Johanna: Till fjälls

Hej mina hjärtegryn!
Tänkte bara önska er en trevlig påskhelg, så här lite i förväg :)
Åker till Vemdalen imorgon eftermiddag och kommer hem igen på söndag.
Kommer kännas tomt, som alltid, när man inte får se era söta nyllen på en hel helg,
men vi får ta igen det veckan därpå :)

Sköt om er nu, så hörs vi och ses snart!
Puss och kram och kärlek <3

P.S. 1: Stella (?) och Fia som ska tävla i helgen - kick some ass out there ;p Lycka till! D.S.
P.S. 2: Stella (!) - säger som Ida skulle ha sagt; akta lårbenshalsen nu! ;) Vet inte veta av några benbrott på stora dagen! Ringer självklart då! Puss! D.S.

Sara: This is it

I morse bakade jag scones till mig och Simon :) Lite tråkigt bara att han skulle dra innan de blev färdiga, haha! Lyckades riktigt bra idag, testade ett annat recept som inte blev som klister ;)

Ja, idag är det sista gången på teatern... Känns lite tråkigt, men lite skönt på samma gång. Det har ju varit lite upp och ner med dessa lektioner! Vi har inte alls fått den hjälp som vi behövt, vi har varit på tok förmånga på endast en lärare! Har stått på scenen 2ggr på 10 lektioner, blir en tredje ikväll... Visst, man lär sig även att kolla på andra, men för att verkligen fatta måste man ju få göra det själv! Under de senaste gångerna har jag även börjat störa mig på folk, ni vet sånna som förändras under gångerna, som tycker att dom är så jävla bra fastän de inte ens är det. USCH, tycker inte om sånna människor! Men har träffat vissa som är assköna, så det blir lite tråkigt att man inte kommer ses så ofta...
Ska åka om två timmar, får se hur det går! Är inte ens nervös, tycker bara att det kommer bli så pinsamt när vi ska göra den den jävla båtgrejen!

Aja, önska mig lycka till! Hoppas ni har en bra dag :) PUSS


Sara: Tack för senast ladies!


Lina

Girls jag måste veta vilken helg vi drar till Linda.
Måste planera ledigheten på jobbet!! Så skynda skynda!!



Ha en bra fredag! =) Let´s dance final ikväll, yeeeeaah, hejjahejja Claudia!


Lina

Såg en bil med denna skylt igår, tyckte den va lite rolig =)



Ren tvätt, ren tvätt. Haha


Stella - födelsedagsfirande

Vill först passa på att säga tack för i lördags! det va så länge sen jag träffade er och då kommer man verkligen på hur underbara ni alla är, ni är bäst helt enklet! så från ett födelsedagsfirande till ett annat.. jag fyller ju 20 den 4 april, men den helgen är det tävlingar i stallet, så därför tänkte jag fira helgen efter, fredagen den 9 april. är det många som inte kan då? först så hade jag tänkt att ha fest, men sen så har jag kommit på att jag inte har så många andra vänner än er ;) så nu vet jag inte vad det blir förutom middag iaf.. de är bra om jag får veta snart om det datumet verkligen är kasst! puss och kram

FIA: o man undrar hur svininfluensan spred sig..?


Lina

Är ledig i två dagar nu. Jätte skönt!

Har precis städat hela över våningen, ska iväg och träna snart sen hem och städa resten. Känner mig jätte duktig. Idag är en sån dag man bara gör grejer man måste göra när man är ledig. Imorgon har jag mer "möten" in bokade. Ska käka lunch med fielotta och sen till Nacka och hälsa på kusin Sandra och lill Viggo.

Igår va de 22/3 och de va the end för mig och Jocke. Allt känns bra, vi kände båda två likadant men såklart fällde jag en tår. Vi va överrens! =)

Puss girls hoppas ni har en bra dag!

FIA

Är jag nöjd? Nej. Är jag glad? Nej. Fuck this.


Ni vet inte att jag skriver det här... ;)

Sup sup sup,flickor! dags att tittaupp färdmedel mor staden. Nu blir det dansa dansa dansa!

Tack för en underbar kväll (hittills) och jag är säker på att det kommer fortsätta i samma anda!

You´re the greatest!!!

Massa love! <3

Lina

Allt är suddigt framåt.
Längtar till lördag då jag har världens bästa människor samlade och inte behöver tänka på nått annat!
Jojo du måste vara frisk då!! Längtar verkligen, känns som vi behöver en dundrans kväll!

