar! Skulle vilja sita nere vid vattnet ikväll.

På Fredag bär de av. Roadtrip med Steffie till halmstad och kära mannen! Startar nog tidigt så vi kanske hinner förbi Ullred.
"Billigare än Ullared"

Nu är de dags för BodyPump, ska tok blogga ikväll! Sånt där onödigt ni vet ;D haha KYSS!


JOHANNA: Usch, fy & blä

Känner mig sjukt hänging, med halsont, snorig näsa och huvudvärk.. som kom från ingenstans! Mådde helt ok igår, men vaknade helt sänkt imorse. Har provat med Alvedon och några superpiller från Thailand, men det vill inte riktigt ge med sig... Ringde jobbet och hörde mig för om jag kunde komma in senare idag, alt. om någon annan kunde ta mitt pass. Väntar på att de ska ringa tillbaka. Känns lite att ta i att jobba 14:45 till 09:00 imorgonbitti :(


Lina: Nöjd över dissen igår..

Jag, mickan och daniel va på promenad igår. Vi började nere vid preem. Mickan skulle på toa och daniel skulle handla. När Mickan är klar står vi och väntar vid dörren då jag ser edward går från kassan med en äcklig bromma brud. Han skinner upp och säger glatt HEJ TJEJER! Jag vill helst inte möta hans blick, lägger armarna i kors och han försöker krama mig. Jag tar ett steg bakåt och säger nej tyvärr. Han tittar på mig frågande och blir knallröd i fejset. Tjejen bakom honom tappar hakan. Han blir jätte nervös tittar i golvet och säger aha, och går sin väg. TÖÖÖÖÖNT!

Mickan höll på att skita på sig. Hon va i helt chock över vilken diss de va. Mickan blev lika nervös som honom, haha!

De är sånt som "dom" kommer undan med, har lite strö vänner som egentligen inte tycker nånting, Men jag tycker nånting och jag tycker verkligen inte om dig! Väx upp!

Lina: Kluven.

Har ju blivit erbjuden en lägenhet precis bakom västermalmsgallerian på kungsholmen. De är en 1,5 för 4800 i månaden. Hyresrätt. Jag är as sugen, men allt är emot mina "principer". Har alltid sagt att jag aldrig vill bo i stan. Har alltid sagt att jag vill köpa lägenhet. Och dehär är precis motsattsen. Men man kanske ska se möjligheten istället för problemet som jag jämnt säger. Se möjlighet att bli självständig och testa på att bo i stan!? Är väldigt sugen på lägenheten nu, så ska ta upp de till diskution här hemma imorgon sen kanske de blir flytt om en månad?

JOHANNA: Hemma...

Nu är jag hemkommen från fantastiska, härliga, underbara Gotland.
Lite vemodigt, men solen skiner ju här med iaf!
Så, vad händer i Stockholm idag?

SOFIE: Sommar!

Japp nu e sommaren här, sommaren har kommit till sverige.. och kommer den inte just den vecka när man är bortrest så prickar den istället in den veckan när semestern är slutMEN bättre så än aldrig!


Idag kom det 7(!) nya hästar till stallet och alla ser riktigt lovande ut måste jag säga! Mycket intressant och spännande, alltid kul med nya saker! 

                                            



Jaja hoppas ni alla har det bra (lycka till ikväll Lini, hihi)! Vi ses imorn allesammans på trädgårdspartyt, SUPERMYS ska det bli!! Nu ska jag åka ut med båten en sväng in till stan, myspys det me! <3       

                                                          
                                                         

"Vi hörs, hejdåhejdå tack så mycket!"  


Lina: Dör i sängen just nu.

Full fart på salongen idag. När de är full fart så är de tur att man inte känner hur man mår. Så fort man sätter sig ner kommer allt. Kan vara soffan som smittat mig eller nån annan? Vilket fall så håller jag på att bli förkyld, men knaprara alla piller som finns så hoppas de blir lindrigt! ska snart släcka lampan för att sova, back in k:five tomorrow. Saknar mitt kära k5 och alla kära moggisar när jag inte är där!

Föresten så drar jag till halmstad nästa helg så kommer svika kräftskivan på landet tyvärr! Men förhoppningsvis kommer de ju en till!

Ska slagga nu, imorgon kväll blir de grill hos Mr S, dejten vi väntat på ett halvår? haha puss!

JOHANNA: Vingårdar, rökta räkor och solsolsol!

