FIA: Tillbaka på jobbet efter en mkt trevlig lunch med Stella :)

Fredagsstämning. Weeeii! En sak som man märker med att börja jobba igen är att dagarna helt plötsligt får en annan betydelse. Fredag och helg blir helt plötsligt mkt stämningshöjande ;)

Nu har jag precis kommit tillbaka efter en mkt revlig lunch med Stella :) Vi köpte en sallad och satt och åt i solen nere vid vattnet, supermysigt! Sen att jag hade någon demon i mig som verkade ta över mina ord ibland och till exempel råkade skrika ut "vad konstigt han går" osv när en man gick förbi...

Ne, back to business! Kaffet väntar ;)

<3

Lina: Dags för fredgsmys!?

De är fredag, jag sitte och kolar på nyhetsmorgon. Och den lyckliga personen som fick skrapa triss i runtan vann 3 MILJONER! Inte alls avis, inte alls bitter, BAJS! Ska snart ta min cykel och glida till jobbet. Jobbar även imorgon så min arbetsvecka är inte slut än. Men vi hörs va, pussi!


FIA: För många koppar kaffe, för många toalettbesök och ett huvud som nickar...

Jaha, då har man snart klarat av den andra arbetsdagen efter semestern, endast 15 minuter kvar... Tiden går otroligt långsamt, kan ju i o för sig ha att göra med att jag har absolut nada att göra.

Nu ska jag lista det som jag gjort idag. Håll i hatten nu!

FM:
- Telefonen har ringde en gång
- Skickat iväg tre mail
- Uppdaterat kalendern i file maker (skrev in alla tryckdatum, avancerade sen och skrev även in alla födelsedagar)

Åt grym indisk lunch med Calle, Viktor, Lasse och deras kompis Oscar (och ja, jag fick sitta i mitten längst bak i bilen lite halvklämd så där...)

EM:
- Telefonen ringde en gång till men jag missade det
- Ringde Kati för att få lösenord till hennes gamla dator
- Hållt på att somna, på att somna, på att somna och på att somna
- Druckit kaffe
- Gått på toa
- Druckit kaffe
- Gått på toa
- Druckit kaffe
- Gått på toa
- Kollat på you tube-klipp med Lasse
- Kollat på fula bilder med Lasse

http://www.computersexy.com/wp-content/uploads/2009/04/ugly_people.jpg

Som sagt, trött och humorn ligger på topp!

Så där, nu är det nästan dags för att plocka ihop för nu är säljarnas möte slut och folk börjar stänga ned. En dag till avklarad. Puuh, den var en pärs!

Lina: Seeeeeegoo

Igår blev de kelis med kelis, hihi.
De blev kelis med Steiar, jojo, ida och kelis och Erik såklart och solglasögonstattaren, haha tror hela stadens 3 försäljare var där.
Trevlig kväll igår, girls. Med hemkörning i snutbil, jo man tackar pappi!



Sitter på jobbet nu, städat en del. Nicole ringde mig halv 5 inatt och skrek panikslaget att hon glömt att säga att jag hade en kund kl 10. Jag började klockan 10 så inget konstogt med de?
När jag väl kom till salongen i morse så va de en kund imorgon klockan 10, så då börjar jag 10 istället för 11. haha!

De är fanimej katastrof hur jävla sliten man börjar bli! Drack ju i tisdags = sliten onsdag. Två glas igår gick och la mig runt 1 igår och idag är jag som en jävla sombie. Helt sjukt ju!? Måste fan rycka upp mig nu, såhär kan man ju inte hålla på!

Ska jobba lite nu, pussi

Lina: Seg dag!

haha, jaa kvällen igår va mycket trevlig, deckade visst runt 12. Trodde jag sov med Steiar men när hon helt plötsligt stod i dörren så undrade jag vem jag skedat med hela natten! Men de va ju Jojo! =)


 

Vi vaknade runt 9-10. För att en massa sjuka människor ringde och väckte oss. Gled ner på "stan" och köpte pizza sen har vi spelat kort HELA dagen. Jojo skulle hem och laga middag, jag ska iväg och träna. Sen bär de av till kelis ikväll.

Den ledig dagen är snart slut, jobb imorgon, fredag och lördag.

Vi har fått några matcher på flipperspelet, men de är sjukt segt, så nått fel är de!




XOXO // Linadenfina!

STELLA SÄGER SITT

nu måste jag ju hälsa mig själv välkommen till bloggen, den sista av oss men egentligen nummer 4. vi har de väldigt trevligt här i linas brors lägenhet o har precis föyttat in för lite toast. efter de här ska jag börja skriva, jag lovar er mina vänner. trevlig men full kväll. vi hörs imorgon kära läsare. puss puss

Lina: Dricker vin och minttu!








Lina: Vi har fått igång flipperspelet!


Lina: Heeeeey you!

Ja då har man flyttat, för veckan. Känner mig som hemma i brollans och maddes lägenhet. De suger dock att flipperspelet är trasigt. Jag skulle ju slå rekord!? Vilket fall så tror jag att Idi flyttar in idag också.

Hoppas på att jag är ledig imorgon, då blir de kanske en bira eller två på ballen. Alla som är hemma är välkomna! Jojo, fia, stella?

Kaffet är klart i bryggaren nu, ska glida till salongen om ca en halv timme. hörs seeeeeen, puuuuuss!


SOFIE: Smögen

är verkligen underbart! Vi var där igår och man kan ju inte bli annat än kär(tur att man har nånting o kära ner sig i). Man går där längs smögenbryggan och kan inte se sig mätt, inte på nånting, speciellt inte på alla drömbåtar.. jag ska verkligen äga en sån nån gång i mitt liv! Sen är det ju så många charmiga affärer, matställen och glada(fulla) människor! Jag har fått lite idéer för sommaren 2010 vill jag lova, jag hoppas ni alla kommer vara på! Det lär bli superskoj!


Idag har det varit en riktig sommardag här så det blev en heldag med sol o bad på klipporna! Dessutom så fläktade det ganska bra vilket var mycket skönt när man låg där o sola, men som är mindre skönt nu.. man känner ju knappt att solen tar när det fläktare så, så just nu matchar mitt ansikte riktigt bra till mitt korallröda linne! 
Åh förresten det där fick mig att tänka på kräfta, så när är det dags för kräftskiva? Det måste vi planera ihop snart så att alla kan samma dag, wiii va roligt!   

Hoppas ni alla har det bra överallt! Saknar er o längtar satan tills hela gänget är samlat igen! Älskar er , ni är bäst<3


Sara: Nu drar jag!

Tänkte bara säga hejdå till allihopa innan jag drar iväg! Planet lyfter inte förrän kl.14.00, så lite sovmorgon får man iaf :) Ni får ha det så jättebra här hemma, håll ställningarna tills jag kommer tillbaka ;)

Kommer sakna er flickor!
Ses om två veckor, pussar&kraamar till er <3

JOHANNA: Den senaste veckan...

