Johanna: Count on me ♥



För att ni är Ni och för att jag älskar ER!





Sofie

Moooooorning kära vänner!
Galet bra dag, kväll samt natt igår, tack för det alla söta! 
Började på mc-mässan med jobbet sen därifrån vidare till Fia, Johanna o Stella på kungsklippan där vi käkade en grym thaimiddag och värmde upp inför kvällen för att strax möta upp Mandie och då fortsätta kvällen på Collage och avsluta den på Berns, riktigt riktigt bra hade vi!

Nu så har jag precis käkat en satans god frukost o ska precis göra mig klar för en dag på stan me ma o pa:) Men vi hörs igen lite senare friends, planer för kvällen alla?
<3





Stella

Jag e fulltankad, du har soppatorsk
hur svårt kan det vara att stava!? LIGGA FRÅGETECKEN
tack för ikväll någa av världens bästa vänner o jag måste säga att den avslutades helt okej
MVH kungens drottning

Lina från sälen. Tandådalen.

Girls jag lever!! Jisses.. i de här huset har de mesta hänt.. Resan upp gick bra! sen åkte Nicole på magsjuka så hon låg i två dagar. Daniel har blivit dunder förkyld. Markus ligger bakis hela dagarna. Sandra åkte precis till sjukan i mora för att operera ett brutet knä. Vurpa i backan. Jag mår bra. Mickan och ungarna mår bra! 

Rätt mycket öl blir de. Semster är fan underbart. :D Sol är de varje dag också.. Dock 18 minus i backen igår.. rätt kallt på toppen. Men efter lite öl och jäger så ;) Nu har vi bytt till vin. För ikväll blir de harrys och spelaning med Oskar Linnros.. Pedro här i huset påstår känna honom.. så ja om jag får hångla ska jag hångla för alla er! LOVAR! ;)

Vi har väl velat skjuta varandra här i huset några gånger men de funkar!

Nu blir de Oskar...................Tänker på er. Är snart hemma, dagarna bara springer iväg! PÖSSS<3


Sara

Halloj!

Imorn blir det en heeldag med teater!! :D
Först kl 9.00 börjar jag med tal och sång lektion. Sen blir det till att plugga monolog med Plingrid hela eftermiddagen och senare blir det teater med några från skolan :) Kommer nog bli en toppen dag!


Sandro, jag och Malin i höstas, blir regisserade av vår lärare PJ i grundläggande teaterteknik!

Nu är det dags för dusch och fix och sängen! Godnatt på er, PUSS

Sara

Inte så kul som jag trodde... hittar ju fan ingenting ju... BAJS! sen fattar jag faktiskt verkligen inte varför vi ska kunna en monolog när det är dialogteknik som kursen heter? monologteknik ska vi ha senare i vår med en annan lärare :s aja, det är väll bara att forstätta!



..hoppas att er dag är lite roligare än min! PUSS

Sara - skönt med lediga måndagar!

Imorn har jag äntligen sovmorgon :) Ska bli skönt att bara ligga och dra sig lite och sen gå upp för att äta en lugn frukost! men typ så hade jag i morse med i och för sig! vaknade vid halv nio jag och simon och så låg vi bara o pratade och hade mysigt till klockan nio, sen gjorde han frukost medan jag dushade och så åt vi tillsammans :) jättemysigt ju!! det är verkligen kul att han är tillbaka :))

imorn blir det till att hitta en monolog och att öva in den så att jag kan den till onsdag! kul! :)

PUSS

Sofie

Helt slut och nöjd efter en härlig dag på längdskidor runt Järvafältet med kära familyn!
Tack tack tack för igår också, middag o vinmys med alla bästa hos Linafina, tänk vad vi har det bra tillsammans<3
Just nu ligger jag i soffan och väntar på middag samt funderar över hur kvällen ser ut för alla?.. :)

 
Viksjö 09


aaaaah!!

simon kommer hem om mindre än 24 timmar!!!!! :D nu hopp in i duschen och sen middag med dom bästa! <3

Sara !