Hej min älsklingar!
Här kommer en kort (men intensiv) solig hälsning från Gotland! Här leker livet och dagarna bjuder på mycket sol och många skratt. Äter och dricker gott (mest hela tiden), vinner förhoppningsvis på triss, äger alla på mitt nya favoritkortspel som jag inte minns vad det heter, slappar busar och leker på stranden, sover gott trots svalungar precis utanför fönstret, promenerar, myser, njuter... och saknar er förstås! Så jag hoppas att ni saknar mig lite också! Hoppas att ni mår fint trots lite förkyldning, depp och knäppa killproblem (väntar mig en utförlig uppdatering från samtliga berörda när jag kommer hem)! Vi ses snart!

<3 /J.

SOFIE: Inte helt på topp!

Nej, precis, allt känns inte helt på topp för tillfället. Lite för mycket tankar o funderingar kring allt tror jag, jobbigt men ändå på något sätt lite intressant..
Plus att jag åkt på värsta förklyningen, alldeles i lagom tid till när man skulle komma igång med träningen fullt igen efter en ganska slapp sommar. Är det inte typiskt så säg.
Men men, med en massa vatten o sömn, tabletter som Esberitox o Sinova så känns det som att det går åt rätt håll nu! 
                                                               

                                     
Just det, jag måste berätta! I måndags em åkte vi(familjen min) ut en sväng med båten för lite sol bad o grillning. Vi åkte ut o la till vid en klippa där vi stannade i ungefär 3 timmar, och under den tiden såg vi hela 5 stycken ORMAR! (som tur var bara snokar) Helt sjukt!
MEN det roliga
sen också, när vi är påväg hem därifrån så tar vi fram sjökortet för att kolla efter vad stället hette, och vad tror ni det stod om inte "ORMHOLMEN" .. 
                                  








Det är riktigt härligt väder ute nu,  varmt o skönt även på kvällen, underbart! Det är dags för en skön promenad ner till vattnet med gulle Ida! Ring om ni andra får "återbud" hehe ..
                                                                                     
 
Vi ses! <3

Lina: En helda i stora staden.

Gick upp rätt tidigt i morse och skulle lägga mig på spikmattan för att vakna till liv, Fjärde dagen jag ligger på de och helvete vad ont de gjorde. Pallade knappt två minuter, annars har jag legat 10 liksom. Vet inte om man börjat bli öm av skiten nu, de som ska vara så bra!?


Va lite turistig i huvudstaden!

Vilket fall så drog jag mig i stan för att glo lite i affärer med följd av en lunch med steffie peffie leffie. Riktigt mysigt med mat på Friday´s och sol i humlegården. Hoppas vi kan styr halmstad nu, vore ju roligt att träffa mannen!



Mötte sen upp Soffan för att köpa träningsskor som vi letat efter ett bra tag nu. Men icke! bajs korv får träna i mina trasiga skor idag med :(

Dags att byta om till träningsoutfiten, vi hööööörs!

FIA: Hmmm

Som sagt så har jag ganska stora öron och snappar upp det mesta som yttras här på kontoret... Det var alltså det som jag gjorde alldeles nyss.

En viss person ska på dejt ikväll. Gissa vem? Om jag bryr mig? Jag vet faktiskt inte. Eller klart att jag bryr mig men det rörde mig inte lika mkt i ryggen som jag trodde att det skulle göra. Många steg framåt om jag får säga det själv! Kanske kan det vara någon annan som har hjälpt mig en bit på traven där... Vet inte riktigt hur det ska kännas men jag tror att jag kanske börjar bli lite kär (!)

FIA: Boooooooooooooooooooring

Onti huvudet och långtråkigt. Skavsår har jag oxå. Jag vill åka hem nu, bara 1,5 timme kvar....

FIA: Boooooooooooooooooooring

Onti huvudet och långtråkigt. Skavsår har jag oxå. Jag vill åka hem nu, bara 1,5 timme kvar....

STELLA: det spökar

Upptäckte precis en skum grej här på bloggen. Kolla på statistiken så ser ni att den 3 augusti inte finns med! Usch, nu kommer jag verkligen inte att kunna somna, hata sånna där grejer!

STELLA sömnproblem

Borde och vill egentligen sova, men det går verkligen inte. Jag som alltid annars brukar kunna sova, men inte på sista tiden... Idag va första dagen tillbaka i verkligheten/stallet igen, känns skönt och skrämmande på samma gång. Nervös inför att börja jobba på riktigt men skönt att ha hästarna och fristaden tillbaka. Ska dit en stund imorgon igen och hälsa Peppe välkommen hem :) och på torsdag så kommer den finaste ponnyn också!

Ska kanske träffa A imorgon kväll för första gången på nästan tre veckor för att lämna tillbaka hans saker. Mycket möjligt att det är som orsakar mina sömnproblem. Jag som trodde att saker blev lättare med tiden, men jag tycker att allt bara går åt andra hållet, det blir ju för fan bara värre och värre.

