IDA

Enda lösningen när man känner att man har fastnat i gamla hjulspår är att köra in lite nytt. Därför längtar jag till november-december då det blir nya resäventyr för fröken Johnsson. Det luktar spontant, det luktar budget, det luktar Dublin och någon mer stad. vad jag vet är att jag vill fortsätta utvecklas utvecklas uuutvecklas. Det är kul :)

Och så har jag blivit kär i fruängen. Om jag fick välja ett ställe att bo på, skulle det vara just där. Skulle dessutom kunan gå vilse i timamr bland de vackra omgivningarna kring Älvsjö/långbro/långsjö. Fantastiska miljöer.

Och om ni känner att jag mest lallar runt i min egen egocentriska bubbla nu, aldrig ringer och har allmän dålig koll, har jag absolut inget att säga till mitt försvar. Utom förlåt och jag hoppas det blir bättre med tiden. För jag älskar ju er :) Bara så mkt som pågår just nu. är ju den bereeesta tjejen... (ungefär lika irriterande som att va den där jobbiga jäveln som går runt och sjunger hela tiden!) Men tror alla kommer till punkter i sitt liv d¨å allt ställs på sin spets och man måste fokusera på SIG SJÄLV. det är ett så nytt fenomen för mig, att inte prioritera allt och alla före mig själv. Och eftersom jag är ovan på området kommer det behövas en hel del finjusteringar innan det blir bra, man lär av misstag och inna året är slut ska jag indeed va back on track!!

<3<3<3<3
peace out


Sara - Bilder?

Uppdatering på facebook! :)

FIA: Dagens ordspråk - måndag

Håller med nedanstående, hade riktigt roligt i lördags J

 

Här kommer dagens ordspråk som återspeglar lite vad vi snackade om ute på verandan om ni minns… På tal om rynkor liksom ;)

 

”Rynkor ska bara visa vart ett leende suttit”

 

Ha en fortsatt bra dag i solen flickor!


Lina - vilken jädra helg!

Fredag va de fest hos min chef. Hon fyllde år.
Fick träffa några moggisar och vi drack vin och hade trevligt!
Slutade med att vi åkte till Garbo och hemfärd med Nicole och Jesper.

Sen blev de lördag. Jävlar vad folk de va här! De tog liksom aldrig slut. Eller jo halv 5 då hade alla gått och jag va trött as full så toaletten blev min bästa vän. Men kul va de! Och är lite chockad över att de endast är ett fimphål i en av stolsdynorna och glas blommorna åkte i golvet. Har faktiskt limmat ihop dom så de syns inte. Men annars ingeting, helt otroligt stolt över alla :D:D

Halv 11 igår morse ringde de på dörren. Filip stog där. Han hade sumpat sig mobil i soffan Hängde kvar i 1½ timma och jag började städa. Seg dag igår. Men så nöjd över kvällen innan.

Lämnade även in min dator på lagning igår, fick faktiskt en lånedator så jag kan nörda lite mer! =)

Tack alla fina vänner för en minnesvärd lördag!!

Sofie

Nuuu har vi verkligen firat in sommaren, riktigt bra kväll igår! Och det bästa var ju förstås att alla VI kunde vara där! :) Fler såna kvällar lär det bli!


Och hurrni, shit. I fredags jobbade jag ju sista dagen på mitt ena jobb och nu har jag även jobbat sista dagen på det andra.. Det känns ju lite konstigt. Vet inte riktigt hur jag känner mer, har ju inte direkt fattat det än, så om ett par dagar när man börjar inse så lär man väl sprängas av känslor! Får hoppas att jag har så fullt upp på nya jobbet då att man inte hinner tänka.

Nu blire snart o kolla kudden, är så satans trött, känns att man missat ett antal sovtimmar denna helg, dum som jag är så började jag städa rummet o rensa garderoben när jag kom hem från jobbet också. Vettefan vart jag fick den energin ifrån, men det känns ju skönt nu iallafall.

