Sara - Känner mig taggad ändå!

Japp, idag har jag inget val...
Dags att sätta sig och skriva antagningsprovet till eventprojektledare!

Igår vart det utgång. Startade hemma hos mig, jag, Lina, Nicole och Stella. Vid tio åkte vi in mot staden och hamnade på limman. Sen... Sen, då, då åkte vi till Slakthuset? Herre Gud säger jag bara! Ett ställe dit jag garanterat inte ska åka tillbaka till haha! Alltså, visst att man kan känna sig lite felplacerad på vissa ställen, men detta tog priset alltså... Aaa, nee, har inga ord för det... Jo förresten, det första vakten säger till Lina när vi kommer in: Häng in den där. Lina: Vadå, väskan? Nej, det är den ända jag har. Vakten: Okej, men på egen risk... Saker har redan försvunnit här ikväll, så på egen risk då.    Läskigt som fan! Hahaha!

Nej, nu blir det frulle och sen sätta igång. Bilder kommer lite senare från gårdagen! PUSS

Veckorna går fort nu!

Lite bilder från fotograferingen förra helgen kan man bjussa på.



Har fortfarande inte fått själva affischbilden än! Ha en bra dag :)

Sara

Här var det rätt dött.. Mycket att göra, lite tid över! Tänkte sätta på igång en film och sova nu, det blir "things we lost in the fire". Bra film.

Kan ju säga iaf att allt med slutproduktionen är i fullrull, och i lördags fotade vi till vår affisch som snart är klar och ska sättas upp över hela stan :) Är så taggad! Premiär lördagen den 2a JUNI, och spelas kl 19.00. Sen spelar vi även söndagen den 3e juni kl 14.00 och 18.00.




Detta är ej den riktiga affischbilden. Lägger upp den när allt är klart!

Nu ska jag sussa, GODNATT!


fortsättning bilder.



Har så många bilder från Italien.. Ska fortsätta att vara bra med kameran, så himla kul att ha bilder!

Nu är det dags att sova. Hade en jättehärlig kväll med Stella och Nicole! Efter jobbet mötte jag upp dom och jag och Stella köpte donken och så åkte vi vidare till Hässelby strand och satte oss på klipporna med massa filtar och såg solen gå ner.. Nu är våren invigt, så jäkla mysigt!

Godnatt på er!

Lite bilder från Italien - första och andra dagen.




Mer bilder kommer, men nu måste jag börja göra mig i ordning och äta innan jag ska på middag ikväll och fira Mimmi!


Lina

Har precis fått en MacBook på jobbet.. nog att jag måste googla hur fan man gör saker på denna datorn men vafan.
Har ju photo booth så kan ju roa mig lite ändå!

Sara

Nu är jag hemma igen! Hade det så jävla bra därborta, ville inte hem direkt... Vi har åkt runt till så många ställen, andra städer som tex. Verona och fick se Julias balkong från Romeo och Julia. Och så har vi ätit gott och druckit massa goda viner! Det blev även lite shopping igår, annars har det mesta varit stängt under påsken. Nej, en så himla bra resa :) Bilder kommer upp inom kort!

Nu ska jag äta lite frukost och sen blir det ut och springa :) Godmorgon!


Sara

Väskan packad och klar, klockan ställd på 06.00 - Italien, here I come!




GLAD PÅSK allihopa :) PUSS&Kraam

 


Tjännnnnnnnnnna!

 

Jaha ja.. sitter ju vid datorn hela dagarna så kan ju passa på att blogga mera!!

Precis diskat undan lunchen, fått massage på förmiddagen och solen kommer snart fram till mitt fönster. FAB!

 

Vill passa på att Gratta Steiar på sin dag! <3

 

Långledigt till helgen ju, Sara dra ju men resten vad hittas de på?

 


Sara

Har kommit in i en period där jag bara älskar romantiska komedier haha (kanske för att man inte behöver tänka, alla vet ju redan vad som händer, rätt skönt faktiskt)! I alla fall, idag blev det fortsättningen på den påbörjade filmen från i söndags "How to lose a guy in 10 days" askul ju!

Nu ska jag sova, Godnatt!


Sara

Och uppvärmningen gick ju galant! Var tydligen min tur att sjunga idag också, gick helt ok med tanke på att jag inte hade övat på det jag skulle öva på.. Vill välja en till bra låt som är lite gladare, förslag är välkommet :)

Nu har jag storstädat mitt rum, plockat undan papper i pärmar, dammat och dammsugat och torkat golv. Jätteduktig har jag varit! Har till och med hunnit att plinka på pianot!

Snart blir det upp till Vällingby för att testa bågarna, Nicole hakar som smakråd och sen hem för att äta och börja packa till ITALY! Ahh, längtar så mycket nu - lite varmare och få krama om min kära syster :)


Försöker klura ut när dessa bilder togs (står 2003, men vet att det inte stämmer!)...
Tror 2006. Shitt vad tiden går fort, det är redan sex år sen!



Min älskade kusin Elin och älskade syster Hanna





Hahaha! Det går i släkten...


Sara

Pustar ut... Nyss hemmkommen från jobbet och har precis ätit. Skön jobbdag, gick fort och blev bra kassa :) Imorn är det bara skola, sen är jag ledig på eftermiddagen! JÄTTESKÖNT. Då ska jag packa inför Italienresan på fredag och så ska jag även till synoptik för att göra en sista check på bågarna innan dom blir mina :) Imorn i skolan är det jag som ska hålla i uppvärmningen på tal-lektionen :/ Har gjort ett upplägg, men ska väl öva in det också, suck. Vill bara göra ingenting!

Nej, fixa.

PUSS



Godnatt


.


Sara

Det blev restaurang Miss Voon, http://missvoon.se/! Så djävulskt god mat, och himlans bra sällskap :) En riktigt bra jävla kväll helt enkelt! Skulle gärna göra om det varje helg, men det har jag absolut inte råd med..  Efter middagen splittrades vi upp, Lina och Nicole åkte till Garbos, Mickan åkte hem, Johanna till Berns och jag och Fia till Strand. Men det var sån jävla lång kö så vi tog och åkte hem!

Idag har det varit mysdag med mamma Elin och Erik. Det blev fika och sen vofflor, mums! Nu har jag och mamma rensat lite här hemma så har tagit en liten paus, ska nog kolla film senare och bara mysa..

Tack för en awesome kväll igår Ladies och hoppas att ni andra hade det topp också! PUSS


RSS 2.0