Sara

En strålande förmiddag! :)

Började morgonen med frukost på framsidan i solen i min ensamhet med adele på hög volym, bra start helt enkelt! Sen blev det till att fixa klart det sista i stugorna som vi ska sova i :) Alltså, det är en såndära fällutsäng som är jättemjuk och en madrass som inte är sådär jättetjock, vi får väl slåss om saken hah! Så alla utom två kommer väl kunna sova iaf ;)
Sen började jag kratta lilla stranden när det sedan började att regna.. Men nu är det strålande fint igen! :) Nu är mamma och mormor tillbaka igen, mormor va o rönkade foten nämligen. Så mamma håller på o förbereder lite inför middagen och mormor vet jag inte vad hon gör. 
 

Nej nu ska jag gå ut i solen igen!! Bara fyra timmar kvar nu :)  PUSS


Sara - Internet!

Äntligen har vi fixat internet! Lite panik får man ju ändå...

Har redan hunnit med en del här i Piteå, men det bästa är ju ändå kvar! Ni kommer imorn och sen börjar det :) aaahh!! Så himla kul alltså! Jag och mamma kommer och hämtar er på kallax flygplats och sen blir det middag när vi kommer till stugan :)

Nu blire pitepalt!!

KRAAAM


förra året pdol 2010


Sofie

GOD ONSDAG
Och tack för igår, trevlig kväll i Collans brors villa me lite vin skitsnack o kubb. Passade även på o liva upp tillvaron med en översvämning, eller snarare jag. Tur att Nicoles far hade tid o leka jourrörmockare...



Hur som helst
IMORGON, FREDAG 22 JULI
Dags o fira in en välförtjänt SEMESTER!!!

Det tänkte iallafall jag o Steiiar göra och vill några joina så vet ni förstås att ni är mer än välkomna =)
Spymlan runt 18-tiden e planen




Puss o kram
<3


säger bara detta...

... en jäävligt bra dag för min del!

Godnatt // Sara

Sara - låång dag...

fyfan vilken tråkig dag på jobbet, och så slutar man 8 liksom... tråk! imorn blir det nya tag, börjar nio och slutar kl sex, hoppas att det blir bättre imorn!

imorn kväll pratade vi ju om lite kubb eller något och nicole har erbjudit sig pierres hus, det låter väl bra? :) blir väl typ direkt efter jobbet så kanske vid sju tiden :) vi kan ju höras mer imorn, men skulle vara kul att hitta på något innan jag drar!

nej, nu är det dags för sängen, PUSS


snart semester igen!!!


Sara - happ

typiskt att jag vaknar kvart i åtta när jag börjar tolv.. hade ju kunnat sova till tio om jag velat, men nej nej.. kanske ska skriva en lista med det som ska med till piteå, måste typ packa imorn!! aah, snart åker jag och sen kommer ni hihi!

aa alltså träningsverken har ju satt igång iaf.. fattar inte hur jag ska kunna bära något idag? det va liksom jobbigt att trycka på shampoo flaskan! herregud hah!

två timmar kvar till jobb!



stella, vi får ta våra roadtrips igen när vi kommer hem från piteå, med queen på högsta volym ;)


Sara - död

jaa den här veckan har gått så jääävla snabbt! sa det till fia, känns ju inte som att jag har jobbat måndag, torsdag, fredag, lördag och söndag liksom :) mycket häng hos fia, även hos mig i lördags med en liten cykelupptäcksfärd till björnidegränd, mycket rolig kväll! måste ju bara säga att på något vänster lyckades vi komma till ivarskärrsvägen, mycket märkligt... men till slut så hamnade vi rätt :) juste, fick även hjälp av några schyssta grabbar att pumpa cykeln vid statoil också, man tackar!

ja, men idag har iaf jag fia och niklas varit iväg och klättrat. så himla jobbigt, men askul! det måste vi göra mer gånger och då får den som vill haka på :) fia och jag satt och funderade på vart man kommer ha mest träningsverk imorn, men tror att vi kom fram till: heeela kroppen ;)

nej, nu är det dags att göra mig iordning för sängen.. tisdag imorn! :)

Godnatt allasammans och tack för ännu en lyckad vecka

Sofie

Vad har alla för planer i helgen?
Allt från morgon till middag från o me nuu! :)

Puss å kram


Sofie

Middag o vin på härliga Mälarpaviljongen ikväll då alla raringar!






