IDA

Ville bara önska er alla en sjuukt fin resa. Vet att Sara åkte idag, sen att hälften-hälften åker tåg respektive flyg?! Anyways. Hade jag inte haft 90 kronor på kontot hade jag åkt med. Känner mig allra mest ledsen över att missa Pite havsbad, men det kan man ju uppleva fler gånger :) Ska göra soldanser och hålla tummarna, så i får bra väder! Kanske kommer och vinkar av er tågluffare på onsdag beroende på tid, ska hinna med en Tanzania-reunion samma kväll!

Annars har jag på senaste ätit kyckling-korv-sås, druckit tequila med saltgurka, pratat med både Luis och konsulten och dansat på GK med bästis och skrämt livet ur 18åringar. Tåget is the shit!

Längtar efter att få börja jobba också. Eller ni vet, få stabilitet. Ska soofta och ladda betterierna, läsa på om autism och utbildningscentrumet som ska utbilda oss osv. Nya puckar e kul!!

veckan:

Träffa Andreas Söderberg, Tz-reunion, ut med Sebbe och kanske även Martin och c/o, fira Michael med paket, jobba natt samt rå om mig själv!

Luktar Uppsala reggae festival också, men bara lördagen. Om jag har råd. Och om Sebbe fortfarande digagr mig efter Fredag, haha! :)

Älskar er<3

Lina är hemma igen!

Efter att ha kört bil genom halva sverige i regn, dimma och 10 gradig värme är jag hemma i sköna stockholm igen!

Drog en sväng till ullared, Flakenberg Varberg och Halmstad. En mycket trevlig resa med min käre mor!

De där med ullared. Ni som inte varit där, ha ingen panik över att ni inte varit där! De är inte så jävla kul som man tror. De är bara en massa kundvagnar överallt, folk över allt och saker överallt som absolut inte är så fruktansvärt billigt. Visst är de kul att varit där, de är sjukt stort. Men 80% av alla som är där ser ut såhär:

  • 55-65 års ålder
  • Ända gången dom sett ett sådant stort varuhus eftersom dom bor på landet.
  • 3 år sen dom såg en frisör
  • tycker allt som har med ullared att göra är jätte bra!
  • Paret som handlar är endast tillsammans för att dom va snygga när dom va unga. Gubben sitter utnaför medans tanten handlar.
  • har ni sett programet? hon som handlade för 50 000 kr, 80% ser ut som henne!

Jag kanske är negativ men de är så sant ändå!
De är svårt att komma därifrån utan nånting men när man väl har handlat så minns man inte vad man handlat..

Vilket fall så avslutade vi våran trip i Halmstad, där jag kände igen mig mycket väl ifrån förra året trip.

Nu ska Sara åkas till arlanda. För att värma upp piteå. Ska bli helt fantaskt att åka dit!! :D:D


Dags för första lasset inför PDOL!

Japp, jag är först ut med att åka upp till Piteå! Ska bli så mysigt att träffa mormor o morfar och mamma! Hoppas och håller tummarna bara för mycket bättre väder än vad de har haft, tolv grader igår kväll.. men det ryktas om att det ska bli 26 grader på onsdag, hoppashoppashoppas!

Ska bli så kul när ni kommer sen, kommer antagligen ha en massa överskottsenergi då ;) Jättesynd att Ida och Fia inte kan följa, men det kommer fler tillfällen!! Kommer sakna er massa ♥

Juste, det är redan massa folk på systemet så mamma kom på den smarta idén att jag kan köpa idag! men jag hör av mig senare.. Ett påslakan var skulle vara bra om ni fick med er också :) Hoppas det är ok!

Kommer sakna er alla tills ni kommer hit, tror att dessa tre dagar kommer gå låångsamt...
Lina, stella och kanske nicole kommer och hämtar mig vid halv tolv och så bär det av till arlana, gulligt av er :)

PUSS och KRAAAM


Stella - mitt i flytten

Inte hade jag tänkt mig att det skulle bli ett sånt stort projekt att flytta! Jag hade mina förhoppningar om att allt skulle bli klart på en dag.. Men lite längre för varje dag kommer jag iaf :) Idag har jag varit på Rusta, Jysk, IKEA o massa fler ställen hela dagen med mamma och inhandlat lite allt möjligt. Måste också passa på att säga tack till Lina, Sara och Ida för hjälpen att skruva ihop bordet och stolarna! O igår va Queenie här för massa vin och skitsnack, mysmys!
Nya balkongmöbler har det blivit idag iaf :)
Nej nu måste jag forstsätta att fixa, men vi hörs för snart är det helg :)

Sara - fint!

Kom hem från Stella för inte alls så länge sen, vi va i hennes nya egna lägenhet! Jag Ida Lina och Steiar var där och meckade ihop hennes bord + fyra stolar :) Vi får väl se hur länge dom håller! Jättefin var ialla fall lägenheten och där kommer vi att hänga ofta, as nice ju!