Ha det bra alla ni bästa o tack för senast, hörs o ses! Godnattpuss<3


Johanna: Lycka

Tycker att livet känns helt fantastiskt just nu! Sommaren är på gång,
nästa vecka är den sista i skolan, det vankas grillning i helgen, alla NI är hemma ♥,
ridningen är rolig som aldrig förr, prinsen och jag myser, allt allt allt känns fint för stunden!
Känner bara ren och skär lycka i hela kroppen och det är så himla härligt!

Blev dessutom alldeles kär efter gårdagens ridpass. I ytterligaren en liten skruttponny!
Så himla mysig och positiv och söt och härlig, både från marken och från ryggen.
Sofie och Stella, tror ni att det skulle märkas om man tog med honom hem, bara sådär?
Har himla god lust. Tror att det kan bli en liten kalashäst det där.
Synd att han inte är 10-15 cm högre bara.. Om man nu ska vara sån.

Nu ska jag och prinsen mysa ner oss i soffan, glo TV och bara vara.
Känns helt rätt en kväll som denna. Passar på att samla energi inför morgondagen också!
Läääängtaar! Hoppas att ni får en bra start på helgen, mina hjärtegull! Ses imorgon!
Puss och kram!


FIA: Dagens ordspråk - fredag

Oj vad veckorna går fort! Jaha, och så var det fredag igen… Här kommer ett passande fredagsordspråk! Eller den funkar i alla lägen, alla dagar om jag tänker efter ;)

”I segerns stund förtjänar man champagne, i nederlagets behöver man den.”


FIA: Dagens ordspråk - torsdag

"Inside me lives a skinny woman crying to get out. But I can usually shut the bitch up with cookies."


Lina

Kan berätta en härlig grej istället så kanske jag blir på bättre humör.

Jag och Nicole va och såg sex and the city 2 igår. Förhandsvisning. Man ville liksom inte att de skulle ta slut, man vill bara se mer typ dygnet runt. 2½ timme kändes verkligen inte. De va alldeles fantastisk!


Lina

Vaknade i morse av att pappa ringde. Bilen är stulen ifrån verkstan. Eller iaf borttappad för ingen vet vart den är. Bajskorv. Drog upp till grimsta spåret och sprang med Sara. Sen vidare till bilia för att hämta ut en hybil. Blev en dubbelt så liten som våran volvo, men den rullar framåt iaf. Hur kan man lyckas tappa bort en bil som inte ens är sin egen?


Och eftersom de va jag som hämtade ut bilen står jag på denna hyrbil, hur ska detta sluta?

Är lite små bitter....

Sofie

ÖNSKAR jag kunde skriva här lite oftare men har tamejfan knappt en minut över!  
Hemma från fantastiska London nu iallafall, vi har haft det så grymt bra! Får berätta mer om det när vi ses :)
Och så vill jag ju självklart höra hur ni har haft det här hemma!

Är bara tvungen o visa en liten överblick från shoppingen där nerifrån, som också var så galet bra!



Nu ska jag soooova.. Imorn väntas ännu en dag av jobb för att sedan bege mig in till stan för möte med chefen på nya jobbet! Spännande!

Hoppas ni alla mår bra, AJ vad jag saknar er mina hjärtan<3<3<3


Lina

Grillning hos mig på lördag, hoppas fan på fint väder!
Jag är nog hemma hela dagen så de är bara att komma när ni känner för de.
Ta med käk och massa dricka och nära och kära så kör vi en underbar start på denna sommar!


FIA: Dagens ordspråk - onsdag

Haha, den här gillar jag :P

"Den sundaste gymnastiska övningen är att i rätt tid resa sig från middagsbordet"

hej girls, jag och Sofie är hemma igen!

Vilken stan, London!

Har inte riktigt vaknat till liv än. Vi är helt slut. Gått och gått och gått hela helgen.
Vi är riktigt nöja! håller på att packa upp allt nu, trodde jag skulle komma hem med mer!

