En midsommar natt

Minst en stjärna lös den kvällen!

http://www.youtube.com/embed/0W69HIAhZaU

(jättekonstigt, går inte att lägga in filen direkt här?)


Sara

Har skittråkigt.. Har inte råd att rida ikväll, men jag tar nog en promenad och kommer upp och säger hej iallafall! :) 



På lördag blir det vin hos amada, så mysigt!

 


Sara

Sovdags!


I morgon firar jag och simon 3 år eller i natt, 03.42 tror jag att det var?


Sara

Nu är det snart dags att tralla upp till dea för att jobba! Blir absolut ingen lång dag, 14-17... Men bra OB är det ju iaf, 100% :) Sen ska jag kila till minomin för att köpa hårfärg som kusin Elin ska hjälpa mig med ikväll :) En skön eftermiddag/kväll helt enkelt!

Nästa vecka tror jag att jag ska införskaffa löshår!! Är så less på mitt egna...

Hoppas ni har en skön söndag!! PUSS

Sofie

Ikväll kör iallafall jag o Linafina(hittills) en utgång, och en rejäl sådan är planen
Alla som är på är självklart välkomna o joina!
Dags o börja kyla vineeet ser jag

PUSSGURKA

<3


Fia: Tips om dokumentär!

Jag har sett världens hemskaste men ändå finaste dokumentär, den heter Dear Zachary och handlar om en man som heter Andrew som blir mördad av hans tjej när han försöker göra slut med henne. Andrews bästa vän när han var liten heter Kurt och är filmmakare och bestämmer sig för att göra en film om Andrew och reser land och rike för att prata med människor som kände Andrew.

Tjejen som mördare åker in i fängelse men blir fri mot borgen. Strax därpå avslöjar hon att hon är gravid, i 4:e månaden, men Andrew. Andrews föräldrar kämpar för att få träffa och vara med det sista som finns kvar av sin son, men för att kunna göra det måste de fjäska och umgås med sin sons mördare. Filmen som Kurt håller på och gör blir istället en film till Zachary (som den barnet döps till) för att han ska lära känna sin döde pappa. Under resans gång händer mer och mer saker...


http://www.youtube.com/watch?v=OtyY0CXdiNo

Kolla på denna trailer, tyvärr är den inte textad men hoppas det funkar ändå ;) (vet inte hur man lägger upp Youtube-klipp så håll till godo med en länk ;) )

Jag lovar denna är sjukt sevärd! Jag brukar aldrig gråta för filmer, men när jag såg denna rann tårarna konstant och den har verkligen satt spår. Hemsk för vad människor är kapabla till att göra, men fin för att se hur mycket männsikor det finns runt omkring som gör allt för att hjälpa till. Åhh vill typ se den igen nu :)

Ha en fin fredag flickor och trevlig lunch <3

Sofie

FREDAG HELA DAGEN!

& ikväll

Pratade vi lite om o ses @ mandies place!
Vin, mys, gott, party eller vad nu alla som kan känner för?
Skulle höras mot kvällen lite mer
Puss o kram på er turrturrduvor
<3


Sara

Nej Lina, du är verkligen inte ensam om att inte ha pengar kvar.. Jag var tvungen att ringa mamma när jag slutade skolan idag för att be henne föra över pengar till mitt konto så att jag skulle kunna ta mig hem!! Märkte i spärren i morse att mitt kort gått ut, som tur var hade jag en stämpel kvar på min remsa! Men hem skulle jag ju inte kunna ta mig. Men snäll som min mamma är förde hon över some money! Nu är jag bara skyldig henne 1700.. Fan, hatar att vara skyldig folk pengar.. :/

Aja, nu har jag tagit fram block o penna och mina Strindberg-papper, nu blire plugga av!!




PUSS

 


Lina här.

undrar hur alla har de? lite dåligt uppdaterat.. och sen har jag ju inte träffat gänget på ca 3-4 veckor de är ju skamm!

vilket fall så har jag tagit mig an att träna igen efter 3 veckor, OMG jag kan icke gå idag. Ni vet jag försöker typ gå med armarna.. kastar mig fram. Är inte helt kry i förkylningen men hoppas de släpper nu snart!

En sak till. Hatar att plugga engelska! Jag vill liksom slå min lärare igenom datorn. Lämnade in en uppgift igår om att skriva en artikel.. jag skrev om miljön.. Och han tyckte de inte va en artikel. Men wtf är jag journalist? nää har jkag nånsin fått lära mig att skriva en artikel pä ett korekt sätt?? nää och absolut inte i engelskan.. ska man inte lära sig språket?? kanske missuppfattat de? 