Hallojj allesammans! håller på att städa lägenheten nu inför lördag, tills när simon kommer heeeem!!! :D kommer inte hinna någon annan dag, för imorn går jag i skolan heela dagen och sen blire direkt hem till lina :) och sen på lördag ska jag fixa håret och sen jobba, och under den tiden så kommer simon heeem!! :D längtarlängtarlängtar

Stella

Ni kommer få stå ut med ett inlägg utan stycken för jag har fortfarande inte lyckats klura ut hur man gör en blankrad på den här datan!!

Idag är det redan torsdag och den här veckan har gått riktigt fort tycker jag! Har hunnit med att köra två lektioner och 1 gång med pappa, träffat Queenie och jobbat och ridit som vanligt :)
Men tillbaka till förra helgen, än en gång GRATTIS Johanna! Tack för den väldigt goda och mysiga middagen hemma hos Fia innan vi begav oss till festen som jag tyckte var riktigt rolig :) Helt perfekt kväll för min del helt enkelt!
Började iaf dansa med en kille, sen drog han med mig till baren och efter de så hängde vi runt ett tag, ute och rökte, bytte skor mm. När han skulle gå så ville han ha mitt nummer och de fick han, smsade lite under natten. Sov några timmar och pallrade mig upp till stallet för att jobba, mindre roligt! Vid lunch fick jag ett sms där han undrade om jag hade kommit upp till jobbet och hur jag mådde, efter många om och men så kom vi fram till att vi skulle fika på kvällen när jag hade slutat. Han frågade om han skulle hämta upp mig så de va ju trevligt, skulle komma till vällingby centrum men tror ni inte att jag halkar mitt i en vattenpöl på vägen dit och jag hann inte gå hem igen och byta byxor, så va helt jätteblöt när jag kom fram haha
Fikade på café 60, supermysigt och trevligt var det och efter de så skjussade han hem mig (observera att han bor i Sköndal så det är inte direkt på vägen). Har hörts en del ï veckan och ska träffas imorgon kväll, så jag kommer inte att komma hem till dig Lina.
Nöjda nu ;)?
Hoppas att jag får se några utav er ikväll!
Puss och kram

Johanna: Första dagen som sjuksköterska i tjänst

Japp! Första dagen på jobbet avklarad. Kändes jättebra! Så bra att jag helt och hållet glömde bort att jag sov max 2 h sammanhängande inatt ;) Verkar iaf vara en jättetrevlig arbetsplats. Personalen hade gjort i ordning ett skåp, en pärm, ett fack, introduktionspapper och en massa klisterlappar med mitt namn på - uppskattat för man känner sig verkligen välkommen! Hoppas att det fortsätter så..! Imorgon jobbar jag kväll. Tror det blir alldeles utmärkt, för trötthet lär väl komma ikapp mig så småningsom.. :p Skönt att slippa ställa klockan alltså. Hoppas att ni också har haft en fin dag, mina hjärtegull! P.S. Stella! Du har ett blogginlägg att skriva!!! ;) D.S.

 

 


Lina

Tisdag. Ledig. Så jävla skönt.

Började dagen med massage i vällingby. Underbart. Otroligt duktig massör som kunde tekniken med armbågarn rakt i knutarna. De gillas! Sen gled ja hem till Mickan. Hängde där ett tag med båda ungarna sen nu har jag lagat mat för fan hela veckan.. känns de som iaf. Gjort mat till ikväll + mat som frysas in för att ta fram vid tillfälle + lagat mat till fjällen som ska med. Ska bli så skönt med semster och skidåkning. En å annan after ski räknas ju också med ;) På Söndag morgon bär de av!


Sara

Imorn börjar skolan igeen!! Ska bli så kul :)) Får hålla tummarna till att denna termin kommer att gå super, så att år två blir en självklarhet!

Idag ska jag packa ihop det sista hemma hos mamma och sen blir det jobb ikväll på minomin, mat hos mamma och sen hem till lägenheten! Då tänkte jag lägga ansiktsmask och färga fransarna+bryn och bara mysa med tända ljus :)

Hoppas ni får en bra dag! PUSS

Sara - Kan bli svårt, men jag ska försöka..

