Sara - fixafixafixa

NU är det dags att gå upp o börja fixa allt inför kvällen :)

Läppglans - Makeup store
Strumpbyxor - Åhléns och Dea
Prestent till Angelo - vet inte vart
Hämta mitt halsband + armband i lägenheten
Bära upp byrån till lägenheten så att ni andra får plats i bilen!!

Sen kan jag nog börja göra mig iordning, lite mat på det också så blire toppen :D


Juldagen 2009, Tråkigt att Ida inte ska vara med.. Men Gott Nytt år IDA :)


Ses ikväll flickor ♥

 


Sara !

Dags att åka och hämta Hanna på skavsta med pappi!! :D Och imorn är det nyårsafton!!


Sara - ...

Så irriterande! hade skrivit ett inlägg och sen råkar jag klicka bort det!! bajs... Aja, skulle mest bara säga att lina är bra! Så här blev mitt hår:



Nu ska jag iväg på avskedsmiddag för de fyra muskitörerna Simon, Erik, Putte och Arjan! Lite jobbigt faktiskt nu när jag tänker efter... Han ska vara borta 3 veckor, när jag har lov också! Bra tajming, men har jag och simon nånsinn haft det i vår förhållande ? ;) Nope.

Aja, hoppas att alla fina mår toppen!! Hörs på fb ang. nyår :D Jag har kommit på ett förslag till mat:
Lax i ugn, pressad potatis och någon jättegod sås (sofie?;)) och massa avokado som förrätt eller i en sallad! och sen chesekake som efterrätt, eller nått.. ett förslag :)

PUSS

Sara -

Vill höra allt om utekvällen igår!! Själv däckade jag precis efter ni hade gått, var så jävla trött! Nu blire jobb för min del, håll tummarna för en bra dag :)

PUSS

Sara - sååå tråååkigt...

... att vara sjuk!!! Okej när man är lite sådär hostig och snuvig, men feber på det och man orkar fasiken ingejävlating! Det enda jag har orkat göra idag är att packa ner glas och koppar i en låda, gått fram och tillbaka till coop i vällingby för att köpa risgrynsgröt. Annars har jag typ legat... Nu ska jag försöka tagga till med en alvedon och så ska vi åka och hämta sängen hos pappa och så ska jag äntligen få se lägenheten! Hade ju varit roligare om jag varit pigg, men nu äre som det är...

Juste, mamma ringde vid två tiden och då brast det, "mamma jag är sjuk, jag orkar inte *gråtgråt*" Alltid så känsligt när mamma ringer eller är i närheten när jag är sjuk ^^ en riktig mammagris är vad jag e! En stolt sådan :)

Tråkigt är det ju också att jag missar middagen hemma hos Johanna ikväll :(( men jag tror att ni faktiskt har det bättre utan mig där ikväll, en självömkande Sara kan bli rätt tråkigt i längden ;)

Ha så kul ikväll! Saknar er flickor ♥


Sara - lite rädd blir man

okej allstå jag kommer inte ihåg mycket från i lördags verkar det som..

Min lördag from PURE:
Vi gick in, tog oss en drink. Gick till dansgolvet och drack upp. Sen till toaletten. Sen toaletten igen för att följa nicole. Fick en till drink av Rikard, drack upp den (antagligen). Gick till andra dansgolvet. Gick till baren och köpte en till drink och antagligen drack jag upp den oxå. Sen var det tydligen stängnings dags och så gick vi ut.

Jag trodde att vi skulle vidare men vi var på väg till donken. Där fick jag en hamburgare (vet inte av vem, Lina?). Gick på toa och åkte hem.

Och förstå då att jag trodde att klockan var två när jag kom hem, för det var så här fort allt gick för mig. Kommer inte ihåg någon film eller ngt luciatåg! Lite rädd blir jag faktiskt.. Men jag frågade Sofie om jag var odräglig och det tyckte hon inte att jag hade varit! Skönt :)

Men glad var jag, Askul kväll ialla fall! Alla var så glada och pepp, måste göras om! Men då ska jag skippa några av driknarna och vara lite mer påät (nytt ord som jag kompå nu)...

PUSS

Sara



En annan version på denna sjöng jag sista lektionen på musiken. Idas och mina tider med
tio orsaker att hata dig är verkligen något att sakna! ♥


Sara

Ligger hemma och är sjuk med feber.. :( men bättre idag än igår i alla fall, igår kunde jag inte stå på benen!

Sitter och kollar på bloggen och så ser jag mitt inlägg om kassaboken. Min enda tanke då är, vart fan är den någonstans? Det gick inte riktigt som planerat med den där saken, får väl bli ett nyårslöfte helt enkelt ;) Men jag vet vart det började strula, det var bara några dagar efter jag hade köpt den och så var det smedenreunion. Och då när jag handlade i baren så fick jag ju inga kvitton! Skulle jag säga, ursäkta jag måste ha det där kvittot så att jag kan redovisa det i min kassabok sen.. Nej. Får väl ha med mig papper och penna ut på krogen i fortsättningen ;D

Lina, inatt drömde jag..

.. att vi alla tjejer skaffade ett kafe. De låg ute på lambarön. Ni vet ön som ligger här närmast hässelby. De va ett gamalt dykar rum eller liknande. Jätte mysigt. Vi fixade i ordning de här stället och öppnade kafe. Vi skulle ha hand om visa dagar var.
Under första veckan va vi ju såklart ute på helgen och bestämde att fia som då skulle ha hand om söndagen inte behövde öppna på söndagen för då skulle ju vi ändå va bakis. Men jag pigg som jag var på söndag morgonen åkte ut till ön bara för att städa och fixa lite extra. Då strömar de in kunder som vill ha kaffe. Jag får låtsas att jag har öppet och ställer mig och gör kaffe och te. Ringer i panik till fia, som då planerat annat och inte kan komma.  ringer Sofie som också planerat annat och inte kan komma. Men allt gick bra, vette fan om folk hade med sig egen mat för inte gjorde jag nån men folk åt iaf. De va till och med öppen spis som på landet. Man va tvungen att åka båt ut till kafet också. Där turades vi om att åka över och hämta folk också. En sån himmla mysig dröm!

Ett litet företagande... vad sägs? ;)

Sara - Åker imorn

Har precis ätit middag med min kära syster :) Det blev hämtmat från vällingehus och  på det!
Imorgon bär det av upp till norr. Blandade känslor, ska bli kul att träffa mormor och morbror, men tråkiga omständigheter dock... Åker direkt efter skolan, och kommer hem lördag så att jag hinner till Sofies middag :)

Ses då ♥


Sara - Godnatt

Såg första sista filmen Harry Potter ikväll med Hanna, Eric och Elin! Jättemys :) Läängtar tills sista sista filmen ska komma!! Nu ska jag sova, för det är jobb imorn... Godnatt


RSS 2.0