Lina

yr i huvudet, kräk färdig, trött och allt är väldigt jobbigt. just s känner ja nu.

Spolade verandan från spy precis. två cm stor köttbitar med ris, inte så mysigt men de får man räkna med en hejdundrande fest!

Ätit pizza och städat, jag är helt slut! Måste till media markt och l
mna in min dator som jag kraschat.. suck.

Men girls, tack så mycket för igår! Helt underbart =) <3

Johanna: ...

Sitter och huttrar samtidigt som jag häver i mig apelsinjuice. Tror att jag fortfarande är rätt dragen... Hej!

Sara - Ligger och drar mig

Äntligen lördag!

Nu ska jag snart gå upp och äta en stor och lugn frukost.. Jag ska antagligen följa pappa till outlet idag, så det blir lite far o dotter mys idag, sen blir det till att köpa naglelack och alkohol som gäller inför the big night!




Såhär såg det ut för två år sedan vid present öppningen...
Hoppas att det inte blir så ikväll! ;)


Sara -

Bra dag, nu blire kudden, sen är det fredag och sen är det lördag!!



Sara - jobbigt!

Att det ska vara så jävla jobbigt att ha köpförbud??!! Jag vill bara ha och ha och ha!! Funderar på att sy om lite kläder som jag har hemma, men kan Sara sy? Nej. Och där uppstår det ett litet problem. Plus att om jag ska göra om något så måste jag ändå köpa tex. band eller knappar och det kostar ju också pengar... suck! Såg en jättefin enkel tröja på H&M nyss, 99 kr. Inte så farligt faktiskt, men så börjar jag tänka att om jag tänker så om allt som kostar under 100 lappen så kommer jag i alla fall att göra av med alldeles för mycket pengar. Jobbig situation - i-lands problem kan man ju tänka!


Sara - Trött men taggad!

Ja, jag är så jävla trött just nu alltså! Höll på att somna på lektionen idag och påvägen hem på tunnelbanan. Det var verkligen inte så att lektionen var tråkig, utan jag var bara så trött! Men det som får mig att fungera är att titta framåt, mot helgen! Min första lediga helg sen sista helgen i Augusti, så en fin sovmorgon blir det på lördag. Då ska jag ligga och dra mig i sängen, äta en lugn frukost! Sen blire middag och fest på kvällen :D Sen bakis söndag, blev inspirerad av dig Sofie, kanske lite bakning och film-mys! Åh, det ska bli såå skönt att få denna helg :)


Lina

Står på jobbet, har inte ens öppnat.
Längtar redan tills jag får gå hem 18.15. Då blir de Garbo! Häng på :)


Eller den här kanske...



Älskar alla låtar i den här filmen


Godnatt, sov sött


Lina

Hej girls.

Visst är de trist med hösten. Tränar, äter, sover och jobbar. Jag tycker de är lite små trist.
Utom denna vecka! Då har jag iaf tagit till vara på dagarna.
Har ju självklart jobbat, sovit , tränat och ätit precis som vanligt. Men i tisdags kväll blev de tacos middag hemma hos Stella. (Jag, Sofie, Sara och Idi). Vi snackade väl sönder varandras öron och kom överrens om att om man ses oftare så behöver vi inte uppdatera lika mycket. Så mer spontan middagar!

Sen igår va min lediga dag eftersom jag jobbar på lördag. Spenderade halva dagen och hela kvällen hemma hos Mickan. Mot kvällen när de va middags dags kom även Daniel och Nicole. Bakades Hallon paj och bara myste. Nu känns dehär veckan helt plötsligt lite längre, och jag har fyllt dagarna tlli fullo =)

Nu ska jag snart stänga ner på jobbet och dra till gymmet. Sen ska jag vara gullig mot mamma och baka eftersom hon har tjej middag imorgon. Och så va de Fredag igen. Lön på måndag för den som missade de!?

sen är ju frågan, blir de Garbo i helgen? Ja jo kanske de :P

Ta hand om er! <3

Fia - Hemma igen!

Hej flickor!

Skulle ju ha kommit hem i söndags kväll, men så blev ju inte riktigt fallet... Vi fick kliva på vårt plan, sen fick vi sitta där i 2,5 timme (!) för att sedan gå av igen för att det var tekniskt fel. VI fick ta in på hotell och jag kom alltså inte hem förrän igår kväll. Visst nice med en natt till, men inte med tanke på att jag hade en tenta som väntar här hemma, min hemtenta som de andra har haft 5 dagar på sig att göra har jag alltså idag på mig att försöka reda ut =S Så jag kommer tyvärr inte att kunna vara med ikväll, kommer för den delen att vara helt off hela denna vecka, har salstenta på fredag sen oxå... Shit, det är mycket nu men efter denna vecka bör det lugna ned sig. (hoppas det iaf)

I vilket fall, London var grymt! Hade det jättebra, har varit runt och turistat massor och shoppat och ätit gott! Ochf framförallt bara få vara med varandra, kände mig lite nykär faktiskt :) Han e allt bra fin!

Hoppas det är bra med er tjejer, saknar er!

Lite smakprov på bilder... :)




Buckingham palace


Inte varje dag man står bredvid Johnny Depp ;) (Madame Taussaud)


På Camden Market

Sara: Dags att välja...

...nästa låt till sånglektionen i skolan! Tror att det blir denna vackra låt "Your winter" med Sister Hazel.


Sara !


Middag imorn hemma hos Stella i hennes fina lägehet!! Såå mysigt :D


;)



graaaattis Fina Lina på din föedelsedag <3

                             

   Pro Wolde
Ja må hon leva    
Ja må hon  leva,
ja må hon leva.
ja må hon leva uti hundrade år!
Ja visst ska hon leva,
ja visst ska hon leva,
ja visst ska hon leva uti hundrade år

Och när du har levat,
och när du har levat,
och när du har levat uti hundrade år,

ja då ska du skjutsas,
ja då ska du skjutsas,
ja då ska du skjutsas med en rullator fram


Lina

Stella, va hände med din födelsedags present? dags att boka in de nu =)=) <3


Lina, kalas full!

onsdag, CA18.0- 19.00?  vet ej vad som hände med min dator under tiden nu.. Iaf.. Vapiano, spantant in planerad middag, ett glas lite middag och tjejers sällskap! ska skicka sms.. tänk på de! <3 love! 

RSS 2.0