IDA: mr Virgin

Okej, killen jag pratar med från i helgen kan vara det gulligaste jag har vart med om:

sssss säger:

 

hahaah lyssna

 

om ja inte va packad skulle ja alldrig vågat prata me dej på den där klubben i gamlastan

I got a feeling, säger:

 

haha varför? e du blyg?

sssss säger:

 

jaaa ja e faktiskt de

I got a feeling, säger:

 

mne nee jag tycker ändå inte d asså

sssss säger:

 

svärr ja e de

 

om ja skulle träffa en tjej då måste ja ta me nån kompis

 

aså ja e blyg när de gäller att träffa tjejer men inte annars

I got a feeling, säger:

 

hahaha

sssss säger:

I got a feeling, säger:

 

så vadå

 

om du går på en dejt, så tar du me en kompis

sssss säger:

 

hahaah ja vet inte

 

ja har aldrig gort de haha

I got a feeling, säger:

 

gjort vadå?

sssss säger:

 

alldrig gått på dejt

I got a feeling, säger:

 

och jag som trodde du va lite av en ladies-man

sssss säger:

 

hahahaha



FIA: Inte så mycket för mig just nu.

Känns som om det var längesen som jag skrev här.. eller det kanske det inte är, jag vet inte riktigt..

Sitter på jobbet, har ganska långtråkigt, inte så mycket att göra. Snurrar lite på den roliga pallen (som jag ska ta med tillbaka till dig Stella, don't you worry :) ) Funderar på att ta ett päron, eller ska jag kanske spara det till i eftermiddag? hmmm, vilka problem man har ;)

Onsdag, snart helg igen. På fredag är inget speciellt bokat va? Lördag - Broder Tuck. På söndag ska Stefan komma hem till mig for the first time, vi ska äta middag med mor o far :) Märkte att han var lite nervös för det igår, så söt :P Jag ska ju dock inte säga så mycket för det var ju jag med när jag skulle träffa hans päron, men se så bra det gick ;)

Suck, what do do? Några förslag på vad man kan göra för att fördriva tiden lite? Tänk nu på att jag inte kan sitta inne på facebook eller liknande ;) Måste alltså vara något som jag kan göra antingen i smyg (!) eller något som faktiskt kan göra någon nytta (och det vore ju faktiskt bra!)

Ikväll blir det ridning, längtar dit. Är faktiskt ganska kul att rida runt på lite olika hästar men det som man saknar är ju det här när man håller på o fixar, pysslar, lindar, har egna saker.. Jag vet att jag låter som tolv men dessa saker hör ju lite till liksom :P

Nej, back to work! Ska roa mig med att försöka googla lite och försöka hitta någon bild ;) Har ett jätteroligt videoklipp som jag skulle vilka lägg upp men vet inte hur man gör :(

So long my ladies! <3


Sara: Klar!

Nu har jag laggt upp alla fina bilder från sommaren!





Denna kom tillexempel inte med!

Bilderna hittar ni på FB i Albumen Sommar 2009 & Spelning på KGB


Sara: En ny vecka med en ny helg!

Hej allesammans! Vill tacka för en återigen grym helg :)

På lördag har FridayGoneBad spelning på Broder Tuck igen! Jag tänkte dra dit (oväntat va?). Men innan så tänkte jag att vi kan äta&dricka hemma hos mamma för dom som vill det :) (min kusin och hennes kille har äntligen fått en lägenhet, så nu är mitt rum mitt igen!)

Alltså, antingen så följer man med mig på spelningen
Eller, äter middag hos mig, men gör något annat efter
Eller, båda delarna!

Det kommer att vara biljettförsäljning till denna spelning, 60 kr kostar den. Jag kan ju lägga ut för dom som vill med och så kan ni bara föra över till mitt konto :)


Det skulle vara jättekul om alla kan på lördag :) Hör av er så snart ni vet ngt! PUSSAR&KRAAMAR

Ps. Det är även spelning den 7 oktober, tänk på saken ;)


IDA: Nattmys

Jahapp, då har ytterligare en helg passerat och jag har fakstikt glömt bort hur det känns att ha söndagsångest. Det är fan faaab. Kommer ihåg när jag gick i skolan, vissa sundays kunde vara helt brutala för man inte inte inte ville gå till skolan. Men nu är det liksom bara lugnt :)

Imorgon:
Cykla en mil
Ringa till kommunen om min lön
Anmäla mig till Tanzania
Jobba
Måndagsmys med Boel, Meron och Ville

De två senaste dagarnma har varit riktigt riktigt roliga, men det är absurt hur mkt nya bakissymptom som tillkommer med åren. jag har tillexempel alltid haft förmånen att slippa illamående, but those were the days, min mage har verkligen gått in i strejk mot mitt festande. Helt otroligt!

