Lina försöker packa!

Men de går inte så bra! Vet inte vad jag ska packa.
Är nog för taggad inför imorgon så har bara packat ner klänningen. haha :D

Längtar tills klockan blir 8a imorgon, då bär de av! me like!

Sov gott nu girls så ses vi imorgon!!!! puss <3


FIA: En bild säger mer än tusen ord



Snart bär det av ;)

FIA: Jo, glömde säga!

Vi bokade en resa igår! Till Zakynthos den 6 juli (vet att det tydligen ska vara många engelsmän där, men men, dom e ju överallt så :P )


Vi kommer bo precis vid stranden med balkong rakt ut mot vattnet – kommer bli hur bra som helst! =D (och nej, vi ska inte åka till Laganas... ;) )


Hoppas ni har en bra dag flickor! <3


FIA: Hur kan man sakna någon innan man ens har åkt?

Ja, det är lite konstigt egentligen hur saknad fungerar.. Redan igår kväll var jag lite nere och började på något sätt sakna Stefan. Fast i självaste verket så satt han precis bredvid mig. Det var som om jag började sakna honom för att jag vet att efter den kvällen/natten så kommer jag att få vänta till söndag/måndag innan jag får träffa honom igen (jag vet, det finns telefoner, men det är inte riktigt samma sak…)

Det ska bli jättekul att åka till Kalmar, det är absolut inte det, är skittaggad! Men jag förundras ändå hur man kan börja sakna någon innan man ens har åkt? Vi brukar ju vara ifrån varandra på onsdagar och torsdagar, det är ju egentligen inget konstigt med det. Men just för att jag vet att det kommer bli längre denna vecka så blir saknaden annorlunda och den kommer redan innan. På något sätt. Typ. Så när jag gick upp i morse var jag inte helt nöjd faktiskt. Inte helt.


Lina

Då har man tagit sin första cykeltur för i år! Punkteringen är lagad och de rullade på riktigt bra!
Lite kallt om man får vara nojjig!


Nu står jag i kfem, slutar kl 6. Sen är jag inte tillbaka förens i juni! Känns väldigt konstigt.

Sofie: KALMAR ! ! !

JESUS vad jag ser fram emot detta!

Nu har jag pratat med bror igen och känner att jag har lite mer koll på allting! Hmm vart ska jag börja..

Kanske med att vi åker på fredag morgon runt 8-tiden. Stellas bil plockar upp Fia o Lina direkt efter besiktningen och lämnar då av stellas föräldrar hemma igen för att därefter bege sig till Alvik statoil och möta upp Saras bil som även har plockat upp mig och Johanna. Hänger ni me? ;) Här lär vi väl köpa med oss en kaffe och sedan bege oss i samlad trupp mot självaste KALMAR! Resan lär ta ca 4 timmar så vi stannar väl någonstans på slutet för o luncha! 



Strax efter klockan 13 lär vi vara framme i lägenheten, nu packar vi upp, gör oss hemmastadda och förbereder oss för en typ "GRILLFEST" nere på en stor gräspark runt 16-tiden. Hit tar det ca 5 minuter att gå från lägenheten, man tar med sig egen dricka, köper käk på nå gott grillställe och lyssnar på skön musik som spelas av lite olika band! 

Efter ett par (förhoppningsvis grymt härliga) timmar där så går vi tillbaka till lägenheten och förbereder oss istället för UTGÅNG! Så här har vi väl lite förfest med ännu mer dricka och nu kan man även passa på att byta om inför kvällen, bättra på sminket, kanske ta en dusch? Ah vad man känner för helt enkelt, och runt 22-tiden nån gång så drar vi iallfall ut! Och då till en festlokal med två barer och ett stort dansgolv, även hit är det endast en 5-minuters promenad! ( och det är ju då förstås hit som vi har köpt biljetter)
NUUU ÄR DET ALL IN! ;)
(ps. om nån undrar så är allt detta anordnat av Studentkåren)


lördagen har vi väl en mysig bakisdag med picnic i någon park kanske? :)
Och strax innan middagstid nångång beger vi oss av hemåt igen..


Jag har köpt 2 vinboxar, en vit + en rosé som alla vi delar på! Sen får var och en köpa med sig vad man vill ha utöver det, alltså cider/öl eller så! 
Det vore bra om vi också får med oss 3 luftmadrasser! (Jag har en, någon mer som har?)
Glöm inte att ta med egna sängkläder och handduk!
Angående bensinpengar så måste vi komma ihåg att spara kvittona så att vi kan dela upp summan mellan alla sen, Tack snälla Sara och Stella för att ni lånar ut bilarna:)


DET HÄR KAN BARA BLI HUR BRA SOM HELST, VISST!