... har jag verkligen varit sjukt dålig på att blogga, men det glädjer mig att ni andra håller ställningarna!  Keep up the good work! :)

Nu kommer lite utav en uppdatering från min sida:
Var ju på landet i början av veckan, vilket var hur skönt som helst! Jag njöt verkligen av att komma bort från storstan, om än själva vistelsen var kort. Lyckades ändå hinna med en hel del; såsom hallonplock, svampplock, ett besök på ett konstgalleri (vuxenpoäng!!!), ett jag-springer-på-Omid-i-Eskilstuna-moment, frossande i god mat bestående av riktiga sommarprimörer, frossande i ännu mer gott vin och frenetiskt sms:ande med Ida. Bra gjort va? Hade gärna stanna längre på landet, men här hemma väntade jobbplikten.

Jobbade torsdagkväll, gick relativt smärtfritt. Unnade mig en lång sovmorgon på min lediga fredag, följt av ett besök på bolaget, trix & fix, middag hos Emma och födelsedagspartaj hos Linda. En jättetrevlig och lyckad kväll som slutade just i tid för min del, för att jag skulle orka upp till jobbet imorse - en inte lika smärtfri dag utan istället 9 timmars helvild cirkus! Får hoppas att morgondagen blir lite lugnare. Ska upp igen om 8 timmar för ett redigt 11 timmarspass. Pust! Men det ska nog gå vägen...

Nästa vecka väntar några dagars ledighet, så det blir fint!
Godnatt mina små hjärtegull.
Tänker på er och hoppas att ni har det bra i världen, Sveriges och Stockholms alla hörn.
/J.

Sara: Packar...

Fasiken vad jobbigt det är att packa... Jag tycker att det är t pest bara när man ska iväg en vecka, nu ska jag packa till två! *suck* Och det blir ju värre... I torsdags lämnade jag in mina vita högklackade skor till skomakarn för klackning. Han sa att dom kunde vara färdiga till fredagen och jag fick inte glömma att det är stängt på lördag (idag). Nerrå, säger jag o går glatt!

Igår va jag o ida i vällingby för att shoppa lite och hämta skorna... När jag kommer hem vid sex sätter jag mig vid datorn och gissa vad jag kommer på? Jo, fuckfuckfuck! Jag glömde hämta skorna!!! Så jag ringer dit o frågar när dom stänger, han säger sex och jag tittar på klockan... Klockan va kvart över... Det är inte sant!! Blir så sjukt irriterad
:(
Så nu måste jag packa färdigt för att sedan dra till Kista för att handla 3 par skor ist för 2 par... så sjukt onödigt av mig!





Aja, skulle bara lätta hjärtat lite.

PUSS på er!

Lina: Ligger i sängen med datorn på magen som vanligt!

Ligger och väntar på klockan. Som vanligt. Ska snart upp och se hur tessi har de. Sen bär de av till norrtälje för bröllop och fest. Eller aa, vi får inte se bröllopet med står för festen typ. haha. Ska bli skit kul! Åter hemma imorgon eftermiddag/kväll.

Ps. Kommer bo i brorsans lägenhet hela nästa vecka, alla är välkomna!


Pus på er!


Sara: I did it!

Ikväll åt jag potatismos med lax...

Vanligt vis brukar jag göra 1 portion med potatismos. Men ikväll var jag riktigt hungrig så jag tänkte 1 portion brukar ju vara så lite, så jag bestämde mig för att göra 2 portioner till mig. Jäklar vad mycket det vart alltså... och självklart när man är sådär hungrig och lättretad så tappar jag självklart laxjäveln på golvet!!!! Men hungrig som jag var plockade jag upp den och la den på potatismoset på tallriken.

Trodde fan inte att jag skulle palla äta upp allt, men med lite tvingande så gick det!! känns bara som att jag ska spy nu..




Hoppas er middag vart lite mer lyckad ;) pusselipusspuss <3

FIA: Ett litet vykort fran Greece!!! :)

Hej mina alsklingar! Kunde inte halla mig borta en hel vecka fran omvarlden ;) Allt ar jattebra har, supervarmt och jatteskont. Oj vad svart den var nar man inte kan anvanda (ja nu kan ja ju inte skriva just dom bokstaverna) men dom tre sista i alfabetet.. Aja, continue.

Vi bor pa ett jattefint hotell, hotellfrulle pa morgonen och glass och massa andra onyttigheter under dagarna, kommer va smallfet nar ja kommer hem :S Vi har hyrt bil i tva dagar nu o ar runt pa stort fina strander, man kan liksom inte se sig matt! Bilden nedan ar fran den stranden som vi var pa idag, Porto Katsiki. Vattnet var helt otroligt! Lina antar att ni oxa var dar?? Varsta bergsbestigningen nar man skulle dit o sen smala trappan for att komma ned till sjalva stranden.. Men oj vad vackert!

Hoppas allt ar jattebra med er! Saknar er o hade velat att ni var har! Snacka om att detta ar en halsovecka (om man bortser fran all mat jag trycker i mig...) med massa vila, sol o bad. Jag kommer hem natten till tisdag sa vi far horas da om jag inte slar mig ned vd datorn har pa hotellet igen. Ta hand om er!




PUSS OCH KRAM!!!

ps. Lina - hoppas du o tessi ar vanner nu ;)

Sara: Grill hos Chrill!

Idag har bara varit en såndär bara lugn, skön, ojobbig dag!

Börja med att vakna av simons jäkla mobil-väckarklocka vid halv tio (okej, det var kanske inte sådär jätteojobbigt) sen slumrade vi om igen o vaknade vid tio i elva istället! Härligt! Då var det dags för frukost, sen kilade jag hem längs med banvallen. En ganska skön morgonpromenad faktiskt :)

Väl hemma började jag lägga fram kläder som ska med till Spanien, Jippiyej!! (det ska bli såååå kuuul!!) Efter det tog jag o Ida en promenix till äldreomsorgen vid Åkermyntan för att få tillbaka lite grejer från Amica, tack! Eftersom jag är så lat så vart det bussen tillbaka... Nerå, jag skulle faktiskt hem till mammsen, därav bussen... Där packa jag ihop lite mer grejer som ska till Spanien med mig och sen skjutsade mammsen hem mig till pappa igen!...

...Och nu sitter jag här i min ensamhet och skriver om mest oväsentligheter. Nu ska jag komma till saken!

Flickor, ikväll är det grill chill hos chrille! Ni är hjärtligt välkomna dit, det skulle göra min lugna, sköna, ojobbiga dag ännu bättre! Ni kan ju slå en pling o säga hur ni gör.. jag kommer vara där vid middagstid vad det nu är?  friday-simpas ord...



Kom om ni törs! Vi blir här hela kvällen!


PUSS&KRAM PÅ ER ALLA FINA! <3

SOFFI: Direkt från Lysekil!

