IDA: SHIT!

Den här dagen har varit alldeles för uppe i varv för mitt egen bästa indeed haha. Har fått andnöd mer än vanligt.

det började med att jag klev upp klockan 10 för att finslipa mitt CV lite (översätta från Engelska till Svenska och Lägga till mitt volontärarbete) för att gå till frejas på anställningsintervju. Men vid halv tolv ringer hon jag sklulle träffa och förklarar att mamman till brukaren lämnat återbud och jag är välkommen igen den TJUGOSJUNDE JULI. haap?! Okej. och att det bara rörde sig om 12 timmar i månaden. Weei. Dessutom tror hon jag va ett pucko eller ngt, föär hon poängterade verkligen vikten AV ATT KOMMA I TID. öh, min tid va klockan 2? Vad har jag gjort för fel? Hmm.. minst sagt spännande. men det slutade iallafall med att jag ska komma dit nästa fredag för en annan anställning som innefattar 17 timmar i månaden. Kände mig inte så sugen. Men vad ska man göra?! man får ju ta det som finns så man överlever!! (andnöd)

MEEN, sen i ren vrede började jag och Johanna på olika håll kolla AMS. Typ receptionistjobb, kontorsvärdinna och vårdare. Och vad springer jag inte över??!! JO. Smeden söker elevassistent åt en 6 årig pojke med Aspergers syndrom! (andnöd)

Hade en underbar dag med Johanna i haris. Jag säger bara en sak Joey: Din yngsta unge och min äldsta ska va som oss! Tycker det är helt okej att tvingas!! (Ingen andnöd, detta var bara trevligt)

Gick hem och skrev ett personligt brev. Kände mig jätteupprymd och adrenalinfylld (andnöd)

Sedan började jag google efter namnet på samordnaren på den där skolan jag vickade på i höstas för att få fram en mail så jag kunde fråga om de kan vara min referens.

 OCH VAD KOMMER FRAM OM INTE VAREVK OCH MIN AINLÄGG OM MIN TID DÄR!

ANDNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖD.

Tog bort allt i rask takt. Hade inte brutit min tystnadsplikt men kanske inte alltid lagt de mest positiva feedbacksen och det värsta: När man väl kommit in på inlägget sr man ju hela jäkla bloggen! Och på dne tiden skrev jag rätt utförligt om mig och pojken. Hur kan jag ha missat att ngt sånt här kan hända?! Nu håller vi tummarna för att ingen unge på skolan eller personal har goolat hennes namn med endast förnamn och klickat in här för då är jag FUCKED! Dessutom behöver jag dem som referens!

Nu ska jag duscha, kolla på film och få lite till andnöd.

Badaae <3<3

och Fia, jag kommer såklart på lördag! Men knapparna på mobilen strejkar fortfarande så till alla: KAN INTE SKICKA SMS!

Fan ett jäkla inlägg syns fortfarande när man googlar fats det är borttaget, wtf?!



Johanna: Jahapp..

Efter ett akutbesök hos tandläkaren igår, så står jag nu på en 10-dagars penicillinkur. En penicillinkur mitt i sommarn när man helst av allt vill bada i vin och andra kylda alkoholhaltiga drycker = döden (eller inte riktigt, men nästan). Och inte nog med det så ska jag dessutom få en tand utdragen på fredag = döden (på riktigt!!!). Jag vill inteee :( :(

Det hela började med att jag fick ont i käken i söndags.. Tänkte inte så mkt på det, utan trodde att det kunde bero på att jag biter ihop tänderna på natten. Försökte tugga tuggummi för att ev. spänningar skulle släppa. Men sen blev det värre till måndagen, och ännu ännu värre till tisdagen. Började svullna på ena sidan av kinden, kunde inte gapa och fick även ont i halsen. Då började mina misstankar om att det kunde vara en visdomstand (min första!) som spöka..  Pratade med sjuksyrrorna på avdelningen och googlade mina symptom (önskar att jag inte behövde erkänna det :p), och enligt Sjukvårdsrådgivningen skulle man söka akuttid för visdomständer som gav sådana besvär. Fick alltså gå från jobbet direkt till min lite halvtokiga tandläkare som på 90 sekunder kunde konstatera att jag har en pågående infektion som snabbt måste behandlas, för att han ska kunna rycka ut tandjäveln (som växer snett) "innan han går på semester, alltså senast fredag". Började grina av bara chocken.

Och det är ungefär där jag befinner mig nu (fast jag grinar inte just för stunden). Är livrädd och mosträvig, men har som tur är blivit underhållen av Ida hela dagen, så att jag har sluppit tänka på det så mkt. Och jag får sällskap av syrran på fredag som har lovat mig att vara ett så bra stöd hon bara kan i avrättningsprocessen, å det är ju alltid nått.. Tar dock tacksamt emot lugnande fraser, morfin eller en sista minuten anywhere för att slippa det här - om någon känner sig manad..? :/ :D

Sara -

Då har Simon flyttat hem till Joakim Widblom! Fin kompis du har Simon :)


Fia: Födelsedagsfirande på lördag!

