Stella - ny dator

Hej mina vänner!
vad har ni för er en lördagkväll som denna? själv har jag precis kollat på melodifestivalen och funderar på vilken film jag ska titta på :)
Idag var min dag helt stallfri vilket inte hör till vanligheterna så då ville jag passa på att utnyttja den även om jag var trött från gårdagens bravader, så jag tvingade med mig pappa till västermalmsgallerian där vi mötte upp Daniel. 10 minuter senare var jag 10 000 kr fattigare men en finfin ny mac dator rikare :) efter det så åkte vi hem till Daniel där han hjälpte mig att sätta igång min nya älskling. Så här är det första inlägget från datan, men de kommer antagligen att skrivas en hel del här i från!
Fia, hoppas att kryssningen var bra och att ingen ramlade över bord!
Sara, hoppas att du och Simon får en mysig kväll och ett bra 2 års firande
Lina, hoppas att kvällen med alla k5 människor blir riktigt lyckad
Sofie, vi syns imorgon i stallet, utvilade för en gångs skull, om du inte hittar på något bus ikväll
Jojo, dig skulle jag ha viljat träffa i heögen, men det är tur att man får se dig p torsdagar iaf
Ida, om du nu läser den här bloggen fortfarande, så saknar jag dig och vill att du ska komma hem nu
Jag tror nog att det blir This is it som får bli min lördagsunderhållning...
Puss och kram

Sara

Ja... Kul kväll igår! Sådär spontan o. oväntad, apkul! :)

Tänkte ju bara säga att tanten kom tillbaka igår med klädern!! Hon luktade inte lika illa som hon gjorde första gången, men ialla fall...... Samma sak igen, jag ser ju inte att det är hon vid kassan förrän det är försent. Så jag går fram och ska hjälpa henne, problemet är ju då att hon inte hittar sitt kvitto... Så vi står där och hon letar och letar, och det luktar lite mer för varje minut. Tillslut sa jag att hon får gå hem och leta efter kvittot och att jag tyvärr inte kunde ta emot hennes kläder om hon inte hade det med sig! Och tillslut gick hon där ifrån. Hon kommer ju antagligen komma tillbaka imorn bara för att jag jobbar då, med kvittot och kläderna... Alltså jag vill inte ta tillbaka dom! Usch, fattar inte hur man kan gå runt sådär! Det är ju synd om henne på riktigt...

Aja, nog om det! Nu ska jag äta frukost :) PUSS på er!

FIA: Kommer ni ihåg det här?



Hahahahaha ;)

Lina på väg till jobbet.

Laddar satan till imorgon, sista måltiden kallar vi de. Arrow och turnover ska ju klappa igen så de styr ett hejdundrande kalas imorgon. Ca 25 pers från kfem ska inta Honey. De är precis efter lön och är ledig söndag, finns inget som hejdar en.

Dags att dra pusss!


Sara: Det kan inte bli värre!

Hade en jobbig stund idag på jobbet...

När jag kommer upp för rulltrappan så känner jag en liten doft av kiss, går runt och undarar lite vart det kommer ifrån. Tänkte om någon hade pissat i provrummet, men så var inte fallet. Frågar min kära kollega om hon oxå tyckte att det luktade. Ja säger hon och pekar på en tjock tant i mössa. USHA tänker jag och går därifån och pysslar med annat.

Kanske 4 minuter senare är jag på väg mot kassan för att någon ska betala, när jag nästan är framme ser jag att det är HON! (Pga min dåliga syn kunde jag inte förutse detta... Fan för den!) Jag kan ju inte vända om eftersom jag är precis vid kassan så jag går fram och ska hjälpa henne. Och FY FAAAN vad det luktade amoniak!! Alltså ni vet hur det kan lukta i stallet, det stack i näsan och jag trodde jag skulle spy! Så jag står där och håller halvt andan när hon frågar: Är det öppet köp? Jag stammar och får fram att ja det är det ju, i fjorton dagar. Det enda jag tänkte då var att: Om hon ska ha kläderna hemma i FJORTON dagar så vill inte jag ta tillbaka dom!! Fatta hur dom skulle stinka!! Vad säger man lixom, jag kan ju inte säga att just hon inte har öppet köp...