Skulle egentligen ladda upp bilder från gårdagen/kvällen, men det var så många så det får bli en annan gång! Ska väl kanske gå o lägga mig nu så att man får lite sömn så att kroppen får lite ro!

Puss på er och Godnatt mina hjärtan!


sara o stella - super

hej alle sammans!
vi har kul, vad har ni? snart öppnas den 3:e mosserande flarran för dagen! får se om det blir en kväll här eller mot stan? detta är sommar på hög nivå; sol, bikini, bad och spontant alkohol intag! :D 

Sara - Inte sant

Joo, halv åtta vaknar jag idag på min lediga dag! Jag kan inte somna om heller... Jag vill sola idag och hoppas att någon av er har tid för mig! Lite bitter just nu, men det går nog över snart. Hejdå



Sara - Blir inte alltid som man tänkt sig!

Nej, går kvällen blev kanske inte så lugn som jag tänkt.

Min kussin ringde och fråga om jag o Simon skulle komma över på middag, men vi hade ju redan ätit så vi skulle köpa med oss efterätt och ta en snabbfika ungefär och kila hem för att kolla film. 
När vi kommer dit så kommer jag på att den där kladdkakan måste tina innan man kan ät den, så vi slår oss ner där. Simon får vin och jag tar cola (eftersom jag skulle räkna kassan idag), slutar med att vi stannar där och erik och micke vägrar att simon ska gå, så varje gång han druckit ur glaset så fyller dom på på en gång! Jo, till slut tog jag också lite vin. Jepp, det var den lugna kvällen det... Men skitkul hade vi iaf, skitsnack och massa skoj!! :D


Alltid lika kul med dig kära kusin! Bild från "stugan", Piteå 2005

Nu ska man försöka hitta ngt att äta.. As jobbigt ju att laga mat varje dag, speciellt när man redan e hungrig!

Sara - Lagar mat

Nu har mammsen också lämnat mig och åkt till Piteå! Så jag har precis gjort iordning tacos och nu väntar jag bara på att Simon ska komma! Är vråååålhungrig ju... Antingen så blire bio eller film hemma, jag röstar på nr 2, är såå slut... Men ledig på måndag, får tänka så när jag ska upp imorn! Sen blire semester på fredag efter jobbet, självklart så jobbar man 10.55 - 20.10 då ;)

Ne, nu ska jag plinga simpis och fråga var han e! PUSS

Sara - Dags att kila till jobbet

Dags att kila till jobbet nu! Jobbar bara till kl 3 så det är rätt så skönt :)



Ikväll ska jag vara med simon :) Men ni får ha det så kul ikväll och så hörs vi! PUSS

Sara - Sovdags

Kom hem för typ en halvtimma sen och nu ska jag sova!

Har varit på Hässelby Strand med Lina Nicole Mickan Christoffer Hanna och Angelo, myspys vare! Dock hade vädret kunnat vara liiite bättre. Inget kvällsdopp här inte, tyvärr eftersom att det var själva tanken.. Men det var kul iaf :) Sen vart de lite sightseeing i Hässelby så att Angelo fick lite mer uppfattning om hur det ser ut!

Imorgon så åker systeryster hem igen.. :( Känns lite sorgligt, men så ere! Lite hann man träffa henne iaf! :D


Gaaamla bilder från Piteå, haha

Ne, nu blire kudden!

CHIAO

Sara - så jävla skön låt, en av dea låtarna...


Sara - ledig dag

Idag har jag varit ledig, shoppade med mamma och sen vare dags för picknick med hanna och fia! Väldigt mysigt :) Tyvärr var jag tvungen att lämna eftersom systeryster är hemma och det är ju inte varje dag, så då måste jag ta vara på tiden såklart!

Nu är det bara en och en halv vecka kvar tills semestern!! aaah, underbaaart kommer det att bli :)

Här kommer lite bilder:



Nu måste jag sova, ska upp o räkna kassan imorn...
Godnatt, PUSS!

IDA.

goes solo again


Johanna: Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!

Fick hem min tandläkarräkning:
2360 kr (med avdrag!)
Är det ens lagligt för ett ingrepp som tar 30 sek???
Ulf kan ju fet-glömma sitt tack-kort som jag tänkte skicka........


Sofie

Håller med Sara nedan, inte för att jag egentligen har något att säga till om då jag inte bidragit särskilt mycket på sista tiden! Den är ju så knapp nu under denna årstid när det finns så mycket annat skoj att göra!


Kan ju iallfall passa på att dela med mig av min största tabbe idag. Hade nämligen en leverantör i telefonen när jag lite för sent inser att det inte var sekretess-knappen som jag tryckte in, utan HÖGTALAR-knappen..



Sara - Här vare tomt

Dåligt med uppdatering...

Tack för i lördags Fia och guurls, blider kommer så fort jag fått min kamera!

Fia: Ses ikväll!!!! =D

Weeeiiii

RSS 2.0