Tror inte jag glömt nämna något.. än så länge haha ;D Men undrar ni något så ere ju bara o höra av er!

Puss & Kram alla hjärtan! <3


Lina

De va precis en kille här och frågade om jag va josef? Är inte josef ett killnamn? skumt!

Vilket fall är jag sjukskriven en månad från och med måndag! Skönt men ändå oskönt! Ska allergitestas i slutet av juni!

Lina

Varit hos läkaren idag! Från och med måndag är jag sjukskriven en månad, alltså till den 3 juni.
Känns både skönt coh surt. Skönt för att få nån rätsida på mina fingrar. Om de blir bättre eller inte!? Surt att jag inte får jobba =( Ska också tillbaka i slutet av juni och göra pricktest angående allergi.

Men tre dagar till kämpar jag på! sen är de lång helg!

FIA: Lite skevt känns det faktiskt...

Idag har jag suttit och sorterat mail och CVn från personer som söker min tjänst. Känns lite skevt och konstigt faktiskt. Och ganska vemodigt...

13 har vi fått in hittills varav en kille. Den yngsta är 37, övriga ligger runt 40-50 +

Det är på riktigt nu.


Lina

Sas är verkligen min favorit just nu, NOOOOT!

Ringde och av 48 i kö. Städade under tiden så de gick väl hyffsat fort. Kom till plats numer 7 då de helt plötsligt tuttar upptaget. Ringer igen. Plats 36. Kommer fram hinner presentera mig sen bryts samtalet och de tuttar uptaget. Ringer upp igen. Plats 26.....nu 14. Bajs hög!!!!!!


SOFIE: Idag!

Sol, kaffe o vattenmelon, ungefär så har min dag sett ut hittils, ren sommarkänsla! Snart blire en promenad med grannen också!

Ikväll verkar det luta mot en mysig uteserveringskväll, låter helt perfekt i mina öron! Vilka joinar? <3 Hörs väl på tel snart! <3


Lina i taxin på väg hem...

Taxichauffören: - aha, lugn kväll?
Jag: - Ahh vi hade invingning av balkong lpdorna ikväll men jobbar imorgon så de va rätt lugnt.
T: - jahaa vad jobar du med då?
jag: - Frisör.
T: - Aha här i närheten?
Jag: - i Vällingby.

Allt betalat och klart

T: - Jaha trevlig helg då, hoppas du får klippa till någon, HÖHÖ!

Lina som precis städat.

Fullt upp idag på salongen. Alltid roligt, dess värre blir mina fingrar bara värre och värre.
Ska ju till läkaren på måndag, då får vi se vad dom säger!

Efter jobbet åkte jag och bodypumpade lite. Sen hem käkade, duschade och nu precis städat mitt rum som inte såg ut som mitt rum. Ligger och latar mig i sängen nu. Imorgon kommer jag bara vara med Madde hela kvällen. Vi ska fixa deras balkong och dricka vin. Sen jobbar jag på lördag! Vad har alla för planer i helgen?










Sofie: Gör man så?

Seriöst. Utan att ens få dåligt samvete? Lämna sin arbetskamrat med halva jobbet kvar o dra iväg på lunch med chefen? Usch, jag som var på så bra humör innan och så ska såna här småsaker få ens humör att vända totalt.. 

(Tur att man snart ska få en liten dos av er mina bästa, för då känns allt så grymt mycket bättre igen :))


Juste, har inte fått så mycket info av bror mer än att vi har biljetter till nånting skoj? Men han skulle ringa ikväll igen o informera lite! 

SES SNART! 

Sara - Fixardag!

Hej allihopa!

Idag har jag en såndär "fixardag" då jag håller på o fixar! Jag har färgat om mitt löshår, det har dock inte torkat än men färgen ser redan mkt mer passande ut! (Det enda är att mitt hår kanske har en lite mer röd nyans än löshåret, men det visar sig! :) Annars får jag väl bara anväda det när det är mörkt ute ;)) Under tiden noppade jag ögonbrynen och nu sitter jag här med en ansiktsmask i fejan! Ska fila naglarna efter jag har skrivit klart och ikväll blire hårinpackning och lååång dusch:) Det är så skönt med sånna hära dagar när man bara får rå om sig själv, det händer inte så ofta! Inte för mig iaf, det är jobbet, det är Simon, det är familjen och självklart ni som jag ska dela upp tiden emellan, och då finns det inte så mkt tid över! Men nu blev det av iaf! :)

Har iprincip bestämt mig för lugg nu. Jag tror det kommer bli bra, ska bara intyga mig lite mer! Sen jälvar ;)



PUSS&KRAAM


FIA: I brist på annat...