Jag hade tänkt fira min födelsedag nu på lördag den 3 juli. Blir lite som en grillfest, först äter vi sen vid fint väder kan vi ju vara ute hela kvällen. Blir inte samma stora fest som för ett år sen, vi får se vart det leder till helt enkelt ;) Om vi börjar vi tjejer o så kan fler få tillkomma sen om ni vet några som vill :)

Hör av er på något sätt så jag vet vilka som kan o inte såjag kan förbereda. Ingen speciell tid än så länge men typ 6 kanske ;)

Hoppas ni kan komma :)

<3


Sara - Grekisk sallad och grillad kyckling!

Ja, det var min kära efterlängtade middag som jag åt nyss! :)

Har postat brevet till Calle Flygare idag, nu är det på riktigt! Kommer verkligen märkas när pengarna ska in haha ;) Bilderna från midsommar är på G också upp på FB, går lite segt bara...


Jag, Nicole och Erik på midsommar natten!

Jag och Nicole tänkte dra till klipporna vid Kanaan snart, så om någon vill hänka är det bara att slå en pling och komma :D Och så jävla bra helg alltså!! Onsdag till söndag får bästa betyg för så många bra dagar på raad :) You make my days ladies ♥


Sara -

Glad midsommar allihopa! Vi ses snart :)
Ida och Johanna, hoppas ni har det super!

ps. massa bilder från dagen kommer komma upp inom kort!


Fia

Midsommar? status någon?

Sara - Ja

Imorn ska jag fylla i alla papper till Calle Flygare, självklar säger jag Ja :)
Tack för allt stöd tjejer! ♥


Johanna: Btw..

Veckans repeat: Robyn - Dancing on my own ♥ ♥ ♥


Johanna: Supertrött

Ja herregud vad jag är trött nu. Hela dagen har gått på i ett.. Mycket att göra på jobbet, mycket att göra hemma. Har iaf lyckats boka resorna till och från Piteå nu. Efter mkt om och men och en jäkla massa krångel med biljettpriser och platstillgång hit och dit och typ 279 minuter i telefonkö, så åker iaf jag, Nicole och Stella både tåg upp och ned (med sällskap av Sara på vägen hem :)). Allt är betalat och klart och jag längtar tills man får lite glädje för mödan, d.v.s. till den faktiska avresan! Jag tycker att det här ska bli skitkul verkligen! Är såå taggad! :D Dock suger det getpung att varken Fia eller Ida gör oss sällskap på färden (vill verkligen poängtera detta!)! Men vi har många andra ljuva sommarkvällar i varandras sällskap, som tur är ♥

Förutom att fixa med biljetterna, så har jag även hunnit med en hel del annat på hemmafronten. T.ex. packa allting inför Vemdalen imorgon. Jag och prinsen åker direkt efter jobbet, så förhoppningsvis kommer vi inte upp alldeles för sent. Ser faktiskt fram emot några dagar utanför stan.. För det första så har jag ju aldrig sett Vemdalen (eller Norrland överhuvudtaget) sommartid, så det ska bli mysigt, och det hela blir ju lite som minisemester.. För det andra så ser jag fram emot ett midsommarfirande med prinsen. Tänk att vi ändå har kilat stadigt i fyra år nu, men fortfarande inte lyckats knåpa ihop en enda midsommar tillsammans? Så det är väl på tiden :) Däremot så känns det ju förstås surt att man inte både kan ha kakan och äta upp den - för detta innebär ju en midsommar utan er och det är ju jättetråkigt. Men ni är med mig och jag med er (förhoppningsvis iaf ;p) i tankarna och jag hoppas att ni får det superbra och härligt på hemmaplan! :)

Nu sa jag hinna duscha och fixa innan det är dags att styra sängen. Om vi inte hörs före helgen, så GLAD MIDSOMMAR mina älskade tjejor! Vi ses som senast nästa vecka (om vi inte blir nedhuggna av.... nää... ;p)! Puss ♥

Lina ang bokning

Bokade precis min och sofies flyg.
De tillkommer 60 kr för ett bagage så ni vet! Sen om man vill välja plats tillkommer de ännu 60 kr.
Jag har bokat våra med ett bagage och utan reserverad plats. =) Puss

OM PDOL

Dom som ska åka flyg fram och tillbaka -
Boka Norweigian arlines tors. 29/7 kl 06.55 till luleå för 349 kr, sön. 1/8 Kl 17.50 från luleå till sthlm för 774kr

Dom som ska åka flyg fram och tåg tillbaka -
Boka Norweigian arlines tors. 29/7 kl 06.55 till luleå för 349 kr, sön. 1/8 SJ NATTÅG kl 19.20 från Älvsbyn till sthlm för 382kr

PDOL passet - pdol.se 29-31/7 helgpasset 730kr

Problem? Ring Sara ;)


Sara - AAAAAAAHHH

JAG KOM IN PÅ CALLE FLYGREEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VAD SKA JAG TA MIG TILL?! hahaha


Fia

Om en timme lämnar jag kontoret för att åka på info-träff inför skolstarten i augusti.. Lite nervös faktiskt :P


Johanna: Vad e det för en dag?