Jag är grymt sugen på en utgång till helgen!! Känns som jag varit borta för länge.. men kanske inte bara jag som inte har ett korvöre kvar denna månad..? Vi kan väl iaf försöka ses??

Ha en fin onsdag.. nu är de veckans vändpunkt ;)

Sara ...

Det blev till att däcka i soffan, sen blev det storstädning haha! Nej nu ska jag ta tag i pluggandet!!! Ska bara ner med några saker i källaren först! Juste, måste ju laga middag oxå.. :/ fan hur kommer detta gå?!



PUSS

Sara - Plugga?

Har precis av njutit en good lunch! Eller? Jo, men inte så värst avancerad: Kycklingnudelsoppa, två knäckebröd med skinka och gurka och thé. Nu ska jag ta en snickers som efterrätt hah!

Borde plugga men känner mer för att bara däcka i soffan framför tvn... :/ Tänkte ringa Nicole också och fråga när hon hade tänkt att sy till lite kläder, för då tänkte jag passa på att få hjälp att sy in 2 par jeans!
Fan, jag vill inte ha prov! Jag klarar inte av att ha skriftliga prov, får sån jävla prestationsångest så att jag glömmer av typ allt... Aja, bättre att vara väl förberädd så det är väl bara att börja! Först snickersen :D


Hoppas att alla mår bra :) Saknar er!

Lina.

Önskar en fantastisk Allla Hjärtans Dag!


Sara - jag dör av pinsamhet...

http://www.youtube.com/embed/nLFspq7BGbk

Ett klipp från melodifestivalen.

Sara - Åh vad kul ni kommer ha!

Men jag måste hålla saker jag lovat, och det är att kolla på Melodifestivalen bidrag nr 2 och rösta på det! Det är nämligen så att Sandro i min klass är dansare till det nummret, så jävla kul alltså!!! :D Jag funderar ändå på att komma o äta middag med er, men har inte bestämt mig än..

Lycka till Sandro!


Johanna: Okej tjejer...




Önskar en utförlig beskrivning
av var och en av er
om vad ni ska ha på er ikväll på PTD-festen!!!
Helst innan kl 16:00... Bring it! ;)


Lina

När man inte kan träna än.. (snorar och hostar fortfarande) då kan man ju passa på att göra annat. Så idag har jag bakat! Och som alltid så tänker jag mig hur bra dehär kommer bli. Idag stod de cupcakes på schemat! Ni vet såna fär färgglad fina muffins grejjer.
Hem från jobbet och satte igång.. När smeten va klar frågade jag mamma.

jag: - Ska de se ut såhär?
Mamma: - Nä smeten brukar vara rinnigare..
Jag: (som fortfarande tror jag är grym på bakning) Ähhh de blir nog bra dehär, smeten är god iaf..!

Kluttade ut smeten och i med en dumle och hallon. Skjuss in i ugnen.
Dom skulle vara inne i 14 min.. va inne i ca 30 min. När dom kom ut har liksom formarna pyst ut så de va mer än stor muffin än flera snygga höga. Mina är ca 1 cm höga.
Börjar göra gegget som ska vara på.. Kluttar ut.. alltså omg vad jag skattade, mamma med! Dom är ju bredare än höjden.. och så med nått litet vitt sprittsat klutt på. Så dom är absolut inte snygga! men goda va dom iaf. De blev 44 st så en del tas till salongen imorgon en del till karlstad och en del är i frysen.. så vem vet ni kanske får smaka =)

Drar till karlstad imorgon, hoppas ni får en fin helg girls =) Pöss

Blogg tips

Klicka här för en bra blogg. Kommer fram om man söker på "egyptsien" på google...

Väldigt lärorik, enjoy!


Sara - matt rent ut sagt.

Så jävla död i kroppen så att det inte kan vara sant alltså! Kom precis hem från en mysig lunch med mammi i Vällingehus och ett hett samtal med min boss på dea.. Och nu när jag får sitta ner så känns det som att jag inte kommer kunna resa på mig ever igen! Förstår inte.. Men mycket som händer runtomkring i mitt liv nu, så jag kanske bara är matt rent ut sagt.

