Sara

Är så taggad! Om några veckor så blire fyrtiofem års kalas för mig och Stella, haha så nördiga... Men när vi pratade om när vi skulle fira oss var och en för sig så kom vi fram till att det var smartare att slå ihop det helt enkelt :) I förrgår bjöd vi in alla gäster (60 pers, hos Stellas päron) och igår satt vi och planerade, så himlans roligt (ja, jag ska söka till event projektledare). Temat blev "regnbågens alla färger", jag själv skulle ha dratt på mig svart som vanligt, så då blir det kul med lite färgklickar! Detta kommer bli superkul :) Ser mer fram emot detta än min föreställning helgen innan, men tror att det har att göra med att det går lite segt just nu... Amanda och Camilla håller på att redigera filmen, de höll på i lördags, igår och ska fortsätta på tors och fredag. Finns inte så mycket vi kan göra utan filmen... Aja, snart klart!


Idag blir det jobb på fältöversten och sen trerätters med Ingrid :)
Have a good day.



Sara - Kul helg!

Började fredagen med dubbning i solna på filmtekniks lektionen. Så jävla kul!!! Skulle lätt kunna tänka mig att jobba med det, så jävla svårt att få jobb som det bara... Efter skolan gick vi dirr till systemet, köpte en box, gick tillbaka till skolan för att ha inspark för dom nya ettorna :) En kul kväll!

Fortsatte lördagen med filmning till vår föreställning hemma hos mig med Amanda, Camilla, Miriam och Emil. Gick jättebra, nu är det "bara" klippningen kvar! Sen plingade Stella och vi bestämde oss för att äta middag tillsammans för att senare möta upp Lina och Carro och så drog vi till Soap :) Trodde inte från början att jag skulle palla två dagar i rad, men det gick ju bra!

Idag har jag bara tagit det lugnt. Kollat på film med mamma, mötte Stella för att köpa nya skor och sen köpte vi pizza och gick hem till henne. Kom väl hem för en timma sen och har städat och lagt fram grejer till imorn, då det blir rep och jobb :)

Lite bilder.



Jag leker att jag kan grejer...


Ingrid och Amanda


Elina är taggad!


Amanda i studion


Ingrid väntar på sin tur


Grymt kul!


Stella och Carro i lördags!


Sara

Fyfan vad bra det gick idag! Fick massa hjälp av Camillas pappa med ljudinspelningen och nu är typ allt ljud klart, asnice! Är så taggad till att gå till skolan imorn för att visa upp vårt material som vi har nu :) Början mitten och slut, med rekvisita, kostym och ljud aa.. Så nöjd helt enkelt!

Ska kolla klart "Livet blir bättre", sen blirdet bumms i säng! Upp lite tidigare imorn för att hinna repa innan skolan... Efter skolan så blire jobb på fältöversten, långa dagar nu... Men det är kul :)

Trevlig kväll på er!


Sara

Har haft en riktigt helt ok dag idag :) Gick jättebra på jobbet idag, kom 2700 över budgeten = asnöjd! Sen blev det en romatiskmiddag för två med Lina på Donken (bara par som gick förbi mig när jag stod och väntade, alla hjärtans dag, eller hur var det? haha).



Nu ska jag städa upp i mitt rum och sen blir det till att däcka i sängen för imorn blir det en lång dag det med! Skola - filmteknik, sen till radiohuset för att spela in ljud till vår föreställning och efter det en öl med min lilla grupp :)

Sov gott allihopa! PUSS

 


Sara - Vad hände?!

Mycket som har hänt på endast en vecka! Hela mitt liv har tagit ett nytt andetag kan man typ säga, så mycket som har förändrats på bara några dagar. Både positivt och negativt, men ändå positivt (klurigt det dära hah)... I fredags kom jag på att jag vill plugga till event projektledare plus att jag blev uppringd och erbjuden jobb som jag inte ens sökt! Visst från minomin, men i alla fall kom som serverat på silverfat :) Föreställningen som vi jobbar på känns också mycket bättre, vi har strukigt onödiga saker (coola, men inte nödvändiga) och nu har vi börjat jobba med det praktiska! Hoppas på att kunna börja se resultat redan i slutet av denna vecka :)

Nu ska jag sova!
Skola 8.30 imorn, sen blire fältöversten kl 13.30 - 19.15 :)
NattiNatti


 


Lina

De börjar dra ihop sig, endast 5 jobb pass kvar i pk huset.
Känns så skönt, de är liksom lätt att gå till jobbet!

