Sofie

TACK för en supermysig kväll i Vasaparken igår!
Härlig sol o värme, bästa sällskapet man kan ha, god mat o dryck och så vidare, grym onsdag helt enkelt! 
<3



Imorn bäre av till Linda & Lars i Karlstad för min o Linas del, och då för lite Poker run i vänern bland annat, hoppas på bra väder o att det blir lika galet skoj som förra året!

Poker Run Vänern 2010





Ps. Nästa torsdag bestämde vi AW på Ingrids jobb, en restaurang någonstans jag inte längre minns..? Men boka in det redan nu :)


Sofie

Imorgon onsdag!

Tänkte vi ju ha lite aw i sommarvärmen
Planen är dock nu att istället för uteservering duka upp i nån trevlig park med god mat o dryck o chilla lite

För er som vill handla lite sallad o kanske dela en flarra så ses jag gärna innan vid 17 tiden o handlar lite tillsammans för o sen bege oss till parken, någon? :)

De som har möjligthet o kanske åker hemifrån kan ju gärna få ta med sig filtar som vi kan sitta på

Puss o kram
höres på lilla luren
<3 


Sara - seg dag

fyfan vad denna jobbdag har gått segt! kom till jobbet kvart i nio, vid elva började jag räkna ner till att jag skulle sluta vid halv fyra.. sen när jag lämnade tillbaka ett par braller så upptäcker jag att mitt kort är borta?! mamma kanske råkade ta det igår när jag boka resan till piteå. mitt kort fungerade inte att betala med av någon konstig anledning så jag måste gå till banken och prata med dom, suck! snart blir det fika med nicole och så skulle sofie höra av sig när hon slutar, så om det är någon som är sugen är det bara att hänka! 

nu ligger midsommarbilderna uppe på fb, enjoy ;)


Dagen efter midsommar 2011-06-25

Ja, man lever iaf, eller halft? En jääävligt lång promenad för att hämta Sofies, Stellas och min cyckel som stog lite utspritt i Kälvesta och Spånga... Vi kom hem efter två timmar sisådär, men då handlade vi även massa godis, chips och mat på vägen hem :) En så himla mysig dagenefterdag!! Kommer inte kunna gå imorn dock, eftersom jag hade träningsverk efter igår? idag så kommer det nog vara ännu värre imorn...

Bjussar på en film från igår, lite oklart...





Så här mysigt hade vi det idag!



Förrätten



Huvudrätten






Efterrätten





Och Sofie?




Hah! Tack för idag/kväll flickor ♥ Ha så kul imorn :) Godnatt / Sara


så jävla bra!

Gillar att jag har fått ihop lika mycket pengar på tio dagar som jag har lyckats spara sen augusti!
Lite pengar kommer finnas kvar efter skolavgiften är betald iaf!!


sara

dags att göra ngt! upp till vällingby för att inhadla allt nödvändigt till imorn, som klänning, vin o cider och det som behövs... sen ska jag städa hemma så att jag får lite midsommar fint här med :) senare ikväll så ska jag in till stan för att möta upp amanda och lämna niklas nyckel till henne inte lika frestande kanske hah!

nu kom pepplåt på så då är det bara att ge sig av!



Sara

Härligt att midsommarplanerna är på det klara! Längtar till fredag nu :)
Men först blir det till att fira Fia imorn på mälarpaviljongen! Grattis i förskott fina du ♥


förra midsommar, ganska oklart!


Lina i regnet!

Regn söndag, rätt mysigt faktiskt!

Pärlan lämnade oss. Pruttbertil lika så. Nu har de kommit en ny stjärna till oss. Den är guldig, rymligare och förhoppningsvis riktigt bra! Åkte och köpte en ny bil idag nämligen. En Golf. Så nu köööör vi! <3


sara

asjobbig morgon, tött dag, bra kväll, flippat, tjorv med taxichaffisen, ångrade mig när ingrid skulle åka vidare själv, hon kom hem helt ok, nu sova... summa: en helt okej lördag. yo



You should know that you're just a temporary fix
This isn't a routine
With you it don't mean that much to me
You're just a filler in the space that happened to be free
How dare you think you'd get away with trying to play me

gissa vem?

japp, nu ska jag kolla på film! tio orsaker att hata dig :) faan vad länge sen jag såg den, ska bli kul med lite nostalgi! jobb imorn, 12-20.10, kanske springer innan om jag hittar några hörlurar hemma... hämtade mitt gamla headset hos pappa, ni vet det som inte fungerar att prata i på grund av den smälta chokladen som låg i samma ficka hah! så jag kan ta vilka lurar som helst nu och koppla in i det, hoppas att jag hittar några!

 nej dags för film!