Tredje natten i lägenheten, första utan Simon... Känns jääävligt tomt! Får se om jag klarar mig enda till lördag, eller om jag kommer smygandes hem till mamma någon kväll :p Nu är det faktiskt inte långt kvar!! Simon kommer hem på lördag dag!!! :D Trist bara att jag jobbar då, men men :/ Åh vad kul det ska bli att se han, längtar såå mycket!! Aja, ska kolla film och försöka somna sen.. Kan bli svårt, men jag ska försöka..

KUL kväll igår flickor!! Johanna, grattis än en gång!

GODNATT


Lina

För att vi har världens bästa Johanna som vän! Du är beundransvärt bra och duktig. Grattis igen!
Tack för igår girls.. har aldrig haft så ont i fötterna efter så mycket dans =)

Tänkte bara påminna och berätta för dom som inte hörde de igår att jag tänkte vi kan vara hps mig på fredag. Jag styr nån tacos.. kommer jojo och ida så styr ja courn till er såklart. Lite middag lite mys, direkt efter jobbet.. kör lite spel  eller vad vi känner för. Ja slutar kvart över 6 i kfem så den som vill åka bil med mig då kan göra de! Vore bra om alla säger om dom kan eller ej =)

Johanna: FINA BÄSTA NI!




♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Tack så jättejättemycket för att ni kom och firade med mig igår!
Jag hade verkligen jätteroligt och det betydde mycket för mig att ni var där!
Hoppas att ni också hade det bra och att ni mår skapligt så här dagen efter :D
Älskar er fina ni! /Den där sjuksköterskan ;)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Sven


Sven <3 Gudrun.
Jag får tacka för min tid på denna blogg. Dags och skrota vidare.
Tydligen är Gudrun inte alls gift. Hon var bara osäker å mina känslor och vågade inte blotta sitt hjärta, men nu när hon vet att mina känslor är besvarade finns inga hämningar. Jag är korven, hon är brödet.
Klockorna ringer redan i vår. Ni förstår att i vår ålder kan man inte spilla någon tid. Att bli kär på ålderns höst är det absolut finaste jag har varit med om och tack igen för all uppmuntran. Ni kommer alla bli inbjudna till bröllopet för att visa vår uppskattning ytterligare.

Lycka till med allt och sluta aldrig tro på kärleken!

Bästa hälsningar/Sven.


Sven




Tog mig hela eftermiddagen och kvällen, har kämpat i mitt anletes svett. Allt för att behaga min kvinnas vilja, du ljuvliga ljuvliga Gudrun. När det ko till kritan var det nog aldrig ett särskillt svårt beslut, men tack för er hjälp och peppningar. Än finns det krut i trumpeten. Alltså bestämde jag mig för att gå henne till mötes.

Imorrn 20.00 smiter jag in bakvägen. Och mitt hemliga alias e....



...Varmkorven

Bästa hälsningar/ Sven


Sara - work

Dags att gå till jobbet nu... Rid fint ikväll, och ni andra får helt enkelt bara ha det bra :)

Puss

Sara

'
Saknar Simon såå mycket just nu... Kan inte sova om nätterna...


Sara

en bra kväll helt enkelt! har dock aldrig gått ut med "uggs" förr och det var en upplevelse.. kände mig jävligt fel bara ;) men kul var det iaf! lääängtar tills skolan börjar, inte långt kvar nu :)

Sven

Inatt blir jag sömnlös.

Gudrun var tillbaka idag. Om hon hade en ny blus eller inte vet jag ej då hon ofta klär sig i samma nyans. Det är inte riktigt vitt utan snäppet mörkare, lite åt det gula hållet. Jag såg henne första gången vid lunch som hastigast, hon satt med GullMaj och Rut. GullMaj och Rut är läskiga och farliga, bara de allra våghalsade hannarna vågar slå sig ned vid dem. De har alltid exklusiva matlådor fyllda med potatisgratäng gjord på riktig grädde eller ugnsbakad falukorv med cheddarost. Jag brukar äta mjukostsmörgås och kålsoppa. Snabbt skyndade jag förbi, men Gudruns blick och min möttes i ett förstulet ögonkast.