I fredags så var jag Boel och Meron ute, det var hur roligt som helst. Vi började hemma hos dem och åt middag, förade och dansade massa. Ni ska se de klassiska habesh-axlarna, Meron looks skillad as hell medan jag och Boel mest studsar runt och gör kycklingdansen! Efter det åkte vi till Starlight, en Habeshrestaurang i Fridhemsplan, vi träffade massa av Michaels vänner och fick inte under några som helsta omständigheter betala för någon dricka själva. Enda tråkiga va att jag inte kunde slappna av, för jag och syrran var verkligen enda svenskarna. Sedan åkte vi till Agas och Mohameds nya klubb på Restaurang catellin, massa massa massa folk och vi både drack och dansade, jättefult å flummigt naturligtvis men det är så det ska vara. Blev taxi hem och pizzadag morgonen därpå! Träffade även en kille den kvällen som trodde jag va från Tanzania, eller iaf inte Svensk at all.. haha, roligaste ngnsin eftersom jag inte vet ngn annan än mig som ser så typisk nordisk ut! Vi har messat konstant sedan natten mellan fredag å lördag, han är jätterolig och allt sådant, men jag vet inte hur gammal han är. Det är en issue. Själv hävdade han först att han va 20, sedan kröp det fram att han skulle fylla i april och idag sa han att han gick i trean på gymnasiet men hade gått om eller ngt liknande. Har aldrig bytt nummer med en yngre kille förrut och ska försöka att inte haka upp mig på saken, men grejen e att det är sjuukt mobbat och ljuga om sin ålder och speciellt eftersom vi har pratat så mkt nu, aaaajaa, d e verkligen bara casual och roligt :) precis vad jag behöver!!

Och i lördags  var det smeden-reunion. Det var så himlans roligt, men jag va helt inne i min egen bubbla ju längre kvällen fortskred, kan ha att göra med mängderna alkohol som istjälptes. Hursomhelst började kvällen med att jag, sara, Sandra, janina, Danne, Hampus, Niclas och Anton åt middag och förade för att sedan åka in till Johnnys. Där mötte vi upp en skara peeps så vi kanske blev sisådär 18 pers och det pratades, kissades, dansades och minglades. Sedan kom Alex dit med Carros gamla klass som också hade reunion och så kom Betti me, var jätteroligt att träffa så mkt gullisar på en och samma gång. Tappade såklart bort min garderobslapp och fick betala 100 kr för att få ut mina saker, men Alex tjaffsade med vakten tills jag fick tillbaka dom. Love my soulie, hon e underbar!! Alldeles på slutet toppades aftonen av att bästa VK kom och vi fick iaf en McDonaldsdejt,. mkt mkt trevligt! fast Jojo vi måste ju jobba på det där med den ultimata burgaren??!! Vadå extra ost, stöörsta skämtet, men sista ordet är inte sagt ;p Såklart var det strul med tunnelbanan så alla tåg gick till Alvik så därifrån med det tarre hemåt. Sov ostadigt för att gå upp och jobba 5 timmar idag!

Juste PS, Johanna den här är för dej,: ÖDESMANNEN ÄR KONFRONTERAD! Jag vet att jag ska det redan igår men det är värt att upprepas, och han va verkligen jättesnäll också.. Hihi, säcken knyts ihop :)

Har kollat på 8 PB-avsnitt nu, är skittrött och ska soooooova! Vi hörs ladies, love u !!

ppppzzz<3<3


Sara: En liten bit på väg...

Nu har jag äääntligen laddat upp lite bilder, från första halvan av sommaren!
Del 2 får ni vänta lite på ;)





thihi


Sara: Dom kommer!

Vill bara säga att jag veet att jag har en massa bilder som ännu inte har kommit upp... MEN jag har en förklaring till detta! Min kamera-sladd är borta! Kan möjligtvis vara hemma hos mamma, så jag ska leta där imorn. Sen så ska ni se på fan att det kommer komma upp bilder!!

btw, det kommer bli en grym helg!!

SOFIE: Åh jag vill ha fredag!



Jag längtar till o se er alla mina bästa!
Åh därför längtar jag till helgen, för då får man garanterat träffa alla er! Oftast iallafall :)

Så har någon nån bra plan för fredag än så länge? Ett tomt hus kanske? Eller mys på ett trevligt hak? Vad sägs?

O sen lördagen.. när skulle ni ses på reunionen o skulle vi mötas upp senare då eller vi alla komma dit typ?


Lovelovelove





IDA

Kollade på 12 prison break-avsnitt igår på rad, somnade 5! Och idag e mitt huvve och ögon helt fucked up, asså känns som jag inte e me i min egen kropp typ, att den styrs av ngt annat å d enda min hjärna kan bearbeta nu är Scofield och gänget, som sagt. jag kommer bli psyksjuk. MEN DET ÄR SÅ LÄTT VÄRT DET!