Vilken trist period de är just nu annars.. känns som man går mellan sängen och jobbet.. eller ska jag säga som va ledig i tre dar precis. Fyllde dagarna till fullo ju.
Jag och Nicole bakade bla 90 bullar i lördags så de kanske blir en smakbit av dom på lördag ;)

Har egentligen ingeting att säga.. ääh vi säger god natt! <3


Sofie

PACKAD, dock inte av alkohol denna gång, utan packad och klar för en tripp till Göteborg imorn bitti!



Båtmässa o skoj med jobbet väntar, åter Lördag o då ere middag med heeela bästaste ligan, er förstås<3

Så återigen lite hotelvistelse för mig, gillar verkligen o bo på hotell, så mysigt liksom:)

Här lite bilder från hotellet i Söderhamn

 

 

Puss&kram

Hoppas få se er alla på lördag, ser vi fram emot

<3

 


Sofie

Kör lite Gott & Blandat


Göteborg i somras
Amanda Nicole Lina Kajsa

Också GBG, frulle i solen
Nicole Lina


Linas grymt coola uppsättning på mig för gesällen


Sara o Stella, en av alla våra Taco-middagar

Frukost i solen på baksidan, riktigt sommartecken

Sommar i trädgårn


Kan det vara en tisdagsmiddag hos Stella?


Middag på Caliente, trotsar förstås regnet när uteservering finnes :)


Lunch i Waxholm


Sommardag @ Collans, helt perfekt


Middag hos Nicole, middag blev en lyckad..

..carbonara med tomatpure? typ.. go blev den iaf :)


O så blire lite mer middagar, tycker ju det e så kul o fota mat på nå vis, he he, så here we go!

Skaldjurssoppa


Lax med jordärtkockspure, typ godaste moset jag smakat!


Havskräftor, o detta har jag precis insett att det är faktiskt godare än hummer, betydligt, prova!


Moules marinés!


Oj nu tickar klockan iväg o sängen ropar, skönhetssömn e viktigt.

Natti på er hjärtan
<3
 


.


Godmorgon!

Titta ut, så vackert det är! Ska äta frukost sen tror jag att det blir en prommenad i det vita :)


Bilder från Piteå - Havsbadet/Ytterstholmen i julas.

(Så najs att det var Loreen och dead by april som gick vidare igår, och inte "orginalen" som typ Afrodite eller Marie. Kanske kommer bli en rolig tävling om det fortsätter såhär..)


Så jävla sjukt!!!



My god vad läskigt det ser ut, det blir bara värre och värre...


Sara - två kvar efter idag.

Tre jobbtider kvar - idag, nästa lördag och lördag den 25e, sen är det finito... Kommer anagligen behövas iaf som min chef sa, men kommer inte ha ngt fast på papper. Ändå tre vik som försvann, förstår inte hur dom ska klara sig utan oss? CVt är klart, men har inte skickat ut än. (Är så jävulskt mycket i skolan som kommer pågå fram till föreställningsdagen den 17 mars). Måste ta tag i det! Gillar verkligen inte måsten... Fast ska försöka se det som en möjlighet som jag sa förrut :)

Jobbar mellan 12 och 18.10 idag, sen skulle vi kanske testa klänningarna till torsdag hemma hos Nicole :) Kul det ska bli på torsdag, lite "julgalankänsla" över det hela hah!

Juste, jag både sjöng och höll tal i tisdags i skolan och båda gick awsome! Satte en högribba på talet, och det är ju inte helt fel ;) Spec inte när jag skrev det kvällen innan på 20-30 min och lärde mig det på halvtimman jag hade på mig att förbereda mig inför talet! "Logotypen som handskrevs med två stora C:n för att det skulle göra sig bra i annonser blev världens mest kända logga. Och ett experiment som skulle hitta botmedel mot huvudvärk fick istället fram världens mest kända dryck. Jag talar såklart om den världsomfattande drycken: Coca Cola..." hahaha! Kanske ska söka jobb där? 

Nu blire frulle, PUSS

Sofie

Äntligen FREDAG & helg igen!



Nu väntar middag o trevligheter med Lina o sköna SATS-gänget, lär bli party all night long, nice!

Riktigt taggad o sugen på vin som alltid!

Pepp pepp pepp


Trevlig kväll o helg på er nära o kära
Puss o kram ses på stan!
<3


RSS 2.0