Hej alla glada! Hoppas ni har det bra där hemma och där ni andra nu befinner er! Ni behöver inte oroa er  för mig inte, jag har det toppen här i Lysekil! Vädret skulle dock kunna vara lite bättre, iallafall idag (mulet o regn)..

Idag är det torsdag, alltså min fjärde dag här. Dagarna har mest spenderats nere på stan, hela stan här ser ungefär ut som Stockholms Gamla stan, super mysig! Sen går även många timmar åt nere på hamnen vid Skepparboden (som ena kussen äger över sommaren), vilket innerbär en hel del farligt goda Skagen/räk baguetter och grymt god glass helt gratis!

Igår däremot blev det en heldag på vackra Liseberg! (efter en del tjat av andra kussen) .. Så gårdagen bestod mest av en massa roliga åk o god mat och sen även en hel del vinster att ta med oss hem! Det började med att vi inte vann ett skit, förutom brorsan som vann ett flertal gossedjur på att skjuta ankor.. Men sen började vi lira lite på chokladhjulen och helt plötsligt stod vi där med 3 STORA chokladlådor och massor med avundsjuka blickar, grattis! hehe

Så vi avslutade kvällen runt 11 och åkte hem med 6 kilo geisha, kexchoklad, mjölkchoklad och en jävla otur i kärlek!


Nej hurrni nu ska jag släppa taget om denna braiga uppfinning o va social med släkten, för att strax (hör o häpna) åka o plocka svamp denna molniga dag!

Puss o kram på er, vi hörs! 
miss u friends<3


Lina: Så har de blivit torsdag..

Jädrar vad jag är bakis! Spontan fest hos Matilda igår. Alla drog vid 11. Slutade med att jag och Matti drog och badade bubbel till klockan 5 på morgonen och jävla badgrejen gick sönder. Mer om de ikväll, in i duschen nu ska JOBBA!

Lina: Kvällen ikväll

Älskar kvällen ikväll som vi har haft. Nicole, Ida och jag. Depp/bra musik, vin, cigg och bubbelpool, love it.

Lina: Trogen kvar i hby

Då har jojo dragot till landet, Sofie till lyserkil, Fia till fucking grekland (IGEN) och steiar flyttat ut till landet denna vecka. Ja den som inte hajar bättre så är Ida jag och Sara kvar. Och de ska firas på min veranda ikväll med en vinare. För mina päron har förståss också flytt stan. Va ere med denna vecka? hajante?

Igår stängde jag¨på salongen och va med collan hela dan. Gled runt i täby stan och vby. Jag hittade grejer jag inte skulle ha och nicole hittade inte de hon skulle ha. Sen lagade vi grymt god middag, kyckling och pasta och kollade Twilight. Sjukt bra film faktiskt!



Varit på salongen hela dan idag, mycket att göra faktiskt. Imorgon blir deJobb först. Sen till Pierre, Collans bror, på bröllopsmöte sen vidare till sollentuna på spontanfest.

FIA: Tjingeling, nu drar jag :)

Tänkte bara säga ett litet hej då här på vår älskade blogg också innan jag flyr landet! Sitter o väntar in tiden på att få åka iväg till arlanda nu, 45 minuter kvar... DÖTID!! Har gjort allt som jag kan göra typ 10 gånger om :S Väskan e packad stängd och låst. Vet ni, den vägde endast 16 kg!!! Har det hänt liksom?! Har ju kommit att bli Miss övervikt (tolka det som ni vill ;) ) E ju lite annat som man packar när det är en veckas semster med mor o far som väntar.. Inga klackar, inte lika mkt valmöjligheter bland kläder o så, vet ändå typ vad jag kommer att ha på mg.. Söta blommiga klänningar som går till knäna, så där hääääärligt somrigt ;)

Nee, känns konstigt att åka iväg nu o jag måste erkänna att jag redan nu har lite panik för att efter denna vecka så börjar jag att jobba igen, på onsdag.. Är dock ledig hela tisdagen så man kan hämta andan en aning i alla fall, puuh! Men vi får inte tappa sommaren bara för att man börjar jobba o så sen! Jag vet att jag säger det nu o säkert kommer att vara trött den första veckan när man helt plötsligt måste börja ställa klockan på 06.10 igen o sen jobba 8-17.. ÅNGEST!! Men som sagt, hela augusti kan vi ju njuta av värmen (förhoppningsvis) så det gäller att ta det till vara!

Så där, nu är det bara 40 min tills jag ska åka.. 5 minuter har jag lyckats döda ;)

Mot arlanda, Grekland, Lefkas, grekisk sallad och tzatsiki!

Ta hand om er mina älskade vänner så ses vi om en vecka!! <3 <3 <3

Sara: Oskuld? Inte längre...

Idag är det för första gången som jag skriver i denna blogg, och inte bara det... Idag är det första gången som jag skriver i en blogg över huvudtaget!!! Grattis till mig själv! tacktack!

Nu sitter jag här o väntar på att friday-simpa ska ringa och så ska vi hitta på ngt skojj!

Äntligen så har jag semester!! Det började mycket bra i fredags, en helt random kväll på Mosse Backe... Lördagen var oxå mycket lyckad, fram till klockan ett ca. GrattisGrattis Bella! Hoppas din kväll vart jättebra! :)
Går dagen var väldigt seg... men vid fem möttes jag mamma o simon i vällingehus för lite krubb och sen var det dags för HARRY POTTER! Ett mycket bra avslut på en mycket lyckad helg!

Bella 20 år!
Bella och Sofie till havs!


Tack tjejer för en mycket lyckad start på semestern!

JOHANNA: Stressad till lugnet

Hej mina bästa tjejer!

Ville bara skriva ett litet kort hejdå för några dagar till ett par veckor, beroende på vem och vilka man talar om. Nu väntar en sån där period där våra scheman och planer går om varandra helt och det känns skittrist. För min del så väntar landet söndag-onsdag. Efter 23 h ihärdigt jobb sedan igårförmiddag så ska det förvisso bli skönt att få vila upp sig en aning, fast det är lite ledsamt att jag bara får chansen vinka av er så här.  Men men, ser fram emot att ta igen försenade kramar och förlorad tid när vi alla är hemma igen.

Ha det så fint här hemma och på semestern! Vi ses snart resp. ganska snart! Kommer att sakna er!
(Ida, jag ringer dig senare idag!)

XOXO /J.

Lina: Söndag och regn..

Skulle behöva hjälp med en grej! Jag har råkat ta bort papperskorgen som finns på skrivbordet och undrar nu hur jag hittar den igen?

Kul kväll igår, känns som att de blir havstema nån mer gång! Som sagt blev en av järngänget sjö sjuka, men inget man kan rå för! Jag blev dock fullare i magen än i huvudet...



Ska nu försöka sätta mig in i hur man byter mobil. Så att alla numer och bilder kommer med!