Ikväll ska jag och Erika ses hemma hos henne och prata resaaan, kul kul kul. Och jag sitter och samlar mod för att ringa upp arrangörerna. Ska ställa lite frågor, typ hur stor anmälningsavgiften är, vad flygpriset ligger på, ifall det blir svårt att åka som vegeterian, ifall jag och erika kommer ha samma program den första månaden och så vidare.

Dansade lite idag och kände att jag är stelare än stelast, måste måste måste bärja stretcha mer!!!

Helgen:
Fredag: Habeshklubb med Boel och Meron, alternativt rulla vidare till Mohameds nya R&B-klubb senare :)
Lördag: Reunion med smeden!! =)

Nu ska jag äta pannkakor, ringa det viktiga samtalet, motionscykla, plugga matte och sedan pysa iväg mot Spånga :)

pppzz babies <3<3

JOHANNA: Glad och nöjd


Har just kommit hem från praktiken. Påbörjade min andra vecka igår och jag stormtrivs! Känner verkligen att jag utvecklas och lär mig för varje dag som går och gläjds åt att jag ska vara där i sex veckor (trots att väckarklockan ringer 05:30 vissa dagar!). Det är så himla kul och spännande allting! Tänk vad jobbigt när man väl är färdigutbildad och MÅSTE VÄLJA inom vilken typ av sjukvård man vill jobba i! Jag vill ju göra allt?!!

På torsdag har vi vårt första reflektionsseminarium i skolan. Jag har funderat ut lite grejer jag vill ta upp men känner inte för att engagera mig sådär jättemycket.. Att sitta ned med massa uppgifter känns inte så lockande i jämförelse med det verkliga patientarbetet. Eller i jämförelse med Svenska Hollywoodfruar avsnitt nr 2... Jag har ju hittat diverse sätt att kringå problematiken med skogs-tv, så att jag också ska kunna vara med i snacket om Anna Anka, vem som vann Americas Next Top Model cycle 12 (men säg inte! jag har har inte kommit till finalen än!) och huruvida Alex och Izzie passar ihop eller inte. Lösningen heter SurfTheChannel och TV3 Play - tack ni som ligger bakom dessa webbsajter och därmed räddar mig från att sitta som ett frågetecken på kafferasterna. Verkligen tack. ;p

Sist men inte minst; vad händer i helgen? Blev himla avis när jag läste om er fantastiska fredag och lördag. Känns trist att jag missade det, så.. vad kommer härnäst? Jag vet att Ida och Sara ska på klassåterträff på lördag, men hur ser exempelvis fredagen ut? Hoppas på att vi kan dra ihop någonting. :)

Puss och kram på er! /J.

FIA: Lite diverse, och LORD! ;)

Nu har vi fått iväg alla tidningar till tryck så nu börjar tiden med nickande huvud och ännu mera kaffe (= fler toalettbesök). I vilket fall är det i alla fall skönt att det är över för denna gång, we made it once again! Nu kanske jag kan återgå att bli normal människa i 3 veckor ;)

Helgen var jättetrevlig som sagt och jag har inte kunnat sluta tänka på Soffis tidigare inlägg, längtar till jag får höra hela storyn (fått lite aptitretare nu...) Herregud, vad knasigt, komiskt, pinsamt det blev ;)

Igår tog jag det jättelugnt, gick hem tidigare från jobbet, hade ingenting o göra, var jättetrött o huvudvärken dunkade. Åkte hem till Stefan sen och tog det lugnt där, jättemysigt! Kom till sak! Ja ja.. I morse så skulle han gå upp tidigare än mig, jag vet inte vad det är men måste erkänna att det är så skönt att kunna sova ett tag till när någon annan måste gå upp ;). I alla fall, han går upp tidigare o håller på o fixar iordning sig för att sedan komma in och ge mig en hej då-puss. Kisar lite, tittar upp. Och han har polisuniformen på sig. Jag säger bara LORD! Ja, ni förstår. Man brukar ju säga att det är så hett med män i uniform och jag lovar det är inget skröna! Stöööört hett! Lord, lord, lord. Och så går dom i skolan?! Ja, jag säger då det :P

Hoppas ni får en bra dag allihopa! :)


SOFIE: OH NO!

Innan jag somnar måste jag bara berätta att vår vän som brukar dyka upp på fyllan, ni vet? Är UPPTÄCKT!

Ja ni hörde rätt, jag dör av skam. Skäms ihjäl helt enkelt. Nej nu ska jag inte överdriva, men det innebär ju att det är slut och jag kommer fan sakna henne..


SOFIE: Grym helg!


Fredagar @ steiiars place och lördagar @ soffis! Vår nya tradition tror jag, o ja gillaré!

Åter igen, tack för en grym helg!
Fredagen hos Stella slutade med att alla gick all in även fast planen mer var att mysa o kanske ta ett glas. Men vid kvällens slut var förstås boxen tömd av egentligen allt för få pers. Några av er fick även i er ett par ordagrant välblandade shotar(?)! Denna kväll förlängde våra liv rätt rejält, mycket skratt vill jag lova!