Får skriva mer sen när orken finns.
Ps. Glöm inte att de är grillning hos mig på lördag, alla är välkomna, vi kör liksom en fest. Ds

FIA: Dagens ordspråk

"Det största misstaget du kan göra här i livet är att ständigt frukta att göra ett"

Någon som vill joina i klubben "vi som tänker för mycket och bara gör saker svårare än vad det är"? ;)


Sara - ?

Haha! Är man fattig eller dagen innan lön? Ska berätta en kul grej, men det får bli imorn! Hinner inte nu ;)

Godnatt flickor

FIA: Ett ordspråk som passar en måndag…

"Det enda sättet att spilla tid är att räkna timmarna"

 

 

Ha en bra dag flickor!


Sara - Sitter och lyssnar på musik och filar naglarna...

...Ska snart ta bussen upp till Vällingby för att äta frukost hos mammsen och hämta min mat låta! Sen är det dags att börja jobba kl 11.00-18.00. Är lite less på allt just nu, kanske för att det regnar?

Hoppas ni hade det mysigt igår på picknicken! För min del blev det grill hos Nicoles bror, med Nicole, Sofie och Henke. Självklart var ju även Greta och Tindra där, världens sötaste! :) Det var väldans mysigt!

Ha en bra dag! PUSS

Johanna: Veckan som varit

Hallå kära vänner! Känner at jag inte har dragit mitt strå till stacken vad det gäller bloggandet den här veckan, så nu försöker jag gottgöra det med en kort veckoöversikt (kom inte på ngt bättre ord). Jiiihoou!

Måndag: Åt världens äckligaste risotto på Åhléns takterrass, (dock i världens trevligaste sällskap så det vägde upp!) följt av sol och glass i Rålis tillsammans med Sara, Lina och Sofie. Mötte sedan upp Fia för att träna X-fit - sjukt kul! Hem, äta, duscha, fixa, för att sedan ansluta till ett litet sällskap på Debaser Slussen. Drack trevligt med vin och fick kommentaren "Har inte jag haft på mig din klänning?" - sprang alltså på Ringo och Max från midsommar förrförra året, som verkade jobba där.

Tisdag: Sista handledningstillfället med uppsatsen, i skolan. Gick fint! Åt min absoluta favvosallad, efter den med chevré i Vällingby! Bråkade med innehållsförteckningen till arbetet i typ huundra år. Åkte hem, mötte upp Fia, tränade Core, promenerade tillbaka. Var grinig över ett kg morötter.

Onsdag: Satt med Linda i Solna och skrev ihop en sammanfattning av arbetet på svenska och engelska. Flöt på fint. Åt makaroner och quornfärssås ute i solen. Följde med Linda till Bilia. Åkte hem och tittade säkert på ngt högst intelligent och vettigt tv-program :D Typ Celeb. Rehab eller vad det heter.

Torsdag: Småpill med uppsatsen hos Linda i Hägersten. Mer skitsnack och kaffe än produktiv tid, men vi låg i så god fas (hör och häpna!) att det inte gjorde någonting. Fint! Var hemma och vände, svor över tvärbanan på vägen till stallet. Red ut på en pålle som bra mkt hellre vill studsa, skutta och springa, än å hålla sig på mattan och på plats i ledet. Mysig tjej förövrigt! Saknar dock ponnyn ♥

Fredag: Sistasiista småpillet med uppsatsen, hemma hos Linda igen. Fixade och trixade lite på förmiddagen. Åt sushi till lunch och tog med en filt till parken för att sola. Skönt! Pratade om hur förbaskat stolta vi faktiskt är över vad vi har producerat/presterat! Åkte hem, myste lite med prinsen, åt lax med bulgur - mums! Tänkte stanna hemma MEN... sen hörde Fia av sig och vips! så var man på väg till Sumpan, för att illa kvickt vända och efter mkt om och men åka till Hofen, som det så fint kallas. Drack vin. Lite mer vin. Vin. Och vin (dock inte lika mkt som Fia ;)). Avslutade kvällen på Kungsholmen med skitsnack och lite mer vin. Mysigt. Tog en taxi hem, somnade som et litet barn.

