Sofie

Nöjd efter en sväng på stan o sen hem för god middag med familjen en fredagkväll som denna för att strax slänga mig i soffan..
Skaldjursmiddag m löjromstoast, hummer, pilgrimsmussla, ostron, krabba o vitt vin förstås!
GOTT!






Ser fram emot morgondagen som bara den, ÅH så bra vi kommer ha det!
NYÅRSAFTON som blir en helkväll @ Collans place med bästa sällskapet :)
Puss på er mina finaste<3


Sara -

Det gick ju bra! Förmiddagen gick fort och eftermiddagen ännu fortare :) Hoppas på att morgondagens jobbpass (8.30-16) går lika snabbt, för sen blir det lilla julafton hos pappsen! Ska hinna köpa lite saker inför nyår också emellan, som lite dricka o såntdära tjejgrejskrimskramstrams. Gjorde en lista på mobilen hemma hos Stella nu ikväll, tyckte den kändes kort(?), men tror inte att jag har glömt ngt :)

Efter jobbet idag så vart det förbi donken för att införskaffa middag till mig och Stella (glömde den igår...), sen hjälptes vi åt med tvätten, kolla på tv, tog oss en ciggiluring och hade det riktigt mys :) Stannade en halvtimma längre än vad jag brukar, enda till halv elva! Men som jag sa till Stella, hjälper inte om jag går tidigare, båda är vakna till typ halv tolv iaf...

Nu hoppas jag på sömn och att jag inte vaknar förrän imorn när klockan ringer! Puss och Godnatt ♥



Sara - ångest att höra morgonsignalen på mobilen.

Men känner mig ändå ganska taggad att jobba! Träffa människor och tjäna pengar.
Måste ju tänka positivt!


Sara - hemma.

Japp, nu är jag hemma igen! Har tillbringat kvällen hemma hos Stella :) Kunde ju såklart inte ta en lugn hemma kväll!

Imorn blir det jobba mellan 11-20 så om ni inte har ngt för er så får ni gärna komma förbi och hälsa på, känsla på att det kommer bli en lång dag... Iofs så har ju rean dragit igång på riktigt så jag hoppas på en del göra! (men glid gärna förbi, snälla? tack ;))

Happ... Borde väl sova nurå. Juste, har ju bytt hårfärg! Gått över till den mörka sidan igen :) Känns väldigt najs. Blahblahblah har inget vettigt att skriva. Godnatt!

Sofie

Så var redan julen förbi, man får tacka för en alltid lika mysig o trevlig jul med god mat o gott sällskap med nära kära<3


Dagen före jul, supergod räksoppa-nånting? från Tinas kök med vitt vin, mums!


Såhär tunnt klädd har man kunnat gå under Julen 2011, lite skillnad från tidigare år...


Lite rimm, från mig o bror till farmor. Kan ni gissa vad hon fick/får av oss tro?


Självaste julafton, hälsade på kära Farfar vid graven.. <3


& självklart får han också en liten whisky o skåla med son o sonson på julafton :)


Vår fina gran (o rara morfar)


Vackra julgranspyntet


Lite paket skulle det bli i år men blev rätt många ändå med tanke på att vi endast var en liten skara denna julafton(halva släkten bor ju trots allt på västkusten o andra halvan i norrland så blir lite olika varje år)


Julmiddagen, som sagt rätt liten skara i år men lika mysigt o trevligt ändå förstås :)


Och så en liten del av all julmat, hur gott ere inte? Dock är just detta på bilden inte mina favoriter utan snarare sillen, laxen, jansson, vörtbrödet mm. GOTT!


Och så besök av en galen jultomte som tyckte att vi skulle informerat honom om att vi numera har en extra skorsten(till nya brasan), då han tydligen krocka med denna o därför ser ut som han gör i fejjan...


Men snäll som jultomten är kom han förstås in o delade ut lika fina julklappar som alltid :)


Så avslutar vi med en bild på brorsans uppfinning för att få ringklockan o ringa under hans rim, ett snöre som var draget från framsidan över hela taket in genom vardagsrummet som han kunde dra i.. Det stod nämligen ett paket utanför på verandan till, gissa om vi blev chockade ett tag? 