...E det en vanlig dag?
Nej, det är ingen vanlig dag,
för det är FIAS FÖDELSEDAG!
HURRA HURRA HURRA!



Grattis på 21-årsdagen världens bästa Fia!
Misstänker att du är på jobbet så här dags
och håller tummarna för att dom firar dig ordentligt där!
Minst 100 000 tårtor, massage och löneförhöjning tycker jag att du ska ha!
Och en iPhone (!).

Älskar dig! Puss & kram! Rings lite senare ♥


Sara - ändå

Ja, från och med imorgon till och med torsdag kommer det att komma ett mejl från Calle Flygares Teaterskola om jag har kommit in eller ej, är väl lite nervös ändå!


Lina

Är så himla lycklig inombords!! Kär i kärleken för stunden!

BRÖLLOPET, vilket bröllop! är helt fast!

Önskar Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel  alla lycka i framtiden!




Sofie

Vilka fler känner för uteservering i stan ikväll?


-


Stella :)

Gissa vad?
JAG HAR PRECIS KÖPT EN LÄGENHET :)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I vällingby kommer jag att bo, flyttar så fort jag kommer hem från Strömsholm, en etta på 33 kvadrat med balkong på Jämtlandsgatan 152 :)
Åh, vad jag e glad!!!

Sara - fixar det sista.

Nu gäller det... "everything will be fine"...

Har precis tagit ett kort på mig eftersom man ska ha med sig ett. Det stod att man skulle ha typ passfoto, men jag är blond på det så jag fick ta ett eget, vadå pose?



Ska ladda ner lite musik till telefonen för att komma i stämning, depp idag eller vadå?

Vi hörs väl senare,
Tack för ert stöd flickor! Vet inte vad jag skulle göra utan er...

Sara - yes

Äntligen! Nu har jag satt texten, 2 ggr utan att kolla på pappret! Nu blir det till att öva in känslan, japp det svåraste kvar.. Men jag har ju några timmar på mig :) Shitt, om 24 timmar ska jag vara där! Nervööös, varför skjuter man alltid upp saker o ting till sista, absolut sista stund? Aja, användbart i texten ;) Juste, andra texten behövs oxå övas på!


Någon som inte har ngt för sig ikväll som vill hjälpa mig att öva? (a)

Sara - övar

Vill bara börja med att gratta fia, GRATTIS FIA! Visste att du skulle komma in :)

Audition imorn! Bra att man har övat så att jag kan texten till dagen innan? Nej, så jag övar för fulla muggar idag! Ska bli så spännande och kul imorn :) Men en grej som jag kom på.. Om jag nu kommer in och tackar nej och söker nästa år igen, tänk om dom inte vill ha mig då eftersom jag tackade nej första gången?!


Aja, får tänkas på senare! Tillbaka till texterna, hörs sen.

PUSS

Fia: Weeeeeiiiii

Jag har blivit antagen till Grafiska Projektledarprogrammet!!! :D Weeeiiii jag är en av de 40 som kommit in!! :D Känns helt sjukt!

Sara - saknar inspiration


Sofie

Är både orolig och förväntansfull inför morgondagen! Ska ju ut med båt till grinda med jobbet igen, men nu varnar de oss för tequilarace, vissa killar som ska med och hur mycket vi kommer vingla därifrån! Tog det ju rätt lugnt senast så nu har man tydligen lite o ta igen. Önska mig lycka till! Nee men det ska nog gå bra..


OCH som Lina skrev, lääängtar också satan till o fira midsommar med er! NU NU NU helst! Åh så mysigt! Men så var det ju det där med planen.. hehe. Mitt hus har alla dörrar öppna iallafall, om vi nu inte skulle ge oss iväg på en längre tripp?:) 


Vi ses snart mina pärlor! Puss o godnatt! <3


Sara -

Är döööd i mina ben..

VAAA?! Upptäckte precis att det inte är desperat housewives nu :o Det är Ullared ist :/ Nej, då blir det nog en promenad iaf.. eller åka till statoil för att köpa daimstrut.. hm, svårt val!

Lina

Om en och en halv vecka är de midsommar! Vad fan gör vi?
Skulle så gärna vilja säga att vi kunde vara på mitt landställe men mormor och morfar tror ja inte kommer dra sig ifrån att inte vara där. Men man kan ju alltid hoppas! Troligtsvis kommer väl mamma vara på landet då också, så då har vi väl kanske ett hus att vara iaf. Men vi måste börja smida lite planer. Är lite smått taggad för vad som nu händer.. Vill ha tårta, sill, jordgubbar. Nubbe gillar jag inte så de kan jag vara utan =)

Sara - Om helgen

Hann med 2 saker av alla jag skulle göra i fredags; Kolla på "Våra bästa år" och åka till stallet för att tömma skåpet osv. Jättemysigt, tack steiar för en mycket bra dag :)
Senare på kvällen var det dags för en liten runion med gymnasiekompisarna Hanna, Jessica, Max, Peter och Fia! Det blev en mycket trevlig kväll, pojkarna och Jessica drog hem och ist mötte vi upp Johanna, Stella, Stefan, Oskar och Manfred och någon mer? Vet inte vart vi drog men trevlig var det! :) Och där slutade min kväll.

