Sara

Åh vad härligt att vara ledig! Har inte haft en helhelg ledig på typ 8 veckor, sen devisingen startade.. ÄNTLIGEN! Idag har jag hunnit kolla på film med mamma och varit uppe i Vällingby en sväng med Nicole och köpt bra ansiktsprodukter, så upp till bevis! Ska snart äta sen lunch med mammsen och sen ikväll blir det middag med Nicole, Lina, Fia, Johanna och Mickan, vår belöning för att vi var med och hjälpte Ronnie på eventet för hans företag :) Vi vet inte vart vi ska än, det blir en surprise, spännande! Tror att det blir en bra kväll ikväll :)


Ciao



 


Torsdag

Då va denna dag avklarad, och morgondagen blir lika lång... Fast då är det heldag i skolan och sen bara två timmar jobb på kvällen så det är iofs skönt!

Och här kommer tre bilder från lördagen (hoppas verkligen att någon annan också tog kort...)


Sara

Nu är det dags att sova. Imorn blir det långdag med skola och sen jobb... Start på en ny kurs imorn ist för devisingen, och då blir det kontaktimpro. Ska bli asspännande, vet inte riktigt vad det är mer än rörelser, men jag vet att läraren är snygg iaf ;)

Idag har det varit en chilldag. Skola, chill hemma och sen in till stan igen för att kolla på teater med Ingrid och Linnea. Vi va på stadsteatern och såg vår monologlärare Fredrik Meyer i "Ett kort möte" med bla. Helena Bergström och Jakob Eklund. Absolut godkänd!



Två dagar, sen är det sovmorgon! Godnatt

 


Sara

Blev en promenad med Stella och en bio på det nu ikväll :) Filmen: This means war. Jag rekomenderar den! Skön film som man inte behöver tänka i, romantik och action, perfa en dag som denna ;)



Nu blir det kudden.. Godnatt!

 


Sara

Tack för en lyckad kväll/natt i lördags :) Sjukt mycket folk och ett vinglas gick sönder, kors i taket! Blev inte så många bilder från min kamera, men kommer nog upp några iaf senare...

Igår vart det mysdag med städning och vofflor hemma hos Stellas päron. När jag kom hem tog jag en tallrik mat och däckade i soffan vid sju tiden, välbehövlig sömn!

Idag har jag städat hemma hos mig själv och tagit det lugnt. Var uppe en sväng i Vällingby och gjorde synundersökning till dom nya bågarna :) Vet inte när de kommer, men dom är beställda så när dom kommer så är allt klart! Nu tänkte jag kolla på någon film och senare ska jag öva manus :) Lugn och skön dag helt enkelt!

Om några veckor åker jag till Italien, just nu är det 25 grader där :) Lääängtar!



Devisingen är över

Så jälva skönt! Känns jättekonstigt att ha tid över ist för skola och jobb varenda lediga stund, så härligt :) Föreställningen gick jättebra, jag Amanda och Camilla är jättenöjda med vår del och många i publiken tyckte att vår var bäst! Inte nog med detta så har DNs egen bloggare Lars Epstein skrivit om vår föreställning på dn.se :)

Nu laddar jag upp batterierna till lördags kvällen då Stella och jag ska ha vårt 45års kalas!


Här kommer blogg inlägget:

Må aliasTEATERN leva vidare!

Skrivet av Lars Epstein 21:59, 17 mars 2012 i kategori KLICKA-FÖRSTORA BILDEN, Kultur, Vasastan

Strax före lördagens föreställning på aliasTEATERN på Hälsingegatan, gatan med de dystra associationerna.

Hälsingegatan i Vasastan är de dystra minnenas gata. Vasa Real i början av 50-talet var mitt fängelse där jag lyckades straffa ut mig efter några nedtryckande år. Orättvisa lärare, outhärdliga morgonsamlingar och en mobbande reservkapten som ledde gymnastiklektionerna har lett till det livslånga obehag jag känt så fort jag hamnat på denna de mörka associationernas gata. Mittemot Vasa Real på Hälsingegatan ligger aliasTEATERN. Mina upplevelser från aliasTEATERN är enbart positiva. De har verkat som lindrande medicin mot de mörka Vasa Realminnena. För några år sedan besökte jag aliasTEATERN på sydamerikansk filmfestival och på lördagen var jag åter där.