Juste, vi öppnade sista julklappen vid halv 2 på natten, lyckas vi med varje år, men det blir ju så när man har trevligt o en hel del rim o skratt så det ere ju helt klart värt när även gamlingarna orkar hålla sig uppe tills då :)


Fina fina familjen, vad vore man utan er<3


HEJDÅ STHLM HEJ PITEÅ

Japp, nu börjar det dra ihop sig till att jag och mamma rör oss mot arlanda för att flyga till Luleå :) Kommer inte ha ngn dator med så om jag ska nås så måste ni ringa eller smsa, kommer alltså inte kunna kolla fb ;) Jag blir borta en hel vecka. Kommer hem tisdag kväll nästa vecka och då kommer jag att jobba onsdag, torsdag, fredag, så jag antar att vi ses nästa gång på NYÅRSAFTON! WoopWoop (höhö). Ni får ta och snacka ihop er så hänkar jag på lixom :) I'm up for anything (typ).

Ska bli skönt att komma iväg ett tag, men längtar redan tills vi ses igen :) Puss på er mina finaste hjärtegull ♥
 


Sofie

Johannas födelsedagsfirande
17/12


Inleddes trevligt med bubbel


För att sedan äta en supergod middag, priiima skaldjurssoppa!


I alltid lika trevligt sällskap förstås :)


Senare var det dags o fortsätta firandet med lite utgång!

Berns väntade!


Taxiresan




Tack för en grymt bra kväll o grattis igen våran fina Johanna<3


Sofie

Spelning KGB
 14/12




Project Elephant



Jag o fina Lina började med trevlig middag på Fridays



För att sedan möta upp resten av ligan o ha en mycket bra kväll på KGB!

Puss puss puss




Glad tjej!


Sofie


Lucia föll ju in under veckan o firades på jobbet me lite glögg o goa lussebullar!



Julgalan, Karlstad, Blue Moon Bar

Fredag till lördag blev en mycket trevlig tripp till Karlstad med jobbet för o hälsa på några samarbetsleverantörer o kvällen party hela natten lång på Julgalan 2011 i Karlstad.
Helt galet roligt dygn verkligen!



Och så bara lite middagstips från veckan som gått;
 
Halstrad lax med dillstuvad potatis

En vanlig hederlig pasta carbonara


Sara - Det är så sjukt jävla bra!


Sara

Sovmorgon imorn! Så jävla värt! Sen blir det en tuff helg... Skolavslutningsfest i morgon kväll. Jobb 16.45-20.10 på lördag och efter det blir det till att möta upp alla fina och fira Johanna :) Sen blir det jobb 11-18 på söndag, åka hem till Ingrid och ha julmys. På måndag morgon ska jag på hälsokontroll i kista på feelgood, jobb grej... Sen åker jag till Piteå tisdag kväll!

 
Tack för igår flickor!




Lina

Ja nu är de så att min telefon total dog i söndags.. så har morsans gammla, funkar hufsat.. MEN har ju ta mig fan inte ett enda nummer kvar..
så ang imorgon. Jag slutar 6, ska vi mötas upp på fridays innan kgb och käka och dricka några glas innan? ser fram emot imorgon jätte mycke!! :) Puss o kram!! Glömde kanske säga, ni får ringa mig ;) hahah puss

Sara

Måste ju bara snabbt uppdatera att musikalredovisningen gick galant! :) Jättekul! Nu ska jag tillbaka till skolan för att kolla på andra trean och deras musikalredovisning, sen klockan sex är det fyrornas konsert. Alla som vill får komma och det är BAR ;) Nu måste jag kila. PUSS


Sofie

Om jag gillar allt som har med Julstök o göra? Musik, pysslet, bakning.. Love it!  

Här är hemmagjorda pepparkakshuset, lite granar, lussebullar, pepparkakshjärtan, julkort, kanelljus mm.