Lördagen bestod av en heldag med Sofie i Kista! Mycket shoping för soffi, men för min del blev det lite smink och ett par träningsbyxor :) Sen vare dags för bio och då kom Nicole också för att joina, så lite kaffe och det man vill ha blev det och sedan Prins of persia! Bra film, men inte wow. Lite besviken på slutet dock.. Efter bion räknade jag och Sofie ut att vi då hade varit i Kista 7 timmar. Bra jobbat ;) Jättemysig dag helt enkelt!

Söndagen var det dags för att åka till farmor o farfar :) Vi åt, vi fikade, gick på promenad och fikade åter igen, sen var det dags för att åka hem för att åka till Arlanda för att hämta min finaste kusin Elin och hennes pojk Eric..

Japp det var en liten kort summering ;) Nu ska jag plugga inför min audition på torsdag!! aaaahh!


Bilder från Göta Ark i fredags


Johanna: Söndag, helt enkelt


Har jobbat hela em/kvällen idag.. Hade ingen som helst lust när jag vaknade imorse, men sen blev det liksom bra ändå. Det var lugnt på avdelningen. Vi tittade på fotboll och snackade skit mestadels av tiden och sånt känns faktiskt bra och viktigt (!) fastän det kanske låter konstigt.. som om vi inte gör någonting. Men jag tror och märker att det inger lugn och trygghet för patienterna, att vi kan umgås som medmänniskor och att fokus inte alltid behöver ligga på det sjuka. Dessutom ger det där enkla umgänget utrymme för ett gott relationsskapande! Och relationen som sådan är ju ett utav de viktigaste verktygen vi som vårdgivare har inom den psykiatriska vården, eftersom det är genom en god relation som vi kan verka terapeutiskt och preventivt, för att det inte ska bli ”stökigt” eller ”rörigt” för någon. Så sådana här dagar tycker jag verkligen om mitt jobb! Sådana här dagar känner jag liksom tilltro till det jag/vi gör.


I övrigt har jag haft en bra vecka och helg. Fick ju åtminstone nosa lite på det här med sommarlov innan det var dags att börja jobba :p Har hunnit med att:  dricka vin med Ida, fika med Emma, vara barnvakt, rida (♥ duktiga ponnyn), tvätta, förvisso gå en hot- och våldutbildning (= jobb), vara på lillkusinens utspring & mottagning (i hela 30 min), mysdrickspartaja med Stella, Fia, Sara m.fl., mysa med prinsen, äta middag med familjen, luncha med Sofie och spana in hennes kontor :D, o.s.v. Se där! Fullspäckat med roliga och bra saker (P.S. gäller ej att tvätta, men det är bra och roligt efteråt när alla kläder är rena ;p D.S.)!


Jag hoppas att nästa vecka också bjuder på massa roligheter. Jobbar två dagar på avdelningen och är ledig resten! Inleder med ledig en dag som är menad att bjuda på ett frisörbesök hos Lina och lunch med Sara :D Dessutom firar jag och prinsen 4 år imorgon (!!!) så kvällen kan nog bli något extra.. ;D Nu ska jag sluta att skriva romaner på bloggen och göra någonting annat. Är sjukt sugen på Proviva Hallon/Granatäpple, men har bara Svartvinbär hemma.. Lyxproblem? Kanske.. Godnatt mina hjärtegull! Sussa gott! ♥


Lina om helgen!

Fredags va de student mottagning för Cajsa bajsa. Hon har blivit stor nu, lilla Cajsa. Många MVG fick hon också, stort grattis tjejen!
Efter mottagningen i aba åkte jag Nicole, Amanda, sofie, Kaati, NK och tim till Tims lägenget i solna. Folk drack eller Kaati drack. Eftersom jag va nykter och körde bil så drog jag hem vid halv 1 när jag va lagom trött. Sofie och Nicole åkte in till stan. Träffade resten?  

Lördag morgon halv 10. Tatueringstid. Andra och sista taueringen är gjort. Fruktansvärt ont gör de! Vibrerade i hela huvudet när han drog med nålen. Va så nervös innan också. Men nu är de gjort, en krona mellan skulderbladen. Bara linjer, stil ren. För vill man bygga på den i fram tiden kan man alltid göra de eftersom jag va osäker om de just nu. Va iväg med mamma hela dagen sen, hämtade min dator mm.

På kvällen kastade jag i mig en middag för att vara uppe i vällingby klockan 6 för att åka till Matilda i sollentuna, inflyttningsfest. Fest och fest vet jag inte vi hade trevligt, satt och drack vin och snackade skit. Efter att vinflaskan va slut bestämmde jag och Derya att åka till stan. Skulle först till cafet sen till east men då ringde jag fia och bestämde mig för att träffa henne istället som befann sig på st eriksplan. Stället hon va på stängde visst ett och klockan va kvart i så varför inte åka till ohlssons skor? Sagt och gjort en drink där innan hemgång. Mycket trevligt att se dig vännen och som sagt jag saknar dig. Har ingen att gå till bussen med längre och vi ses alldeles för sällan! Kvällen avrundades med rosevin och övernattning hos mr J.

mingelbild.. sådär bra va!?