Lördagen. Jag vaknar HALV TRE!! Jag var tydligen oväckbar denna dag; meh jag kan inte göra kommatecken längre? ;; :: inte punkter heller? vafaaan ::
Aja insåg iallfall när jag börjat vakna lite mer till liv att systemet stänger om en kvart! Så på med ett par brallor o kör som en galning(fort o antagligen onyktert) men visst hann jag och tur var väl det; för sen stod det middag här hemma med kära vänner o vin på schemat! Runt 12 snåret blev vi sugna på party o drog till Islandstorget o parta loss! GULDkväll!


NU
är det sängen som väntar, efter en heldags jobb som innehöll en superhärlig terrängritt, trevlig lunch o många glada människor! men oj nu fungerar tangenterna igen? Lagom tills att jag skrivit klart.

Puss o gonatt mina fina!  


IDA: :)

Vet inte varför men jag känner mig bara som en glad människa. Och jag ska faktiskt erkänna en grej som bara bekräftar det faktumet att jag håller på att bli gammal på riktigt: Det är så sköönt att den här helgen har vart nykter! Har gått till jobbet med sömnbrist två dagar i rad nu, och visst man är trött men det är så himmelens skönt att inte göra det bakis, och så känner jag mig ansvarsfull som inte slösat pengar på sprit och vigaretter nu när jag måste spara inför Tanzania! Har ätit bra mat, har börjat med Becelsmör och Danskt rågbröd, haha... Såfort förkylningen ger med sig så ska jag börja gå alla mina tänkta friskispass också!

På onsdag blire lunch med bästi och på kvällen ska jag och Erika ses, hon ska nämligen verkligen me på Afrika-äventyret, skitroligt! Det börjar bli slag i saken. Jag kommer åka. Det känns great!! :) Har pengarna till inbetalning och flyg, plus att Gula febern redan är fixad sen gambia och Boel har två Ducoral i kylen som jag får använda (haha sara och Jojo ni minns smaken av den halvtackiga hallonsodan!!). Alltså är det bara Twinrixen och Malariatabletterna som ska kirras på den fronten! Än är det mkt kvar men bollen är i seriös rullning, önskar att det var januari nu!!!!!

Och så fick jag träffa Er gullisar igår, va jättetrevligt även om det inte var så himlans länge, men bättre det än inget. Verkar som ni hade en riktigt skön natt, sounded lovley! :) Att Danne var där var en riktigt nice bonus, länge sen jag såg honom och ser fram massa mot reunionen på lördag!

Tror mitt förhållande till Michael Scoefield (fast egentligen vill jag bara ligga med Sucre) är mkt mkt mkt bra för min hälsa, eftersom jag hellre kollar på boxen än att gå ut och röja!

Plus att jag kan festa på lördag med gott samvete eftersom jag då:
1. Inte har rökt elelr drucki på två veckor
2. Har sett klart första säsongen på PB!
3. Har fått lön
4. Får träffa alla mina gamla älskade smedengullungar, och i goda sällskap ska man minsann ta sig ett järn och massa tequila-shots ;D

Nu börjar R vakna så ska kaöva upp ärmarna och göra dag av den här dagen med :)

PPZZZ<3<3


Stella: Kvällens kommentar

Sofie: Han va norrman och snygg
Fia: Ja, men jag har ju alltid sagt att norrmän e snygga
Fia: De e ju därför jag har sagt att vi ska åka till norrland

HAHAHA UNDERBART :)

Nu: Sova i några timmar
Sen: ha 5 lektioner, jippie ;)

För övrigt så var den här kvällen också väldigt lyckad. Först tacos hemma hos sofie och vindrickandes och sen bar det av till en 20 års fest vid islandstorget som var riktigt lyckad! Ojojoj vad vi dansade :)

Over and out


Stella: Blindtarmen

du e bara som en blindtarm, du finns där men du är inte nödvändig ;) finfin kväll, tack mina älskade vänner för att ni gjorde den underbar, som vanligt =) jag hoppas att ni kommer hem ordentligt, med blindtarmen på pakethållaren! kvällen var hemma hos mig med massvis med vin, skratt och prat och nu ska jag gå och sussa i min för kvällen väldigt mysiga säng :)

Puss mina hjärtegull

Lina

Mitt i alla kallabalik här hemma fick jag ett brev igår.
Antagningsbesked och en saftig faktura. Smink kursen är nått jag ser verkligen fram emot här i höstens kommande mörker! Annars hoppas jag på att vi ses i helgen tjejer, hört ryckten om lördag! Puss


IDA: Boel, Ville och Meron, min nya familj!

Hej alla sötnosar!

