Sara. trött.

Usch vad mycket klockan blev! Hopp in i duschen och ner i säng!
Nu är finaste Hanna på väg från Skavsta till Vällingby! :D


LÖRDAG



tårta a'la earth hour 2011




Som sagt, hade inte så många bilder och dessa är som som ser helt ok ut, haha ;)
Tack för en asbra kväll flickor!!


Sofie

Oh noo.. Känns att det är min tur o åka på en förkylning nu. Ligger i soffan med en kopp te, berocca o senaste Elle o kureras till tusen. Orkar fan inte bli helsjuk o liggandes! Dessutom var jag hos naprapaten idag igen och fick en grymt skön massage som dessvärre säkert gjort sitt o rört runt bakterien i kroppen lite extra.. fint.





Ps. Hur galet sugen får man vara på en liten tripp någonstans med er alla, som när vi åkte till Kalmar senast, precis så. Och för att inte tala om en helg på landet tillsammans, aj så trevligt! Längtar satan!


Sara - CHECK

Redovisning om Gustaf Fröding: check! Banken: check! Lämna tillbaka ett drömspel på biblioteket en-två veckor försent: check! städar men paus nu: check! laga mat: to be continued!

var det någon som tog bilder i lördags förresten? jag tog några vid middagen iaf! laddar upp senare ikväll :) PUSS



Johanna: :(



Nu har mitt lilla hjärta fått somna in :'(



Världens finaste Donna


Sara - YES!

Thank god for skatteåterbäringen!!! Kommer inte att behöva låna pengar till andra året på Calle Flygare :D Livet kändes redan lite roligare, fastän jag måste hålla igen lite iaf :) Såå skönt!! AAAAAAHHHHHH


IDA






Jättelängesen man va här och gjorde ett avtramp. Jag blev så nojig när jag fick mitt jobb att jag raderade alla mina inlägg och slutade skriva. Men hur kul är det egentligen? Pas de tout så att säga on francais.

Vet inte om ni minns det, men i så fall kan ju det här påminna er om att jag klart var bloggens cyniker/bitterfitta.  Oftast wainade jag om mitt kärleksliv, vilket jag skulle kunna göra 24/7, men den här gången handlar det om mitt jeeefla immunförsvar.

Så va man sjuk. Igen. Halsont. Igen. RRRRRREEEEEEMIIIXXX.... Igen Igen Igen Igen Igen Igen, ja för hon har halsont Igen Igen Igen Igen! (Har ni sett nya Judith och Judith eller, fan va bra dom e haha!)

Det värsta med att vara dålig är:

*
Att man blir en sanitär olägenhet, äcklig som faaan! Duschade för några timmar sedan, men vet inte om det räknas när man ändå går och lägger sig i samma äckliga lakan som man frossat och svettats i.

*Att man förlorar pengar, tror karensdagen är moderatjävlarnas värsta drag ever.

*ATT MAN FÖLJER LET'S DANCE FINALEN. (Men bara till nyheterna 22.00, har absolut ingen aning om vem som vann och egentligen... COULDN'T CARE MORE LESS!)

Målet är att kurera och kurera, dricka massa blåbärssoppa och saften från uppkokad ingefära (Alex jäkla påhitt men jag e desperat!) och komma på Saras middag imorrn. Känns APA rent ut sagt att jag inte kommer kunna följa med ut sen, hade sett fram emot en utgång med er så himlans mkt och att få vara med och fira, missade ju förra året också :( Dessutom va det så längesen jag fick vara snygg, på senaste tiden har det alltid varit ngt som gjort att man sett ut som Kleti och Peti. Har inte varit hot mama sen juldagen :O

Nej nu ska jag sova, är av gamla skolan och tror på att det här med sömn är viktigast ändå. Ska man borsta tänderna? Får se hur jag gör...

Ses imorrn ladies, hoppas ni har haft en trevligare fredag än jag :) <3<3<3<3


Godnatt alla bästa!

Fina Sandro!


Casting...

IMORN!!! aah, helpe migas god!

Jo, Sandor från min klass ringer mig idag när jag är suuperstressad och ska till jobbet och börjar fråga om jag har någon kameravana och så vidare. Jag: men vadårå?! stressad Han: Jo jag har rekomenderat dig till en kortfilm som jag har huvudrollen i, det är bara en liten roll så vad säger du? Jag vet inte riktigt vad jag sa, fattade inte riktigt någonting och sa att ja, lördag förmiddag skulle jag väl kunna komma!

