I morgon bokas USA resan!


Here we go again.


Sara

Jobbar på inget nytt där, men Ida har kommit hem igen!
 
Det blev först o'learys där jag mötte upp ida och boel, hängde där till klockan blev tio, sen gick jag och ida vidare till baronen? haha! Kul kväll :) Massa skitsnack om allt och ingenting som vanligt, tänk att vi kännt varandra i tjugotvå år, helt otroligt! Massa kärlek till henne <3 Imorn blir det jobb,sen ledig på tisdag och då blir det stranden om det är fint väder!
 
Nattinatt
 

Sara

Jobbar på som fan...
 
Har kollat mitt schema fram till september då mitt vik slutar, jag är ledig två helger under hela denna period, annars jobbar jag antingen lördagar eller söndagar, fyfan... 
Men pengar kommer rulla in iaf och då känns det lite bättre!
 
 
Just nu känns det som att det blir New York i höst.
 

Sara

Godmorgon!
 
Idag blir det jobb 11.55-20.10 och efter det blir det till att hämta cykeln hos mamma, möta upp Stella för att ta en promenad hem till pappa där det blir vinmys för fulla muggar! Nicole kanske också skulle haka på :) Varför vi ska gå med en cykel är för att vi har en plan. Jag och Stella tänkte nämligen åka till stranden på onsdag om det blir fint väder, men båda mina päron är borta i några veckor och har inte lämnat kvar någon bil till mig, varken jag eller Stella äger ett SLkort, och eftersom Stella har tappat bort två cyklar under våren så hon har ingen kvar. Så vår plan är att ta min mammas cykel som är i Vällingby och hämta min systers cykel som står hemma hos pappa för att sedan imorgon kunna cykla till stranden! Bra plan va?
 
 
(ska inte klaga på stella, min cykel finns inte heller kvar...)

godnatt.


RSS 2.0