Mådde bra när jag kom hem, tyckte jag... Nicole drog iväg mig till barbaby, då höll jag på att dö. Huvudet stort som en luftballong och tröttheten kom så alltså ingen träning med puff heller, eller puff va ju där me jag bangade!


IDA: Liten sommarhalsning.

Naar jag inte brakar med mina foraldrar och kryper pa vaggarna solar jag och har det fint! Jobbar pa brannan och funderar mer och mer pa var aldersgransen egentligen gar:

HUR LANGE FAR SMAFLICKOR SPRINGA RUNT TOPLESS PA STRANDEN I KLADD ENDAST BIKINITROSOR?

Det ar fragan det.

Staden vi bor i ar jattemysig, heter typ Pineda del mare eller ngt at det hallet, grannstadne heter Sankta Sussanns det ar mkt latter att komma ihag. Vi har havsutsikt och dricker vin, sjalv powerwalkar jag en timma om dagen. Det var meningen med den har utflykten men hamnade har istallet. Sa jag ar sadaar duktig pa att halla motionsschemat! det kostar bara 15 kronor att sitta har i en och en halv timma,.  inget daligt kop! :)

Hoppas allt ar bra med er. Vet att jag inte hann saga hejda till typ ngn av er, var lite ur fokus pa slutet och ar det annu. Kastas hit och dit, hinner aldrig landa och klanner mig bara forvirrad.

Jag och Edward ar pa en paus. Hans initiativ. Vet inte hur ngt kommer bli. 

Pojken messade igar.

Allt gar runt i mitt huvud!

Vill ge en eloge till Johanna som orkar med mina osammanhangande psykbryt fran alla varldens horn, du kunde ju sluta med alla dina utbildningar och jobb for att ga in och bli min psykolog pa heltid. Du skulle fa mer att gora an du kunde makta med darling. Du ar fantastisk <3<3<3<3

Ni andra ocksa. Och aterigen, som jag babblade sa mkt om i Tanzania, sa marker man vilka som e ens people nar man aker ivag och ar utan dem<3 Ser fram emot en heel deeel kelis-kvallar i Juli och framat!

Lina, sag att du hade borjat jobba igen! Hoppas handen inte tar mer skada och att du snart far en diagnos!
Sofie, fortsatt njut av det nya och se allt som en utmaning. Du ar skitduktig!!!
Bejan, sluta aldrig vara just det; BEJAN. Och varm upp infor manga kommnade aftnar pa Slabbet!
Johanna, Akta dej for olika kungar och rumpsprutor, mys pa balkongen och satt Lisa pa diet!
Sara, Antar att du kampar pa pa jobben. Kor massa bil, det ar du riktigt bra pa!!!!!
Fia, Slang lite med manen och dissa daligt humor, ge den dar stefan en kyss om dagen, d e bra for magen!

Sadar nu har jag vart allmant marklig for ett ar eller tva. Men that´s how i roll.

Tycker ni e himla bra tjejor. Tack for att ni inte ar som mina foraldrar! ;)

PPPZZZZZZZ <3<3<3<3<3<3<3<3


Sofie

HELG! Och en välbehövlig sådan..

Är helt slut pga allt jobb, plugg, nya intryck o after work! Jag trivs fortfarande toppen på jobbet och jag o Sofia går jätte bra ihop, MEN det är så satan svårt och mycket att lära sig kan jag lova!
I onsdags åkte ju hela avdelning ut i skärgården med en båt så det blev en kväll fylld med en massa trevliga arbetskollegor, sjukt god mat och en hel del vin!


Kvällen igår började mycket trevligt med mottagning osv, men sen blev det dock en ganska onödig sväng till stan o så.. men men fick iallafall träffa några av er gullisar! :)


NU är jag sugen på att hitta på något, frågan är vad, hade ju hoppats på lite sommarväder en dag som denna! Jag o Sara bestämde nog att ses ikväll, så vi hörs väl lite senare alla ni! Puss o kram ha en bra dag! <3


FIA

Är på jävligt dåligt humör.

Sara - Helt ok

Jo visst! Denna dag flöt också på väldigt braa :)
Efter jobbet åkte jag till stallet för att träffa en del av vk, bra avslut på dagen!

Imorn är jag ledig. Då blir det en springtur i grimsta skogen, smörja stövlar och torka ut skåpet i stallet. Sen på kvällen blir det återträff med Hanna, Jessica, Max, Peter och Fia, det blir kul :) Måste nog förbi Vällingby också för att köpa en ögonfrans böjare + en concealer! Juste, det viktigaste: kolla på "Våra bästa år"! ;)



Granfejden är ju så grymt... Elleeer?

Godnatt, puss

 


FIA: Lite bitter

Kul att alla på kontoret springer runt och är glada för att de fått en ny jobbtelefon, en Iphone. Håller på o testar funktioner.. Har jag fått någon? Svar nej. Är det för att jag ska sluta? Svar nej. Iphones fungerar inte som växeltelefon..