Sara

lite roar små barn





tack för ikväll steiar ♥


Godnatt alla fina // sara


sara. igen.

tror att jag bara blir hemma imorgonkväll.. ska iaf äta middag med mami, kommer inte ihåg senast jag gjorde det :/ ni kan ju höra av er om ni ska hitta på ngt i närheten, då kanske jag tar bilen och kommer förbi en sväng. ska även upp tidigt på lördag för att åka till farmor o farfar. sen taggar jag till till lördag kvällen! ser verkligen fram emot en helkväll hos idaa med gott dricka, gott äta och gott sällskap :)



suger att inte kunna använda telefonen! kan ju inte ens svara på sms...
hoppas att den fungerar igen imorn!


sara.

ja, dåligt väder blev det, men inget annat som jag hade planerat hah! blev filminspelning istället... ingrid ringer och säger att en tjej hade hoppat av och frågade om jag kunde komma in, fort som fan? så det var bara att hoppa in i duschen, slänga i mig frukost för att sedan fixa mig iordning för att vara "gå på krogen snygg" sisådär kl 13 på dagen! klockan ticka så fick ta en taxi till magenta. jag och ingrid var grymma! sen blev det middag på vårt sushi-hak och sen två cosmo på "gården"! en bra dag/kväll helt enkelt :)

nu blir det sussa och sen jobb imorn, 8.30-15.30. sen blir det ridning, sista för mig denna termin iaf! godnatt och sov gott!

ps. kan inte ringa eller skicka sms, hittade min teleräkning lite försent så mitt abonemang är spärrat.. men det går att ringa till mig iaf om det är något!

sara.

hoppas på fint väder imorn, men jag är ju ledig så det kommer ju inte hända... kanske inte gör så mkt ändå, för i sånna fall kan jag göra allt som jag tänker att jag ska ta tag i som jag aldrig gör! tänkte tvätta, lägga i hårinpackning fick blickar från nicole idag, klippa luggen, spela piano, köpa nya strängar till gitarren, ut o springa och sen kolla på någon riktigt bra gammal film, typ som tio orsaker att hata dig... nu kanske jag hoppas på sämre väder iaf :)


Känns konstigt att inte träffa Ingrid varje dag, men det kanske är bra det med hah! ♥


Johanna: Underbara dag!

Har haft en helt fantastisk dag tillsammans med Sara idag. Bara myst i solen på balkongen, snackat skit, lagat mat och promenixat. Tycker att hela den här helgen och miniledigheten har varit underbar i sig! Har haft sån sommarkänsla så jag vet inte vad! Längtar såå mkt till alla äventyr som väntar de närmaste månaderna.. Som jag och Sara sa; den här sommaren kan verkligen ALLT hända! :p Och bäst av allt är att det kommer att hända med er <3

Nu väntar fyra dagars jobb för mig, men det känns helt okej! Det kommer gå fort, sen väntar en ledig helg igen! Tjoohoo! Puss och kram så länge hälsar Johanna, som börjar repa sig ur den akuta livskrisfasen iaf... ;)


Sara - seriöst, patetiskt

asbra dag! taxi med steiar, sova, vakna av nicoles sms, fixa mig i ordning för parklunch med ingrid och amanda, hem till ingrid för att chilla inför föreställning, teater, middag och drink, fest hos jessica inte lika nice, men bra häng iaf på balkongen och köket, även sen när jag och ingrid skötte musiken! drog hem, nu sova!

godnatt! pss. imorrn kommer bilder och filmer att laddas upp på fb ;)

sara



Tack för ikväll guurls! Sånt jävla flyt med parkeringen också, brukar aldrig ha det!! Imorn ska jag inte ta bilen, då blir det all in helt enkelt :) Ska bara tjäna lite pengar först, sen är det bara att köra!

Godnatt


sara


Sofie

IKVÄLL



Kör vi AW i kungsan o Smakar På Stockholm, Restaurangernas Dag, för att sen kanske fortsätta på Fridays vem vet? :)
Fint väder har vi också, perfa!

Hoppas vi ses
<3


RSS 2.0