Det var så skönt efter hon hade gott, jag kunde andas igen! Dock tror ju jag att jag luktar som hon nu ;/


Lina

Min problem hy har bara blivit värre! Så igår tog jag mig i kragen och köpte bare minerals smink. Dyrt men hoppas de är värt de. Ska utvärdera de när jag haft de ett tag!


Mysiga morgnar!

Idag jobbar jag eftermiddag istället för förmiddag, och OJ vad jag älskar såna här härligt lugna morgnar! Sitter i soffan med en god frukost, datorn i knät o teven i bakgrunden!

Bion igår var bra, men middagen var nog bättre, ciabatta fylld med kyckling, mangoraja sås o sallad, till det även klyftpotatis o bea! Mmh!

Åh vilken bra dag det här ska bli, ikväll träffas ju alla vi o imorn ere fredag, underbart!
  


ps. se vad som flyttat in på våran baksida denna vinter.. gissa om mamma är överlycklig?

<3


Sara: ImornImornImorn

Läängtar till imorn,... för då får jag träffa er mina kära, bästa vänner! Känns som att det var jättelänge sen, fastän det typ bara är en och en halv vecka sen!

Lina och Sofie fick jag ju lite försmak av idag när jag hälsade på minomin innan dea idag :)

Tänkte säga oxå att jag tänkte antagligen fira min födelsedag fredagen den 19 mars. Om ni redan nu vet att det inte går så säg till! ;) Men jag hoppas det går för alla :) Middag och utgång, antagligen.

Hoppas vi ses imorn flickor! PUSS ♥



Hanna Jag Mamma i Italien


Bio i kista??

Bio i Kista ikväll, valentines day kl 20.45.
Jag (Lina) slutar i kfem halv 6 då styr jag och sofie nog bilen dit för att käka och så vidare.
Hör av er!! Vore kul att ses! puss


Lina, dags att roa fia lite!

Dagarna bara går nu är vi i mitten på veckan och i morgon är de lön och veckan är slut. Så skönt!

Man blir ju lite knäpp i huvudet av att jobba i kfem. I måndags fick jag ryck och kollade resor hittade en dunder resa och nu har jag och sofie bokat en london resa. Lördag till måndag 17-19 april. Vem som helst får självklart åka med! Vi ska bo mitt i smeten, Paddington. Säger de er nånting ni som varit där?

Sen så har jag eller hade tappat bort mitt tomas sabo armband! De fick ju inte vara sant. Tar historeien från början!

För ca två veckor sen va jag bekymrad över vart mitt armband tagit vägen. Visste att de va hos jocke. Letade vid sängen och där hade de åkt ner mellan själva madrassen och sängkanten. Blev alldeles lycklig och satte på mig de. Vi gick på bio, kom hem och gick och la oss. De jag vet är att jag aldrig sover med de så måste alltså tagit av mig de på kvällen där. Frågan är vart fan la jag de för att jag skulle veta vart jag hade de?
Blev lite bekymrad igår när jag letade hos jokce och inte hittade de och när mamma säger "Har du tappat bort de fina?" Usch hemska tanke. Sen när jag står och borstar tänderna igår kväll kommer jag på att jag hade min svarta vinterjacka den kvällen och de måste ju självklart ligga där i. Och i morse när jag åkte hem innan jobbet där hittade jag de och nu kommer jag aldrig mer ta av de igen!

Ska kila in till fian hem nu och kolal jobb åt Sofie. Ha en bra dag girls! puss

FIA: Har man inte jobb så skaffar man sig!

Råkade precis tappa ut en hel burk med knappnålar som for ut över hela golvet, har man inte jobb så skaffar man sig :S


Suck!


FIA: Det tog ungefär tre sekunder...