Måste först och främst bara säga HAHAHAHAHA åt "ollandet" av Fias tangentbord! Saknar dej förresten, du har väl inte dumpat mig bara för att du kilar stadigt med din snygga polis-aspirant this days? Gick in på hans bilder på fb (jajamensan va tvungen å bli vän me han pronto, alla era pojkvänner blir automatiskt mina mina vänner det är lixom deras öden mohaha :)) och säger bara grattis my king, va mig en stilig karls du skaffat dig, stoor lycka till!! :)<3

Och nu till mina senaste 36 timmar med min nya familj! I tisdagskväll körde pappa iväg mig till Hässelby gård (jag vet en smula höjden av lathet men valde bort promenaden endast för att jag var sen!) sedan köpte jag och Boel sushi, godis och chips; mm som gjort för världens mysigaste kväll. Dessutom ser jag inte moster Meron som ngt jobbigt längre, hon är jättegullig och hon, jag och Boel ska ut på habeshklubb någon gång innan Michael kommer tillbaka, vi ska äta Ingera oxå vilket är typiskt Etiopiskt. Alltså var det riktigt trevligt att komma till friherregatan och träffa både Ville (numer kallr vi honom Tejve för det är ett så BRA namn helt enkelt, Meron tror jag säger "Teve" och skrattar jättemkt!!) och moster. Kvällen tillbringades med massa svull, filmer och massa massa bus med Tejve såklart. Han är så oemotståndlig. Helt stört jävla fantastisk, man kan inte titta på honom utan att vilja krama så hårt det går, det spelar lixom ingen roll ifall han gör ngt så alldagligt som att sova eller går runt med tungspetsen hängandes utanför munnen och tappar balansen och ramlar helt random. Man vill alltid ge Tejve all kärlek i livet, så bara är det!!

                                  

Morgonen efter gick vi på långpromenad med voffsingen och vi hamnade i stallet där vi träffade Sofie, va jättekul och se dej Suff och fan va hett me naprapaten ;) Hoppas du går dit och fixar massager varje vecka, d där lät hett!! Vi fick dessutom lov att släppa Ville i ridhuset eftersom han inte är tillräckligt uppfostrad för att kunan gå lös i vanliga fall. Oj vad kul det var! Roligast var när han skulle gräva ner sin pinne i torvet men endast lyckades med att göra gropar efetr gropar, men han glömde lägga ner pinnen innan han fyllde i dom. Väl hemma började vi kolla på Prison brek-boxen, va hur bra som helst vi va helt into it tills vi kom till andra skivan och den va trasig och likaså de kommande :( fatta antiklimax, jävla malaysigabox! Framåt kvällen kom Meron hem och de övertalade mig att sova över en natt till, vilket jag gjorde! Ännu en gång vare tevemys hela kvällen med ännu mer godis (mitt nya liv börjar på måndag!) MYSPYS!

Och idag jobbade Boel så jag och Grisen (kär hund har många namn) har umgåtts fram tills nu typ :) Gick en timmas promenad i morse och satt ute och solade på balkongen. Han älskar att sola!!

 

Det skönaste var att min mobil dog redan natten mellan tisdag och onsdag så har vart helt avskärmad från stressen och verkligheten. I like this bubble!

Nu ska jag äta något, dammsuga och sticka till jobbet! Back to regular style, waaah!

pppzzzz<3

 


FIA: Min dag började med...

... att det låg en post-it på mitt tangentbord med texten "Ollad av Udo Dirkschneider". God morgon och välkommen till en ny dag fyllt av arbete ;)


                                   Udo Dirkschneider

Säger bara: hämnden är ljuv...


SOFFI: Bra att jag blev KÄR..

..i min naprapat. En ung snygg norrman!

Jag hade målat upp en bild om hur de skulle sätta mig i rullstol direkt. "Du kommer aldrig mer kunna blabla.."
Men icke, han hade inte sett en så frisk kropp på länge!
SKÖNT att höra, och massagen ska vi inte ens tala om. 

Det enda var att min ena axel är något kortare pga jobbet, men absolut ingen fara. Och jag får inte sluta med träningen, den gör mig bara gott!


Iallafall så måste jag inte komma tillbaka för att rätta till något, men gärna komma förbi han för att få mer massage!

JOHANNA: Bloggtorka?


Hur mår ni mina hjärtgull?
Vad gör ni om dagarna?


JOHANNA: Idas dag idag!

Japp, så sant som det är sagt!
Idag är det IDAs dag enligt almanackan!
Detta fick jag upp när jag gjorde en bildsökning på namnet Ida at Google:




Fint...! ;D 
GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN, BÄSTIS!!!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥


JOHANNA: Intro på psyk.

Idag ska jag på introduktion till den låsta psykiatriska avdelning jag ska tillbringa mina kommande sex veckor. Jag är lite pirrig! Det är alltid nervöst att möta den nya handledaren, de nya patienterna och eftersom jag inte har någon större inblick i den slutna psykiatrin i övrigt undrar man givetvis - vad har man att vänta? Håll tummarna för att det går bra för mig :D

Känner mig åtminstone utvilad efter en lugn & skön helg. Snackade skit med klasskamraterna över ett glas vin i fredags och myste med prinsen i lördags, likaså igår. Känns värt att få lite kvalitetstid med honom, eftersom det har varit så mkt annat inplanerat de senaste helgerna.