SOFFI: Packar ..

Ställde klockan på 8 för att packa, kunde knappt öppna munnen för den var så torr.. men upp kom jag och utan en endaste snooze! (bara för att jag behövde springa ner efter lite vätska..)
Kvällen började mycket trevligt på den här sidan väggen (rosé o glada vk:are + mat förstås!) o fortsatte helt okej på andra sidan. Vi hade ju ingen aning om vad som väntade oss direkt. Hur mycket folk skulle det va? Vad för slags folk? Skulle folket vara utklädda? Vad var det för stämning? osv. Man hade ju kunnat tjuvkikat lite men vi pysslar inte riktigt med sånt.. höhö

En av oss åkte dessvärre på lite sjösjuka mot småtimmarna.. hur mår denna raring dag? :) 
                                                             



Är det förresten nån som har nån aning om vilken tid vi avslutade kvällen igår? Tänkte räkna hur många timmar jag har o sova ikapp dagens resa.. 

Nu ska jag fixa klart det sista innan vi drar mot Lysekil, men ni får ha det så bra här i staden, vi lär ju höras på luren och självklart så håller vi ju varandra uppdaterade  från alla olika håll här på bloggen! 
                                            
                                                     PUSS & KRAM SES PÅ STAN



           
                                              Kommer sakna er hjärtegull<3



ps. pappa fråga precis om det var ok att han stängde av infran nu.


SOFFI: Avskedskväll! (?)

Imorn åker jag till västkusten och blir borta minst en vecka, sen är det även några av er andra som också åker bort snart ju, så vi kan ju ha denna kväll som ett litet avsked/avslut ? typ .. usch vad hemskt det lät men ni fattar vad jag menar!  
Så ikväll skålar vi o gör denna kväll till minst lika bra som gårdagens! ;)


                                              Bästkusten!


SOFFI: IKVÄLL!

Ni fick meddelande av mig tidigare idag om kvällen (party hos grannen vid 9 med havstema!), har fått svar från Lina, Ida o Sara men vad hände med er andra? Fia Stella? Jag måste ha svar som jag skrev i smset..
Om ni vill får ni gärna komma hem till mig innan o värma upp lite så går vi över tillsammans senare, ring om ni undrar något!  

Skepp Ohoj!   


Lina: jobbet i k:fem....

Jaaaaaa, jag är tilbaka i k:fem. Herrrrre min gud säger jag! De har gått 2 timmar sen jag kom hit och är redan knäpp! Vi har stått och skrikit efter folk, för de är ingen här inne. Jag har redan bläddrat igenom alla tidningar, ätit upp halva kakpaketet i skåpet. Bakis och skakis de va jag men nu börjar de ordna upp sig. Förslag på vad jag ska hitta på mina sista 6 timmar på arbetspasset?

FIA: Vad händer ikväll??

Skulle vi sätta oss på ngn uteservering ikväll? Det är ju inte ett måste att det behöver vara Mälarpaviljongen liksom (fett dyrt där :S) Någonstans vid medborgarplatsen kanske?


FIA: Lite gamla bilder att bjuda på ;P

Hade inget för mig så jag satt o tittade lite på gamla bilder o d va framförallt en som föll mig i smaken... ;)



Jojo, du har väl inte glömt bort honom? ;)

FIA: Grattis Morfar!

Det är verkligen stööört varmt idag, e kanske lite avundsjuka på er tjejer som kan spendera denna dag på stranden.. okej inte lite utan hyfsat mycket!  :( En annan ska hoppa in i duschen nu o göra sig klar för att åka iväg till Micke (min morbror) o Åsas (hans fru) landstället för att fira min morfar som fyller år idag. Kommer absolut att bli trevligt och mycket god mat kommer att bjudas på (o d e ju aldrig fel.. ;) ). Men som sagt, måttligt kul att sitta i en bil i 2 timmar nu för att sedan sitta på någon veranda i stekande sol med kläderna på (!) Nope, bikini på strand ligger högre upp då måste ja erkänna ;) Hoppas ni får en supernice dag flickor! Tro mig när ja säger att det faktiskt är med ömhet i tonen, trots att jag nog egentligen låter en aning bitter... :P

Förresten, vi snackade ju om att sätta oss på ngn uteservering imorn (torsdag) men min fråga är om vi kanske inte kan ta det på fredag istället? Ska nämligen antagligen träffa några från jobbet imorn... Skickade ett sms om detta till Stella igår då ja visste att ni alla skulle va i harparken, men fick inge svar :( så ja gör ett till försök här ;) Snackade lite lätt om detta med Sara oxå o hon kan ju bara på fredag eftersom hon jobbar.. Men va säger ni?

Ne, duschen ropar. Smell ya later! <3


SOFFI: ALLA VK!



Ikväll för den som inte har nå bättre för sig så ere haris, all night long! :)

Lina: Jobbar

Och de är dags för fruktstund med kaffe. Sen blir de träning mot kvällen.


Lina: Kommer med onödig fakta!



Låg och kollade på ett av mina favvo tv program igår, Ett herrans liv med Flilip och Fredrik. Där dom hade Micke P på besök alltså Mikael Persbrandt. Där de visade sig att Micke vuxit upp i Jakan som han sa och kallde de. En liten förortsunge som vi andra alltså. De tyckte jag va roligt i alla fall.



Första dagen på k:fem är klar, gick mycket bra igår. Första dagen på salongen är idag, bör packa ihop mina grejer nu faktiskt. 6 jobb dagar på första jobb veckan. Följt av en dag ledig 5 jobb dagar till, sen jobb i norrtälje på bröllop.

JOHANNA: I'm a survivor

Japp! Jag överlevde dagen på jobbet. Det var en rätt bra dag faktiskt - lugnt & stilla, inte så mkt otrevligheter... Hoppas innerligt att det fortsätter i denna goda anda, så jag orkar ta mig igenom morgondagen också. Håll tummarna?

Nu är jag just hemkommen från en "kvällsprommis" (läs: häng på dagistrappan) med Sofie - en utmärkt aktivitet att avrunda måndagen med! Snart väntar sängen, men före det lite slösittande framför datorn och läsning. Känner mig lite småsur över att jag glömde senaste nr av ELLE hemma hos prinsen min. Där lär det ju knappast göra någon nytta.. Inte har jag någon bra bok att hugga in i heller. Någon som har ngt tips? Vad läser ni i sommar (förutom bloggen :p )This is an emergency call - så kom upp med en lista för fan ;)

P:S. Förresten! Jag har fått en ny kompis på jobbet. En übersöt, pytteliten igelkottunge som bor under trappen. Blev alldeles varm inombords när vi fann varandra, man ser ju i princip aldrig igelkottar längre.. Tog en bild med mobilkameran som jag gärna hade delat med mig av, men dessvärre vet jag inte hur man gör för att ladda upp den på datorn,
så ni får nöja er med en annan liten godbit tillsvidare;





D.S. Peace out! ;D

FIA: Man ska alltid vara ett steg före...

