Sara: Snart smällere!

Nyår imorn flickor och jag är taggad!!



Ett utdrag från dagen.

Började dagen med att åka till salongen för att fixa mitt hår, åkte direkt till jobbet därifrån. Hatar sånna jobbdagar när man jobbar mellan 12 och 16 för man hinner lixom inte äta lunch innan man börjar och ingen lunchrast har man heller, så vid halv tre fick jag trycka i mig en risifrutti! Slutade som sagt kl 16, lallade runt i vällingby för att inhandla det sista inför imorn. Drog förbi mamma för att hämta drikan sen hämta lina mig där och då drog vi till Coop för att inhandla nyårs-maten!! Lina jag Nicole och Sofie var dom som fick välja allt, perfekt ;) packade in grejjerna i bilen och drog till ÖoB för att handla papperstallrikar, ja vi kommer att äta på papperstallrikar ;) Sen var det dags för krubb, Lina jag och Nicole drog till ngn pizzeria i spånga, massa gott!! Sen vare dags att dra till Nicole för att lasta in grejjernai kylen, allt gick som smort!

Och nu sitter jag här, borde städa men det är så tråkigt... Aja, måste ta tag it!

taggataggatagga nyår imorn flickor, vi ses då!


JOHANNA: Idag är en riktigt...

... dålig dag.
Allt går fel.
Allt är bajs.
Ingenting går bra.
BLÄ!

KI har dessutom totalkvaddat min glädje över att gå ut på praktik.
Eller över att plugga överhuvudtaget.
Skitskola.
Skitallt.

Nu ska jag äta chips, titta på Grey's och tycka synd om mig själv.

Hej med er! (och en surmulen puss)

Lina

Åkt pulka för fulla muggar idag. Drog till Nacka och åkte pulka med små grabbarna. As roligt. Dom hade en sån dära matta att åka på. Gick så jävla fort! 

Köpt en ny mobil också, ska försöka lista ut hur man bloggar ifrån den. Sen kommer ni bli trötta på mig!

Ligger i sängen och är lite bitter. Julen är över, de man mys handlat för i en månad. De man sett fram emot och nu är de över!? Är en bitter flickvän ikväll också. Håller på att äta knäck så att magen spriker, ska nog krypa ner på riktigt i sängen.

Hoppas alla har fått massa fina paket iaf och haft en fin jul!


Sex and the city the movie 2.


Sara: Föra

Juste, Vi kan vara här och föra ikväll! (simons mormors lägenhet i jakan typ precis vid stationen)

FIA: SUUUUUUUCK

Hade skrivit värsta långa inlägget sen bara helt plötsligt försvann det. HELVETES JÄVLA DATOR!!!!!

Jag ger upp!

God jul flickor, hoppas ni haft det bra! :)

Ikväll, vad gäller? Kör vi på Saras förslag eller e ngn med på att dra in till stan??

<3


Sara: 25/12 - 09

Hej flickor, GOD JUL på er! Hoppas ni hade det braa igår :) Det hade jag! Jättenöjd med alla paket som jag fick och alla som jag gav och så var det god mat och roliga människor. Toppen jul helt enkelt!

Idag är det ju juldagen och då är det ju som tradition att hitta på något! Mitt förslag till denna afton är att dra till PG och föra och sedan vidare till MP, jakan alltså :) Simon och dom ska dit iaf, är det något annat planerat eller har någon ngt annat förslag?

PUSS på er!!

IDA: VKS BLOGG, NI FÅR VARA ME IGEN :P

Trevligt att ha er back ladies, vet inte vad som for i mig inte kan jag gå och kapa bloggen och klara allt på egen hand ;(


Okej, idag är det sista rushen.... Har ett problem. Min kära kusin har varit en riktig facist, fast det är rätt roligt. Hon har bestämt att alla som är över 20 år och som ska upp till min farbror i Norrtälje på annandagen ska ta med sig en julklapp för max 50 kr och den måste börja på boktaven S, sedan ska vi byta med varandra. Va i helvete.. Känns ju sådär kreativt och ge bort: skål, skosnören, säkerhetsnålar, sylt, snören, snus, smutstvätt, slemm, snor.. Aa min kära hjärna har spårat lite. Skittrött på skiten :P Vill helt starkt ge bort fyra Stella-öl (hihi bejan som DITT namn 8-)), men naturligt vis är två av mina kusiners fruar på smällen. Kan man göra det ändå? Sedan har vi dilemma nummer två, min kusin är ju fortfarande rätt ntuteximinerad som psykolog, kommer hon gå in med massa profilieringsteorier på oss nu utifrån vad vi ger bort? Och om jag kommer med öl.. fast och andra sidan så känner de mig och jag skyller alla mina alkoholproblem på den sidan av släkten ändå som började ge mig sherry och lättöl när jag var typ TRE! (haha inte alls så illa som det låter, var väl mest att doppa ett finger här och där, tills jag blev fjorton vill säga. När jag hamnade mellan Thomas och Omid på julbordet och den historien kan vi alla...haha)



SÅ GE MIG FÖRSLAG NU I SISTA MINUTEN! VAD SKA JAG KÖPA??? :D

Dagens schema:

*Städa mitt rum och dammsuga undervåningen
*Slå in julklappar :)
*Träna
*Koka knäck
*Köpa S-presenten.