Ringer Sandro på vägen hem från jobbet och då frågar han om jag kunde komma nu på en gång, för dom har sett bilder på mig och tycker att det är värt att göra ett försök! och ja varför inte? meeen då var jag i Vällingby och det skulle ta för lång tid för mig att komma dit, så det får bli imorn under lunchen som är 45 min.... Alltså så måste jag gå tidigare och vi har redovisning imorn på "scenkampen"! Shitt! Varför ska alltid allting hända på samma gång när något ska hända???

Aja, ska välja kläder nu. Kanske ska ringa Sandro och höra om vi kan ta det imornbitti istället..

PUSS, saaris



Sara, den är till dig // Lina ;)


Johanna: Kicki... Fuck off and die?


Har skickat ett hjälpmeddelande ang. popup-rutan nu.. Blir tokig på Kicki!!!!!!!!!!
Vi kan vänta oss svar på mailen... Alltså, den vi loggar in på, så håll utkik. Pusshej,
jag återkommer med mer väsentliga saker när min livskris i över.


Sara


Sara

Ni missade något idag alltså, jag var så jälvabra!!

Skämtosido, det gick jättebra idag :) En liten huvudskada bara som värker fortfarande, men scenen vart ju bra iaf! Nästa gång vi har uppspel så får ni ta och pallra er dit! ;)


Maria Bonnevie, Mikael Persbrandt ur "Fröken Julie"


Sofie



Planer för helgen alla?

<3


Lina

Är de bara jag som får upp en ruta om lösenord till nån jävla kickisblogg varje gång jag går in på bloggen?
Vem fan är kicki är första frågan..

Snart är de vår. Då ska vi till landet, vi ska dricka rose och njuta av solen varje dag.
Dehär kommer bli bra de känner jag!

meningslöst inlägg i know, PUSS

Sara

Inte lika taggad, mer nervös att allt bara kommer skita sig... Nej positiva tankar!

Sara - Presentkort!

Älskar att få presentkort! Då kan det bara inte bli fel, eller hur? ;) Har idag nyttjat mitt presentkort som jag fick av pappa och Karin från H&M. Hade sett en jacka i Vällingby, men såg att den var slut.. Så jag passade på idag efter skolan och kollade inne i stan, och så glad jag blev när jag hittade den plus att den satt asbra oxå!! Hittade ett par shorts också som jag passade på att köpa på samma gång, jättesöta :)

Nu har jag precis duchat och målat på lite nagellack, imorgon är det imorgon som vi har uppspel!! Så gäller att vara på topp imorn och bara köra gärnet, sattsa som fan och testa allt som bara går att göra på scenen! :D Är såå taggad! Hoppas att jag är det imorn också bara, höhö..

Nej, dags för en kopp te och sen soova! PUSS



Sara :)

Tack alla fina för alla gratulationer!! :) Tycker att det är ganska komiskt med fb och födelsedagar; människor som jag inte har pratat med på jag vet inte huur länge grattar o har sig! Lite konstigt, men men det är väl alltid kul med lite uppmärksamhet? ;)

Japp, jag håller på och storstädar och hoppas på att jag ska bli klar innan solen går ner, för då ska jag ta en promenad och sen röra mig mot mammsen :) Där ska vi äta middag hela family, det blir PIZZA! Sen ska väl jag o Simon promenixa hem igen och se någon film eller nått :) Han ska inte repa ikväll eftersom att det är min birthday, gulliga han! Ibland vet men lixom inte riktigt ;p

Nej nu måste jag fortsätta hära så jag blir klar!! Den 26 smäller det, PUSS

HAPPY BIRTHDAY!


Världens sötaste Sara<3


Hoppas din dag blir alldeles stråålande!
Ser fram emot tills vi ska få fira dig
Puss o kram hjärtat
/Soffi


Sofie

SEMESTER I SOMMAR??