Hahaha vad roligt det kan vara att titta på bilder och fokusera på dom i bakgrunden, om folk inte är medvetna om att fotot tas eller om det de reagerar på helt enkelt inte framgår på bilden. Här ger jag er lite bilder som roat mig ett litet tag i alla fall :) Varsågoda! (VARNING! Det är inte särskilt smickrande bilder som bjuds nu men det är det som är en del av det roliga ;) )

 
Vad gör Stella?!


Ren och skär lycka!


Dansar jag för mig själv?


Varför har Manfred hela fingret i munnen?


Vad tänker Stella på här...?


Och framförallt, vad gör hon här?! ;)


Vad har jag sagt för dumt till Jocke?


Vad skrattar Lina åt tro?


Ehhhh? ;)


Tjaaa, varför inte? Naken ser hon ut o va oxå :P


Jaa, jag säger då det... I brist på annat ;D


FIA: Förutom vissa små saker så känns allt faktiskt riktigt bra!

Okej, vi börjar med det som inte känns så bra… Satans förkylning, kan den aldrig gå över?! Håller med det som Sara skrev förut (lite äckligt kanske men förstår verkligen vad du menade med det ;) ) Tar det aldrig slut?? I snart två veckor har jag gått omkring och snorat, hostat, haft ont i halsen (det har dock gått över nu som tur är). Igår hade man t.o.m. lite feber L Egentligen inte så konstigt att jag inte blivit frisk med tanke på att jag inte har vilat särskilt mycket för att bli frisk men förkylningen drabbade mig ju som sagt mitt under tryckveckan så vad gör man! Fast det som jag saknar mest är att jag inte kunnat träna på typ 3 veckor… Vad är det för grej som vi dragit på oss flickor? Vem är den skyldiga till att alla vi har blitt sjuka? ;) Och nu så har jag antagligen smittat ned prinsen min också, det var ju inte riktigt meningen L Hoppas att han inte åker dit!


Sådär, nu till det som känns bra! Vilket är i stort sett resten :P Det börjar bli vår, okej, inte nu när man tittar ut genom fönstret, men om man kollar i almanackan så är det i alla fall så och med tanke på att jag sitter med neddragna persienner hela dagarna så är det där jag utgår ;) Det går bra och rida, Max börjar tappa vinterpälsen (man ska se allt som är positivt!), ansökningen till skolan är avklarad, jag har världens underbaraste vänner och världens finaste pojkvän, Ida kommer hem snart, Hanna kommer antagligen hem imorn och sen så ska vi ju till Kalmar om en vecka vilket ska bli riktigt kul! (eller till Karlskrona som jag trott i stort sett hela tiden…)

Aa, jag skulle fortsätta kunna rabbla bra grejer, men vissa saker kan jag inte ta här… Oj vad nyfikna ni blev nu va? ;) Haha, så märkvärdigt är det inte! Faktiskt, om jag ska vara ärligt, men lite.. ;)


Nää, nu ska vi se vad jag ska roa mig med på denna förmiddag. Hoppas ni har det bra älskade vänner! Merparten av er kommer jag att träffa ikväll hoppas jag :)

Hade tänkt att bifoga någon bild oxå, men hittade ingen bra nu.. Ska lägga upp bilderna från kameran i em så sen kanske det kommer ngn rolig!


Sofie: KALMAR KALMAR KALMAR!

Ringde brorsan idag och han ska ta reda på lite mer info om valborg osv, så imorn ringer han upp med lite mer koll och självklart så medlar jag vidare här då;) 

Ni ska bara veta hur satans glad jag är över att så många kan joina! HAPPYHAPPY! <3

Lina in kfive!

Står och fifflar lite med håret. Har gyllenelockar nu :)

Vaknat flera gånger inatt av att jag inte kan sära på benen för jag har sån fruktansvärd tråningsvärk i ljumsken/insidalår. Sofie passet i gymmet i måndags har gjort nytta, har riktigt ont, väckte några muskler som sov tror ja.

Snart bär de av till Kalmar, ska bli så bra! Sara har också en bil så bil-problemet är löst!