Förresten, på tal och sömn och vila och sånt. Jag drömde rätt tokigt i natt! Jag drömde att Lina och jag var jätteosams! Vi bråkade över någon fånig liten skitgrej, men i drömmen var det jättestort och jag kände mig jätteledsen. Så i något slags försök att trösta mig själv påminner jag mig själv i drömmen om att; det här är bara en dröm. Lina har ju bjudit över mig på té med omega 3 imorgon. Och sen vaknade jag och kom på att det nog också var en dröm.. ;p Knasigt det där! :D

Vi hörs! Puss & kram, mina hjärtan!
/J.

Soffan: Nyladdad!


Åh jag vill verkligen se alla bilder från Kreta i somras! Usch vad jag e dålig som inte har gett mina bilder till Fia än, har ni andra redan gjort det? Nästa gång vi ses, jag lovar!


Idag har jag iallfall sovit bort min sömnbrist! LOVELY! Men jag har aldrig kännt mig så seg som jag gör nu .. 
Har inte gjort ett skit idag asså, jo stekt pannkakor. Till frukost, hehe. 


Visst bestämde vi landet på fyllan igår? Nästa helg va? Fredag till lördag? ÅH JAG GILLART! Tack för gårkvällen btw ;) 

<3


Lina, på g

På gång att gå ner till bussen snart, möta upp tobias för att dra till steiar. Alla är på olika håll idag, kanske sammanstrålar senare!? vilket fall så önskar jag en grym kväll!


Lina...

Står i k:fem och äter rostad majs, i brist på annat!


Längtar tills dagen är slut då man får ta den där välförtjänta ölen, haha!
Ledig hela långa helgen så de är all in såklart, hoppas ni är på?
Imorgon blir de hairspray förevisning med efterfest, ska bli kul!

vad gör alla? kommer skicka ut lite tråkiga spontan sms snart för att jag tänker på er! haha


hahaha


Lina, börjar dra ihop sig till fest!

kan ju först säga att jag inte skulle tacka nej till ett glas vin, men får väl hålla mig till imorgon!?

Sen så fyller ju jag 20 om ca en månad och tänkte kolla med folket nu lördag 24/10. funkar de? eller de måste rättare sagt funka, kommer skicka ut inbjudningar snart, så snabba ryck och säg om ni absolut inte kan!

Sara: JAAA!!

Nådde mitt mål idag med springningen!!!
Jag hade sattit som mål att klara av att springa hela lilla varvet om jag tränade hårt i tre veckor.  Idag när jag och Sofie springer så säger jag till Sofie att jag inte orkar lägre, men hon peppar på... Mördar-backen kommer och jag klarar mig uppför, det är nästan så att jag ger upp! "Kom igen nu, kämpa" (något sånnt) hör jag Sofie säga, så jag fortsätter och tror att jag typ ska ramla ihop. MEN jag klarade det!! Jag sprang HELA varvet!!

Ett STORT tack till Sofie som gjorde så att jag nådde mitt mål snabbare! (en vecka ist för tre)


Sofie & Sara


Sara: Japp

Om en kvart ere dags att dra till Vällingby för lite krubb, kläder och massa annat skojj! ;)
Ses där! ♥






Lina:

Kom och träffa CHIC-redaktionen på Kfem i Vällingby City!

Ikväll blire fest i k:fem. Känns som de komemr komma mycket folk! Känns roligt, hoppas vi ses!
20.30-22.00


Lina


SOFIE: SHIT!

I lördags natt precis när alla ni vänner hade gått så fick jag ett MMS av brorsan;



Först förstår jag ingenting o frågar en massa frågor om vem det är? om det var han? vad har hänt? hur mår han? osv.. Sen ringer han upp.

Då har han precis kommit hem från sjukan efter att ha blivit sydd i skallen med hela 12 STYGN!

Och vi kan väl skylla på Zlatan, typ. Brorsan hade alltså blivit så glad när Sverige gjorde målet i sista sekund och vann matchen i lördags, så han sprang o hoppade sig genom hela lägenheten och där har de tre stycken valv på rad, varav det sista är lite lägre än de andra.. så det sa bara SMACK o så låg han helt plötsligt på golvet med blod runt huvudet. Som i en film sa han. Så det slutade med sjuktaxi in till sjukhuset .. det behövdes dessutom 6 stycken bedövningssprutor för att kunna sy utan att göra ont!

Men han var precis lika glad som alltid, såklart! Krya på dig eller vad man säger iallfall :)


NU blir det chinateatern o kolla Hairspray! NICE!

Ses o hörs imorn alla hjärtan!

JOHANNA: 090908

Har just kommit hem från dagens föreläsningar; en om drog- och alkoholberoende och en om neuropsykiatri. Spännande! Är sjukt motiverad att komma ut på praktiken nu! Känns om om denna VFU:n kan bli grymt lärorik!