Observera granarna, den gröna är av marsipan och den bruna pepparkaksdeg, coolt va?


Måste även visa min julklapp till bror, snyggaste väskan!! Hittades hos Sjöhästen idag på Julmarknaden i Sigtuna, lika mysigt som alltid var det där!

Oskar Bergström, av linnepressening.


O så slutligen bara lite goda middagar från veckan eftersom jag älskar mat;

Örtfylld knaperstekt kyckling m gräddstuvad surkål o salami

Pestofylld tortellini m bacon o mozzarella i tomatsås


Sofie

Glöggkväll som Fia ordnat så fint! :)



Sofie

Lite Globen Horse Show med Johanna Stella Christoffer o Andreas, dagen efter Amandas avsked, Stella söp bort hemmanycklarna o kom i stort sett direkt från nattens bravader o som grädde på moset även med en blåtira på ena ögat, du e unik hjärtat <3




Sofie

Avskedmiddag o party för Amanda, lycka till med ALLT i New York!
 Du kommer göra det så bra våran Mandi<3

 









Sofie

Kör igång med lite bildblogg är min tanke, får se hur det går o håller i sig.

Börjar med lite pics från mitt födelsedagsfirande, mycket lyckad kväll vilket nog alla tyckte, superskoj verkligen! Tack återigen :)

Se & le;

















Sara

Offentlig föreställning i morgon på Alias teatern klockan 13.00. Dags att sova! Godnatt, PUSS


Sara

Skön dag idag!

Började med sånglektion med genomdrag. Efteråt fick en och en lite hjälp med vad man behöver ha hjälp med. Så tallektionen blev inte så lång, typ en halvtimma, kändes rätt skönt :) När lektionerna var över så stannade jag kvar och övade på min solosång, gick bra! När jag tänkte röra mig hemåt fastnade jag och kollade på tvåornas genomdrag inför imorgon kväll när dom ska lyrikafton i kyrkan, sådär som vi hade innan sommaren. Efter det var det bara att pallra sig hem för att äta lunch, sen slocknade jag... Vaknade vid sex när mamma kom hem. Plingade till pappsen och då bjöd han över mig på middag, så han och Karin kom och plockade upp mig. Efter god mat och ficka och trevligt sällskap tog jag bussen hem igen. Städade mitt rum och här är jag :)

Imorn blir det barnproduktionslektion och sen på kvällen är det fyrornas slutproduktion. Bara ett halvår kvar nu...




Sara

Herregud... Igår sov jag typ hela dagen! Gick hem till Stella en sväng på kvällen iaf :) Tror att jag har varit lite slut? Idag tänkte jag ta tag i saker o ting. Måste kolla scenerna innan sångerna i Ghost och Moulin Rouge, skriva ner och ta med imorn till sånglektionen. Sen tänkte jag kanske röra mig in mot stan och kolla lite julklappar :) En hårinpackning skulle inte heller sitta helt fel!


Godnatt


Boyce Avenue feat. Tyler Ward


Sara

Det gick superbra igår på föreställningen!!! Barnen var helt uppslukade av vår saga och sa att det var det bästa dom hade sett, grymt kul att höra :)

Nu däremot är jag helt slut. Avbokade ridningen igår för att jag var så jävulskt trött och ikväll kommer jag inte röra mig många knop, plus att det är jobb imorn, inte helt ok :/ Nu är jag sådär less igen på det där stället. Finns inget att se fram emot på jobbet... Bara en jobbig sak som måste göras. Tror att jag kommer säga upp mig efter sommaren, då har jag jobbat där i fyra år och det är redan typ två år för mycket! Hellre sitter jag på ICA och scannar varor på ett rullband typ.

Men något att se fram emot är imorn kväll :) för då blir det glöggmys hemma hos Fia, längtar! Får inte glömma att ta med egen glögg, den alkoholfria ;) haha, gillar vekligen inte den andra! Och sen får vi se vart kvällen tar oss :)

Nu ska jag äta, hoppas ni har haft en bra vecka! PUSS

RSS 2.0