Time for changes

Japp, nu lämnar jag denna blogg och ger mig ut på nya äventyr! Följ mig på min nya blogg http://sarakarinsofielarsson.blogg.se/ 
 
 

Sara

Ikväll smäller det! Det ska firas gärnet för Niklas som har kommit in på skolan i USA och för mig och Fia som hakar på (ett tag iaf)! I morgon är det bara två veckor kvar, sen sitter jag och Fia på planet mot USA, New York City, Manhattan...
 
 
Bild från 2009 på Emegenza festivalen.
 

Sara

Hur bra kväll som helst!
 
Efter min fixardag var det dags att åka in till staden för att möta Ingrid. Så vi gick till gården och dracka några glas vin :) Under den tiden hörde Pontus av sig så vi bestämde att vi skulle mötas upp och ta ett kvällsdopp, och det gjorde vi! Jävligt kallt men väldigt mysigt... Efter pratade vi lite om att han åker och att jag åker och så sa vi att jag skaffar kille nu så tröttnar jag efter två år lagom tills att han kommer hem igen (tror att det är så för mig nämligen...) så det blev vår plan :) Bra avslut på denna sommar! På lördag blir att avskedsfirande för mig Niklas och Fia, sen är det bara två veckor kvaaaaar!
 
 

Sara

En riktig fixardag blev det idag!
 
Gick upp klockan åtta och kollade igenom mina kläder som jag rensat ut, lagt dom i papperskassar och lagt i bilen för att imorgon åka iväg till läkarmissionen med dom. Varit till banken och fixat med lite saker och beställt nytt bankomat kort. Städat hela lägenheten. Och snart är jag på väg till stallet för att hämta mina saker där och lämna det hos pappa!
 
Ojoj, klockan tickar... Vi hörs PUSS!

Sara

JobbJobbJobb, men bara i två och en halv vecka till sen är det klart! Fick lönespecen idag och kan ju säga att allt slit i sommar har lönat sig :) Endast två lediga helger på hela sommaren, men vill man något så är det bara att bita ihop och det går verkligen!
 
Mycket har hänt under sommaren, både bra och mindre bra grejer... Men det är bara att dra lärdom av de dåliga och dra nytta av de bra så löser sig nog allt så småning om. Tror att året 2012 kommer ha en stor betydelse i mitt liv... (djuuupt)
 
Tre veckor kvar, sen bär det av!
 
 

RSS 2.0