Nej nu ska jag försöka tänka positiva tankar och somna med ett leende på läpparna och jag hoppas att alla ni andra ligger och sussar skönt i era sängar!

Puss


IDA: Tror att jag har knäckt nöten

Jag har varit konstant olyckligt förälskad sedan jag var 14. Då var det Am, efter honom kom As, hade en liten period med känslor för Lu och nu Mr S som sagt. Och vad har alla dessa killar gemensamt? Jo, MIG!

Man är alltid så snabb med att dömma andra, men Omid sa en del saker till mig igår i bilen som blev lite "aha-upplevelser" och sedan spann jag vidare på den tanken. Jag wainade om att alla killar är dumma i huvudet och hade riktigt spunnit igång ordentligt...

Omid: "Men Ida du är väldigt mogen för din ålder, 20åringar är inte det"
Jag: "Va? Jag är inte ett dugg mogen..."
Omid: "Jo, du vill ju ha en kille som lyssnar på dig, haha"
Jag: "Meh, vadå? Jag har massa kompisar som är tillsammans med jämnåriga som har det jättebra!"
Omid: "Ja men du kanske har högre krav än att det ska vara bra och att sexet är grymt"
Jag: "Hmm... Mjo, jag vill ju ha en smart kille där man har ett intelektuellt utbyte.."
Omid: "Haha, och hur många 20åriga har det?"

WORD UP!

Och det är fan sant! Jag ska inte dra alla över en och samma gräns, aldrig livet. Har sett många braiga pojkvänner som är under 30, men om jag ska fokusera på killarna som jag har träffat!

Am: Gillade honom från att jag var 14 till att jag var 16. Berättade för honom och fick ingen positiv respons.
As: Gillade honom i princip hela gymnasiet. Sa aldrig något om mina känslor.
Lu: Killen som tog min oskuld samtidigt som han hade flickvän. Jag avslutade allt eftersom det var så FEL.
MR S: Den historien kan vi.

Alla fyra killar är verkligen bra dessutom, det är bara det att jag diggade/diggar dem när de var/är på en helt annan nivå än jag. Och jag menar inte att alla skulle fallit/falla hals över huvud för mig om vi var det, men tror aldrig att det fanns/finns en ärlig chans för vi pratade/pratar helt olika språk, spelade/spelar i helt olika ligor. jag var/är här, och dem var/är dääääär! En av de nämnda killarna ovan har flickvän idag. Vi har inte så mycket kontakt men han verkar vara skitnöjd, alltså handlade det aldrig om commitmentissues när jag gillade honom, han kanske helt enkelt inte alls var förberedd på att få en tjejs känslor över sig? Vi har fakstikt pratat om det också, och han har bett mig om ursäkt för hur han bemötte mig och sa just "jag var ett barn, jafg visste inte visste vad kärlek var!"

Och det är ju jag som väljer killar, så jag har ju en del att filosofera över.. Varför envisas jag med att plocka karten, istället för att vänta på frukten?

Men IDA da, ta en 30årig karl med lägenhet, bil och söndagsmiddag hemma i förorten med hans familj!! 
Chilla. mogen är jag inte, och det vet jag. Alla äldre killar jag har träffat har lixom känts FÖR mkt. Inte för att de har gått ner på knä för mig eller velat göra mig till en avelskossa pronto, utan för att jag helt enkelt är malplacé i deras liga. EXEMPEL: Träffade en äldre konsult ute på krogen förra helgen. Han var allt jag önskade att MR S var; initiativtagande, mogen, uppskattande, charmig, lagom fräck, hade bra självförtroende, fick mig att känna mig speciell, lyssnade på mig etc. Vi började höras per sms en hel del, men det slutade med att vi bara tröttnade på varandra. Han tyckte jag var för torr, blyg och knepig, hans exakta ord "Jag kan inte hålla på som en 14åring". Jag sa att han kunde gå och ta en 30åring istället som var me framåt efter 3 dagar. Med andra ord: HELLO DISASTER! Jag kan absolut inte hålla tempot som förväntas i 30åringarnas matcher, inte heller flirta/sexa som dem. Gud jag har bara varit med två killar och är hur osäker som helst, ofta jag vågar åka hem och ligga med en 10 år äldre MAN, när vi inte har känslor för varandra. Tror ju knappast att det är i sängen jag kan kamma hem poäng hos dem med tanke på min knappa erfarenhet! Så nej, blir inga mer äventyr ut till "the thirty's land"

Slutsats: Jag kan inte dejta jämnåriga, men inte heller äldre. Ska jag bli lesbisk?

