Sofie

Lina du som är värd, skulle vi boka in ditt land näst nästa helg den 17? Verkade ju vara många som var tillgängliga då!
Vore nice :)


Tack för senast också, mycket lyckad kräftis, fler såna hoppas jag vi hinner med i år!
<3


KRÄFTSKIVA!!!

så jävla taggad, kommer bli en bra kväll har jag på känn :)

Godmorgon!

Känner mig faktiskt ganska utvilad, för första gången på hela sommaren när jag ska upp till jobbet :) Skönt!

Har haft en så bra helg, lugnt och mys. I fredags så åkte jag Amanda och Ingrid hem till dom och åt pizza drack lite vin och sen däckade jag och Ingrid i soffan, vi va helt slut efter den första skolveckan och annat som finns runt omkring tex att inte kunna äta normalt på grund av min jävla visdomstand... På lördags eftermiddagen drog jag Lina och Sofie ut till Linas land! Drack inte en droppe vin, hade min cola ;) Vi åt mycket god middag, massa prat och sen blev det "sex and the city 2". Morgonen efter vart det "baksmällan del 2", så jävla rolig film alltså! hah! Lina gjorde iordning frulle till :) Svampplockning, lunch, åka mot gustavsberg! Fikade och åkte hemåt, köpte lite ljus dära..

Sen igår kväll vart det lite te mys med Nicole och Stella på Stellas ballkong, mycket trevligt :) Och jag är mycket nöjd, än en gång med min helg :)


Nu blir det duchen! PUSS / starris

Sofie

Planer för helgen alla?
:)

Ps. När kör vi kräftskiva o även lite landetbesök kanske?


Sara

Nudlar, sen blir det jobb!

Faktiskt enda gången som jag har blivit glad att dea har ringt hah! Måste ha alla pengar som går att få tag i känns det som nu.. Jobb imorn med dirr efter skolan.

Fy fan...

och där försvann 45 000 kr direkt från kontot! nu börjar skolan igen, ska göra allt för att pengarna inte ska vara bortkastade!

snart ska jag hoppa in i duschen och göra min hårinpackning som jag tjatar om hela tiden ;) sen blir det nog en tripp upp till vällingby för att göra av med ännu lite mera pengar, tyckte inte att detta var nog... senare bär det av till ulriksdal hem till ingrid för lite middag och vin mys med henne och amanda :) skön dag helt enkelt!



Ingrid i somras hemma hos Kevin

hoppas att alla har det toppen! PUSS o Kraaam


Sara

Herregud vad tiden går fort! Kommer ihåg att jag tyckte att det var jättelångt kvar tills veckan skulle ta slut, men nu är det bara 30 minuter kvar..

Bra vecka, men kommer knappt ihåg vad jag har gjort.. I onsdags firade vi Ingrid i alla fall och jag hade en jävligt bra kväll!! Perfekt fylla och trevliga människor = asbra! Torsdagen blev väldigt chill men mycket trevlig, promenad i sumpan och middag hos Nicole (slocknade två gånger däremellan) :)

Jobb lördag och söndag. Har ändå gått bra=fort, fastän det typ inte va så mycket kunder..

Ledig imorn, ska bli så skönt! Ska inte göra ett jota! :)


några bilder från i onsdags



bra kväll



PUSS


Johanna: Så mkt på pricken att jag typ.. dör






...

fy faan vilken seg vecka... och än är den inte slut heller! jobb idag och imorn. men en sak är bra idag iaf, det är fredagsfika på jobbet!! det lever jag på idag hah!



jag stella och hanna i tisdags vid fredhällsklipporna, foto: fia


Sara - godmorgon!

dags för jobb... hade mycket hellre varit tillbaka här:



tack för en grymt bra helg tjejer!

en vecka jobb, fem dagar ledigt, två dagars jobb, en dag ledigt sen börjar skolan igen


RSS 2.0