Är fortfarande i jakt efter SAS, de går sådär faktiskt. Igår hamnade jag i könummer 109. Inte så lockande!

Sara - valet o kvalet

Det snöar ute! :o Snacka om att det är April! Ena dagen strålande sol och varmt och andra så snöar det...

Ska äta frukost nu och sen blire dea i tre timmar, 11-14. Skönt med korta dagar! Efter det tänkte jag chansa och gå till H&M för att köpa en nyans mörkare färg till mitt löshår och så får vi se hur det går med den saken! ;) Testade att ta på mig det igår och shitt vad mitt riktiga hår har växt! Löshåret var väl typ bara en decimeter längre :)

Sen står jag även i valet o kvalet om jag ska klippa lugg eller inte... Har ju typ alltid haft det och som Lina säger; det är ju en vane sak. Men jag känner mig typ lite naken utan, plus att det är så najs att bara kunna platta luggen och slänga upp det andra i en knut och så har man frillan fixad! Aja, ska tänka lite mer på saken. Om ni har förslag så får ni gärna kläma ur er det! ;)


Lugg eller ej? Det är frågan...

Nä, nu blire frulle! :) Ha en bra dag Ladies! PUSS


Sara - En mysig dag.

Idag har det varit en såndär bara häärlig dag som man bara vill ha mer av!

Dagen började med lite jobb på minomin. Ganska dött, men ganska skönt i alla fall! Slutade kl 13 och då var det dags för utflykt med Lina och SofieSigtuna plus lunch var målet på kartan och guud så mysigt det va! Det var så fint, såg ut som att man var i en liten by i småland eller ngt liknande.. Förstår varför Sofie är kär i stället!
   För mig och Lina blev det pasta pollo och för Sofie en cesarsallad, mycket gott :) Sen gick vi och satte oss hos Tant Brun(?) och drack "det man vill ha", alltså kaffe för Sofie och Lina och en varm choklad med en stor klick grädde för mig! Där satt vi tills solen gick i moln, sen bar det av hemåt! Detta måste göras om, och då kanske fler kan följa? :)


Stefans födelsedagsfest! - "Fylliga läppar".

När jag kom hem tog jag bilen till Vinsta för att hämta ut mitt körkort, (fy fan vad man ser ut alltså...) så nu är allt med körkortet klart! SKÖNT

Tack för en jättemysig eftermiddag Lina och Sofie, och hoppas att Johanna, Fia, Stella och Ida inte haft en så pjåkig dag heller! PUSS PUSS

ps. glömde kameran i Pärlan, annars hade jag gärna delat med mig av Sigtuna!


Sara - Bilder från helgen.


Lina

Fick precis mail om att sturegallerian har nån shoppingkväll nästa torsdag 29/4.
Kom precis på nu när jag skrev att ni rider då. Men aah nån kanske vill gå? Man måste nämligen anmäla sig. tider 19.30 - 21.30. Vore kul spontan kväll bara =)

Ps. Ska göra korvstroganoff nu, och äta den i min ensamhet. Ds


=)


Lina..

De är jätte spännande att vi har en resa som "hänger i luften" just nu. Försöker ringa till SAS och boka om våran resa till London. Varannan gång är de upptaget, varannan gång kommer jag fram till telfon linjen och då koplas de bort och sista allternativet ör att man hamnar i kö. De har jag inte lyckats med idag dock men igår va jag ju kö plats 34.

Ska försöka ringa till SAS några gånger till. Sen bär de av till träningen med Soffan sen plockar vi upp Sara och drar till Sigtuna. Mys pys dag =) puss på er girls!

Lina

Girls jag tycker vi är värdelösa på att blogga, jag är värst! Ska försöka skärpa mig nu och ta kort och lägg upp!
Har rensat kameran precis, finns ju en del godingar! Dels den här..



Ligger i sängen med datorn på magen och kollar Gossip girl!
Imorgon tänkte jag och Sofie dra till sigtuna och spatsera runt, Sara ring mig? visst är du ledig imorgon och vill med!?


Sofie: Bio?

Börjar med den vanligaste frasen i denna blogg, tack för igår det var grymt som vanligt! Dock nyfiken på hur allas kvällar slutade då det splittrades endel mot slutet o om jag minns rätt även lite struligt här o där..
Ikväll är jag sugen på bio eller så, ses o bara myschitchatta lite typ. Sägs? :)

<3

FIA: Inflyttningsfest hos Robban

Ikväll så är vi bjudna på inflyttningsfest hos Robban på mitt jobb. Innan tänkte jag att vi kunde föra hos Stefan och sen ta tuben härifrån till Sumpan, tar typ 10 min.

