Sofie

Nyss hemkommen från kickoffen på Sandhamn Seglarhotell, och precis som väntat blev det en helgrym helg verkligen!

Har haft så himla roligt o trevligt med ett väldans skönt gäng människor!
Flertalet trevliga fina middagar o luncher, en hel del party förståss, utomhusaktiviteter, lite konferens o så härligt spa-ande! Riktigt sådär när man glider runt i morgonrock med en drink i handen o ner i olika slags bubbelbad o mysiga miljöer, SÅ härligt!!
O så får man ju inte glömma o nämna de alltid lika goda hotellfrukostarna, mm!




Galet bra helg som dock satt sina spår, inte jätte pigg nu direkt, så sängen here I come, och japp ni ser rätt, klockan är inte ens halv 5... Men sömnbristen måste tas igen så Natti Natti o trevlig kväll på er<3


Sofie



Packar för fullt för o spendera helgen på Sandhamn seglarhotell, Kick off med jobbet, kommer bli riktigt skoj!

Har en massa bilder o uppdateringar som jag tänkte lägga upp men tiden e knapp o snart måste jag sova, så en hel del bilder får komma upp på söndag helt enkelt, det blir bra.

Trevligt o få träffa så många av er igår kväll på middagen i Alvik också, speciellt eftersom jag inte kommer få se er denna helg, riktigt mysig onsdag var det :)



Nu ska jag bara packa ihop det sista o sen ere kudden som väntar..

Natti natti o supertrevlig helg på er guldklimpar:)
<3


Sara

Och så var det morgon och "Hej Edgar Allan Poe"... Har kört fast rejält nu så tänkte dra mig till bibblan klockan tio när dom öppnar och sitta där tills jag fan har allt jag behöver! Vill inte ägna mer tid åt detta mer än idag, skulle vara så skönt att bli klar... Om någon av er hittar vad man lyssnade på för musik under 1840-talet och kan hitta 3st ljudfiler som jag kan ta med och spela upp på torsdag så är jag mycket tacksam om ni nämner det till mig! ;)

Frulle - dusch - bibliotek. Ha en bra dag! PUSS

Janurai är tuff på alla sätt..

Så vi ser de från med ljusa sidan, snart kommer de!






Sara.

Igår hade jag sextimmars föreläsning om hur man jobbar som frilanserane skådespelare. Långt, men väldigt nyttig kurs! Tre timmar till på onsdag och då ska vi gå igenom avtal. Efter skolan mötte jag mammsen i Vällingby och lånade jag hem två par glasögon, samma fast i olika färg. Skulle ha lånat hem ett annat par oxå, men dom var tyvärr utlånade så om dom blir köpta skulle dom beställa hem ett par till mig :) Efter det gick vi hem och åt och kollade film. Pratade en liten stund med fina Lina i telefonen, sånna samtal behövs verkligen ibland ♥ Efter det så åkte jag hem till Fia och kollade på ytterligare en film, med Ashton Kutcher. Vid tolv tiden drog jag mig hemmåt och väl hemma började jag plugga. Vid två fällde jag ner locket på datorn och somna.

Och nu... Är det bara att ta tag i det igen! STOR inlämningsuppgift till devisingen som ska vara mailad och klar senast kl 17.00 på onsdag. Hoppas jag hinner, och jag menar allvar med det. Håll tummarna! PUSS

Sofie

Nu har jag varit dålig och inte uppdaterat förra veckans bilder, men de kommer. Tyvärr inte förrän till denna helg, så då blire två veckors update!

Hinner inte lägga upp några denna vecka, för ikväll måste jag packa o fixa inför en liten tripp till Söderhamn med jobbet för o hälsa på några härliga leverantörer o ta ut på middag o lite skoj! Ska tydligen lira biljard också... hur det nu ska gå, tror jag gjort det max 2 gånger i hela mitt liv så det blir spännande, önska mig lycka till!

Hoppas på å få se de flesta av er till helgen!
Puss o kram på er kära vänner<3


Sara

Första dagen avklarad och det känns som att man inte har varit därifrån, fast ändå som att allt har förändrats (på ett positivt sätt då) :) Skönt att få lite struktur på vardagen igen!

Men fick ett lite/väldigt tråkigt besked igår, att min chef måste avskeda alla vikarierande på jobbet, så min sista dag är den 25 februari. Har ändå varit förberedd, men känns jobbigt att behöva ta tag i detta nu när det är slutspurten i skolan. Min plan var ju att byta jobb efter sommaren när allt med skolan var klart, men nu har jag ju fått en spark i baken så jag ser det som en möjlighet att faktiskt göra en förändring som jag har velat göra i ett och ett halvt år nu :)

Nu ska jag äta, sen kommer min fina kusin över och ska kolla om jag har någon klänning som passar till hennes kickoff med James Bond tema :) Efter det ska jag plinga Stella och imorn är jag ledig. Ha en bra kväll!


Denna låt blev jag tilldelad att redovisa om två veckor -


Sara

Sista dagen på lovet till den sista terminen på Calle Flygare Teaterskola.