Så här sitter jag med min sunkna Sony Ericsson K530i och är jävligt bitter.

Kul.



VS.


Sara - f l y t !

Bra dag på jobbet idag, bra flyt lixom :) Hoppas morgondagen går lika snabbt! Ska vara där från halv tio till tio över åtta... Ajaa, blir säkert kul? ;) Kommer inte kunna rida imorn, men kommer antagligen upp efter jobbet iaf för att checka läget med alla :)

Godnatt, ♥

Godnatt


Lina

Tillbaka på jobbet igen! Känn rätt skönt och kul, dock inge roliga att jag inte kan träna som jag vill!
Gör de bästa av situationen och tränar innan jobbet isätllet!
Fingrarna är inge bra, gör ont att jobba men väntar nu på allergitestet. Är för övrigt jätte trött på att prata om mina fingrar. Eftersom jag har min handske på mig hela tiden så frågar alla. "vad har du gjort?" "jaha, använder du salvor, jag har en jätte bra, har du tetstat kortison?". låter kanske bittert att vara bitter mot dom som bryr sig. Men nästan alla mina samtal nu för tiden handlar om mina fingrar..

Såhär bitter har jag absolut inte varit innan men när Milla av alla människor kom in i min butik i morse då slog de mig! Hon körde percis den frasen. Men aa va lite otippat och träffa henne. Hon dumpade sin pojkvänn för två veckor sen, ska troligtsvis börja plugga veterinär i ungern och hälsade till alla! Hon va precis som vanligt, såg typ yngra ut!? haha

På torsdag åker jag och Nicole till Göteborg, bara överdagen. De ska bli kul!

Har abolut inget vettigt att säga, vill ha en underbar sommar kväll då alla är samlade! pusspuss!

Sara - Staden ikväll!

Hej allesammans, hoppas er dag har varit på topp! :)

Jag tänkte åka in till stan ikväll för att möta upp min kusin och hennes pojkvän, det blir improvisationsteater på skeppsholmen! Ni får jättegärna följa om ni vill, det blir lite picknick och mys :) Det börjar kl 20.00 men jag tänkte dra in lite tidigare! Slå en pling om vi ska mötas upp, ps. det blir ingen sen kväll ;)

xoxo

Write you a song


Sara - long time ago

Hejsan bloggen, länge sen!

Ja, livet rullar på som vanligt. Har jobbat heela veckan förrutom i torsdags, men annars så, men det har kännts helt ok ändå :) Antaglien känns det så mkt lättare när jag jobbar första delen av veckan på minomin och andra på dea, för då känns det inte som om man har jobbat så mkt ialla fall när man ska jobba eftersom man får lite varriation :) Det är naajs!

Denna dag har bestått av en skön  &behövlig sovmorgon, god frukost, packat hela mitt liv och flyttat till mamma.

Kvällen erbjöd en sightseeing - delar av Stockholm som Statoil 24 - Hässelby, Vällingby City, Dao beach - Ängby, Sunbyberg - starrbacken?, Skälby - solvägen & merkuriusvägen, Hässelby, Vällingby.
Vi skulle ha spelat minigolf, men vi var försent ute... Men det vart inte så pjåkigt ändå!

Nej, nu ska jag försöka sova ist för att lalla runt på nätet ;)



PUSS & Kraam


IDA

Okej, då håller man alltså på att packa igen. Känns lite skumt att packa kläder som inte ska vara anpassande till att resa runt i Afrika. Hittade tillexempel min klänning som jag tog studenten i och kom på att jag aldrig har använt den efter, och den är fakstikt riktigt klädsam. Dessutom passade den fortfarande, why not indeed lixom? Men känner mig så flickig som packar en söt vit mönstrad sommarklänning, vilka livskontraster man stöter på ändå, fett skumtelitooo :)

Och juste, för att va en bittrpitt. Men jag är urfattig. och två av er sötingar kan sätta in 125 kronor på mitt konto för en viss födeklsedagspresent: 8905010404, d e mitt kontonumer och behöver ni ett cleraringnummer ere 3300 :)

Sen bejan ska du få pengar från i helgen också, kommer ta med min dosa så langa ditt kontonummer så ska jag se till att du får lite kosing. miip =)

Sådär, då lämnar vi allt tråkigt pengatjaffs och fokuserar på SPANIEN. Kommer alltså aldrig ihåg vad stället vi ska till heter, men det är en badort i norra spanien beläget vid costa bravakusten 5 mil från barcelona. det där blev en fet upprepning från det förra inlägget, men had eju inge nytt vettigt att komma med, så hade inte mkt till val :) Ni kommer få vykort så då kommer ni minsann få se va det heter!

Kommer sakna er men på gnt sätt känns 3 veckor a piieice of cake nu, ses ju typ imorrn lovleys!

är förövrigt skogstokig på min käre pojkvän som fullkomligt ignoreraer mina attemps till seious conversations. Han gick aldrig till Scype, svarade inte på mitt arga mail och när jag tog kontakt igår igen svarade han "<3<3<3" när jags a at vi va tvugna och prata. Och i morse skrev han ett mess där han frågade om jag hade skickat svenska-inlärnings-skivan som jag sa att jag skulle skicka till honom, han längtade efter den.