... innan jag blev rastlös igen. Sista tidningarna gick till tryck i morse och redan nu sitter jag här o vet inte vad jag ska hitt på. Hmm.. Har redan städat o röjt upp i datorn efter februaritrycket. Kanske ska städa på skrivbordet lite. Det kanske tar på sin höjd 5-10. Sen då?

Sjukt vad man ena stunden klagar över att det är för mycket för att i nästa sekund sitta med noll o göra. Har suttit o skrivit in massa roligheter i min nya almanacka. Det tog lite tid i alla fall ;)

NU börjar den tid då jag kollar bloggen typ 511 gånger om dagen. Blogga tjejer - förgyll mina dagar ;)

I övrigt inget speciellt denna vecka. Har skaffat kort på World Class nu så dit beger jag mig idag efter jobbet. Var där i lördags oxå o körde någon booty-grej. Satan vad jag har träningsvärk i låren, trodde man hade hyfsade benmuskler innan liksom :S men det är väl itne riktigt samma som att rida (är i alla fall en liten tröst o tänka så så håll med mig ;) )

Sen är det kryssning på fredag, hur ska detta gå...

Hittade en rolig bild som jag tog i somras, kan inte sluta skratta åt den! Käck frilla va?! ;) för att inte tala om min tjurnacke som kan kallas duga! hahaha



Hoppas ni har det bra flickor, tänker på er! <3

Lina

Härre min gudskapare vad snö de är! Är helt facinerad! Måste hämta min kamera hos micke så jag kan fota minnet av denna snö så jag kan sitta med mina barnbarn "när jag va linet då vad de såhär mycket snö". =)

Vilket fall dagen började med att jag vaknade upp i brorsans soffa. Segade där hemma hela dagen. Sen fick jag för mig att åka hem vid 3. Trodde jag. Ut till bilen och ja där satt jag. Alltså bilen satt fast i snön. Bara att ringa på brorsan som låg och sov. Ut med honom och kasade slut på all bensin. Slutade med att han fick hämta sin jobb bil och dra upp bilen. När jag då äntligen va påväg hem efter 40 minuter kämpande i 2 meter snö så fanns de inte en enda jävla parkering i hela mitt område. Så de va bara att spontan åka till stallet lite för att ha nånting att göra. Höll på att frysa ijäl men de är mysigt att se hästarna lite ibland. Saknar dom även fast jag har blivit rädd för dom, haha.

Nu blir de film med mamma eftersom jocke jobbar dygnet runt nu. Ska käka balleringa kladdkaka också, rekomderar de varmt!


Sara: Lördag i Milano

Hej flickor, och ev pojkar! :p
Än sålänge har jag haft en jättemysig förmiddag med min kära syster och mammsen! Druckit kaffe och ätit kakor till frukost (ngra bitar baguette och philadelphia med tomat på plus vatten slank även ner eftersom att jag inte är så förtjust i kaffe!). Nu håller vi på att packa iordning för att dra oss in till Milano :) Jag verkligen uppskattar att vara här!! Det känns så härligt att bara andas in luften, ni vet när det luktar italien/grekland när man kommer fram, det är så skönt! Jättetråkigt att man ska hem i övermorgon, men ska verkligen ta vara på tiden här nu!

Nej nu måste jag dra tydligen! Pendeln går strax :)

Hoppas ni har det braa :) PUSS

Så här såg de ut i thailand när alla barnen fick hatt på huvudet.


Lina är så fruktansvär sugen på ..


Sara: Weekend

Hej allihopa!
Jag har ju inte kännt mig sådär jättepigg under veckan, och är väl inte helt hundra % idag heller.. Så jag kommer inte att komma ikväll på ridningen :( Lite tråkigt eftersom jag drar till Italien imorn (det är dock inte tråkigt), men med det menas ju att jag inte kommer få träffa er på ett litet tag! Men ni får ha det så bra här hemma så länge :) ! Kommer ju hem på måndag, så det är ju inte så att jag är borta jättelänge ;)

Puss och Kraam på er!

