Sara - happ

en heel kväll för mig själv.. vad fan gör man?


uppdatering:
haha! tog ju lång tid, vällingby med nicole :)

Lina

AW imorgon? vad sägs? Fira in långhelgen? Jag slutar vid 6.. Hur ser de ut för er?


Sara - Jag gillart!!!

Asså, jag säger bara det... Vi är så jävla grymma tillsammans!!!


ÄLSKAR OSS!

Sara - hemma

jepp, hemma igen! hade varit kul att dra vidare men alla sköna ställen stänger tidigt... tror det blir till att somna till en film! imorn blire föreställning kl 19.00, fyrornas slutproduktion :) om det är någon som vill med är det bara att säga till, blir nog lite vin efter! men jobbar på måndag, så det blir nog inte så sent iaf! dags för natt macka!!



jag har så mååånga bilder på min dator!!! detta är en bild från nyår 07-08, me n sof hah!


Sara - Godnatt

en jälvigt skön dag/kväll helt enkelt! hoppas ni hade det mysigt ikväll :) jobb imorn, sen middag hos papi, därefter får vi se vart kvällen bär!


Sov gott :)

 


Sofie



Ikväll styr vi till Josefinas, än så länge ere jag, Nicole, Fia, Johanna, bara o höra av er om det är fler som vill joina :)
Lär bli runt 4-5-6 tiden nångång

Hoppas på bra väder
<3


Sara - förstår inte?

Varför är jag inte trött?! Håller ju igång heela dagarna, ändå kan jag inte sova på kvällen, men är astrött på morgonen... Och om jag gör tvärtom som igår, att jag tar det lugnt så funkar inte det heller! Heelt fel.

Har iaf fixat ännu mera hemma, så nu får det vara klart! Sen vart det fika med Johanna inne i stan, så himla mysigt! Även fast vi satt ute i blåsten, men vad gör man inte lixom ;) Nu har jag packat i ordning inför morgondagen. Kommer antagligen inte att åka hem emellan innan Fias utställning, så Sofie - ring dirr när du slutar! Det blir till att öva monolog, mimteknikblablabla och kolla på dom andra 2ornas monologredovisning :) Jag och Philip har samma monolog så det ska bli spännande att se hur han gör den hah! På torsdag är det min tur :)

Aja, ska bli kul imorn iaf och träffa dom bästaste! Ska sätta på lite musik nu och släcka så kanske jag somnar.. PUSS på er och Godnatt!



(Ska verkligen försöka hinna med tunnelbanan imorn Sofie ;))


Onsdag kväll

Så har ju våran Fia lite mingel o utställning med plugget i Gamla stan, låter supertrevligt så självklart vill vi komma förbi o kika:)


Innan så spikade vi middag på något trevligt ställe, hittills så vet jag att det är Amanda, Lina, Sara o Nicole tror jag, hoppas alla ni andra kan med? Jojo Ida? Stella kunde tyvärr inte vet jag.. 

Efter 17 nångång lär vi väl slutas upp i stan någonstans!


Puss på er bästaste bästa vänner<3 


Sara - Nu räcker det...

Har druckit på tok för mycket denna vecka! Måndag, tisdag, fredag, lördag, söndag... Tror jag ska sattsa på en vit nästa vecka. Äta och sova bra, ut o springa! Imorn blir det lite ompyssling, springa, hårinpackning och shopping :) Och såklart ska jag börja dagen med "våra bästa år"! Va ett tag sen nu, tror jag måste ställa klockan...



Ne, tiden tickar...Godnatt ♥

Sara - Duktig

Idag har jag varit duktig! Jag har inte druckit nån coca cola, har fixat hemma, ätit frukost, lunch och middag. Sovit nån timma, tog en promenad till stallet, sprang rundan, kollade sista delen av ridlektionen, promenad hem igen :) Plus att det kändes bra på lektionen i skolan idag!

Nu blire hopp in i duschen och sen bums i säng! Tror att jag kommer somna gott ikväll :)
Godnatt

ps.
Hoppas ni får det grymt ute på landet i helgen! Fan att jag jobbar :/ Sola och parta för mig med!!

Sara - loppis?

Vill inte nån mer än jag sälja grejer på loppis?? Fatta vad mysigt vi skulle ha det, hah! Dricka kaffe eller "det man vill ha" i solen och tjäna en slant :) Åkte till pappa och lämnade saker som inte behövs just nu, och självklart hittade jag ännu mer kläder som jag måste gå igenom.. Loppis någon?



godnatt


Sara

Ny låt fastnar varje dag.. Idag, Jason Mraz - I'll do anything



Inte roligaste klippet, men iaf!