Nu ska jag träna sen leka med nicole ikväll!

pusspusspuss!

Johanna: Sanslöst!



Nu sitter jag här med ont i halsen och lite temp -igen!!! Det är ju helt sanslöst det här... Har varit mer sjuk den senaste månaden, än vad jag har varit totalt sett iaf fem år tillbaka. Blir tokig! Så ingen ridning för mig ikväll (grymt tråkigt! jag som var så taggad efter Lussans och Sylves clinic i måndags ;p), utan jag får lov att göra som Stella sa "å kurera mig hemma och bli frisk till på lördag" - så sant, så sant! Jobbar med andra ord stenhårt på att bli kryare än någonsin till helgen, för att verkligen kunna slå klackarna i taket :D Håll tummarna för att det går vägen? Puss på er, mina hjärtegryn! :D


Sara: Förbereder

Japp, nu håller jag på och planerar inför lördag! :) Har precis testat klänningen som har varit hos skräddaren och nu är den perfekt!! Det känns tillomed som att jag kan andas i den, haha ;) kanske har brösten krymt ;o om inte får jag se till att inte äta ngt tills dess! ;p

Längtar verkligen till lördag nu :) Ska bli så kull att träffa alla, det var längesen som alla kunde träffas samtidigt lixom! Tyvärr så kommer ju inte vår kära Ida att kunna vara där, men hon har sagt att hon kommer vara där in spirit ;) Sandra kommer inte heller... Känns lite skumt att ingen av dom kommer, Sandra och Ida har lixom alltid varit med. Men vi får helt enkelt klara oss utan dom och parta för två till ;)

Kommer inte till stallet ikväll, ska jobba. Så vi ses på lördag helt enkelt!
PUSS på er! ♥

Sara: Klar!

Så nu är jag klar för att gå! Har på mig samma kläder som man haft hela vintern... :/ menmen..

Nu ska jag förbi skräddaren och hämta ut min klänning som jag ska ha på lördag! Var tvungen att lägga upp den lite, så nu är den perfekt ;) förutom att jag inte kan andas i den

Hoppas ni får en bra dag! PUSS

Sara

Chiao,

Nu sitter jag här med datorn i knät framför tvn med vakna med the voice och dricker te. Ska snart hoppa in i duschen och börja göra mig iordning för att gå o jobba! Men jag har alltid samma problem, vad fan ska jag ha på mig?! Jag vill ha riktig vår nu så att man kan ha på sig "vårigare" kläder! Är så trött på vinter och tjocka kläder... :(


Tack så mycket Lina, Nicole, Jonathan, Micke, Sofie och Henrik för en asbra start på min födelsedag! Och jag som bara hade tänkt att vara hemma, men icke ;) Alkoholfritt blev det iaf så att jag kunde räkna kassan på Dea på morgonen! Jag drack inte en droppe alkohol från 22-02, är väldigt stolt faktiskt! Ska ta igen allt på lördag ;)


VAD ÄR DET FÖR EN DAG? ÄR DET EN VANLIGT DAG?

Nej det är ingen vanligt dag för det är Saras födelsedag, Hurra Hurra Hurra!

GRATTIS FINASTE SARA! Hoppas att du har haft en jättebra födelsedag!


PS. Stefan hälsar grattis oxå! :)

PS. en gång till: Längtar tills vi ska fira dig på lördag! Då ska vi slå klackarna i taket ;)

God natt och sov så gott allesammans <3

SOFIE: Lördag!

Sugna på nå speciellt ikväll? Förslag någon? :)

<3


FIA: Fredaaaaaaag!

Idag är det fredag och jag skickar lite kärlek till mina allra bästa vänner!



Ni är för bra för att vara sanna! Älskar er <3


IDA: heeeeej

jaa jag va ju ine pa den andra bloggen igar och nu kande jag att det var dags for att skriva lite har ocksa!!


Okej. UPDATE. For er som inte har fattat det ligger jag med Edward. Fast det antar jag att Johanna har skvallrat om. Hur som helst, han ar helt obeskrivlig, vi klickade redan forstra dagen men bestamde oss for att inget skulle handa, for jag had eju mitt med sam och han hade tjej. Sedan pa en vecka forandrades allt och har aldrig alldrig aldrig traffat en som honom. Han ar helt galen haha och plockar frasm alla mina bra sidor, vi har haft en del dramatik oxa saklart for jag ar dramaqueenen numer ett och hans idiologi ar "ignorera, le och det som blir blir". Men vi har haft en break trough. Vet att jag ar impulsiv av mig och har haft mitt med Simone, Krullo och andra semesterflings men det har ar ngt annorlunda. Om jag foretsatter digga honom ocvh det eskalierar under mian 2 veckor pa zanzibar kommer jag att stanna en manad till. Den har bloggen ar fortfarande hemlig va? hahaha! jaja den bjuder jag pa.