Hur man tillbringar den:
Vet inte, men ska till Ingrid ikväll ialla fall och äta, dricka vin och vara nervös! Vill köpa ett par nya skor, men har egentligen inte råd... NU: Frukost!



Jag och Niklas i skolan, iklädda våra jazzuniformer(?)...



Bilder från gårdagen!

En glad Stella & en glad Lina

 

Sofie

 

Matkön

 

Glada flickor i matkön

 

Sofie & Amanda

 

En glad Sara

 

"PartySteiar"

 

"Watchout Amanda"


"Lina den fina"

 

"The lady in red"

 

Bra kväll igår, precis som jag kände på mig! Jättemysigt med massa snack och vin hemma hos Nicole först. Sen vart det taxi till Tegnérgatan för att inta Limerick... Oj vad det inte var samma ställe! Men grymma som vi är gjorde vi så att det blev som vi ville ha det, genom att välja musik och dra upp lite andra människor på golvet för att dansa och sjunga med. Hur kul som helst! Sen tog vi taxi till Lemonbar, men det var så jäkla lång kö där så jag och Sofie bestämde oss för att åka hem. BRA kväll!

 

Idag blev det IKEA med mamma och sen pizza på det. Ska nog möta upp Stella sen...

Nu slutar jag. PUSS


Lina

Laddade bilderna från kameran.. fanns lite godingar där på bla denhär godingen Sara-rara!


Sara

Alltså, hur kan sängen vara så skön på morgonen?! Jag snoozade en timma till att det bara va en halvtimma kvar till det att jag skulle vara på jobbet! Som tur va hann jag precis, ännu mer tur att jag bor nära...

Ser så mycket framemot ikväll! Oldschool, limpan med tjejerna, awesome :) Nu blire duchen, mat och sen fixa iordning mig. Efter det blir det till att föra hos Nicole för att sedan åka in till staden!

Hoppas er morgon var lite bättre än min ;) PUSS

Sara

Det var den morgonpromenaden det! Eller inte... Stängde av klockan när det ringde, såg så grått och trist ut så jag somnade om och vaknade igen vid halv tolv. Men jag känner mig utvilad och pigg för första gången på länge så det är ju bra iaf :)

Idag blir det stan med Stella. Jag ska kolla på glasögon, hade sett ett par på synsam men dom finns inte kvar... Är rätt inne på pilotbågar iaf!

 

Nu blir det stuvademackaroner och köttbullar! Ha en bra daag :)


Sara

Pearl Harbor har slutat och jag har gjort mig i ordning för att sova eller försöka, hoppas på det förstnämnda. Har ställt klockan på 08.00 för att ta mig en morgonpromenad. Har sovit på tok för mycket under långhelgen, eller under dagstid i alla fall och det måste det bli ändring på till nästa vecka då jag börjar i skolan igen. Tur eller tråkigt, beroende på hur man ser på det, har de tagit bort uppvärmningarna så kommer börja 9.00 varje dag ist för 8.30. Iofs så hann jag aldrig till 8.30 under hösten, så någon stor skillnad blir det ju inte!

Längtar tills det blir morgon... Nattinatt



p d o l 2011






Sofie

Olearys lördag 7 Januari


Jag Lina & Mickan blev det som började kvällen med en god middag på Olearys 


Utskuren biff med bakad potatis


Lina o Sofie


Snart fick vi även sällskap av Fia o Sara med goda drinkar o en massa pop corn!


Sara o Mickan

Ännu en trevlig kväll på Olearys i gott sällskap :)


Så måste ni få se från dagens promenad, blev en tur runt Görvälns slott OCH SE så häftigt vattnet hade frusit, som riktiga dekorationer man bara ville plocka med sig hem;

Vackert, visst??




O så några vackra men fan så otacksamma svanar, de bara fräser även fast man ger de lite gott käk.. 



Och så kör vi återigen lite middagstips på det:

Först för er som kanske fortfarande står med rester kvar av julskinkan?
Tortellini m julskinka helt enkelt.


Och här min favoriträtt för tillfället tror jag nog: Torsk/Piggvar m pepparot skirat smör o rödbetor, mmh!


Biff Wellington


Se så fin vinflaska, så härligt antik såg den ut liksom, god varen också!


Puss & kram på er
<3


Sara.


Sofie

HAPPY NEW YEAR!

Tänk vad lyckliga vi är som har varandra
<3

Grymt bra firande hos Nicole med härliga människor, god mat & dryck och en massa trevligheter!
GULDKVÄLL

TACK
ALLESAMMANS
Och speciellt Nicole som lånade ut sitt hus och såg till att vi hade allt vi behövde, mycket fint ordnat :)





  


Dessa är bilderna som finns o erbjuda, tyvärr så var det alldeles för många av bilderna som blev mörka o helsuddiga så man inte ser ett smack... Kan ha nånting o göra med att kamerakvinnan kanske luktat lite för mycket på spriten?


Ps. Kvällen avslutades också på bästa sätt med ett underbart bad i utomhusjacuzzin, oslagbart! 

Tack återigen för en hellyckad kväll mina fina fina hjärtan<3


RSS 2.0