Sara -

Kanske hinner äta frukost hemma idag! :)

Vill ha sommar, fast ändå inte.. (vill inte jobba) Kommer iaf vara ledig v. 27 o 30! Nån mer som är ledig v. 27?

Ha en bra dag, PUSS


Sara - vänder i dörren!

Hemma från jobbet nu :) Gick fort idag, skönt! Men nu ska jag slänga i mig lite mat och sen ska jag gå över till fina Danne! haha, heelt sjukt att vi bor grannar, "det låter bekant" så jävla dum ;) haha!!


2008 innan Linas studentskiva


Sara - Godnatt

Dags att sova! Kan bli svårt eftersom jag typ har sovit heela dan.. Sen blev en välbehövlig promenad med Elin :) Hon kom förbi här innan och fick med sig lite kläder som jag inte använder längre, då får jag plats med lite mer grejer! Sen vart det te hos dom med hockyn i bakgrunden, och nu är jag hemma igen.

Imorn ska jag jobba 16-20.. Det var typ evigheter sen känns det som! Jobbar lördag och söndag med :/ Så det blir en lugn helg för mig! Men först ska jag till skolan och kolla på när fyrorna har sånguppvisning :) kul!


hahah!! jag i ida början av 2008 på en parkbänk med snapsar från Julgalan ;)



Hoppas att alla får en bra start på den nya veckan! PUSS


Sara .

Får räcka för idag! Imorn ska jag ta tag i allt som är kvar, men det är inte så mycket nu. Det är utrymme till saker och ting som är problemet... Fixas imorn helt enkelt, för nu ska jag göra mig iordning för kvällen!!

Antagligen ska jag förbi Ida, men jag ska i alla fall till Kälvesta sen till Kevin från skolan. Där blir det grill o mys :)



ps. hittade min läppenna idag :)


Sara -

Vart ingen bokning igår, men en jättemysig kväll ♥

Idag ska jag hämta det sista och lämna nyckeln.



Sofie, vi hörs lite senare angående kvällen!

Sofie

Som Sara nämnde tidigare så tänkte vi vara hemma hos mig ikväll! 
Ser dessvärre inte ut o bli så fint väder men skitsamma vad det gäller väder o vind, vi sitter under tak o slår på infran samt slänger fram lite filtar så blire skönt o mysigt hur som!

Ikväll ser vi alltså till o boka PDOL(satan vad nice det kommer bli, o hela 8 pers av de bästa!!) njuter av lite vin, gottis o härligt chittchatt!
Bara o dyka upp när ni känner fört!
Puss o kram
hörs på luuuren


 
Ps. Fredag den 13 idag för er som missat det, önska oss lycka till med bokningen.. hehe.


Sara - PDOL

Imorn försöker vi boka PDOL!! Om det är fint väder så kunde vi nog vara hemma hos Sofie :) Även lite vin och mys! Så det är ju bra om alla har pengar på kortet imorn ;) Nu ska jag sova, Natti ♥


Lina här...

Hej girls!
Ligger och kollar på bb.. som vanligt vid denhär tiden. Har till och med drömt flera gånger att jag själv varit där inne.. börjar gå till överdrift nu :P haha

Hoppas alla har de så bra ni kan ha! Såg härom dan att de kommer ut en ny pirates of the caribbean i 3D. Hur ballt är inte de? För vi har ju varit rätt många som kollat dom andra filmerna tillsammans så tycker vi ska styra en kväll så vi kan gå tillsammans!

I helgen åker jag och nicole på kurs. Hårologi kurs. Ska bli väldigt spännande och kul faktiskt. Stiker tidigt på lördag åter söndag kväll. Vi kommer finnas i Hallstahammar =)

Ha en fin helg nu mina finaste! <3 pussss


Sofie

Ser fram emot kvällen o få se våran Sara live! Och självklart även träffa de flesta av er raringar, känns som det var alldeles för länge sen nu.. Var uppbokad hela helgen så fick aldrig se er, vilket är mycket ovanligt som tur e! Saknar er ju!!

Några som känner för en trevlig middag på nån mysig uteservering i solen sen, typ runt halv 6?
Hojta i såfall eller så hörs vi på luren:)

<3


Sara

typ 5 timmars sömn, om ens det... vill inte att det ska bli natt igen!

Sara - INFO

för er som inte förstått ;)

Jo, I morgon kväll så har jag och min klass sång och lyrikafton. Vi kommer alltså att framföra en dikt och en sång var. Detta kommer att hålla på från kl. 18.30 - ca 21.30, insläppet till detta börjar kl 18.00. Vi kommer att hålla till i Adolf Fredriks Kyrka, vet inte riktigt vart den ligger så kolla upp det ;) Kostar inget att komma o kolla!