Och Sam ar ett dielmma. Har inte glomt honom over en natt, men ju mer jag tanker tillbaka pa oss och med perspektiv i bagaget var det inte sa himlans bra. Han sa att han inte var kar i mig, anars hade han vantat. Han fyllemessade mig ngn gang i borjan har, skrev ett "M" och inget mer men nar jag svarade svarade han inte, och messade honom forut och sa att mitt sv nummer var borta osv men ingen respons. Och han vantade inte. Och Edward ar sa sjukligt underbar. Vill bara att ni ska traffa honom ni skulle alska honom!!!!!! Vi kan sta i tva timmar pa dansgolvet och gora fuldansen, dricka ol hela dagen, ata romantiska middagar, ga langa promenader, smita icvag pa motorcykelturer, sitta pa hustak och kolla pa stjarnorna... Och han har lixom last mig som ingen anan. Vi har dessutom gjort "slut" typ 2 ggr fopr det kan ju inte leda ngngstans i den logiska teorin, men vi har bara hittat tillbaka till varandra pa tva roda anda. Det later flummigt, men det ar ngt med tanzania och odet.

Fpor ovrigt saknar jag er som fan. Har tva svenska vanner har, sarah och therese och de har lixom gatt om varan. I borjan var jag och sarah soulmates verkligen och therese ratt beige, nui ar sarah bara pessimistisk (hon blev typ moody nar jag och edward hookad,e kan inte riktigt forklara men det finns en slang av missunnsamhet hos hene och hon blir latt pa daligt humoroch da pratar hon inte med en och gar typ 5 meter framfor och tjurar men nekar det om man fragar vad som fan pagar.) medan therese far mer och mer personlighet. Saknar med andra oird mina riktiga vaner! har inte festat en enda gang med dom har trakmansarna pa tva mnanader, de vill ga och lagga sig 22.00 ga upp 07.00 och gora ngt vettigt av dagen ungefar haha. de har verkligen jattefina sidfor oxa, men nu gar typ alla vardbra pa nerverna. da saknar man sina riktiga vanskaper!! :) ER!!

Hoppas allt ar bra, den 14e narmar sig, soulpales b-day, hoppas ni firar och har det skitkul!!!!! Annars ska jag forsoka telepatera over lite sol till er sa snon smalter!!!

Sara: Hoppas allt gar bra pa min&min och med simon och med teatern
Bejan: Hoppas du numer ar stammis pa labbet och inte drunknar i hastbajs pa jobbet :)
Sofie: Hoppas du rider och har dig, samt att du och bella har pratat ihop er onm ngn ny resa kan ju absolut rekommendera det!! Och att du har traffat en bohemkille i rutig vast som plockar fram det basta i dej :P
Lina: haha vill dra din kind mot min, nu ar du klar sminkbrud, gud sa roiligt hoppas det gar bra med det och Jocke!!!
Sofia: Hoppas du har pli pa din chef, inte jobbar ihjal dig och att de gar bra med Stefan!

UPPDATERA MIG! Kan inte alla skriva ett brev till mig har pa bloggen, barta lite kort om vad ni gor och mar och vad som ar allmant viktigt att veta. Kanner mig hemskt ovetande :(

alskar er gullungar!!! ni ar bast!!
pppppzzzzz<3<3<3






Lina

Girls, de är sommar snart.

När vi träffade Linda i helgen så blev vi ju upp bjudna till karlstad i sommar.
Har pratat med Linda lite så kolla upp girls när ni är lediga och så i sommar så styr vi ihop nånting! puss

Johanna: Ännu en snorig tisdag...


Japp! Snoken vill inte ge med sig, så nu är jag helt fnasig runtomkring p.g.a. allt snytande. Tänkte testa lyckan med en ansiktsmask (jordgubb/vanilj - känns som man vill äta den?). Vi kan väl hålla tummarna för att det går vägen?! Känner inte riktigt för att ömsa skinn ;p Btw så ligger prinsen hemma sjuk nu istället.. Men inte med streptisar, utan med influensan (=mitt penicillin utgör inget som helst skydd, pretty oskönt då smittorisken är hög). Jag hoppashoppashoppas att jag klarar mig undan detta så man är back on track till helgen igen.