Lördag: Mys med prinsen på dan och sedan - Pickniiiick! VISST?? :D :D :D

Söndag: Middag hos pappa & Annika.

Japp! Så har min vecka sett ut hittills. Ser fram emot dagen som än tänkt att bjuda på lite ytterligare trevligheter! :D Ring när ni vaknar och sådär!

P.S. Sofie & Lina! Hoppas ni har det heelt fab i London! ♥ D.S.

Lina

Ligger i sängen.. precis druckit ett glas vin. Väskan är väl packad. Svårt de där med packning.
London imorgon, askan verkar hålla sig borta.

Idi, sorry för att jag inte svarade på ditt sms. Hade jag inte åkt hade jag sjävklart också picknickat :D

Ha de bra alla girls nu.. ja, jag ska öva på engelskan, jag lovar! haha vi hörs puss och god natt!


FIA: Dags för lite After Work!

Dags för lite AW! Hela jobbet skulle med först, nu är det bara jag o grabbarna ;)


(bilden från en tidigare after work)

Håll i hatten! Skål!

FIA: Dagens ordspråk

Oavsett om ni gillart eller inte (läs ida ;) ) så kommer här ordspråk nr. 2 :)

"Om det är något du inte gillar – ändra på det! Om du inte kan ändra på det – ändra på din attityd!"

Puss på er!


Sara - Angående Idas sms

Jag tycker picknick låter super mysigt! :) Och mitt förslag på dag är lördag och tid efter kl 16.00 någon gång :) Ska nämligen träffa Simon imorn kväll och på lördag jobbar jag till 16! Vart är planen för picknicken?

PUSS ♥

FIA: Kloka ord!

Jag hade tänkt att börja dela med mig lite av kloka ord och ordspråk här på bloggen :) Vissa uppmuntrande, andra bara allmänt kloka. Vissa stämmer verkligen så bra!

Här kommer det första!

Fyll inte livet med dagar. Fyll dem med liv!


IDA


IDA

och här sitter jag och äter rå lök i min ensamhet.

Lina - berättelsen om Inger

Då tänker alla "vem är Inger?". De ska jag nu berätta!

Inger jobbade med mamma för kanske 10 år sedan. Jobbade på dagis. Så under hela min uppväxt har jag haft Inger runt mig. Hon är den som älskar människor. Hon är den goa tanten för mig. Tänker på alla. Och älskar katter. Varje gång Inger fyller år köper vi en ny katt prydnad till henne och hon blir så glad varje gång! Varje gång jag och Nikls fyllt år fick vi ett kort med en hundring i. Till och med ett kort på namnsdagar ibland. Inger var speciell, så rar! Hon blev efter en tid långtidssjukriven sen gick i förtidspension.

Hon va hos mig och färgade hårt för ett år sedan, då fick hon för sig att jag fyllde år så jag fick halsband och örhängen för av henne.

För ca två veckor sen fick vi veta att hon fått cancer, i lungan som spridit sig ner mot njuren. Man visste inte riktigt hur illa de va. Mammas jobbar kompisar va där och hälsade på i fredags. Vi skulle gått dit i söndags mamma och jag. Men vi fick höra att hon skulle till sjukhuset då, så de blev inget.

Nu är Inger död =( Hon dog igår kväll. Allt gick så fort, man fattar ingeting! Helt sjukt hur cancer verkligen äter upp kroppen! Hon hade nog gått med cancer längre än vad hon visste! De slutade så tråkigt!

R.I.P Inger


FIA: En liten uppdatering

Jaa, jag lever fortfarande! Sorry för att jag har varit lite off den här helgen!