Lina

Precis hemkommen från jocke. Börjar redan 9 idag så skulle bara hem emellan och hämta träningskläder. Ska snart vidare till salongen och jobba. Sen direkt efter jobbet är de dags för lite body pump.

Nicole och jonis har lämnat oss nu. kl 3 igår eftermiddag lyfte deras plan. Dom har dock inget boende så får se vart dom hamnar =).

Medans två drar ifrån snön får fler jobba mer. Jocke stackarn fick gå upp halv 3 inatt och jobba. Jag tycker de räcker med snö nu iaf.

Annars vette fan om de händer så mycket mer? Vi har fått en fina stor skylt till salongen äntligen.

Ha en bra dag vännerna mina =)

Stella

Nu är det bestämt, jag ska söka till ridledarkursen i sommar :) Usch vad nervöst! ansökningen blir klar imorgon och sen blir det förhoppningsvis ridprov den 7 eller 8 mars. efter det så är det bara att hålla tummarna för att jag kommer med. i så fall så kommer jag att vara borta från den 27 juni till den 16 juli. tänka sig, ett litet steg i rätt riktning eftersom jag inte har en aning om vart jag kommer att tillbringa min höst någon stans..

annars så tillbringar jag i princip all min vakna tid i stallet (inte riktigt, men nästan haha) och har det väldigt mysigt :) rider mycket och leker med alla barn, den här veckan har jag tvingat alla mina efterteoribarn att äta krafft, lucern och havre :)

i helgen så kommer jag nog inte att kunna leka med er så mycket :( för på fredag ska jag ut med cicci, sussie, queenie och några andra och på lördag ska jag eventuellt med annie till gömmargården när hon ska träna för anna blomgren. men de flesta av oss ses iaf imorgon :)

puss och kram


SOFIE: Ett år senare..

Sitter i soffan med en kaffe, berocca o banan, lite återhämtning efter dagens jobb, ridning samt promenad hem!
Snart är det dags att bege sig till träningen, och idag ska jag o Lina testa att träna uppe på Sats centrum för första gången, har nämligen inte haft en aning om att jag kan träna även där, men nu efter att ha tränat på Sats i ett helt år så fick jag för någon vecka sen veta att mitt kort även gäller där och inte bara nere vid jämtlandsgatan.. Vet inte om det är mest komiskt eller irriterande? Men lättast är iallafall att bara skratta åt det ;)



Sara: Om måndagen

Som sagt var jag ju och jobbade på minomin i går. Det kändes bra, fick lära mig kassan och lite av produkterna! Fick även ta med mig hem några tester som jag ska prova plus ett papper där det står tex. vilket shampoo som är bra för volym. Nästa gång blir på torsdag som jag ska dit :) Får inte glömma ngn test-grej bara för då är jag körd vid vakterna! :o Ska inte hända ;)

Sen vare teater på kvällen, kände mig så hängig så jag knappt ville åka dit. Men har man betalat en ganska hyffsad summa så äre inget snack om saken! Så jag åkte dit. Vi hade röstträing, ganska kul faktiskt! Och som tur var så hade vi vikarie och hon kunde inte vara där hela kvällen så vi fick sluta 19.15, jätteskönt! :)

Väl hemma stod maten på bordet och OS var påslaget på TVn! Åt, hämtade täcke, somna bums 21.30 i soffan!


FIA: Ooops...

Haha, skulle gå på toaletten nu, fäller upp locket, drar ner byxorna och ur min ficka ramlar två hårspännen ner i toalettet..

Försöker spola, de åker inte ned.. Spolar igen - hårspännena ligger fortfarande kvar!

Hmm, fram med toaborsten o försöka fiska upp dom men de bara glider bort hela tiden. Tillslut lyckas jag få upp hårspännjävlarna och fångar dom från borsten med typ en hel toarulle lindad runt handen!

Puuh, vilken pärs en tisdageftermiddag som denna... :S

Hoppas ni har det bra flickor! <3


Lina på g till kfive fasion house.