Annars så har jag kuggat min första examination idag. Skulle redogöra praktiskt för ett medicinteknisk moment och lyckades tydligen (enligt examinatorerna, förstod/såg inte detta själv) pyttsa in lite luft i patienten = patienten fick luftemboli och dog. Känns ju sådär.. Haha! Men men, patienten Ella, som hon hette, var liksom stendöd redan från början så jag kan noga sova gott inatt också. Det finns en viss fördel i att träna på dockor :D

Imorgon gör jag min sista dag på praktiken (tar igen sjukfrånvaro, skulle egentligen ha slutat i fredags) och detta med blandade känslor. Det ska bli himla skönt att slippa gå upp för fem på mornarna, men samtidigt tillkommer inlämningsuppgifter och tentor med skolan. Längtar så mkt tills jag är klar nu.. Fatta att det bara är 8 mån utbidning kvar? Crazy.

Avslutningsvis så längtar jag till torsdag då man får se några av era söta nyllen igen :D Puss på er! P.S: Idii har uppdaterat sin blogg ♥ D.S.


FIA: Helgen som varit... (vet att jag haft denna rubrik förut men det skiter jag i...)

Summering av helgen

Fredag
Plan innan - Var jättetrött, skulle gå o lägga mig tidigt.
Så blev det - Slutade med att jag somnade vid halv 3 efter en flaska vin och grabbarna kvar i vardagsrummet... = Halvlyckat ;)

Lördag
Plan innan - Föra hos Stefan (ändrat till David). Var totalt otaggad för allt hade gått fel, håret, sminket. Bara allmänt missnöjd :(
Så blev det - Förade hos David, sen vidare till 90-årsfesten. Vi dansade typ konstant och jag och Sara hade typ ett nytt "rollspel" till varje låt, hur kul som helst! Jag, Sara, Lina och Sofie ägde dansgolvet under hela kvällen ;) Sedan skadar det ju inte att mitt lag vann i tävlingen som var som ett litet avbrott oxå! ;P = Hellyckat!

Söndag 
Plan innan - Fira 6-månaders dag <3
Så blev det - Ligga kvar o dra sig lite på morgonen, mysa lite. Sen brunch, hur gott som helst (blev några våfflor till efterrätt kanske ;) ) Efter det promenad från Medborgarplatsen (där vi käkat på Kvarnen - dit måste vi gå, jättegott!), längs vattnet för att sitta o njuta en stund i solen längs Norr mälarstrand, sedan hemåt. Trött o seg efter mycket mat o frisk luft så jag däcka ett litet tag. Handla mat och sen mys på kvällen. En enkel men underbar dag! :) = Hellyckat!






Lina

Tjejer är alla trötta efter kördagens bravader? Jag va trött!
Sjukt rolig kväll med mycket dans och igenkända ansikten, sofie hur va de nu vem va fullast?
Otroligt bra kväll (dock äcklig öl) och de tackar jag för girls.

Lugn söndag, gick upp vid 1 tiden då de va vasaloppet på tv. Och jag får riktig mys känsla när jag tittar på de. Kanske för att jag är uppväxt på mina långvåger (längdskidor men jag döpte om dom när jag va liten). De är mysigt bara. Skog, skidor och såklart blåbärssoppa. Tycker vi ska ta oss i kragen och åka lite vasalopp nästa år!? vem är på? 
 
Vilket fall så drog jag upp jocke vid 3 för han tyckte han hade rätten att sova hur länge han ville för de hade jag gjort hela morgonen då han jobbade. Men icke. De skulle bli ett ryck att gå ut på isen vilket resulterade i en tacos middag, en godis påse och vi deckade i soffan kl 9.

Inte nog att jag somnar i soffan. Har börjat bli en riktig kärring. Ni vet klippet med Johan Glans när han körde på stockholm live? Vilket fall så driver han om kaffe och kaka. Och precis sån kärring har jag blivit. Blir alldeles varm i hela kroppen och får ett lyckorus när jag hör kaffe&kaka. De är så gott, de är underbart!

Ska ta mig en kaffe&kaka nu för att vänta på att k:fem stänger sen är de hem till hollywood fruar och boston tea party! PUSS

Johanna: Tjejer..

.. det är dags att gå upp nu.
Pronto!