Andra gången vi sågs var vid kopiatorn. Hon kom alldeles ensam mot mig i den långa korridoren. Klick klack klick klack lät hennes lågklackade promenadskor då de slog i det hårda golvet. Svetten lackade i armhålorna och droppade utmed tinningarna, det blev svårt att svälja. Då hon kom fram var hon likt lejoninnan på savannen redo att angripa bytet; mig. "Sven. Tro inte att lite förkylning får mig att backa angående fredag, jag återkommer med mer speciefik info". Innan jag hann svara dök Mårten upp och Gudrun försvann lika snabbt som hon kommit. Kvar var jag med ett sug i magen. Detta kunde ha varit ett kärlekens sug, men visade sig att det var lösskita. Fick tillbringa större delen av e.m på tjo.

16.45 kom detta mail:

"Sven. På fredag ska du komma prick 20.00 och gå in via bakdörren. Grannen rastar nämligen sin hund den tiden och det är av högsta vikt att vårt möte förblir hemligt. Jag återkommer i morgon om klädkoden. Jag är en vild vild kvinna/G"

Vad nu? Hur menar hon med klädkod? Är min ljuvliga Gudrun är ett pervo? Jag kan knappt vänta tills jag får svaret i morgon....

Bästa hälsningar/ Sven

Ps. Hittat bilden. Vill på ett sätt så gärna blotta mitt yttre, men känner mig blyg. Att få ett ansikte här på bloggen känns så intimt. Låt oss suga på karamellen.



Sara - Calle Flygare feest

Någon som vill på fest ikväll? Nils i min parallell vet inte vart det är två L i parallell så jag satte på båda ställena klass har fest ikväll, Tegnérgatan 13 vid 8-9 tiden :) Om någon är sugen att hänga på så är det helt ok!



PUSS

 

 


Sara

ska börja packa mina kläder nu!! känns lite konstigt.. men jag kommer ändå inte att ha råd att köpa mat, så mamma kommer inte bli av med mig i första taget ;) senare ska hon och jag till läkarmissionen och då ska jag kika efter ett "rockställ". kan bli bra alltså, men då ska det inte kosta mycket! ska även kika efter ngt bord, undra om dom säljer  42'' också ;p

kommer sakna min mammi, fast det är ju inte sååå långt...

PUSS

Vem är det?


IDA / FIA
=
SVEN


Sofie

GRATTIS BÄSTA JOHANNA!! GALET VAD BRA DU ÄR!!! OJ VAD VI SKA FIRA!!



Sven

Jag ser det ni skriver, läser era åsikter. Suger i mig, resonerar, men förblir utan slutsats. Hur kan detta vara rätt? Naturligtvis törstar mannen och begäret i mig efter en kvinnas kropp och lustar, en varm famn om natten i vinterkölden. Men som sagt, jag tampas med demoner. Att smaka eller att inte smaka på Gudruns safter, det är frågan.

Idag syntes hon inte till. Erik sa att hon ringt sig sjuk, innebär detta batt ostbrickan är inställd? Det är ju bara tisdag? Men tiden går fort, snart är det torsdag, då får man äta ärtsoppa och fläsk. Torsdagar är min favoritdag. Mycket kan hända, än är inget i land. Hon ringer väl och avbokar. Men vågar man sig till jobbet då?

Vem hade trott att en förbjuden händelse på julbordet, förtrollat och insvept i nubbe, skulle bli ett sådant dilemma!? I förrgår var jag en bekymmerslös man. Nu har Gudrun trädit in. Gudrun med sina sneda framtänder och kortklippta hår... Hon har ta mig i lådan fått mig att tappa fotfästet. Fruntimmer!

Ni frågar om bilder. Jag ska se vad jag har. Ska ha en helt okej från Flen förra hösten om jag minns rätt, men den måste scannas in. Vill inte lägga upp någon med bara ben, känns för utmanande.

Bästa hälsningar/ Sven.