Jättekul om ni vill komma förbi så åker vi i gemensam trupp till festen sen! :) Som ajg skrev i smset jag skickade ut så är det bra om vi itne sätter igång för sent för vi måste komma iväg till Robban i tid då jag inte vet om vi kommer vara där hela kvällen eller om vi drar vidare någon annanstans.

Vi hörs vänner! <3


Sofie: IDAG!

Tänkte bara säga att den som vill är hjärtligt välkommen att äta middag här med mig ikväll, ring om ni e sugna!

Nu blire en sväng till stan, mys!


Glad igen!

Åh vilken tajming! Fint väder igen nu när jag ska gå :) Glad igen! // Sara

Sara - Fy fan

USCH vad pissigt väder det är ute! Känner bara att hela jag blir helt depp... Tänk vilken inverkan det har på oss människor! Nästan lite läskigt...

Aja, ska jobba idag med eftersom att ingen annan kan, så det blir från 12-20. Hoppas på att det inte blir lika rörigt som igår, ni vet när man gör saker men inget händer lixom... Och sen de sista minutrarna ska man hinna göra precis allt eftersom det måste bli klart! Typ som att fixa schemat, folk ska ta sina sista raster och ställningar ska ner på lagret samtidigt...

S
ka duscha nu och försöka att inte titta ut genom fönstret ngt mer tills jag ska gå utanför dörren! Blir nog ett paraply med idag.



Hoppas ni känner er lite mer uppåt än vad jag gör, jag har inte kul! PUSS

Stella - livet är helt okej ändå :)

Hej älsklingar!
Först vill jag bara säga TACK för att ni gjorde fredagen hur bra som helst, jag hade verkligen en toppenkväll och det hoppas jag att ni också hade! Och presenten ska vi inte äns tala om, ni ska bara veta hur nervös jag är, men det ska verkligen bli sjukt roligt att få testa att hoppa med skidor rakt ut i vattnet och dessutom blir det ju en heldag med er <3 Tack igen, ni är verkligen BÄST!
Annars så har Katta bestämt sig för att hon inte kommer tillbaka i höst, så jag har jobb ett år till, vilket känns väldigt skönt. Egentligen hade jag bara tänk att jobba i ett år, men just nu har jag ingen aning om vad jag annars vill göra o så trivs jag så himla bra med att vara fritidsledare :)
Jag har också fått besked om att jag har kommit in på ridledarkursen i sommar :) så jag kommer inte att kunna följa med till Linda i sommar eftersom jag är där då. Så nu är det bara att börja plugga inför kursen, men jag ser verkligen fram emot den!
Och just nu ska jag ju inte heller klaga eftersom jag befinner mig i Åre med mamma, pappa och Ebba :) jag åkte hit med nattåget igår så idag har jag åkt skidor hela dagen. Vädret var väl inte de bästa idag, men men, det är smällar man får ta ;) På torsdag kommer även Daniel och Sanna upp och på lördag ska jag få min 20 års present av Daniel som jag fortfarande inte vet vad det är, scary!
Jag kommer hem på lördag kväll, så jag kommer nog inte att kunna träffa er i helgen :( Men Lina och Sofie, hoppas att ni får det grymt i London!!!
Puss

Lina här vem där?

Pratade precis med Jessica som precis prata med Linda och de är bokat nu.
Alla som kan och vill helgen den 8-11 Juli vecka 27 åker med till Linda i Karlstad!

Puss och kram girls!


Stella 20 år!


Inte många, men några bilder blev det i alla fall!


Sofie: Så då var alla avklarade!

För gissa vem som vaknade med halsont imorse? Det är ju nästan lite komiskt, vi är verkligen mån om varandra och delar med oss av allt! ;) hehe

(lagom sjuk till london känns ju verkligen som en hit..)


Krya på oss alla hjärtan<3


FIA: Sjuk o tryckvecka = Skjut mig

Suck!

Tryckvecka är ju alltid jobbigt, men för att toppa lite så har jag gått o blivit sjuk. Ont i halsen, förkyld, tjock i huvudet, ont i ryggen och kroppen. Vill helst bara vara nedbäddad i en säng/soffa under en filt framför tvn o kurera mig.

Men det är bara att kämpa på, är det tryckvecka så är det...

Skjut mig.