I övrigt rullar dagarna på med de gamla vanliga vardagsrutinerna. Har kommit igång med träningen igen - härligt, men fy i helsike vad tar emot nu i början; upplevelsen av att ha tappat allt man tidigare byggt upp, svett som rinner, träningsvärk som inte kan beskrivas i ord... You name it! Här får man för att ha slappat och käkat bullar i två månader... :/

Just ja! På torsdag fyller min lilla busfarbror till systerson år. TRE år har han hunnit bli.. Vad tiden går fort! Liksom, om han har hunnit blir tre, hur gammal har man inte själv hunnit bli då..? Hur som helst; jag behöver tips på presenter! Vad ger man en treåring i födelsedagspresent? Jag vet att han önskar sig en ambulans och en brandbil... som man ska kunna sitta i... och som ska kunna åka av sig själv...! Kunde vara kul med lite andra idéer också... Hmpf! Så, vad hade ni önskat er om ni var tre år gamla och fyllda till bredden med bus och fantasi? Locka fram era kreativa sidor och hjälp mig! :D

Puss & kram /J.

Lina

Precis ätit hotell frukost här hemma. Äggröra, stekt bacon, knäckebröd, juice, kaffe och yougurt.
Allt är pappas förtjänst (a).
Innan de va vi på powerwalk ner till vattnet. Mys morgon helt enkelt!


FIA: Föreläsning på kontoret...

och då inte vilken föreläsning som helst! Gustav Morin, Viktor och Calles kompis, hade en presentation om målmedvetenhet och om att kunna klara saker man inte tror att man kan klara. Han har seglat Volvo Ocean Race. 9 månader på en segelbåt. I 40 graders värme, iskyla och storm. Han var förutom sailor mediaman på båten och vi fick se massa filmer och foton, hur coolt som helst! Båten kunde vara helt under vatten ibland :S

Alla satt som trollbundna. Inte gjorde det saken bättre att han var en hunk med armar stora som mina lår (och då är inte mina lår i sin bästa form). Slår man upp muskelknutte i ordboken kommer en bild upp på honom. Lord alltså! Daniel berättade sen att han aldrig gymmar. Så klart! Det som han pysslar med är att dra i tampar o linor, hissa segel o sånt. Jag säger bara - bra gener! ;)

Denna bild är dock inte till hela hans fördel... Om man nu kan säga så ;)




P.S. Är det bara jag som tycker att han liknar "David"?? :P


SOFFI: Tonight is the night!


.. som vi skippar glasögontemat?


Åh jag ser fram emot kvällen! Den lär bli precis lika bra som gårdagen och den var verkligen GRYM! Hade lika sjukt kul o trevligt som alltid mer er!

Ikväll kommer alla vi att delta, det kan ju inte bli bättre! Vi ses klockan 18 vid Rimi för er som inte glider förbi här innan ;) Ni är välkomna hit när ni än känner för det, jag har öppnat dörrarna och vinet är kylt! 
LOVELY!





SOFFI (a.k.a. Beslutsångesten): !



HUUUUUUUUUUUUR kan man ha sån beslutsångest som jag har? Jämnt och ständigt.
Det spelar liksom ingen roll vad jag ska göra, funderar lika mycket över allting ändå! (oj vilken nyhet?) Vare sig det handlar om att ta med en banan till jobbet eller om att flytta utomlands. Ingen skillnad. ALLTID dessa tankar.

MEN NU JÄVLAR så skare vara slut på det! Jag o lina kom fram till att jag ska bli spontan(se jag kunde inte ens ta det beslutet själv) och
bara köra, inte fundera o tänka så mycket. Gå på magkänslan helt enkelt.

Och hurrni, jag kan behöva ett LYCKA TILL! eller flera ..


Lina: Mår fin fint!

Hade as kul igår som vanligt!! Va väl hemma runt halv 6, sen sensommar kväll som simon sa. =) Vaknade 10.10 i morse och va skit pigg, jag mår prima, ingen stekpanna i huvudet här inte. Känner nog att de kommer komma ikväll, trötthet mm. fint väder och allt, känns som en bra dag! Nu ska jag med steiar och sofie mot skokloster om jag inte minns fel ;D see you!



Där jöckar Göran, gör han!?


FIA: Hel telefon!!

Nu fungerar min telefon igen!!! :D

JOHANNA: Morgonbloggning

Idag kommer bli en riktigt härlig dag, känns det som! Jag har ingen schemalagd skola och är således ledig (eller ja, "ledig" iaf). Så hör nu på detta underbara upplägg:

Fredag

KL 10:00 Klippning och hårfix hos Lina i K:fem

KL 12:00 Möter upp Ida för en sushilunch (mums!),
följt av trixande med bilder och text från Greklandsresan
så att vi kan få till ngn slags uppdatering på bloggen

KL 16:00 (ca) Träffar Sara för lite häng (haha, vad fult det lät)
och sedan middag.