Denna helg har känts lite märklig.. Först ledig på torsdag, jobbade fredag (som kändes som typ en lördag). Tryckvecka så var mycket trött på fredagen som på kvällen bjöd på mys med god middag o efterrätt :)

Lördagen var det först jobb på morgon, sen gick jag o Stefan ned till kiosken vid Stadshuset och satt o åt glass o njöt i solen för att sen ta en promenad ut på Djurgårn. Jätteskönt! Djurgårdsfärjan tillbaka till Slussen för att sen lägga oss på en filt längs Norr mälarstrand. Hade bara ben o linne på mig, var hur varmt som helst! Verkligen sommarkänsla :) Sen mötte Hanna oss och vi gick till Boulebaren o drack ett glas rosé i solen. Typ niiiiice ;) På kvällen hade jag o Hanna picnic i Rålis sen gick vi upp till Hannas syster som bor längs Hantverkargatan och avslutade vinflaska nr två, lite lagom smålullig ;) Promenad hem igen och krypa ned bredvid prinsen – underbart!

Söndagen blev lugn, jobbade lite, städade lite. Sen begav jag mig mot Hässelby, efter att jag tråcklat mig ur en skittrång parkeringsficka i uppförsbacke. Hade fått låna Daniels bil och han gav mig bilnycklarna med kommentaren ”Jaa, du har ju haft körkort ett tag… Bilen står lite jobbigt parkerat...” No shit! Kvällen blev mys med mor o far o jag somnade i soffan i vanlig ordning.

Måndag – tränade med Jojo. Jobbigt satan med sjukt kul!

Tisdag – Träna, förhoppningsvis med Jojo igen =D


Jaa, som ni märker.. Still alive and keep going strong ;)


Hoppas det är bra med er mina favoritflickor! <3


Sofie

GOD MORGON alla solstrålar!

Åh vilken härlig dag det ser ut att bli! Tur att man är ledig, och ännu bättre är det att fler av er är det :) 

Min dag ska garanterat börja med en frukost på baksidan, därefter ska jag på en timmas helkroppsmassage på Face & Body! Efter det är planen en heldag på stan med Lina, Sara och Johanna, men nu är min frågan att eftersom det är så fint väder om vi kanske skulle sätta oss på en strand/park och sola o ha lite picnic istället typ? Det vore väl supermysigt? Ni kan ju ringa mig när ni vaknat o ser det här, vill inte väcka någon!

(ps. Lina jag lägger gärna min träningsväska i din bil sen sålänge)

Puss & Kram<3


Sara - Fy på mig själv!

Har ju inte skrivit här på evigheter känns det som! Nu är det dags iaf ;)

Förstochfrämst, tack för igår! Det var ... en speciell kväll ;)

Japp och i morse kl 9.30 ringer Simon, jag ligger och sover och han har precis varit iväg o gymmat! Man känner sig ju sisådär när man har morgonrösten och sminket kvar och ni vet när man verkligen känner att man har druckit dagen innan... A, han väcker mig i alla fall, men jag tänker ju att jag ska sova vidare det skulle vara skönt! Och då hör man pappa utifrån köket som börjar prata med mig och är jätteglad att jag redan är vaken lixom... Så det vart att gå upp o sminka av sig o ta en dusch! Det var den sömnen det! Nu ska jag snart  sätta mig i solen och äta lite frukost (hoppas att getingarna inte har kommit än!) ! :)

Ikväll så har Chrille inflyttningsfest! Hör av er om ni är sugna på att hänka :) PLUS att om ni inte har något att göra idag så kan ni call me ;)

PUSS

FIA: Tryckvecka

trööööööött...

Lina

Grill hos Viktor ikväll! Runt 5-6 kanske!?
Vi hörs under dagen =)


Lina

Precis hemkommen från en underbar promenad. Gick runt riddersvik. De är underbart fint där.
Vattnet låg helt stilla, solen sken och min träningsvärk i rumpan mjukades upp! haha Nu tänkte jag städa kylskåpet sen är de dags för lunch och solning om solen håller i sig.



Kl 16 träning.
Kl 20.30 Vin hos Sara

Känns som en spontan kväll. Känns underbart =)


Lina och så dagen idag!

Vaknade och de va sol. Surrade lite med jojo på fejjan igår om att ses. Så jag bjöd över henne på solning på min veranda! Ringde även Sara som hängde på.