Ladies, tomorrow.. Kan vi inte åka in till stan då på dagen så kan vi luncha o sen titta lite i affärer kanske? :) Det ska regna lite på morgonen typ men sen bli lite sol så det passar ju egentligen utmärkt, inte sant ;)

Idag har varig en riktig segardag, placerade mig i en solstol på baksidan o d va ungefär där som jag fördrev resterande timmar fram tills nu.. Jätteskönt, speciellt då det känns som om ja e mörbultad i hela kroppen av ngn vääääldans konstig anledning.. :S Ne, nu ska ja hoppa in i duschen för att sedan bege mig in till stan för att träffa Herr P (jag vill oxå ha ett kodord för han som Ida har för Mr S! Jag e töntig jag vet ;P)

Hörs sen flickor!


JOHANNA: Jag säger upp mig...

... från allt som har å göra med jobb, krav, måsten och tider att passa. Känner mig helt slut i kroppen och är sjukt omotiverad för ett 7h pass, men vad gör man? Vad kan man göra? Det är ju bara att bita ihop och det suger verkligen getpung. Skit också. Hejdå. Ha en fin dag! Jag är absolut inte bitter. :(

SOFFI: FIA o SARA!

 &

Ser att ni har skrivit inlägg på bloggen, men de inläggen är endast sparade och inte publiserade. Tänkte bara se om detta var meningen eller om ni  bara missat o publisera de? Puss o Kram Gullebarn! :)

FIA: Alkohol och Gröna Lund i all ära men börjar man att bli gammal nu?

Ja, börjar man att bli gammal nu? Jag tycker hela tiden att man kommer på saker som hintar om att man inte längre är sitt forna jag. Ta bara en sådan sak om att man mer tittar på klockan på kvällen och tänker att herregud vad mycket klockan är, måste gå o lägga mig för att inte sova bort hela dagen imorgon. Bli trött vid 11-12 på kvällen och behöver en kaffe (eller möjligtvis en stark shot) för att orka hålla tempot uppe de sista timmarna. Dagen efter blir man bakis, ibland rejält  (ärligt, när började man bli det liksom??) Jag har alltid haft förmånen att inte bli så bakfull efter att man har druckit, visst sliten o trött i all ära, men inte illamående med betongkeps på. Välkommen in i en ny era. 

Jag, Soff, Stella o Lina va ju på Grönan igår och bara där har vi en till sak som tyder på att man inte är den man än gång var. Det komiska är nog att man gärna tror att inget har förändras, vi sa innan att ojojoj vad vi ska åka! Allt! Flera gånger! Nyttja åkbandet som aldrig förr. Jo man tackar liksom. Vi kom väl in på Grönan, åkte berg- o dalbanan till att börja med (vilken var skitläskig o det minns ja inte att ja tyckte förut :S ) sen medan vi gick runt för att kolla vad som skulle bli nästa åktur så kom vi på att det var nog dags att äta lite istället.. I maksam takt avverkade vi den ena attraktionen efter den andra och efter de flesta så spred sig en dödsångest eller ett allmänt illamående ut över vår lilla grupp på fyra personer. I vilket fall så åkte vi det mesta, stod i kö i 100 år och åt tills magen höll på att spricka. En kul dag var det! Dock förstår jag inte hur man orkade förr... Man sprang runt som en galning mellan attraktionerna, sprang i kön, hoppade snabbt ur o sprang till fotostånden för att se hur posen blev för att sedan kasta sig på igen o finslipa den. Köpte man kortet ngn gång? Skulle inte tro d va... Hur är det nu liksom, vi tycker att vi e coola o tuffa satan i kön, benen börjar skaka lite när man sätter sig i insane, det läskiga hjulet med taggar på börjar långsamt stiga mot skyn. Den har knappt börjat än men vi skriker i höga skyn, Stella säger att hennes spänne som håller fast henne har gått sönder, jag sitter o maniskt upprepar att ja har ångrat mig. Sen sätter det fart. Jag hörde bara mig själv skrika, såg allt upponer, lättade med rumpan ur stolen för att sedan vara tillbaka och allt var över. Hjärtat i halsgroppen och spagettiben var bara få av åkommorna som man fick med sig därifrån (måste säga att denna var en av få attraktioner som vi åkte två gånger... Att man alltid ska utsätta sig för såna saker??)  

En annan sak på Grönan är alla dessa jävla (ursäkta mig) köer som är överallt! Jo men jag vill ju jättegärna stå i kö i 45 minuter för att sedan tro att ja ska dö i 30 sek. Vi var där i 8 timmar o då stod vi nog i kö i väldigt många av dom timmarna. Vem orkar det i längden liksom? Och definitivt, vem orkar springa o ställa sig sist igen för att sedan vänta i 45 minuter till för att uppleva samma dödsångest en gång till? Dagens ungdomar, jag säger då det ;)

Jag tror att man kan konstantera att man såg annorlunda på saker förut - tiderna förändras helt enkelt. Inte konstigt att äldre alltid säger att det var bättre förr.

Avslutningsvis, vi hade bästa Grönan-vädret (vilken unge tänker på sånt liksom...), vi kunde njuta av varandras sällskap och äta bästa bakismaten. Dock kanske inte Grönan får en ärlig chans när man är bakfull, trött, sliten o ett smått illamående aggressivt  biter sig kvar, men det är en annan sak. Jag vann ju dessutom en middag på detta, ett otroligt smart drag om jag får säga det själv ;)


                                        
                                             Insane




Nej, nu ska ja städa lite i huset, ses o hörs! <3


SOFFI: Grönan !

Vaknade upp imorse med värsta bakiskänslan, allt utom huvudvärken. Och vad gjorde jag igår? Jo en heldag på grönan.. Helt utan alkohol. Så jag antar att man är "bakis" av all mat och skrik. (Så fort jag tagit sista tuggan på en måltid längtade jag till nästa.. o enda gången jag inte tänkte på mat var när jag mådde illa en stund efter vissa åkturer).   

Vi hade iallafall riktigt skoj, Jag Fia Lina o Stella, lite sega dock.. Men vi åkte en hel del attraktioner och den klart bästa var ju INSANE! Störtskön !


Här kommer alla bilder jag lyckades ta igår, kvalitet eller kvantitet avgör själv. 
 
Satsa på ett yrke som fotograf? varför inte.


Vi kom även fram till att en dag på grönan per år är alldeles lagom. För varje år man är där desto mindre behöver man åka för att tröttna, undrar hur många åk det blir nästa år?


Lina: Va hände...

...med glasögontemat igår? jag hade inga glajjer på mig och såg ingen annan med de heller?