Tänkte höra hur alla kommer vara lediga i sommar ungefär så man förhoppningsvis kan tajma in varandra något?
Skriv gärna när ni vet lite vore fint! :)
<3


Sara

Redan bättre efter en rehabiliteringsdag hemma hos mamma ♥ Frukost och fika, lunch och massa kärlek! Sov typ flera timmar oxå... En behövlig ledig dag detta var! Redo för nya tag imorn och Simons födelsedag!! :)



Jag och Simon i Spanien 2009

PUSS


Lina Fett-isdagen.. eller Fet-tisdagen. Tolkningsfråga ;)

Semlor.. de ska man tydligen frossa i idag. Är ju dock inte så förtjust i just semlor. Men kollar på nyhetsmorgon nu där gör dom choklad semlor.. lite mer min style ;) Hoppas Pallas har de, anatr att jag och Cicci kommer fika lite idag.



Har tandvärk idag. Ska lämna in sista engelska uppgiften idag också. Så skönt!

Bokade en Barcelona resa i helgen. Åker 3 april med mammi.

Girls, har bara tänkt på våren hela tiden nu dom senaste dagarna.. för när de är vår, alltså så fort de är lite varmare ska vi inviga landet.. Tänkt att vi ska hänga där en del i sommar!

Dags att jobba. Ha en fin fettisdag! :D <3

Sara - Just my luck

Yapp, ringde precis och sjukanmälde mig till skolan :/ Helt tjock i halsen.. Måste bli frisk till imorn!! Det är nämligen bara 6 lektioner kvar nu i dialogteknik och en och en halv går bort till utvecklingsamtal och redovisning av pjäsen ett drömspel. Sen så sista lektionen så har vi redovisning på scenerna som vi har hållt på att jobba med, så jag måste helt enkelt pallra mig dit imorn! Tur som är så har vi tal och sång idag, så jag missar inte det som är viktigast just nu!

Nu ska jag dricka en massa te med honung i och kolla på nyheterna! PUSS




. Godnatt mina kära vänner <3 .

Har haft en så lugn kväll, bara kollat på gamla bilder och lyssnat på bra musik...
Nu är det dags att sussa!


Här är en bild på mig och lille Hampus när han var nykomling :)


Sara - Typ depp, så jälva tråkigt!

Hemma från jobbet och imorn börjar skolan igen! Lönen i april kommer nog att bli bra iaf, hoppas! Är så trött på att alltid behöva tänka på pengar, så jälva tråktigt... :/ Japp och på onsdag fyller Simon år, får se vad jag hittar på till han. Känner inte att det är sådär jättekul att köpa presenter till folk just nu, blir på så dåligt humör... Brukar alltid bli bättre när jag kommer till skolan! Hoppas att det blir så imorn, för just nu har jag inte lust med alls så mycket faktiskt..


Sara

Sån jäkla tur att jag inte följde med igår!! Endast 800 kr på kortet :o Blir så jälva sur på mig själv, men grejen är att jag inte har köpt massa saker till mig själv, utan det har gått åt på utgångar och mat! det är ju till mig men det har ändå varit i sociala samanhang om ni förstår vad jag menar? Hade tänkt att ta en taxi in igår typ så fort jag kom innanför dörren, men smart som jag var tänkte jag bara kolla vad jag hade för summa på kontot och fy fan, ingen rolig känsla!

Idag har jag ialla fall jag och Nicole varit på en supermysig promenad runt sjön som ligger nära Nicole i sumpan. Så himla mysigt, och varmt var det i solen :) Sen tittade vi in i en jättefin/mysig inrednings butik som också ligger i närheten och efter det blev det en macka på ett litet café! Snacka en massa om allt och inget och sen vare dags för mig att åka hem för att hänga tvätt :)

.                                                Jag o Nicole i somras på piteå havsbad

En så himla skön dag!! Sånna hära sköna dagar vill jag ha mer av :) Nu väntar jag på att pastan ska koka färdigt och att andra maskinen ska bli färdig, för sen ska jag till mamma och sova för det ska komma några gubbar imorn och fixa något med bredbandet. Skönt att få fixa sig ifred när man ska till jobbet :)


Hoppas att ni har haft en lika fin dag som jag! ♥ PUSS

Sara - andra chansen på lördag!

Dags att rösta nu på lördag igen!

Loreen - My heart is refusing me

http://www.youtube.com/embed/xnYw4PWmW-A

Är så stolt över Sandro!!!


Sofie

Goddagens alla solstrålar!

Tänkte bara meddela att alla som vill får hänga hur mycket ni vill hemma hos mig i helgen! Middagar o vin o massa mys o skoj styr vi ihop tycker jag!
VÄLKOMNA


Puss o gull
<3


RSS 2.0