Vi har det verkligen så bra o framförallt gör vi allt så bra, bästa bästa vi!
Ses snart :)
<3


Sara - vad mycket man hinner på en vecka!

Så himla mysig semester jag har haft!!

Börjde med en båtfärd ut till skärgården i måndagskväll med pappa och karin, sen mötte vi upp några fler där ute! Vi hade det så himlans bra! Mycket god frukost måste jag ju bara säga, blev alldeles bortskämd där ute :) Sen på onsdagen tog jag kvällsbåten från Möja och åkte tillbaka till staden. Random kväll.

På torsdagen åkte jag och Fia och lämnade Ida och Amica på terminal 5.... Blev så jävla avundsjuk och fick sån himla utlandskänsla så att det var heelt sjukt!! Sen blev det pannkakslunch hemma hos Fia :) På kvällen blev det Mälarpaveljongen med Sofie och senare kubb i Rålis med Fia, Hanna, Sofie och några flera, jättelyckad kväll :)

Fredagen blev det som sagt Hässelby strand med Fia och Johanna med kort, vattenmelon, stekhet coca coola, choklad och soool! På kvällen var det en liten reunion med Hanna, Fia och Peter på Mosebacke, fint väder och bra häng! Sen drog vi vidare till Gården, däremellan hade vi så sjukt roligt hah!! Hanna höll på att typ kissa på sig och aa nej det går inte att förklara, bara jävligt roligt haha!





Sen på natten mötte jag Ingrid vid tunnelbanan i Vällingby för hon skulle sova hos mig eftersom vi skulle upp tidigt för att åka till hennes föräldrars hus i Täby där vi hade det suuuper mysigt!! Jaa, jag och Ingrid tillsammans, måste upplevas kan inte förklaras det heller hah! Men några filmer och bilder har jag som ni kan få se sen ;) Plus att vi även började öva på vår låt inför hösten till skolan :)

Och ikväll har det varit en så skön kväll! Jag Sofie och Johanna åt middag hemma hos papi och sen kom Fia förbi lite senare oxå :) Lite show blev det och massa låtlyssnande :)


Tack för en suuuper vecka allasammans! PUSS och Godnatt jobb imorn.

 

 

 


Sara - sovmorgon? nej nej, inte på semestern inte.

Ja för vissa kanske men att bli väckt av ett telefonsamtal av pappa kl 08.55 på semestern kallar inte jag för sovmorgon! Han veeet att jag ligger och sover och bara för det så ringer han och väcker mig och säger att jag inte ska sova bort min semester.... haha han är så snäll och omtänksam min kära far ♥ men jävlig irriterande när jag inte kunde sova förrän halv två igår.. jaa, vad säger man? det är min pappa det :)

snart kommer johanna till vällingby och idag blir det sol och bad med johanna och fia vid hässelby strand troligen, har inte pratat med fia än eftersom att jag inte vill ringa o väcka folk!?!

ikväll ska jag o fia på aw med hanna jessica och peter, men amanda sa det att hon och hennes personal ska till josefinas ikväll och att vi kunde komma sen vid typ nio tiden, så det skulle vi kanske kunna göra?



ha en fin dag flickor!! PUSS

Sofie

Ni har väl inte glömt?





Vart vi skulle ikväll?

Vilka är fortfarande på??
Jag slutar 17 så möter gärna upp någon direkt efter det :)
PUSSÅKRAM
<3


Äntligen semester!!

.. en vecka iaf!

Tack för igår ladies, skön kväll :) Synd att jag jobbade idag, annars hade jag nog spårat lite hah! Det är så skönt att jag inte drack så mycket igår, för idag har det verkligen varit full fart på mig på jobbet :) Var nästan så att jag tänkte stanna en timma längre, men då tänkte jag att det är nog att ta i ;)

Nej nu ska jag till båten och äta pizza med pappa och karin :) hörs senare! PUSS

2011-07-01

Ojdå!
Är det redan Juli?? Då är det bara 22 dagar kvar tills jag åker till Piteå och 27 tills ni kommer!
Ah vad härligt :)


RSS 2.0