PUSS :D

Johanna: Fy vad..

.. JAG SAKNAR ER!!!!!

Jag vill verkligen inte vara sjuk mer nu!!!!

Skitgubbe.

Sara

Ska iväg och jobba nu, stänger helt själv ikväll på minomin... HJÄLP! Nejdå, det kommer gå så bra så!

Men glöm inte att höra av er till mig angående tider osv! ;) Vi hörs sen, önska mig lycka till ;) PUSS

FIA: Fredagsmys

Mys med vin o Stefan, Manfred o Oscar - så trevligt så! (Okej, lite slirig kanske :P)

Hoppas ni har det bra vänner, saknar er o längtar tills imorgon! Vi hörs av i hyfsat god tid så att man hinner förbereda sig ordentligt! Ni vet ju att jag är lite av ett planerarfreak ;)

Vi hörs imorgon! puss o god natt! <3


Lina

Jaha tjejer nu är veckan slut, endast helgen kvar!!

Och imorgon är de till att fira Lisa och träffa resten av de gänget vilket kommer bli skit kul!
Vilka av oss ska med? Styr vi nånting innan? Eftersläppen börjar ju 10 så vi kan väl kanske sikta på att vara där runt 11? Styr vi drinkar på nån bar innan? för stället va ska till ligger på sveavägen, mitt emot tegnergatan (Limerick ligger på tegnergatan). Jobbar någon imorgon?

Står för övrigt i kfem. Slutar 18 och då kommer jag nog bara åka hem och vara med mamma! tänkte styra en shoppingtur imorgon. Vi hörs girls xoxo Lina

SOFIE: TACK!!

Tack tack för alla grattiskommentarer på det tidigare inlägget, ni är så gulliga!

Nu i början så kommer jag jobba där ca 1-3 eftermiddagar i veckan. Första dagen var igår och det är verkligen så himla roligt och jag bara älskar affären med alla dessa underbara prylar, man vill ha ALLT! Ägarna är hur gulliga som helst och jag bara väntar på att nån ska väcka mig ur min dröm, för det känns verkligen som det, precis en sådan affär som jag alltid velat jobba i! Dock så har jag en hel del att lära men det ska absolut bara bli skoj!! Wiiiiiiiii vad jag e glad! ;D


FIA: I brist på annat...





"Den är grön, dom stack för två timmar sen!"


Lina om mineral smink.

Har nu använt mineral smink i ca en vecka. Riktigt bra. Dock tror ja inte min hud påverkas jätte jätte mycket av det. Den är fortfarande lika torr, men känns lite renare.
Har man problem med finnar och likanden är de till och med rekomenderat att sova med sminket för de är läkande för huden. Jag har dock inte testat eftersom jag måste ha min funktkräm!

I paketat jag köpte finns det en conceler som jag lägger med en liten heltäckande borste.

(Allt mineralsmink är i pulver form och desto tätare borsthår på borsten desto mer täcker det)

Sen använder jag foudation, två olika färger som jag blandar i ett av locken.

Cirklar sedan borsten på huden tills de täckt tillräckligt. Kan tycka man blir lite blank av sminket, men de ser mer levande ut bara. Finns även ett puder för att dämpa de blanka om man vill.
Sen fick jag även med ett solpuder som jag bara älskar!

Skuggar lite rouge med det och kör i hela ansiktet!

Är riktigt nöjd med mitt nya smink, helt klart värt pengarna.
Kommer nog aldrig gå tillbaka till flytande foundation igen.
Ska fixa bilder på täckningsförmågan imorgon!


Lina

Sitter på jobbet. Väntar på en kund, eller två små. Dricker kaffe. När jag är på salongen så dricker jag så sjukt mycket kaffe. De är så lätt att trycka på knappen på maskinen.

Nicole sitter på planet hem. Är i stockholm 16.45. Våran kurs i Alvik börjar 18. Hur ska de gå?
Vilket fall ska till schwarzkopf ikväll på färg kurs. Ska bli spännande.


Tänkte bara påminna alla om att vi har en hemsida. De hittar du här. 
Telefonnumer och liknande finner du där!

FIA: Känner mig som värsta hurtbullen!

Aa, jag gör faktiskt det! 05.30 ringde min klocka (just då kändes idén inte lika genomtänkt...) och jag kastade på mig lite kläder och ut för att trotsa kylan. 06.45 stod jag minsann redo för ett 45-min långt body pump-pass. Den ni ;) Det bästa är när instruktören börjar prata så visar det sig att det var på engelska. Lite chockad men det gick bra ändå!