IKVÄLL: Spelning på KGB, får träffa tjejorna :D

NATT: Prinsen väntar i en uppvärmd säng här hemma <3

Jag säger bara en sak... fiiint.


Lina: Alltid är de nått!

Jag tror alla vet att vi haft vatten läcka både i kök och badrum. Vad händer ikväll då när morsan sitter och kollar tv. Hör nånting som sprutan satan. Jo en slang har släppt under diskbänken med varmvatten. Hon får panik och springer runt och försöker stänga av vattnet. De rinner vatten ut i hallen och hela köket. Så nu är de väl fuktskador igen eller nånting, syns på golvet bland annat. Tänk om detta hade hänt imorgon då alla är på jobbet och de hade stått och runnit i 5 timmar!? De händer bara i detta hus! Men men, nu kanske man ska sova!? Natti!


FIA: Trasig telefon!!

Min telefon är trasig så vill ni nå mig ring min jobbtelefon!

Over and out.


Sara: Bilderna från model house!

Kul grej, men mycket pengar! ;)


FIA: En dag som bara kan bli bättre...

Min dag började verkligen inte bra idag. För det första, det regnade. Jag och pappa ska åka till jobbet och eftersom det regnade så ville jag att han skulle skjutsa mig ända fram så klart (har börjat gå från honom den senaste tiden, ganska skönt faktiskt med 10 min att gå o fundera på med lurar i öronen). Men i vilket fall, det ville jag inte idag. Problemet då var att vi var sena.. Ungefär så här löd vår konversation:

Pappa: Är du säker på att du inte ska gå ändå då?
Jag: Nej, det regnar. Och är kallt.
P: Fast så mycket regnar det ju inte och du har ju paraply.
J: Ja, fast jag blir blöt om fötterna. (irriterad)

Tyst ett tag.

P: Det skulle vara jättebra om du gick för vi är lite sena och vi får kunder som kommer kl. 8.
Jag = tyst och tjurig
P: Förresten, det är bra om du går lite...

VAAA?! Min egen pappa!

J: Men släpp mig här då så går jag!!! (lack)

Irriterad som jag var så drog jag upp paraplyet i ljusets hastighet och gick med snabba, arga steg bortåt (allt för att pappa skulle få dåligt samvete, jag vet jag är hemsk) 

I vilket fall så regnade det faktiskt inte så jättemycket, det var inte så kallt och jag blev inte så kall om fötterna. Går i min egna lilla värld på trottoaren, lyssnandes på min musik när det helt plötsligt...

 

Skjut mig, snälla någon! Faaaaaan i helvete! Detta händer inte!! En bussjävel kör snabbt förbi mig och första hjulet stänkte ned hela mitt högra ben. När jag sen i raseri kastar mig runt för att skrika efter bussen kommer andra hjulet och svätter ned hela framsidan av benen. Jag var dygnsur från tårna upp till låren. FAA AAAN!! Min första tanke var: kan man stämma dom jävlarna?!

Som sagt, denna dag började bra. Inte. Ljuspunkten är att det kan fan inte bli sämre. Inte just nu, inte just idag.


Sara: HallåHejsan hum!

Ja, då är lördag klar!

fredag så har FridayGoneBad spelning på KGB! Skulle vara kul om ni kan hänka på :) Fia och Johanna verkar tycka att det låter som en kul idé, Lina och Sofie tror jag var lite på iaf ;) Det kostar inget och det är trevligt sällskap så why not lixom? ;)



Hear you later! ♥


SOFIE: Tisdag o Lördag!



På lördag?



Vi börjar med tisdag, idag alltså, det blev sol o varmt, helt underbart!
Tänkte höra vad ni har planerat för kvällen? Man kanske skulle passa på o ha en liten utekväll nånstans? Ett glas eller typ haris? What do you say? 


Lördag var det också, nu på lördag så smäller det hos mig! Eller typ. 
Ni är välkomna till mig vilken tid ni än känner för, jag tackar inte nej till middagssällskap! Någon mer som röstar för gemensam middag? Här då förstås! Eller varför inte en till kräftis?  


SVAR TACK! :)
"Här eller på tel, mig kvittar det" höhö.

PUSS


Lina: Tillbaks på ruta ett, nästan.

När man samlar nånting så vill man inte tappa nånting i samlingen för då måste man samla samma sak två gånger. Du hajar va. Precis vad som hänt mig. Hände väl för ca en vecka sen min sabo sko!! =( Är riktigt ledsen över den. Nu måste jag köpa den och sen nånting mer, istället för att köpa en ny grej. Saknar min sabo sko!



Glider iväg till jobbet snart. Ha en bra dag, de tänkte jag ha! =)


FIA: Tired tired tired

Tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tiredtired tiredtired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired tired

Jo, lite trött är jag. Skulle kunna somna vart som helst just nu.



RSS 2.0