MAD




Premiär lördagen den 2a juni klockan 19
Två föreställningar på söndagen den 3e klockan 14 och 18
Alias Teatern Hälsingegatan 3, Stockholm T-bana Odenplan
Boka biljetter via mail [email protected] eller tel 08-628 22 34


Sara - måste nog få i mig lite mat!

Fyfan vad dåligt det gick idag.. Bläh! Men men, det är bara att ta nya tag, en och en halv vecka kvar till premiär och två och en halv vecka kvar tills min tid på Calle Flygare Teaterskola är över... Känns lite sådär, kan inte riktigt fatta det. Två år har det gått. Jävlar!

På måndag ska jag på intervju till eventskolan, inte riktigt läge egentligen, men vad ska man göra? Det är bara att pallra sig dit fastän att hela dagen består av rep. Om jag känner mig taggad? Nej. Det känns som ett sånt dära måste som man bara måste ta tag i, man bara måste göra det! Och det är väl det jag ska ägna min eftermiddag åt nu, mina intervju frågor som jag fått på mailen.

Först blir det lite "Karins lasange"!

Himla dålig update...

... som vanligt!

Har hunnit med att åka till Italien, kommit vidare till intervju på eventskolan, fått en iphone, filmat trailern till pjäsen, repat och jobbat, och hängt med mina vänner. Kanske därför som bloggen blivit drabbad?

Livet leker, och på lördag blir det melodifestivalen på O'Learys, bordet är redan bokat, hah så jävla kul! Får bli mer uppdatering en annan dag, för nu blir det kudden. Genomdrag imornbitti kl 09.00!

NattiNatt / Sara


Angus and Julia Stone



Mina absoluta favoriter just nu...
Nattinatt / Sara


Sara

Åkte till Nicoles land dirr efter jobbet igår. Där var Nicole, Stella, Sofie och Issa, dom åkte ut redan i fredags, så det var jag och min gamla "the sounds" -skiva som rockade hela vägen i bilen! Sånna minnen man får alltså haha! Så sjukt hur många minnen som man kopplar till musik, kommer ihåg hela min uppväxt typ med hjälp av musik. Vi snackade om det igår och rabblade upp låtar som var vilket år och vad man gjorde då, så himlans roligt!

Vi kom hem ändå vid två idag så då har jag städat och gjort fint i mitt rum och på balkongen (det behövdes kan jag säga!) ska åka och slänga lite skit och sen ska jag möta upp Nicole så tänkte vi åka och spela lite minigolf, pitch-and-put som det heter på engelska.
Japp, nu har den säsongen börjat...



Bjuder på en favorit från när jag var 15 år





Haha så jävla bra!


Sara

Jaa... Vad ska man säga? Jag har klantighetsvecka. Ni vet när man gör riktigt klantiga saker som bara händer en själv och det går som på löpande band! Jag fattar inte haha!

Här kommer lite bilder från lördagen.


Grattis Nicole och Mickaela på födelsedagen!


RSS 2.0