De är semel dagen. Fettis-dagen, Fet-tisdagen, kalla den vad du vill, haha. Men är verkligen inte sugen på semla. Vet att Cicci vill ha semla idag så håller på att klura ut vad jag ska ta för gott istället.

Sofie våran stretch låt i power stepen, har fastnat för den!



Nicole snor min resväska och min ipod och drar till Thailand imorgon =(


Sara: Aaah!

Ska snart till Linas jobb och börja med inskolning! Läskit men spännande och kul! :)

Lina önskar alla en underbar alla hjärtans dag!


Lina.

Ska snart iväg till mormor och morfar. De blir middag där istället för mig. Morfar opereras i veckan nu så hinner inte träffa honom innan annars! De kommer nog bli en trevlans kväll hos stella. Ska nog ta med mig ballong spelet. Alla girls! Me like. Och nu undrar jag ju fia. Hur går de med sconsen? eller är de imorgon dom blir av?

Se you!

Världens bästa låta! (a)


Lina töntar sig innan hon ska iväg.

De blev rosa läppar för skojs skull =)


Lina, allergisk chock!

Satt och käkade middag med mamma i lugn och ro. Hlet plötsligt börjar de strama runt ögonen. Och mamma säger att jag är ill röd. Jo visst är jag de. Får hopaps de lugnar ned sig så man får dricka de där vinet man längtat efter!



FIA: Överspeedad med alldeles för mycket kaffe i kroppen...

... sitter jag här och ska precis stänga ned datorn för att lämna kontoret efter en smått hektisk dag. Snacka om dag o natt på mina veckor alltså!

Sen då.. Iväg till systemet, handla mat, laga mat, äta mat... mat mat mat! Är så hungrig just nu! ;) Sen är det bara att komma ikväll, dörren står öppen! Stefan börjar jobba kl. 22 men gör kanske inget om han e hemma ett litet tag innan liksom :)

Hoppas vi ses ikväll, nice med vin o lite skitsnack! (kan ju va trevligare än att inte sitta ensam med en flaska vin i alla fall... ;)



Förresten, vad tycker ni om min bild som jag tog för typ 1,5 år sedan? Har inte velat publicera den innan...


Puss o kram!


@ stellas på lördag!


FIA: Jaa framåt..

För det första måste jag bara säga att vi igår hade 17 unika läsare.. Vilka då liksom?!?! :O o sen 42 klick! haha, börjar få läsare tjejer ;) (fast typ hälften av klicken kommer nog från mig... ;) )

Jo, tänkte baka scones i helgen.. Gick tillbaka o läste Saras inlägg o blev lite nervös :S Är det jättesvårt?? Shit hur ska det här gå...


Inte för att detta ovan är scones, men ändå.. Ni förstår vad jag menar ;)



Sara, ge mig dina bästa tips nu ;)


Lina

Och så va vvp förbi!! (tsss sofie) Känns skönt. Två dagar kvar så är de en helt lång ledig helg med en plus ledig måndag. Känns underbart! Har väl inte så mycket roligt att berätta tror ja. Undrar hur br ida har de där borta i värmen. Våran andra vän Nicole lämnar oss vilken dag som helt och sticker till thailand. Tagiskt de där. När man äntligen har fått en riktig vinter här hemma så åker man ifrån den? Ne hajjar inte riktigt! ;)

Jo en onödig grej har jag kommit på. Eller kommit på och kommit på. Brist på annat nu helt enkelt. 
Måndag = Början på en ny vecka.
Tisdag = I början av veckan.
Onsdag = VVP Mitten av veckan.
Torsdag = I slutet av veckan.
Fredag = Slutet av veckan.
Fredag kväll = Helg
Lördag = Helg
Söndag = Helg/Ångest/"imorgon är de en ny vecka, nya tag"/Mys dag.

Bara en parantes sådär. Men visst ser de ut såhär? Går väldigt fort mellan början på veckan och slutet ändå.

