Sara - Godnatt

Måste ju bara få vara lite bitter på folk som inte kan parkera som folk! Om alla kunde lära sig hur man parkerar så skulle det underlätta ganska mycket när jag kommer och ska parka... Då skulle jag slippa åka runt halva Vällingby för att hitta parkering och jag skulle framför allt slippa vara bitter!



En godnatt sång på det.


Sofie

Landetmyyyyyys i helgen!
Så himla trevligt, vill åka nu nu nu!
Vin, bästa sällskapet, skön musik, massa snack, tända brasan, trevligheter, äta gott osv osv
:)

Åh jag längtar, har ju en massa skoj o prata om!!! Wiiie :)

<3


godnatt


Sara - Black swan

Bra dag idag ändå! Eftermiddagen bestod av röjning i rekvesita förrådet, tunnelbanetur med Fia + en sväng i Vällingby, mötte upp Johanna lite senare och pratade av oss, gick och hyrde film som jag och mamma har kollat på.

Black swan. Ja, jag har faktiskt inte bestämt mig än om vad jag tyckte om den... Jag har nog haft för höga förväntningar på den tror jag. Jo visst var den bra, men inte så bra som jag har trott... Lite för överdrivet i vissa fall tycker jag nog? Hmm... A, jag vet inte.

Men visst blev jag inspirerad, lagom till danslektionen imorgon!

Bra kväll med mamma i alla fall, kul att umgås lite med henne också :) Problemet nu är bara att jag är rastlös hah! Ska hoppa in i duschen tänkte jag, kanske plinga Stella och höra om hon vill mötas upp en liten stund? Vi får se :)

Hoppas er dag har varit fin! PUSS och Godnatt


Sara - så trött

Skönt att bara vara hemma ikväll! Har vart i skolan på förmiddagen och sen jobbat 14-20 på dea.. Är så himla trött alltså, har nog inte hämtat mig ordentligt sen i fredags? hah! Nu är det sex and the city på tv11 så jag ligger i soffan och gluttar och äter mammas kärleksmums.. Trött helt enkelt.


mys!


Sofie

Gillar all energi!
Men förstår inte alltid var den kommer ifrån..
Som igår tex, party o hemma efter 3 nån gång i lördags natt(efter trevlig middag @ Collans med Stella o Lina o därefter 90 års partaj i stan), ändå så vaknar jag pigg klockan 8!!  Städade rummet, käkade en god frulle ute på baksidan o sen blev det en heldag på stan med brorsan, lunch o promenad o shopping. Supertrevligt:)
Blev tillome en sväng till SATS mot kvällen för ett träningspass!
Nog inte mångas dagen-efter som ser ut så I think..





Snart lunchdags, med bror igen, lite beslutsångest för vart man ska ta med han bara.. Kanske Cliff?
Där måste vi ta en AW nångång snart, supertrevlig uteservering faktiskt :)



RSS 2.0