Sara

Äntligen lördag!
Fick faktiskt ledigt idag, så det kunde inte bli bättre!! :)

Igår kväll åt jag sofie stella och rikard tacos och drack vin tillsammans på sofies framsida, så himla mysigt :) Vi satt ute till typ 11 sen gick vi in och satte oss framför brasan och fortsatte vår kväll. Blev inte så sent heller, jag och stella tog bussen som gick tio över ett hemåt.. Så himla mysig kväll :)

Och snart blir det lördagskväll som jag har sett fram emot länge nu!! Ska bli såå himla kul, vet på ett ungefär vad jag ska ha på mig ;) ÅH SÅ KUL!!


???

Dags för frulle, PUSS


Sofie

FRIDAY
Som faller in redan imorgon :)
Tänkte jag lite vin, mys, chill, gottis, skitsnack etc etc på min framsida!
Hoppas alla ni raringar kan komma
NICE!

(Middagssällskap är även uppskattat för er som känner fört)

Höres på telefonen.

<3


Längtar så mycket nu...

Till sommaren!!!



Ska bli så kul hemma hos Ida nu på lördag, massa vin, skitsnack och förhoppningsvis: awsome väder!!!
I L O V E I T

PUSS ♥ // Starris


GLAD PÅSK!

längtar så mycket nu till sommaren...



aa, allstå jag kan hålla på i evigheter med detta! längtar såå mycket iaf :)

Fia - Long time ago...

Hej och hå vad det var länge sen jag skrev här.. Har bara varit inne och läst era andras inlägg men inte bidragit med något själv ;)

Hoppas alla har det bra en onsdag som denna! Själv har jag ingen skola idag men har en hel "to do-list" med andra saker som bara måååste göras att beta mig igenom.

Den första punkten var att åka till farbror doktor och kolla vad det är för fel på min mage (får ju så himla ont när jag äter). De trodde att de kanske kan vara magkatarr eller liknande så nu har jag fått tabletter jag ska ta i en månad för att sen tillbaka på återbesök o är det inte bättre då så skulle de börja en utredning för ex. gluten m.m. Hoppas det "bara" är magkatarr och att tabletterna hjälper så jag slipper detta j*vla magont! Men som sagt, en grej på listan avklarad :)

Just nu håller jag på med skolarbete och gör en logotype till ett fiktivt bokförlag. Vi håller på med ett bokprojekt där vi ska göra en slags fälthandbok, men till att börja med så måste vi skapa en visuell identitet för själva förlaget som ska ge ut boken (ex. Bonniers). Är svårt men väldigt kul :) Kanske lägger upp här när jag är klar!

Nää nu blir det fokus ett litet tag sen vidare på listan ;)

Ciao

Sara - snart....

Jobb bara en dag till, heldag blir tio till åtta.. Sen imorn, äntligen, så åker jag upp till Piteå! Ska bli så himla sköönt alltså!

 
För såå länge sen! ;D Jag Elin och Hanna

Hoppas ni får det mys i Göteborg :)

Puss på er alla finaste!

IDA

Anledningen till att natten på Strand blev så bra igår kan bara hänvisas till dessa tre faktorer:

Tequila
Att Bejan blev utslängd
Dans på scenen, efter det att Bejan va "utslängd"

Och Johanna, mellantjejen va LOONG GOOONE igår. Damn skulle behövt henne, men tequila har en tendens att jaga bort na' =p

HA EN UNDERBAR DAG ALLA FINA VÄNNER <3<3<3<3<3<3

PS. Sofie vad hände med dej...???? =)


Dåliguppdatering.se

Så borde kanske våran blogg heta istället? ;p

I alla fulla fall...

Idag har varit en mycket konstig dag, men samtidigt lugn o skön... Carl slutade kan jag ju börja med att säga. Han sa det redan igår till mig och Niklas innan Ingrids föreställning, men då visste vi inte riktigt om det han sa var sant. Men så nu på morgonen i skolan så kom han och vår lärare in i klassrummet och så berättade han att han skulle sluta. Sån jälva konstig känsla i magen! En lättnad, men samtidigt en oro för Carl, vad ska hända med honom nu, kommer han ha någon att prata med, eller kommer hans liv bara bli ännu mera kaos? Ja, många frågor snurrade i hela klassens huvud efter han hade gått. Men alla kände ändå att det faktiskt nog är för klassens bästa!

Resten av förmiddagen rullade på bra i alla fall. Sen åt vi några tjejer från klassen och stannade kvar för att öva på våra koreografier till ballen imorn (baletten). Var så himla kul och det ska bli så roligt att visa upp det imorgon! :D Om någon filmar så kanske jag kan visa er :P Kommer bli tråkigt utan ballen sen... Kommer sakna vår lärare Julia.

Nu har jag precis fixat lite med deklarationen, teleräkningen, förtöver pengar till sofie förlåt att det tog sån tid!! Mamma håller på o laga mat, sen blir det promenad till stallet med Johanna och sen får jag träffa de flesta av er!!! :D Yaii

En gott&blandat dag helt enkelt!  PUSS /Starris

Stella - måndagsmys

TACKTACKTACK för i fredags, ni är VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER! Jag kunde inte ha fått ett bättre firande och presentkortet ska utnyttjas till max för att få en lite mysigare lägenhet!
Just nu: Sitter på ballen som inte har fått tillbaka sina möbler efter vintern ännu, tar en cigg och lyssnar på musik, helt okej för att vara en måndagskväll :)

Sara - Våår!

Åh vilken fin dag! Vill bara sitta ute i solen på en parkbänk och läsa en bok! Aaa, fast nej. Nej, jag kanske överdrev lite, men kanske läsa en skvallerblaska och dricka coca-cola :) Ut och springa i skogen eller sitta på en uteservering med en iskall cider och bara snacka en massa strunt med alla er!! Jag har sånna vårkänslor!

Träffade Nicole nu ikväll och båda var sugna på att sätta sig på något fik ute i kvällsolen som faktiskt värmer (?!), men det var stängt dit vi tänkte så vi hamnade inne på ett litet café som var suupermysigt och randome, där dom även sålde inredningsprylar och massageolja :) Kom hem vid nio och det var inte svart ute! Helt fantastiskt :))

Nu ska jag göra mig iordning för sängen, hoppas vädret blir lika fint heela veckan!
PUSS o Godnatt


Sara

Fullspäckad dag imorn!!

9.00 alias teatern för en temadag med skolan till 12.15. Ska bli kul :) Prata lite om hur teaterns värld är och hur man kan göra för att må bra osv.

17.00 Audition tilll rollen Fröken Julie på Universitetet! Askul!

Kanske inte låter så mycket, men Hanna fyller ju år imorn också plus att jag inte har hunnit öva in replikerna!!! Så stress kommer min dag att bestå av imorn...

Ska läsa på lite nu, vara lite social och sedan bums ner i säng! PUSS på er alla finaste som jag har!

Lina

Står och väntar på klockan.. att den ska bli 6. Då får jag gå hem och dra täcket över huvudet.
Ont i ryggen satan, känner mig rent ut sagt risig. blir ingen stekar fest ikväll.
Att gå upp klockan 4 är ju udda när man brukar gå och lägga sig då på lördagar.
Halv 5 åker jag och morsan till skavsta och tar planet till Barcelona för lite välbehövd shopping och ledighet.

Ha de fin tjejer. Så ses vi på Fredag :) <3

RSS 2.0