Ingrid Wittbom och Simon Lavasani träter vid frukostbordsscenen medan publiken i bakgrunden betraktar skådespelet.

Publiken på plats i teaterrummet betraktar …

… Sara Larsson som flygvärdinna i Pink Airlines medan hon i detalj instruerar passagerarna hur de ska handskas med ett utdelat tuggummi, en parodi på hur säkerhetsinstruktionerna brukar gå till i flygplanen innan start.

Den här gången kom jag till aliasTEATERN som teaterbesökare. Eleverna från teaterskolan Calle Flygares avslutningstermin hade satt upp några scener som de själva fritt skapat utifrån en novell av Edgar Allan Poe. Det blev en annorlunda teaterupplevelse med publiken vandrande fram och tillbaka förbi olika stationer i teaterlokalen. Särskilt minnesvärd var scenen vid frukostbordet med mamman, pappan och tonåringen, en liten kärnfamilj vars medlemmar på ett närmast Beckettskt sätt var oförmögna och i grunden ointresserade av att kommunicera med varandra. Pessimistiskt och humoristiskt samtidigt. Synd att det var en engångsföreställning. Men i maj gör eleverna sin slutproduktion Mad av Jeremy Weller. Då blir det fler föreställningar. Kanske på aliasTEATERN som under åren har fått sänkta bidrag från Kulturrådet och nu hotas av nedläggning.

Solidaritetskväll är det i dag, söndag, för den nedläggningshotade aliasTEATERN.

En namninsamling för aliasTEATERNs överlevnad pågår. Drygt 2 000 namn har samlats in. Idag, söndagen den 18 mars kl 17.00, är det solidaritetskväll för och på aliasTEATERN (Hälsingegatan 3) med musik, poesi, tango, mingel och anförande. Temat är Bach-Borges-Tango. Solidarisk entré 50 kr. AliasTEATERN är hemmascen för Latinamerikanska Folkteatern och även gästspelscen för många fria grupper från Stockholmstrakten och för utländska gästspel. Den har funnits sedan 1994. Må den leva vidare och lysa upp Hälsingegatan.


Vart inte så många!



Jag och Ida inne på Grappas toaletter



Nippe/Noppe(?) inne på Retro




...




Resten av gänget




Vi som sitter på kanten försöker underhålla oss...



Jonas



...


Sara - Händelserik söndag!

Blev väckt av att Nicole ringde mig imorse och frågade om jag skulle haka på till IKEA, jag som är yrvaken säger varför inte? Jag kliver upp ur soffan (sov där eftersom min säng var full med grejer när jag kom hem inatt) och känner att jag inte riktigt kan gå rakt... Japp, då var man fortfarande full alltså. Gör mig iordning och slänger i mig en ipren och fyller en vattenflaska innan Nicole plockar upp mig. I Barkarby vart det Mio, IKEA och en sväng på outlet. Sen plinga Sofie så då åkte vi vidare till Bromma Blocks. Jag till Nicole: Alltså, jag va fan full alltså när du plockade mig i morse, för nu känns allt mycket klarare! Nicole: Ja, det va typ som att du precis hade druckigt ett glas vin innan jag plocka dig! Hahah säger bara att det va ju tur att det inte va jag som körde ;) Sen har jag hållt på o fixat i mitt rum, plockat bort och ändrat om så nu känns det fräscht och fint! Sen gick jag över till Stella som vanligt och nu är jag hemma igen :) En mycket bra söndag! Tur att Nicole ringde mig, annars hade jag bara legat i sängen hela dagen...

Bra kväll igår ändå! Middag med Ida och Stella. Sen överrasknings fest för Danne :) Vidare till Grappa med Ida för att fira Hanna och sen därifrån till Retro för att möta upp Calle-människor. Säger bara: Nästa helg ska bli en lugn helg. Har slut på lönen redan...

Imorn blir det rep med Camilla och Amanda! Filmerna är klara så nu blire finslipa, föreställning om två veckor :)

Godnatt hörrni! (kanske blir uppdatering med bilder från helgen imorn)

RSS 2.0