Johanna

Ville bara säga att jag fick jobbet!!!!
Så om en vecka vid den här tiden jobbar jag som leg. sjuksköterska på KS!
Sjuuukt!!! :D :D :D


Sara

har haft en myyyys kväll med ingrid :D tills grannen knacka på och sa att det enda han hade hört ikväll var disney och schlager ;) hahhahaahhaha

en blid sven vore mycket kul :)

Sofie

Jag lääängtar så galet mycket till lördag kväll, det ska bli så jädrans skoj!! Tänk vad du är bra Johanna<3
Visst bestämde vi att börja hos dig Fia med middag o sånt? :)

ps. Bara jag som börjar bli rädd för Sven? Riktigt roligt men ändå smått obehagligt.


Sven.

Tid: 14.30 Plats: Kaffebryggaren.' I min kopp: Halva kaffe, halva svart te. Och där kom hon. Gudrun. Jag hann inte fly. Och vad säger hon? "Hej Sven. Förlåt att jag inte har ringt, men min man är hemma från England" Vad ska det betyda? Vad har Gudrun fått för sig? Och för att inte nämna det faktumet att hon är gift. Jag: "Jag har ändå varit bortrest över jul" Jag ljög. Senast jag var utomlands var 96 då jag var på Mallis med min ex-fru. Senare samma dag kom ett mail. "Ses över en ostbricka hos mig på Fredag? Då är kusten klar/ G" Vad ska jag göra? HJÄLP! Bästa hälsningar/ Sven

Stella - Romme/Kungsberget?

Hej mina fina!
Har haft en supermysig söndagskväll med Sara <3 Vi har ätit middag och myst hemma hos mig :) Just nu känns de faktiskt väldigt tomt här hemma eftersom Isse fick åka hem idag, har varit riktigt mysigt att ha honom här. Om några år ska jag absolut skaffa mig en liten doggie :)
Nu är de så att jag och Ebba pratade om att åka antingen till romme eller kungsberget en lördag i februari och så kom vi fram till att det skulle vara roligt om man fick ihop ett stort gäng som vill åka med :) Då kostar det 450 kr för bussresa tur och retur samt liftkort. Då åker man buss från cityterminalen som avgår 07.00 och så åker man hem vid 16.00 när liftarna stänger. Vad säger ni, sugna på lite skidåkning?
Puss o kram/Stella

Sven

Hej på er.

Är det bara jag som inte törs gå tillbaka till jobbet nu efter alla helger? Man har ju ett och annat att stå upp för... Uttrycket "alla får ligga på personalfesten" är inget påhitt. Inte ens för en gammal man som jag.


Bästa hälsningar/ Sven

Ps. Tack för att ni tycks godkänna min närvaro.


Sara - Kul!

Kul att se så många namn i bloggen igen! Och så vill jag bara säga välkommen till Sven :) Kan inte du lägga upp en bild på dig själv så att alla kan få se dig? Vore kul! :)



Sofie

Ååååååååh vad roligt det var o läsa det vi har skrivit tidigare, tack Lina jag har inte ens tänkt på det tidigare men nu är jag helt fast! Håller totalt med dig vi måste blir mer aktiva, jag ska absolut bättra mig nu!
Sara däremot ska verkligen ha en eloge som fortfarande underhållit bloggen medans vi andra legat på latsidan.. vilket jag fick ännu mer bevisat då det precis tog mig en kvart o logga in eftersom jag knappt minndes varken namn eller lösenord, illa.  Kul att Sven kan det bättre än mig?

Puss o kram på er världens bästa vänner<3


Lina söndag den 9 januari.

Sitter och dricker kaffe, kollar på fångarna på fortet och taggar till 1½ timmas träning ikväll.
Samtidigt som jag läser bloggen, alltså de vi skrev för ett år sedan. Så roligt att gå tillbaka. Vad man glömmer fort. Vi måste bli mer aktiva.. Skriva och spara våra minnen tillsammans! Jag ska joina Sara nu och skriva mer :D haha

Vilket fall så va de en trevlig kväll igår! Började ju med we will rock you med familjen följt av middag på söderkisen följt av en drink på himelen där till och sen en på malmen.. Sen hem till sara. Vilken mys kväll! Så skönt faktiskt att inte stressa till stan. Bara vara där och skit snacka! underbart, Tack för de! <3

Söndag idag.. taggar för en ny vecka. Är inte taggad alls.
Som tur är är jag ledig nästa helg och så blire fest för jojo!