Svar: NEJ! Jag ska helt enkelt vänta, sluta ta allt på liv eller död och sänka mina krav. Alla som är 20 nu, blir så småningom 30 och det positiva med det är att jag också är det då. Under tiden får jag ta saker för vad de är, inte lägga mina förväntningar i andras händer och hålla ögonen öppna. Någonstans på vägen kommer jag säkert hitta min Mr R (Right), och tillsammans ska vi analysera och disskutera saker til' the end of time! :P

Sensmoral: Man ska passa sig för att skylla på alla andra. Som Carries breaktrough i SATC:

" I pick the wrong men"
And then she got her MR BIG =)

PPPZZZZZZ<3<3

Lina: Lördag och utgång.

Spårad kväl igår! Men kul hade jag. Roligast på donken kanske, låter fel men va nog sant.

Började kvällen på after och tog några glas, satt mest och glodde på turiser. Sen vidare till snaps där Fia och Hanna satt, vi som kom va Steiar, jag och Soffan. Efter de drog vi till sturehof, njaaaaa sliskgubbar och mina päron, jaja nu har man varit där så man slipper gå dit nått mer. Sen till utecompaniet. Inge vidare goda drinkar men gratis är gott som Hanna glatt sa. När de av stängningsdags bar de av till donken där vi spenderade en timma drygt. Jag och soffan flippade utanför och drog sen till white room, men Mr S va inte där så vi drog hem och låg i säng kl 5.

Upp idag och va på världens mysigaste babyshower. Pickis, du ska bli mamma. Helt sjukt, men är så glad för eran skull!

Även varit och sett Sommaren med Göran. Jisses en riktigt töntig svensk små rolig film. Helt ok, men ingen 100 poängare.


Nu har jag även legat på våran inhandlade spikmatta, smärta säger jag. Men får hoppas att de är så bra som dom säger!

Snart blir de sängen, för jobb på salongen imorgon. Puss och godnatt!

SOFFI: Babyshower?

Idag ser vi fram emot Mickans babyshower hurrni! Det ska faktiskt bli riktigt trevligt! Vilka är det som ska med? Ska vi samåka/gå/cykla kanske?

Jag får nog börja ringa runt lite ser jag.. klockan börjar ju närma sig!

PUSS!


JOHANNA: Allt jag önskar mig nu är soligt väder

Kl. 05:00 går bilen imorgon. Mot Nynäshamn, mot Gotland, mot Rone, mot en hel veckas semster! Det ska bli hur skönt som helst! Visst vore det väl trevligt med en och annan  kvällpicknick på stranden, god mat och långa sovmornar, men vad jag önskar mig allra mest just nu är ändå soligt väder. Det känns som om så länge solen är på min sida, så kan inte den här semesterveckan bli annat än lyckad (så nu håller vi tummarna)!

Jag har verkligen sett fram emot v. 32 och ledigheten, men samtidigt känns det lite tokigt att åka nu, när alla börjar komma hem.. Det är väl bara jag och Sara som är på vift den kommande veckan? Dröjer med andra ord några dagar ytterligare innan vi alla är helthelthelt samlade - något att längta efter att glädjas åt (kräftskiva den 14:e!?)! Fram till dess kommer jag att sakna er här hemma apmycket! Jag hoppas att ni får roligt, men inte aaalltför roligt, okej? See you in 8 days, sweetepies. 
 
(Ida, håll mig uppdaterad om allt, särskilt Mr Bonnbränna-flakmoppe-"go go"bur- oskuld-Jehovas-hemlig agent-108 år på nacken-läderpiska- you name it!! Vi rings!)

Puss och kram och annat gos /J.


SOFIE: Borta bra men hemma bäst!

Heeeeeeeeeeej alla hjärtan!

Nu e jag hemma i staden igen, ser fram emot o få träffa er alla!! Några av er fick jag se redan nu ikväll o er andra hoppas jag på att få se imorn? Uteservering har jag hört! Det låter bra, super bra! (Sara hoppas du har det bra i varma spanien och att Johanna får det bra på Gotland! <3)


Tack Lysekil iallafall för två fina veckor! (nästa år får du däremot gärna bjuda på lite mer sol..)
Under dessa dygn har jag mest ätit, gått på stan, surplat vin, träffat släktingar o vänner, partajat lite, spanat på artister, sett smögen, torp, fikat, solat, badat(eller nej nu ljög jag, snarare doppat), flygit drake(nej nu ljög jag inte) försökt hänga med på vm i segling?, shoppat, lekt med lillkussen mm, aah ni får höra mer när vi ses ..

Här kommer några blandade bilder från vistelsen där :) 

          

             



Nu blir det sängen, vi hörs imorn! 

Puss & Godnatt <3
 

RSS 2.0