ÖÖH?!

Vet inte vad som är värst, att han fakstikt inte FATTAR vad jag har menat och inte ens anstränger sig för att prata med mig eftersom det inte är som förrut, eller iaf reagerar på att vi knappt pratar. Eller om han fakstijkt har fattat allt, ignorerar och sticker huvudet i sanden. det är knas. Och just nu känner jag att vi är på så olika nuivåer att jag blir ledsen, har jag missbedömt killen heeelt?! Tycker hela situationen är en smula obehaglig, han verkar inte ha en enda indian i kanoten :S Kanske bäst för mitt psyke att rymma iväg till medelhavet.. Ska jag säga ngt mer till honom innan jag drar? HJÄLP!!!

Älskar er, ha tre underbara veckor nu och FIA hoppas du får en udnerbar födelsedag. vet inte om jag kommer ha möjlighet att kunna höra av mig, eftersom min mpobil e knäpp, om Boel e nere kan jag dra iväg ett sms från hennes mobil den 21a och håll ögonen öppna här och på fejjan!

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
adios amigos, vaamonoos.


FIA: Puuh vilken morgon...

Dagen börjar bra, lite mulet dock.. Jag är klar före Daniel så jag går ned till bilen, ska flytta över hans dator från passaten till micran och sen lägga hans nyckel på däcket så att Daniel kunde ta den när han skulle ned 2 min senare... När jag vänder mig om hör jag hur det rasslar till och går tillbaka för att känna efter nyckeln. Den har åkt bakom däcket och kilat fast sig!!! Jag har legat under bilen i stort sett, blev alldeles oljig på armen, ansiktet och min jeansjacka är typ förstörd samt mina vita skor!!! :( :( :( och det var ju inte så att jag hittade nyckeln, den var borta!!

Daniel och jag fick åka gemensamt till jobbet, daniel hämtade extranyckeln och fick åka tillbaka för att försöka vrida ut hjulet så mycket som möjligt för att få loss nyckeln så att han kommer in i micran. Han lyckades dock så det löste sig :)

Men nu så har jag ingen bil på jobbet utan jag får åka kommunalt hem, tänkte ju att jag kunde passa på o åka till stefan då  (vi firar 9 mån idag :) ) för daniel ska ändå sova i hässelby.. men kom på att jag inte har någt smink eller något hos stefan så jag måste hem först i såna fall.. AHHHHH, problem!! 


Suck, äre måndag så äre! ;)

Hoppas er dag började bättre!

FIA: Dagens ordspråk - fredag

Manusstopp idag och arbete upp låååångt över öronen. Tyckte att detta ordspråk passade bra då...

"Arbete är bra, så länge man inte glömmer bort att leva."

Ska bli kul och träffa er alla tjejor ikväll :)


IDA: NÄE, föönt jaaaai än köörv, så hoppe ja i älva!

Asså fy fan vad jobbigt det här är. Ni vet när man är riktigt riktigt riiktigt hungrig och man bara längtar efter att få sätta tändern i något ritkigt smarrigt, men det här vanliga tramset, typ pasta och couscous cuttar inte riktig the deal. Då blir resultatet, i mitt fall 99% av gångerna, att jag ger mig i kast med att leka le chef créative. 

DAGENS RÄTT:

Bränd omelett med för mkt mjölk i. (Även innehållande orange paprika, gullök, tomat, chilipulvet och för mkt salt och peppar)
Tomat, gurka, paprika och bönor på sidan av (helt okej och fräscht men the whole dish blev så sötslabbig, tänk pankaka möter koldolme. det blir missmatch å det gravaste!)
och för att lösa problemet med en avbrytande smak toppade jag skiten med PESTO.

Doppa aldrig ner en bränd omelett med för mkt mjölk i i pesto.

Och nu är jag mätt. KUL att man slösade bort dagens middag och en av de allra största möjligheterna att få bli ritkgit tillfredställd på under hela dagen. Nu får jag vänta tills imorrn innan jag får äta igen. Fan skulle gjort vegetarisk quornfärssås, sån där på påse man bara blandar ut med vatten, sprängfylld med halvfabrikat och andra läskiga ämnen som tar kål på en.

Fan, det här gör mig riktigt arg. Och varför äter man upp skiten, fast man tycker det är jätteäckligt? Och varför, jag menar vaaarför fortsätter jag doppa varenda omelettbit i Peston?? Ja ni, känner mig som ett besvärligt fanskap.

Nu blire träff med Boel ikväll. Äntligen ledig nu efetr 40 h arbete på 4 dagar med sammanlagt 3 h resväg vareiga dag. Ser fram emot att mysa framför Da Vincikoden och äta grillchips. Ska minsann kompensera mina smalökar!