Jaja träningen igår är förjäves nu. Men trevligt hade jag. Först med k:fem gänget i jakan. Vi skulle vara 25 pers på denna fest men de blev ca 10. Dåligt att folk åker bort på semestern, hajar inte, haha. Vilket fall så fick jag skjuss hemåt till tjejerna. Där de blev rhodos-films-tittande. En mysig kväll helt enkelt!

Nu bär de snart av till grönan om mina segbollar till vänner blir klara nån gång =) PUSS

Lina: Mer från pistvakt.

"Glädje serie mördare"



" -Hejsan, jag heter Anton och kommer från W W W webbplats.
Hej, välkommen hit, jag heter Jane P P P pistvakt."

Lina: slut i kroppen

Ja då blev de lördag, underbara lördag. Älskar att vara ledig på lördgar. Man hinner träna, som i morse muskel en timme och cykel en timma. Underbart. Är dock rätt slut i kroppen efter denna träningsvecka. Tränat varje dag sen tisdags, men skönt att vara tillbaka! Åter till lördags pratet. Efter en skön träning på morgonen blir de oftast en shoppingtur med en god lunch. Och sen på kvällen blir de ett, två, tre och fyra glas vin kanske fem om man har tur. Man får umgås med en massa trevliga människor och livet bara leker. Lördagar är underbara, tycker jag i alla fall!

Nu sitter jag mest och väntar på att tiden ska gå och att folk ska bestäma sig och att jag ska bestäma mig. Surt de där!
Hoppas i alla fall jag hinner upp till fialia en liten stund.

Sitter också och käkar lite chirrar. Dom absolut bästa!


FIA: Summering av kvällen :)

Japp, ikväll va då alltså Lina o Jojo hemma hos mig för att glutta lite film (jag fick order att sammanfatta vår kväll lite medan dom andra var på väg hem - Hör av er när ni e hemma!)

Då så, filmen denna kväll blev Ice Age 3 och det var lite annorlunda från tidigare filmer dels för att vi denna gång såg den med engelskt tal o när vi sett tidigare så har det varit med svenskt tal. Man vande sig dock ganska snabbt med att det inte var Robert Gustavsson som var Sid o.s.v. Filmen var rolig men som vi alla var överens om (jag tror att du oxå höll med i alla fall Jojo ;) ) så hade denna film mer handling än dom tidigare. Då har det varit mer fokus på som "roliga sketscher", nu behövde man hänga med för att fatta liksom... Nu framställer jag oss som om det var mkt svårt, men ni förstår va ja menar, man tjattrar, tappar bort sig m.m. Fast ja tror att både Lina o Jojo slumra till ett litet tag, har ja fel? ;) I vilket fall, filmen var bra och stundtals riktigt kul, Sid e ju helt störd! Men jag kanske hade förväntat mig lite mer faktiskt. Tyvärr. Men den får ändå tummen upp ;)



Det bästa citatet denna kväll kommer från serien som vi såg på innan, ett avsnitt av Pistvakt. En av bröderna (??) blev instängd i en grotta o han sitter där o ber till Gud att han ska bli räddad o till slut blir han det av Lars-Åke (tror ja han hette) o fäller kommentaren lite så där obrytt bara: "Jag bad till Gud att han skulle rädda mig men han kunde inte komma, så han skickade Lars-Åke istället" Kanske inte låter så kul, men believe me det var det! :P haha

Nej, nu ska ja krypa ned i sängen, ska sno Tessi från mammas säng bara o somna till ljudet av hennes snarkningar. "Sov gott, må änglar vaka över dig och skänka din sömn rofyllda drömmar" Ja, ett creepy sms som ja fick från han där på klubben i onsdags. Jag väljer att göra det på det enkla sättet istället. God natt tjejer!

(vi hörs imorn ang. grillningen, tid o sånt)

<3

SOFFI: Sushi!

Hur gott får det vara egentligen? Det blir bara godare och godare för varje gång man äter! Och det är Johanna o Ida jag ska tacka för att ni lärt mig äta denna goda maträtt! (som jag nu också lärt hela min familj att tycka om) hihi

Så ikväll blev det en riktig Sushikväll här hemma, med familj o lite släkt! Jag o pappa (han mest såklart..) lagade sushi igen och denna gång med ännu bättre resultat! Alla vi sushiätare ur gänget måste verkligen laga detta tillsammans nån gång, det är riktigt skoj!  




Nu ska jag höra av mig till er mina gulliga vänner o se hur långt ni kommit för kvällen, hörs o ses snart !!  looooooooove

FIA: Tonight :)

Hej hopp!

Som ni kanske har förstått så är allt mitt ert (det mesta iaf ;) ) och det menas då med att mitt hus står till ert förfogande även ikväll ;) Sitta ute o snacka skit så länge vädret tillåter o sen kanske titta på ngn film eller ngt.. (?)

Vet att några av er hade lite planer innan o så, men d e bara att komma upp när ni kan :)



                                                         VK for life!

Smell ya later darlings!

Lina: inte sämre än er andra!

Eftersom jag inte va med igår på den mysiga film kvällen igår, för att  jag spenderade tiden hemma hos mickispickis så ska jag inte vara sämre än nån annan. Sofie sa nämligen att jag skulle dö om jag så filmen baksmällan. Och visst gjorde jag de, har såklart laddat ner den och har väl gavat lika mycket som ni gjorde igår! Vet inte om jag ser fram emot att gifta mig eller inte, skulle iofs vara ballt att vakna upp och ha ett lejon i badrummet. Roligt minne att tänka tillbaka på iaf. (?)

Och stormen är kommen här hemma. Känns som att de är dags att flytta hemmifrån på riktigt nu!? Så skönt att vara själv, utan tjat och man får göra precis vad man vill! I höst ska jag nog endast träna, jobba och spara pengar!? Då borde jag vara från huset till våren!? De vore ju skönt...

Och ikväll, jag är absolut på nånting ikväll, vi hörs!


KYSS

JOHANNA: Utslag, för lite sömn och rabarbermuffins

Jag vill inte vara sämre än någon annan, så... vilken himla trevlig filmkväll vi hade igår (tack!)! Två riktigt bra filmer, men som vi kanske borde ha sett i omvänd ordning? Om jag har förstått det hela rätt så var jag inte den enda som var nojjig efter hemfärden... Min rädsla resulterade i sömsvårigheter, nattlampa, stängd dörr och stängt fönster, och det ena leder givetvis till det andra. Imorse vaknar jag med prickiga utslag på insidan av handlederna, troligtvis för att det har varit för varmt i rummet och att jag har legat med armarna under kudden, ni vet? Sjukt otrevligt iaf!

Detta var dock bara nästan lika otrevligt som att bli ofrivilligt väckt kl 09:00 (jag som skulle sova ut...!) av mina små busfrön till syskonbarn, som förvisso är världens sötaste men så går inte mina tankegångar efter 6h halvtaskig sömn. I 45 minuter låg jag och vred mig i sängen innan jag pallrade mig upp för lek, frukost och sagor... och så har dagen rullat på, med undantag för en tur till Ikea, fikapaus med rabarbermuffins och smultronplock i trädgården.