Dusch, fixa iordning sig för att sen käka frulle på office med Stina och Carro som oxå vart med o tränat. Jättemysigt! Så nu känner jag mig duktig minsann som redan avklarat dagens träning. En sann hurtbulle måste jag säga ;)

Hoppas ni har en bra dag flickor! puss puss




Lina från moggishuset!

Japp då va de dags för vvp. Fan vad skönt! Står dock här och kaffet är slut, de är bajs!

Igår efter jobbet for jag till söder för att träffa fantastiska människor. Stephanie, Sara och Natalie. Så mysigt att träffa er. Sara drar till australien i ett år på söndag. Vi andra håller oss troget kvar i elstockholmo. De blev mat och en massa prat. Va väl hemma runt 12. 

Smsade med Nicole kl 5 i morse. Känns så sjukt de där att då är kl 11 hos henne.
Saknar henne iaf.  Hon är åter hemma imorgon, då är de kurs på kvällen!

Och moggisar lämnar huset och moggisar kommer till huset. Vill verkligen hälsa både Sofie och Sara välkommna till de fantastiska k:fem fashion house!

Ska läsa lite svaller nu, ha en bra dag girls! Puss

SOFIE: YEES!

Jag är verkligen ÖVERLYCKLIG! Jag fick jobbet på Fina Hem, den klart gulligaste inredningsbutiken man kan hitta!

Detta har jag framförallt världens bästa Lina att tacka för, seriöst vad skulle jag göra utan dig?
<3




Sara: Dagen

Jobbade 10-15 idag på minomin, lärde mig ännu mer om de olika produkterna! Jättekul, men svårt att komma ihåg allt! Känns som att på slutet av dagen har man kommit till en gräns lixom och man får inte in mer i hjärnan! Tänk er 5 timmar med information om olika produkter och märken, det tar på krafterna kan jag säga... Men jag tycker att det är väldigt intressant iaf och det är väl bra? :)

När jag var färdig där slängde jag mig på en buss för att åka till Lina på salongen för att fixa min mycket härliga blonda utväxt ;) Resultatet=toppen! Däremot så pratade vi om mitt lilla kalas och tydligen så jobbar lina kväll på fredagen och öppnar på lördagen, och fia har tryck den veckan så hon kommer oxå senare då isånna fall.. så jag funderar på att ändra datumet på middagen till lördag den 20/3 iaf.. Stella, Sofie? Det är ni som blir lite drabbade av det...

Skulle efter salongen åka in till stan för att handla skinnjackan från Zara, men jag orkade inte när jag väl var hemma... Får ta det imorn direkt efter jobbet ist! Åh, hoppas den finns inne nu!! :) (kommer tyvärr inte in på deras hemsida så jag kan inte visa den..)

Hoppas ni har haft en bra dag flickor och att ni får en fortsatt trevlig kväll! Sofie, call me ;)
PUSS på ER!

Johanna: Streptisar i halsen :(

Jahapp, då var det penicillin i 10 dgr då... Jag har fått streptisar i halsen :(
Inte fullt så konstigt kanske, eftersom jag har å göra med lunginflammationer varje dag,
men ändå.. Så jäkla oskönt :( :( Blä.

Tips på glada och uppiggande (läs: kärlekskomedier) filmer mottages gladeligen!
Jag håller på att ruttna här hemma..

Btw, vad är det för en fantastisk 90årsfest alla pratar om?
(läs: den som jag kommer att missa!!! :( :( )


FIA: Överlevde

... helgen. Men erkänner att lite sliten är man så här i efterhand.. ;) Men kul hade vi! Full fart från 3 på fredagen till ungefär 1 lördag natt. 

Så ni behöver inte vara oroliga, varken jag eller någon i mitt sällskap ramlade överbord i alla fall!

Dock så har jag blivit bränd av en cigg igen på kinden :( Och observera att den inte var min!  Dock var det inte lika farligt som förra gången, nu har jag mest ett rött märke, gick inte hål som tur var!

Aja, får dra mer detaljer om helgen när vi ses nästa gång :) Som den detaljen att en tjej som kom till calles lägenhet på lördagkvällen stötte öppet på stefan även fast jag satt brevid. Och ja, hon visste om att vi var tillsammans. Shit, lacka...

Som sagt, ses vi i helgen? ;) 90-årsfest på, vilken dag?

puss puss <3


RSS 2.0