Juste va på bio igår med Jocke. Så Edge of Darkness. Den va bra! Höll på att skita på mig två gången men de va lungt! haha

Nu har jag ordbajsat nog tror ja, Natti natt!

Sara: Saknar Ida

Läste precis Idas blogg...
Det känns sjukt att hon ska vara borta ännu längre! Nu märker man verkligen att hon inte är hemma, det har faktiskt gått en månad nu!

Men tiden går snabbt, snart står vi väl där och firar Stellas 20 års dag tillsammans :) ♥


Lina måste slå ett slag för...

Make up stores Treatment mascara!

Den är helt fantastiskt! När du går och lägger dig så tar du på mascaran, så vårdar den och skyddar fransarna hela natten. Sen på morgonen innan din vanliga svarta mascara åker på så sätt på treatment mascara för att förlänga dina egna fransar. Inte nog att dom förlängs under dagen, dom är alltid förlängda eftersom du tar hand om fransarna så bra! 185 kr i butik.


Johanna: Varför ska det vara så jäkla knepigt att komma på en bra rubrik?


Sitter rätt slutkörd i huvudet, efter en hektisk vecka på praktiken med tidiga mornar, följt träning, matlagning och tvätt. Fy vad livet är glammigt ibland :p Tänkte iaf skriva ett kort inlägg innan jag stupar i säng...

Jag hade halvtidbedömningen tillsammans med handledarna på kliniken igår och sånt är ju alltid lite pirrigt. Blev dock bortskämd med kalasfina omdömen, som verkligen inte var väntade, så sedan dess har jag gått omkring med någon slags känslokompott som innefattar förvirring, glädje, stolthet, magont, chock och en jäkla massa prestationsångest. Plötsligt så hade man visst en helylle bild att leva upp till som inte känns helt överensstämmande med verkligheten.. :/ Detta resulterar i att jag mest känner mig ofokuserad och fumlig. Jag hoppas innerligt att detta inte märks! I övrigt så rullar allting på på praktiken. Veckan har bjudit på en hel del spännande, "mystiska" och akuta fall och jag känner verkligen att jag lär mig ngt nytt hela tiden, vilket förstås är kul!

Hade igårkväll ett trevligt avbrott i vardagen, med middag på Koh Phangan. Kristina ville bjuda mig och prinsen, för att fira min födelsedag (vilket hon, rar som hon är, absolut insisterade på att få göra och med present dessutom..!) och prinsens fina betyg på uppsatsen! Åt tzaispett i thaisås till varmrätt och banana pancakes till dessert - galet gott! Längtade verkligen tillbaka till Thailand när vi satt där i den mysiga lokalen som btw är fantastiskt inredd. Vore toppen om vi kunde gå dit tillsammans vi tjejer någon gång??

Morgondagen bjuder på sovmorgon följt av ett kvällspass på kliniken.. Sen är det helg för min del!!! :D Eller ja, fredagen är avsedd för studier egentligen, men jag och Mandi har ju lite andra planer som ni vet... Pirrigt! Sedan ser jag hemskt mycket fram emot en helkväll med en flaska vin, eller kanske två, och hoppas att vi kan styra något sådant! :) Har en massa updates om vår kära och saknade körledare på de vida savannerna, som jag känner att jag borde dela med mig av (Ida, du har ingen rätt att misstycka ;)), men som inte lämpar sig för bloggen! ;p

Nu ska jag hämta upp tvätten.
Puss och kram mina hjärtegull! <3

SOFIE: Update!

Tänkte bara meddela att mina armar är bra igen, fick en kräm som gjorde susen så idag var man i full gång igen!
Red på lilla emma idag, det var länge sen, fin ponny det där, henne gillar jag!   