Vi har suttit ute hela dagen. Bara umgåtts och solat. Sara blev illröd i ansiktet. Jojo jätte fräknig och jag fikc illröda armar och svart mage. Vi har nog tappat kundskapen av att sola under vintern =) 
 



Nu inväntar jag träningen!

Lina söndag den 9/5.

Dags för Rally!

Brorsan är rätt nybörjare på rally så han åker vanligtsvis med madde. Madde är då kartläsare. Men eftersom hon va typ ansvarig för tävlingen denna dag så skulle jag vara kartläsare. Vilket betyder att jag säger åt vilket håll vägen går så brorsan kan koncetrera sig på att åka så fort som möjligt!

En Rally tävling fungerar precis som en häst tävling.

Man packar i ordning väldigt tidigt på morgonen. Sen lastar man bilen och åker. Besiktigar bilen och anmäler sig. Ställer upp bilen och putsar lite på den. Väntar på att få åka rund varvet då alla 97 bilar åker på rad genom banan. Sen ställer man upp bilen och väntar på sin start. Vi hade start 28 av 97.

Man åker sitt åk genom skogen så fort som möjligt. Sen gör man samma visa tre gånger. Så vi va klara vid 5 tiden på dan. Umgicks med 300 karlar under dagen. Men de va faktiskt fruktansvärt roligt!! Nu är ju brorsan och madde på mig att jag ska skaff licens och gå rally kurs. Vi får väl se hur de blir med den saken =)



Johanna: Längtan!


Längtar såå mycket till imorgon nu!!! Guud vad jag är taggad!
Ikväll blir det en lugn kväll med prinsen, med mat och bio ute.
Dels för att bli kvitt min snoriga näsa, och dels för att spara energi till imorgonkväll!
Hoppas att ni är lika sugna som jag :D :D Puss!


Sofie

HERREGUD vad fort dessa dagar går när jag jobbar dubbelt!
Först upp 6.30 o ge sig iväg o jobba i stallet till 12.30, hemma vid 13 o då är det duschen, käkar lite o packar o fixa för att strax efter 14 ge mig iväg till Fina Hem och jobba fram till nästan 20.30! Sen ere bara hem o käka lite mer, packa o fixa o en snabbkik på datan för att sedan kolla kudden..

(Men det är skoj, än så länge, ALLT blir vad man gör det till!)

Imorn ere iallafall fredag, ser fram emot myslunchen med jojo o lina o även hur jag ska svepa rödvin o däcka i soffan på kvällen! Men ännu mer ser jag fram emot lördag, ska bli så grymt trevligt, fira att våran Ida kommit hem!

Puss o kram alla glada!


Lina

En dag i solen, jaa de sätter sina spår! Är så jävla röd i fejjan att de skriker om de!!
Men har haft en otrolig mysig dag. Började med en powerwalk i morgon solen, sen frukost i solen. Sen upp till coffe corner satt där HELA dagen. Nicole, Jonathan, Micke, Sara, Mickan och Ida va dom som befann sig runt bordet till sist =)

Imorgon hoppas jag på en likdan dag, då de blir lunch med jojo och sofie!

Nu är jag så fruktansvärt sugen på mörkchoklad med chilismak! Kan inte nån komma förbi med en?


Lina

Eftersom solen gick i moln tog jag en powerwalk. Men såklart så fort jag gick hemmifrån kom solen fram igen så tog en snabb promenad. Och nu har jag legat ute i solen en hel timme! Underbart! Är till och med lite rosig om kinderna :D haha.

Nu ska jag iväg och träna på riktigt.


Johanna: Idag är ingen vanlig dag...


... FÖR DET ÄR IDAS HEMKOMSTDAG, HURRA HURRA HURRAAA!!!!!! :d
Sååå på tiden, verkligen. Vad man har längtat ♥

Vill även passa på jag, att tacka för den fantastiska trippen till Käälma.
Hade det så sjukt roligt och mysigt och bra.
Glömmer aldrig 90 graders-svängen i bilen med kartläsning och pepplåt,
Rickards disneyshow, klubbiskänslan på luftmadrasserna, mellanstadiedisconostalgin,
jakten på take away-kaffe, paret som aldrig fick till det,
våra vilsna klackar bland alla tygskor, Linas nya guldläppglans,
toaletterna som blev till sminkstudios, vår 250 kilos-packning,
kisspausen med ormskinn och den avrundande thaifesten. Fy vad fint alltså :D
Så tack, världens bästa ni ♥


FIA: Aaaaaatsscccchhhhhooooo!