Dagens vill ha: Vår och uteserveringar! plus min egen dator

Sara

Yapp, då har man spenderat en massa pengar idag! TV från mediamarkt + en jättefin lykta från Chili som jag ställt i hallen :) Bra blev det i alla fall!! Sen vart det middag med Nicole och Lina på Mc'Donalds i Barkarby plus en liten sväng in på fornarina och acne, mycket fint men knapert på kortet... 19 kr exakt, såg det nu när jag skulle föra över pengar till mammi


typ en sån här vart det!


Bra dag och kväll iaf! Hoppas att ni har haft det lika mysigt som jag :)) Och Sofie, hoppas att du har det awsome i GBG!

PUSSAR&KRAMAR från little mee

Sofie

Åh jag saknar er mina bästa!

Vill hänga med er alla just precis nu nu nu<3





Sara - Heelloo

Måste ta hit min dator så att jag kan lägga upp lite bildeeer!! Nu ska jag åka till Kista och äta med pappa o Karin, sen bär det av till Arlanda för att dumpa av dom och hämta mamma som ska med hem igen! Hoppas att ni har haft en trevlig helg :) Själv sov jag bort heeela lördagen...

PUSS


Sofie

Galet bra party igår med jobbet, började på kontoret vid 4-tiden där det korkades upp vin för att sedan åka till Parken där det var tre-rätters middag och party all night long! Sjukt skööna människor allihop!

Av någon konstig anledning vaknade jag pigg som en pelikan vid 10-tiden imorse.. och så det blev en mysig dag på stan med Johanna:)

Nu ska jag strax förbereda mig för lite middag för mami som fyllt år i veckan sen får vi se hur denna kväll slutar? Kan bli rätt spontant i guess. Vad säger ni?

Ps. Jag älskar mitt jobb, på tisdag bär det av till Göteborg för att delta på båt-mässan och partaja med några samarbetsleverantörer till oss, kommer hem på torsdag eller fredag nån gång och till helgen så far jag Lina och Jessica o hälsar på våran Linda i karlstad!
HAPPY!

Puss o kram på er gullisar<3


IDA

Haha. Satt och kollade på skummaste filmen med mamma nyss. Enda trevliga var Elijah Wood, och hans pojkaktiga look och uppnäsa brukar inte göra jacks shit för mig i andra fall. Så bara det att jag satt och dreglade över honom säger ETT OCH ANNAT om filminnehållet. Hur som helst var det en normalstor tjej med och hennes tuttar var lixom enorma. Så var det en sexscen med henne och Elijah. Tycker fortfarande det är lite jobbigt och se sånt med mamma och pappa, inte helt bekvämt, så man börjar ju alltid babbla och skoja och såga scenen. Så kom ett helt otippat samtal: Mamma: Jaa... jag sitter bara och undrar om dom är äkta vara! Jag: ???... Ptja jag tror nästan det, hon är ju normalstor.. Eller jag vene? (Kommer upp en närbild på hennes bröst) Jag: Aa shit dom va äkta! Mamma: Hmmm, KUL för henne! Jag: Mjaa men dom va rätt hängiga ändå?! Mamma: Jaa det kändes ju lite rättvisare fördelat!! Hahaha... Ibland är min mamma lixom SKÖN. Who knew =) Ha en wonderful helg darlings <3<3<3

Sara

Hej på eer! Hoppas att allas vecka har varit bra och att den fortsätter så :) Själv så längtar jag tills imorn kväll med lite vin och fina vänner! Jag och min kusin Elin ska äta middag tillsamman sen blire väl till att vi ska sammanstråla. Jag har pratat med Johanna och Stella, vore ju kul om ni andra också vill ses :) Men vart vi ska vara sen vet jag inte.. Kan ju höra med Elin om vi kan vara där eller om någon annan har ngt annat förslag? Och senare kan vi ju dra oss mot stan eller ngt, beroende på vad vi känner för! :) Elin bor oxå i Vällingby kan jag ju tillägga ;) Hoppas att jag får se er alla imorn! FREDAG, VIN, TAGGAD. PUSS

Lina

Hej gullisar! Hoppas ni mår bra! Jag mår inge bra... Nog att Sandra ligger på sjukan med brutet knä efter resan så ligger nicole, daniel och pedro i influensan.. jag har nånting också. Hostar mår sådär. Semster ska man tydligen inte ha? Jobbar gör jag tappert ändå! Nu är jag nerbäddad i sängen för kvällen. Klunkat i min lite cocillana (blir nog bra dehär tillslut) Nog negativt från mig =) Puss på er!

RSS 2.0