Imorgon blirdet heldag med BÄSTIIS och sedan kalas hos Mandi, Lördag bjuder på städning och middag och svir på stan med Bose och Michael, Söndag ska jag träffa min ALEXSOULIEPLUTT och måndag blire intensiv packning för på TISDAG pyswer jag till Spanieeen i 3 ½ vecka:)

Kommer aldrig ihåg vad badorten vi ska till heter, men det är vid costa bravakusten iaf och bara 5 mil från barcelona så ni kan ju gissa var vi kommer festa och shoppa när det beger sig :) Supermys!




och måste ju bara berätta om mina roliga föräldrar också, haha... Hel hösten hade mamma ett pågående projekt som hette "Infantiliseringsprojektet". Det här gick ut på att jag och Boel skulle bli vuxna och självständiga individer. Så i julas gav mamma och pappa varann varsin liten ihopfällbar cykel. (Jaaa fråååga mig inteee, men har aldrig sett nån av dom så lyckliga förr då de plockade fram dem ur förrådet under julklappsutdelningen eftersom de inte bemödat sig med att slå in dem då de köptes samtidigt) Mamma var väldigt noga med att poängtera att cyklarna var prio nummer ett numer. Hade inte blivit förvånad om jag kommit hem och mitt rum hade förvandlats till ett lyxigt cykelförråd emd cykelställ i guld och sadelmuffar av minkpäls.

Mamma "Jaa det är klart ni får följa med till Spenien, men cyklarna ska med så ni får inte ha med mkt packning. och passar der inte går det väldigt smidigt att FLYGA NER, det skulle ni ju kunna göra!"

Så lät det innan jag åkte till Tanzania. I mars när jag förlängde min resa lät det såhär.

Mamma: "Men Ida. Du ska inte hålla på att stanna där nere nu, du måste komma hem till din födelsedag väl?

Jag: "Ne mamma jag kommer fira den här på Zanzibar!"

(Måste inflika att det inte tillhör vanligheten att jag inte vill ha exakt allas uppmärksamhet på min b-day och att jag är en riktig fascist som vill hålla på traditioner och brukar ha en lång lång önskelista. Så beskedet om att jag inte ville vara hemma och bli bortskämd den 1a maj, som i vanliga fall är så hög prioritet när det kommer till Idi, måste gjort henne temporärt sinnesförvirrad!)

Mamma (med lite panik i rösten) : Men...jaha.. Jaaa men du måste ju iallafall komma hem så du kan åka med till Spanien. Ida det MÅSTE du. det gör du väl?!!!???????????!!!!!!!!!!!!

Så om ni någinsin känner er bortbytta av päronen, undanskuffade för en mixer eller kanske en dammsugare; åk till Afrika så får ni tillbaka kärleken!

IDA VS CYKEL
1-0
YEEAH!




ses imoorn gullisar,
<3<3<3<3<3<3<3<3<3  


FIA: Dagens ordspråk - torsdag

"Ju mer man tänker, desto mer inser man att det inte finns något enkelt svar"

Ha en fortsatt bra dag flickor, några av oss ses ikväll :)

FIA: Dagens ordspråk - onsdag

"Bättre att gå på is och ha det glatt, än att gå i lera och sörja"

Sofie: Första dagen på nya jobbet!

Och den har varit toppen!

Har haft en del smågenomgångar med säkerhet, miljö bl.a. Sen hade vi en genomgång med chefen där han informerade oss om själva företaget och våra arbetsuppgifter, efter denna genomgång var jag ett stort frågetecken men kunde inte ställa en endaste fråga ungefär eftersom att jag inte visste vad jag skulle fråga för jag fattade ju inte ett smack, typ. MEN sen träffade jag min handledare Max och då bad jag honom gå igenom detta med mig en gång till och nu fick jag allting mer "konkret" på datan och då även med exempel. HÄR någonstans klickade det till och helt plötsligt hittade alla pusselbitar i min skalle äntligen sin rätta plats och jag FÖRSTOD! Kan lova att en stor jävla sten lättades från mitt hjärta.. skönt! (haha)

Utöver detta fick vi hänga runt lite med våra nya arbetskollegor, göra oss bekanta med vår kontorsplats, bli bjudna på en supergod lunch av chefen på en mysig uteservering i solen och dessutom gå hem med en maffig och grymt fin blombukett med välkomstkort!

Vi blev också informerade om att vi nästa onsdag ska ut på en båttur med middag osv, och onsdagen efter det blir det en till båttur och denna gång till Waxholm för middag igen! Skoj!

Så ja, allt känns bra, jag verkligen trivs, än så länge hehe!) Alla människor verkar dessutom otroligt sköna!

Nu blire sängen.. så natti natti! Hoppas ni alla mår och har det bra! Vill träffa er snarast och krama er alla, saknar er! Vi ses på torsdag! Då tänkte vi stanna kvar lite efter o fika :)

PUSS OCH KRAM<3


Lina

Vill bara påminna alla för den årliga Brännbollen med peruker på lördag kl 14!!!!!!

Jag jobbar till 16 men kommer åka på direkten dit.

Vilket fall så ses vi ju på fredag hos Mandi!!


FIA: Dagens ordspråk - tisdag

”Fastän det är förfärligt gott att äta honung, så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den, som är nästan ännu bättre.”


Yummy yummy!


FIA: Hej allihopa...

... det här är Fia. Hon har precis börjat träna.


RSS 2.0