Nu sitter jag och gäspar lite i min ensamhet och funderar på hur jag ska fördriva tiden fram till middagen (är det inte rätt sjukt hur dagen styrs av måltider egentligen? Det är liksom alltid "före - " eller "efter- " frukost, lunch, middag.). Ses vi någonting ikväll förresten, tjejer? Jag och Fia pratade om att styra lite bak-häng at her place.
Vilka är på?  

Är grymt sugen på en till myskväll med snicksnack in på småtimmarna, men det är bara att glömma för min del iaf. Börjar jobba klockan 07:00 imorgonbitti... :( :( .. Så det är nu ni ska tycka litelite synd om mig? Ungefär lika synd som om Ida med motorsågsmassakern eller Fia med klänningskapet (i negativ bemärkelse, är det någon tröst så kan jag säga been there, done that! Även med x antal par jeans som jag försökt trolla om till jeansshorts... totalt misslyckat!)! För lägger man ihop ett plus ett så har väl ändå jag det värst = utslag, för lite sömn OCH jobb imorgon? Iofs har jag ju fått rabarbermuffins idag, så det blir väl lite plus... och så ska vi få hemmagjord hallonglass efter middagen och det är ju rätt bra det med.. och så har jag ju ändå världens finaste prins och de bästa av vänner, så det hade ju kunnat vara värre?
Man kunde ju t.ex. ha fått en helt vanlig, halvtorr muffins istället! ;)



<3

FIA: Ärligt, jag orkar inte!

Faaan! Ibland undrar man varför man gör saker utan att tänka sig för?! Ungefär som nu när ja hade tänkt att ja skulle sy upp en klänning lite.. o d gick ju jättebra, verkligen jättebra! Helvete! ja börjar att nåla upp för att se så att klänningen får rätt längd, än så länge så gick allt efter planerna. Sedan klipper jag, idiot som jag är, av klänningen vid nålarna. Det kanske inte låter så fel men problemet var att jag hade vikt tyget dubbelt där.. Och jag märker inte felet förrän jag ska börja fålla kanterna! Faan. Ja, som ni kanske inte förstår så är det inte en klänning längre utan tygstycket slutar på halva rumpan! Nee, blir så trött, orkar bara inte! WHYYYYYYYY?! :(

SOFFI: LINA !!!

Du vill inte veta vilken kaka jag bakar , hihi!



En liten ledtråd, "för det lär ju behövas" .. MUMS!

Lina: Om onsdag den 8 juli..

Shit de tog emot att skriva de där datumet. De är fan juli redan, ojoj vad tiden går fort.

Vilket fall så vill man ju göra nånting på dagarna så man inte bara sitter inne och "sitter av tiden" så jag Steiar och Sofie drog mot södertälje till Tom Tit. Eller som jag kallar de tom tits!

Svaret är ja! De va bara vi och 15 miljarder ungar, Sofie blev mest trött och ville gå precis när vi gick innan för dörren. Men vi tog i kragen och gjorde en kul grej av de. Testade på jordbävning. Sofie lekte med en kon i vattnet och blev blöt, såklart! haha. Dansade även dansmatta också, de va ju en höjdare, skulle vilja ha en sån. Slippa dra till gymmet nån dag och dansa lite. Till sist va vu ju tvungna att åka rutchkanan, stavas de så? 40 m lång typ rakt ner. Den va höjdpunkten på hela dagen!








Allt för att inte bara sitta inne. Man måste ju njuta, 2 dagar kvar på fucking semstern och klockan börjar bli mycket de är lugnet före stormen här hemma. Päronen landar på arlanda snart.

XOXO

FIA: Okej det spökar hemma hos mig...

Egentligen ingen big deal men när småsaker inträffar och jag inte kan förstå hur kan jag inte låta bli att känna lite obehag... Det som har hänt nu är följande: Det blåste ju ganska mkt i morse (gör det i o för sig fortfarande) och det står två ölburkar på min baksida och när jag kom upp i morse hade den ena vält av blåsten. Ingen mer med det egentligen utan jag bara ställde upp den igen och flyttade båda burkarna så att dom fick vindskydd från blåsten med hjälp av vår stora låda med dynor i, vill liksom inte att innehållet ska rinna ut över altanen.. I vilket fall så gick ja in igen och nu när ja kikar ut typ två timmar senare så står den ena burken fint kvar på sin plats medan den andra har flyttat sig ungefär 1 meter in under bordet!! Hur?? Visst att det kan ha blåst men där den stod så var den "säker", för det andra så har den inte vält omkull utan stående förflyttat sig! För det tredje så är halva mattan uppvänd (ja vi har en matta på altanen ;) ) och där mattan en gång låg står burken för sig själv... Visst det kan ha blåst men jag fattar inte att den fortfarande står upp? Innehållet gör den tung så den kanske inte välter men allt annat kan jag inte förklara... Usch, börjar tänka över såna här saker.. :S För inte kan det väl ha varit Tessi...??


FIA: Så var det dags för nr 7...

... att göra sig tillkänna här på VK-bloggen. Stört kul! Vet vart ja kommer att hänga när ja e på jobbet, sitter ju vid en dator mellan si så där 8 till 5 så... ;)

Som Soffi redan skrivit så var det jättetrevligt igår, Baksmällan va askul, funderar typ på att sätta på den igen (på TV alltså...) O den andra, Taken, snacka om stark film! Man började gå igenom allt som man har gjort tidigare och jag tror att vi nog alla kom fram till att det är ett under att vi inte redan är kidnappade, drogade och prostituerade... Kommer man bli nojig nu liksom :S Nej försiktighet flickor, fast man kan ju inte gå i en bubbla heller (fast det skulle ju typ vara kul :P finns d inte en film med typ Robin Williams där han går omkring i en stort bubbla...??) Men som sagt, keep on watching each others' backs!

För att byta ämne... Vad händer idag? Jag är trött på att bara sitta inne här alldeles själv :( Längtar typ till kvällen så man kan göra ngt, eller så gör vi ngt redan nu?? :D Jag ska hämta morfar på bromma flygplats vid halv 5 men d e ju ett tag kvar... Någon som e på att hitt på ngt? :P Promenad, vad som helst!

Som självutnämnd värdinna för grillfesten imorn så tar jag mig friheten att här och med slå klubban i bordet för glasögontema imorn. Då var det spikat! Haha skitkul ju! Bra idé Soffi :P Vilken tid säger vi förresten?

Jag kan ju inte vara sämre än att ja oxå lägger upp en käck bild med glasögon! Nu ska vi bara se om tekniken vill vara min vän, kan ju erkänna att såna saker inte är min bästa sida (trots att jag gärna vill tro det ibland...)



Haha, det gick ju! :D

So long! <3

SOFFI: Gomorron !