Ha en fin söndag vännerna mina!

Sven

Får jag också blogga här?

Sara

Tack för ikväll flickor!! myyys, men ngn timme till hade inte sutti fel ;)


Jag 2008 och snapsen som vi tog från "Julgalan"


Sara - tillför inte spec mkt till världen

Sitter bara o lallar runt på nätet mest faktiskt! Tänkte ta tag i mig själv och städa upp i mitt rum och plocka undan min tvätt.. Sen måste jag även upp till posten i Vällingby och be dom hålla ett paket där tills Simon kommer hem igen. (Nämligen endast han som kan hämta ut det! Men det borde inte vara några problem, det är bara två eller tre dagar tror jag :))


Senare ska pappa komma till lägenheten och så ska vi sätta ihop byrån! Sen kan jag äntligen börja flytta över mina klääädeer :)) Men jag sa det till mamma, även om jag flyttar mina kläder så kommer jag ändå att hänga hemma hos henne! Känner mig lite ensam i lägenheten... Nu är det bara två veckor kvar tills Simon "Finis" Svensson kommer hem :D fast det har bara gått en och en halv vecka :/  Trodde faktiskt inte att det skulle kännas såhär tomt redan... Blir ju såå jäkla rastlös av att vara själv!



Simon på Emergenza Festivalen


Vad hittar vi på ikväll då? PUSS


Guu vad jag lysnade på den här låten



Favoriten år 2007 tror jag att det var!


Sara - ångest

Sov till halv tolv idag! :o ÅNGEST! Men jag hade en tuff natt dock.. Drömde att simon var ute i krig och att samma dag som jag skulle börja i skolan igen fick jag ett väldigt tråkigt besked från min mamma.. Ni kanske fattar, konstigt nog så känns det jobbigt att skriva dom orden!! Vaknar upp av att jag gråter, som tur var det bara en dröm! Har pratat med Simon idag :) Åh vad jag saknar honom nu.. ♥



Nu ska jag träffa Nicole i Vällingby! PUSS

Sara

Nu åker jag till Ulriksdal och träffar Ingrid! Vi andra ses ju imorn :))



PUSS 

Sara - Spännande

Så jäkla bra avsnitt idag! Tur att jag är ledig imorn också ;)

Nu håller jag på o städar lite hemma hos mamma, ska snart till lägenheten för att fortsätta fixa! :D


Sara - mysigt värre!

OMG! Nu är det asspännande i "Våra Bästa År"!!! MÅSTE kolla imorn!



Igår kväll så var ju stella och sofie hemma hos mig, vi hjälptes åt att byta gardiner :) Sen åkte sofie för att hämta hennes bror. Men jag och stella stannade kavar ett tag till :) Drack vin, satte upp dusch-drapperi, gick och slängde kartonger, satt i soffan med filt om oss och drack lite till! Asmysigt hade vi :) Sen blev klockan tio i tolv helt plötsligt, så då bestämde vi oss för att gå hemmåt..

Tack för en jättemysig kväll! ♥


Sara

Nu blire frukost, duschen och sen Vällingby med Hanna Angelo och Manuela! :) Tråkigt att Hanna/dom redan ska åka hem, men men.. Ska försöka åka dit någon gång under våren! Då kanske någon mer vill följa? ;D


Milano


Sara.

Har sovit typ heeela dagen! Men nu är ialla fall nyårsbilderna uppe på FB :)



Tack för igår allihopa, en bra kväll helt enkelt! PUSS

Stan imorn?

Några fler som känner för en dag på stan imorn, tänkte iallafall åka dit o kika så hör av er alla som vill joina! 
 


Ps. Jag o fia har även bestämt att vi styr middag nu på onsdag, antingen ute eller hemma hos någon så boka in det! Bra bra:) 

Puss o kram o tack för senast förresten, ni är bäst<3
/Suff


RSS 2.0