NU ska jag ska jag strax kila iväg till träningen, spinning står på schemat och för tillfället är jag taggad men vet att jag alltid ångrar mig så fort jag sätter mig på den där jävla sadeln asså.. 
Ska försöka hinna förbi o shoppa nå gott på systemet innan också, som jag hoppas får dricka tillsammans med er nu i helgen?! Så hur ser allas helg ut, har ni något planerat? Stella var det på lördag vi tänkte vara @ your place? :) 

Pussokram!

Sara: 10.02.10

Ska äta frukost nu! -är jättehungri ju!


Var det han som du pratade om hemma hos Jocke i fredags, Sofie?
"Tobbe Trollkarl"

PUSS på ER ♥


FIA: Mental picture



Underbart!


SOFIE: God morgon!

Ligger här i sängen, ska strax gå ner o fixa en god frukost för att lägga mig på soffan o slå på Sex and the city filmen (btw Lina så saknar jag min satc-box..)



Anledningen då till att jag ligger här och inte är på jobbet, är att jag fått nå jävla irritation i armhålorna(!) Det började lite i helgen efter att jag rakat mig, blev typ lite rött o irriterat men försvann sen, men igår under träningspasset så kände jag hur det kom tillbaka. Och imorse när jag vaknade så var det ännu värre, det är rött, torrt och en aning svullet, plus att det svider satan och jag kan inte röra armarna..

Men men, har iallafall fått en tid hos läkarn nu så det lär väl bli bra!


Ha en trevlig dag allesammans ;)


SOFIE: Inte alls bra.

Nej usch fy o blä! Har nyss kommit hem från jobbet efter ett möte om mitt nuvarande schema.. Vi fick nämligen för någon vecka sedan i uppgift att skriva önskemål o förslag om schemaändring, och självklart förstår jag att det inte är lätt att ändra på allas scheman så att alla blir helt nöjda. Men idag när jag får tillbaka deras förslag på hur vi ska ändra så är det HELT tvärtemot hur jag önskat.. Så jag tackade nej till det nya schemat o sa att jag hellre har kvar mitt gamla schema isåfall, och på något sätt känner jag mig nu som en liten snorunge som inte tycker att nånting duger..  


Så nepp nu känns allt rätt tungt, måste tänka på något annat.  Som på er mina vänner:) Vad vore man utan sina nära o kära?


Lina

Precis kommit hem ifrån en promenad i det fina vinter vädret! Varit nere och gått på isen.
Så jävla underbart. Stannade till och hörde på de absolut tyst ljuset och njöt av att solen värmde.

Trevligt hos micke igår. Otroligt skönt att komma hem i tid också!

Idag har jag blivit förkyld. Men tänkte åka och träna sen ändå. Så man gör nånting av söndagen, haha.


Sara: Vad händer ikväll?

Kort och gott, vad händer ikväll? Jobbar till kl 18, så om det är ngt spec kan ngn kanske skicka ett meddelande eller så ;)

PUSS

Lina.

Ligger i sängen, känner att jag inte vill gå upp. För att jag körade body pump igår kväll och va jävligt taggad till träningen så jag skulle utmana. Visst gjorde jag de och de gick bra. Men satan de känns i mina ben när jag ligger ner. Kaos! 

Fick en trevlig rummy kväll igår med mamma, brorsan och madde.

Vilket fall så är de fredag, den dagen man längtar mest till. Och hoppas på lite vin ikväll!
jaja ska upp och äta frulle nu. meningslöst inlägg! puss! 


FIA: Don't stop, never give up...

Det började så här...



Sen så här...



För att efter ett tag bli så här...











Nu hade man velat ha bilden när vi alla ligger däckade i en hög i soffan ;)

Tack och hej!


Lina väntar på att klockan ska bli 22.00!

För då är de final i paradise hotell! Och jag hejjar så mycket på Jacki, hon måste bara vinna!

Annars står jag i K:fem.
Ska springa ner till Jocke när jag slutat för att gå upp halv 7 imorgon och köra morfar till sjukan. Sen är de full fart på salongen, Collan och jag!

Ha en underbar Tisdags kväll, är fan sugen på vin. Långt kvar till helegn, bajs!


RSS 2.0