Jag tror att jag har blivit allergisk mot pollen! Näsan bara rinner och kliar och jag nyser hela tiden :( 

Usch, fy, bläää!


Lina

Precis hem kommen från en lunch ute vid jungfrusund med mormor och morfar. Väldigt trevligt. Dock mindre trevligt att åka dit och hem eftersom morfar körde. Sorry men alltså de är en nära döden upplevelse varje gång! Han pratar så mycket och ska berätta historier om varje hörn vi åker förbi så han glömmer titta på vägen. Sitter med hjärtat uppe i halsen. Som som tur va gick de bra idag!



Kom hem lagom till när solen gick i moln.. Vad gör man nu då?

Stella - ajajaj

Jag vill precis som alla andra passa på att säga tack för den här helgen! Hur mysigt som helst har det varit:)
Mindre roligt var det när jag vaknade i natt och hade så sjukligt ont i magen, kunde inte somna om så jag var vaken från halv fyra och vid sex gick mamma och pappa upp. Pappa skulle in till sjukhuset för att elkonvertera hjärtat eftersom han har hjärtflimmer så mamma tyckte att jag skulle följa med för att kolla magen eftersom den bara krampade... Efter ett tag kom de fram till att jag har magkatarr, inte roligt! Alla saker som de sa kunde vara orsaken till det stämde haha, mycket jobb, ofta lite sömn, alkohol, kaffe, äter oregelbundet mm så nu blir det skärpning på livsstilen, pallar inte ha såhär ont!!
Och nästa helg så får vi äntligen träffa vår Ida, längtar sjukligt mycket, det ska bli underbart!
Ta hand om er nu vänner så hörs och syns vi :)

Sofie

Vill bara påminna att vi har en och en halv box vin kvar som vi kan dricka nu på lördag hos Ida! Så ni inte köper med er allt för mycket;)

ps. BÄSTA "SOMMARBEVISET" är ju faktiskt Idas födelsedagsfirande i trädgården, visst?! Åh snart ere sommar!


Sofie

Eftersom jag inte fick njuta av någon "bakis/chill-dag" igår då det ju stod jobb på schemat så fick jag ta en sådan dag idag istället, såå skönt! Men satan vad trött jag blev igår mot eftermiddagen, både jag o steiiar somna ute i solen på lunchen, haha! Så idag har jag bara legat ute i solstolen, packat upp lite smått från helgen o nu ska jag gå ner o fixa en god lunch för att lite senare bege mig mot gymmet!

Tänkte höra med alla hur ni har semester? Så jag vet lite vad jag ska önska om på fina hem.. Vill ju självklart vara ledig när ni andra är lediga, så gott som det går iallafall! :)


Tack också för en toppenhelg i Kalmar, en riktigt skojjig tripp! Så himla glad att alla ni kunde följa med, åh jag saknar er redan! <3

Lina

Måndag den 3 maj. Första dagen som sjukskriven!

Har redan hunnit med en morgon promend. Städat hela övervåningen + torkat lite fönster. Lyckades ta sönder kökspranen också, minder bra! Har precis ätit lite lunch för att snart bege mig in mot stan och möta pappa. Ska till Farmor och Frafar (graven). Länge sen jag av där! Saknar Farmor! Hon hade alltid nånting för sig, man kunde alltid åka dit. Och hon skulle tycka de va så kul nu när jag är utbildad make up artist också! Miss you!

Tack för i helgen också måste jag ju säga!! Underbart!! =)

Och snart är våran Idi hemma! Ska bli så mysigt att krama om henne!

Nu blir de nog en kaffe innan jag drar iväg! puss girls!

RSS 2.0