Sara: Ny vecka

Japp, imorn är det en ny vecka igen, med en massa jobb.. Har ju vart ledig en hel vecka, men har inte kännts så eftersom alla prov och övningskörning, så nerverna har ju vart på spänn hela tiden! Men fredagen vart jävligt lyckad, körkort och Stellas 20års fest! :) Är helt död så jag ska sussa nu. Sov så gott!

Godnatt

Sofie: Ikväll!

Såå tyckte jag o Stella att en myskväll hos henne skulle passa finfint! Visst? Hoppas ni inte har hunnit planerat annat bara, jag vet dock att Sara skulle på bio men skulle höra av sig efter o antagligen dyka upp lite senare! Hör av er gullisar:) <3


Sofie: Tack för igår världens bästa!

Supertrevligt o allt igår! Hade riktigt skoj! Var på riktigt topp humör. 

MEN så hörde en av människorna jag inte klarar av av sig, och genast så vart jag på satans dåligt humör och känner att jag måste göra nå vettigt av denna dag nu nu nu innan jag bryter ihop! GAAAH!  


Åh.. jag vill bara vara med er just nu mina bästa vänner, vad har ni för er?


men vart kommerallt ifrån?

Jag fattar inte att man kan behöva snyta sig så många gånger när man är förkyld?! Jag menar, tar det aldrig slut? Ursäkta låter äckligt, men vart kommer allt ifrån? Har vart snuvig i 3 dar nu! Hoppas det har gått över tills imorn, behöver ha alla krafter då! ;)




Hoppas att ni har en bra dag utan massa papperstussar! PUSS //Sara

Johanna: Lycka

Är just hemkommen från en alldeles fantastisk eftermiddag/kväll med finaste Fia! ♥ 
Simning, bastubad, skitsnack, god mat och gott vin!
Det är sådana här spontana onsdagkvällar som verkligen förgyller livet.
Jag har både sagt och hört det förr, men det tåls att höras och sägas igen;
Vad lyckligt lottad man är som har världens bästa vänner! Puss och godnatt /J.

25/3?


Sara: hard work work

Japp, imorse kl tio i tio ringer mobilen och dea behöver ha in en som kan jobba! Ovanligt? Nje.. Hon om skulle jobbat hade blivit magsjuk så dom skulle bara ha varit två st om jag inte kunde komma in, och det funkar ju inte! Då kan dom inte gå på rast och då får man lite samvete och säger JA. Men det var rätt lugnt iaf, fick jobba mellan 11-17 och 100% ob hela dagen, så fy skam äre ju inte! Då har jag kirrat in fredagen+lördagen som jag gav bort på endast en dag :)

Hoppas ni har det bra flickor, och grattis till mycket bra placering på tävlingarna Stella och Fia! :) Lina, jag plingar dig imorn och så kanske jag kommer förbi o klipper mig :)

Puss och Kraam

Sara: Leedig!


Bilder från gårdagen, Lilla Barkarby

Åh vad skönt
, efter två veckors jobb är det dags för lite ledighet! Det var det som fick mig upp ur sängen i morse, en dag kvar sen är jag ledig! Det var faktiskt det som fick mig genom hela dagen! Dött efter kl 16 inne på dea, två timmar utan ngt att göra, döö trist!

Stella, nu har det löst sig helt för mig! :D Ledig både fredag kväll och lördag, så jag kan gå all in när du ska firas! ;) Känns så jäkla skönt, sen äre ju det med att man tjänar ju inga pengar, men det är ett annat problem!

Imorn ska jag på påsk middag! Vet ej vilken tid, men vi får höras av helt enkelt :) Och Sofie, antar att du kommer imorn ist för ikväll ;) 

PUSS och Kraam, Gla' Påsk!


Sara: 2/4 2010

Imorgon är det tänkt att vi ska ses :)

Middag hos mig (hos mamma), möts utanför Hemköp kl 18.15 för att inhandla lite mat :) (chips har jag massa av så det behöver vi inte köpa!) Myspys, mat och vin, och sedan får vi se vart vi beger oss :) Ett förslag är lilla barkarby med kareoke ;)

Vi ses imorn ladies! PUSS


Lina, bakis snurrig i huvudet!

Skiva igår. Japp man va 18 på nytt. Länge sen jag dansade så mycket. Hade jätte roligt!
Vi gick längs söder mälarstand hemmåt. De va vår, inte för kallt. Va hemma 4, de va dock ångest.
Nu ska jag dra till jobbet. Ha en bra dag, glöm inte att de är 1 april ;D puss


RSS 2.0