Efter så kommer nog några från klassen att gå och ta ett glarre vin, så om någon av er vill följa så går det jättebra!




PUSS, vi kanske ses imorn :)

Sara - Måndag

Vill bara till skolan... Måste hitta sätt att fördriva tiden idag. Igår städade jag, finns ju iofs lite mer att fixa till. Ska nog äta lunch med Nicole, prata i telefon  Hanna, sen kl fyra ska jag åka till arlanda och hämta mamma som har varit i Nice! Just nu kollar jag på "våra bästa år".. Kul när man inte har kollat på ett tag för då har det hänt lite mer iaf :) Kanske drar ut och springer ikväll, helst skulle jag vilja dricka vin.


Sara - Håller fortfarande på...

...att packa upp mina grejer, suck! Nu är det mest småprylar som alla hårsaker, ljus mm. men problemet är ju att jag ställer ut mammas saker så att mitt ska få plats, men vart ska hennes grejer ta vägen då?? Ja.. inte lätt helt enkelt! Tråkigt att vara inne en fin söndag, men saker och ting måste göras även om det är sol ute :/

Ikväll ska jag till Ingrid och äta middag och för att öva inför tisdag!!! HJÄLP, jag börjar bli skitnervös ju :o Kl 18.00 börjar insläppet i Adolf Fredriks Kyrka, allt börjar kl 18.30 och håller på till ca 21.30. Har skickat inbjudan på facebook oxå :)



Nej, måste fortsätta nu! Kanske måste äta lite frukost också, kan vara en bra idé :)

PUSS


Sofie

Inte ok.
Sitter här med gårdagens frilla och inte nykter för fem öre. Ingen aning om när jag kom hem heller. Riktigt kul kväll med jobbet igår iallafall. Började här på kontoret, sen middag på Hard Rock, vidare för drink o dans o avslutade på Sturecompagniet. 
Lagom pinsamt att jag höll på o försova mig till jobbet dock, men tack vare Sara som ringde o undra om jag var på tuben så kom jag i hyffsad tid ändå. Tack tack tack Saris(o mamma som fick kasta sig upp ur sängen o skjutsa..)!
Wasa fest ikväll igen hur det nu ska sluta.. bara o tagga till, vi hörs under småtimmarna om nån e ute o stökar ikväll!

Önska mig lycka till med denna dag det kan behövas.


ps. Om någon har vägarna förbi med en plattång i handen kan man gärna kila in o dumpa den här, hann liksom inte fixa håret imorse o inför kvällen, fint. Tack på förhand hehe..

<3


Sara

Går väl sådär, men är på god väg! :)


Sara

Jävla bajs engelska!!! Får sova på saken.... Godnatt.


Sara

Blah...

Orkar verkligen inte, bara av ren lathet! Jag ska plugga, skriva en A4 sida och Etienne Decroux, grundaren till corporeal mime. Låter kanske inte så svårt, men när all information som finns om honom och vad han gjorde bara finns på engelska så blir det lite jobbigare... :/ 

peppapeppa!



Sara

godnatt


så länge sen ♥


Sara ...

Tar det aldrig slut? Jag håller på att packa upp mina kläder/saker och det känns som att det bara bli mer och mer... Men nu är kläderna på plats ialla fall. Fattar inte, allt får liksom inte plats, detta suger... Var så sjukt trött imorse, blir nog en tidig kväll!

"låt mig vinna medan jag förlorar"


Sofie

Till o börja med vill jag gratta allas våran Nicole o Mickan förstås!

GRATTIS FINA NI PÅ 22-års DAGEN!


Hoppas ni får alldeles strålande dagar båda två:)
Ser fram emot tills vi får fira er! 



För er som e sugna så tänkte vi på onsdag inviga Mälarpaviljongen för i år med lite vin o middag om vädret tilllåter, så håll tummarna för sol o att så många som möjligt av oss kan joina!



(Ps. Har glömt min mobil hemma idag och det är nästan lite läskigt hur handlingsförlamad man känner sig direkt alltså.. Men men, får väl se det som lite bra träning att man faktiskt överlever utan lite teknik en dag)


Maj idag, o du är mer än välkommen
<3


Sofie

GRATTIS IDA<3
Och tack för allt igår, huur trevligt som helst! Jag vill bara spola tillbaks timmarna o sitta där på din tomt igen!!

Har ju lust o hänga med er alla nu också, saknar er redan.. Så vad gör alla idag? E sugen på o hänga lite, hör av er ni som känner fört, jag e på på allt:)

<3


RSS 2.0