Vilka grymt bra filmer vi såg igår! Det började med en mycket passande film för vårat tillstånd "BAKSMÄLLAN". Riktigt jävla bra, så sjuk! Precis våran humor!

Sen blev det en film med något mindre humor i.. men fortf lika bra som den tidigare, TAKEN. En film om kidnappning och prostitution mm. USCH! Man blir så jävla arg när man ser sånt där.. och livrädd! Grym film iallfall!

Så åter igen tack för en härlig kväll i fias vardagsrum, jag e fortfarande mätt av melonerna o all frukt!

Hörs senare alla, nu ringer klockan för träning;)


JOHANNA: Man mår som man förtjänar?

Vet inte om det är baksmällan som spökar eller alla snaskigheter som jag och Ida tryckte framför tv:n idag, men jag känner mig inte helt på topp.. Å andra sidan så var gårkvällen helt fab och tjockiskäket satt fint det med, så man mår som man förtjänar, men det får ta mig sjutton vara värt det!

Kvällen på Layer Cake var grym igår! Bäst var att se era fina fejjor hemkomna från Grekland igen! Och att få hänga med Ida på hemmaplan i klubbvärlden, eftersom det var så länge sedan. Ett plus i kanten för goda drinkar och gamla bekantskaper också, men ett STORT minus för att Sara fattades! :(  Vi saknade dig, hjärtis! Men vi ses ju snart, kanske redan ikväll? Annars på lördag, på grillpartajet! Fint att hela VK kan samlas då! Ser fram emot god mat, flashiga drinkar, kanske lite musik från Rhodos 2007 och givetvis glasögontema (var nu det kom ifrån, Puff??)!

Det är faktiskt hög tid för mig att orientera mig i glasögondjungeln, med tanke på att jag snarast borde uppsöka en optiker.. Provade pappas glajjor idag = en helt ny värld, (..en plats jag inte visste fanns. ;))! Sedan ser ju livet bra mycket jusare ut även i modellen här nedan:



Vad tror ni om denna design med ljusare, lite dimmat glas? På heltid? ;p


Lina: som är rätt trött.

Ja du har så rätt Sofie, sängen är där jag spenderat tiden idag, förutom en sväng till vby på 40 min.

Slockande för en stund sen också, värsta var att jag drömde att mina päron skulle komma hem tidiagre typ nu. Och ja ni ska se huset, de är ju inte direkt städat. Usch måste fixa de. Men nu när jag sovit ikapp timmarna blev de helt plötligt dags för träning, ses vi puff?

Och som sagt, de va en riktigt skön kväll igår! Förutom vistelsen inne på donken kanske.
JÄVLA SNATTARE! Blir så bajs arg så jag kokar över!

Jag har uppfattat grillning på lördag, men då kommer jag bara vara med en kort stund för att sen bli stökig med massa k:fem folk i jakan. Och söndag, jaa juste då måste man ta de lugnt på lördagen, då blire grönan! Ååhh vad roligt!


Röstar för glasögon tema på lördag!

SOFFI: Grillning o Grönan ?

Vi snackade ju om grillning hos fia i helgen, vad jag uppfattat så passade lördag bäst för alla? 
Sen var det grönan också, o den enda dagen det gick o klämma in var väl typ på söndag? right?

Dock lär vi väl få dricka med måtta på lördagen för att slippa bli neddränkta av annat än regn under åkturerna på söndagen, kanske ingen höjdare o vara bakis på grönan. 

Lagom é bäst! 
  
                                         
                                                Vad sägs om glasögontema på lördag? höhö


SOFFI: Tack för igår!

Bra kväll igår, alla härligt fulla o glada som vanligt! Det var nära att börja illa för mig då jag hann bli apfull redan i taxin påväg in till stan .. men några vatten o lite luft på det så var man på topp igen ;)
Hur mår ni girls o vad har alla för sig en somrig dag som denna? 
Citat från Lina igår runt småtimmarna var väl "Ska det regna imorn, YES! då får man ligga i sängen hela dagen" så jag antar att det är ungefär där du ligger ?


                                          Barhäng på Layer cake
                                                                           Barhäng på Layer Cake


Vad gör vi ikväll ? :)


Lina: Ligger i sängen med datorn på magen.

Förbaskade blogg.
De är skit svårt men försöker tänka positivt. 
Får inte bild djävlen i mitten. Inte rätt text.


När man höll på med sånt här skit på PA och lunar så va de lite lätt i alla fall!

Men tänk positivt för fan, Vad hittar vi på idag? Någon?


Lina: somnar nu!

Ögonen åker i kors  nu, fixar mer imorgon

XOXO VK

Lina: obehaglig åska!

Sitter alldeles ensam i mitt hus, päronen är lång lång borta och de åskar. Blir lite rädd faktiskt!

Visst ska man åka bil då? Eller i alla fall sitta i den? Så ska åka till träningen nu i alla fall!



SOFFI: Pluspoäng till er som fixat bloggen!

Mycket bra initiativ tjejer, ser att ni har hållt ställningen medans vi andra varit borta!

Kreta har varit helt kanon o jag hoppas ni andra haft det lika bra! Hört att erat väder iallafall varit det, men lagom till att vi kom hem så har det såklart börjat regna.. och ska tydligen göra resten av juli =resten av min semester.. kul! 
Meeen nu ser jag fram emot att få träffa er alla, saknar er!! så hur ser allas dagar ut framöver typ ?

Blondinbella kan ju slänga sig i väggen, här kommer VK! hehe  


Lina: Hemma i regn Sverige!!

Japp då va vi hemma igen. Som sagt vi har varit på kreta.
Och vad är grejen med föreningar? Två timmar försenat plan när vi åkte ner och två timmar påävgen hem. Rätt oskönt!
När vi väl va framme på kreta hamnade vi på ett int hotell i Rethynon, eller hur de nu stavas. Men de va natt så vi sussa kudde. Vaknade upp med denna utsikt men dock ingen super market i syne. Men allt löste sig och vi har haft de jätte skönt!


 
Så va man hemma igen, de regnar såklart! vad annars? Vi bor ju i Sverige!

Alla är åter hemma igen, vissa jobbar vissa har semster. Tycker vi styr hela gänget snart, ett riktigt fylleslag?

JOHANNA: Fy vad fint...

... du har har grejat designen, Ida! Och vilket trevligt 1:a inlägg. Instämmer med dig - Välkomna hem till småkalla Sverige, tjejer! Spill inga tårar, värmen skulle komma tillbaka i augusti... ;p Så länge får man lov att fördriva tiden inomhus. Idag har jag t.ex. glatt mig åt alla kanaler som finns på tv:n i Järfälla, samt hemmagjord hallonglass. Fint som snus... (?). Nu väntar kvällspromenad. Ser på klockan att jag ligger efter i tidsplaneringen = Ida, jag blir nog fem minuter sen till Haris, bara så att du vet... Puss!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0