Skönt att min julkänsla kom nu, sisådär tolv timmar före doppare-dan, men bättre sent än aldrig i guess ;)

FORTSÄTT JULSTÖKA NU MINA SKÖNA BÖNOR!!

Juliga kyssar till er allaaa

<3<3<3<3< ppppzzzzz


SOFIE: KLAR för JULAFTON!


YEEEEEEEEEES! Efter ännu en mysig dag på stan såhär i juletider så är alla julklappar nu färdigköpta för min del! Känns riktigt skönt, dessutom är jag supernöjd med de allihop!

Det är ju så roligt, för när jag o Rikard går på stan eller vartsomhelst, så tror ALLA att vi är ett par! Ständiga kommentarer som "men på er första dejt.." o "men frun då.." o "så du har hittat banken.." osv. Riktigt roligt faktiskt! Hehe


Juste, vi är inne i en period här hemma då ALLTING bara går sönder, ena saken slutar fungera efter den andra. Felet är just den nya jävla tekniken, när allt ska va så nytt o flashigt så det inte ens klarar trycket. För nån vecka sedan så pajjade först bioljudet, sen boxen o snart därpå tv:n, plus att bilen har strulat en hel del. Och nu idag, KYLSKÅPET! Precis i lagom tid till när all julmat var inhandlad! Kan det bli mer typiskt? Undrar vad som kommer pajja här näst..


Vem fan är de?


Lina tycker detta är bland de bästa som finns!

    

Lina sminkad och klar för att jobba 13.30.

Jaaa och vad i sjuttsingen är jag klar nu för? Jo hade en tid hos ungdomsmottagningen halv 10, och kolla blodtrycket tar ju ca 2 sekunder.
Så nu är jag hemma och klar för att jobba 13.30-20.15. Sen ska jag hem till jocke som jag sett 30 min på en vecka. Han åker även imorgon och firar jul i Kalmar, hemma igen på söndag. 

Vad gör man nu då? 2 timmar till övers. Kommer bli att jag städar rummet. För snart kommer väl päronen med dammsugaren och ska julstäda och de blir ett jädrans liv om jag har grejjer på golvet.

Föresten. Stella ringde på nattkvisten när hon va påväg hem från hagsätra. Jag sov ju såklart och kommer inte riktigt ihåg vad hon sa. Måste ringa henne idag!

Sen va jag och Nicole i Sollentuna centrum igår. Fint ställe må jag säga! Sen blev de bio i Kista. 2012 sågs. Vi satt och garvade rätt mycket åt dom overkliga scenerna men den va bra!


SOFIE: Dan före dan före dan före dopparedan!

IDA VAD DU ÄR DUKTIG som får igång alla med skrivandet! :) (inklusive mig förstås..)


Denna helg var jag ledig även på söndagen, alltså två dagar i rad, och OJ VAD SKÖNT det var! Äntligen känner man av att man haft lite ledigt.. för som alltid annars när jag bara är ledig en dag så märks det ju knappt.
Och ehm joo som lina nämnde, så var jag en sväng med familjen till Sigtuna julmarknad i söndags, gissa om min julkänsla nu är ÄNNU högre? Det är såååå gulligt o mysigt att man vet inte vart man ska ta vägen, ååh!


Jag har även haft ännu mer julpyssel i helgen, mest bakning förstås, och då måste man ju faktiskt smaka på allt vilket nu har lett till att jag fått ett sjukt jävla sockerbehov och äter konstant! Så nu sitter jag här i nån sorts sockerchock tror jag? Lite småyr o dåsig typ.. fint!


NU ska jag kila till träningen och jag hoppas att jag ser dig där Lina?! 
ÅH DU JAG SER FRAM EMOT till när du ska bjuda in till glögg o smink kvällen ;) SUPERMYSIGT!


Sara: kulkulkul!

Hejsan ladies!

I helgen har jag varit förkyld lite upp och ner, så i lördags sa jag på jobbet att jag inte kunde jobba på söndagen men att jag kunde stanna kvar och stänga eftersom jag fått en alvedon!

Vi hade öppet till åtta ist för sex i helgen, men kl sju så börjar larmet gå förfullt uppe i butiken!! Jag ropar till Farideh så att hon måste komma ner till entreplan så att jag kan springa ner och ringa larmcentralen. Jag säger till dom att vi ska ha öppet till åtta så att vi vill ha tid enda till kl nio (som dom redan vet eftersom vi redan köpt tid). OK säger dom och larmet tystnar. Jag kommer upp igen och direkt går larmet, och så håller det på enda till kl åtta när vi ska stänga. (Vi försöker även att kvittera larmet men det fungrerar inte). Så jag ringer larmcentralen återigen (typ 10e gången) och ber dom skicka hit någon så att vi kan gå hem! (detta kommer att kosta butiken 2000 kr, men det tänker inte vi betala eftersom vi har gtjort allt vi kunnat från vårt håll alltså ej vårt fel!).

Jag och Farideh stägner butiken och går ner och väntar och väntar och väntar. Kl. halv nio ringer jag larmcentralen igen och frågar om någon är på G? Och ja det skulle det vara. Så vi väntar till kvarti och så ringer jag igen! Då säger dom att han har varit förbi och gått!!! Jag bah: men här har ingen varit så skicka hit han igen, vi skulle ha gått härifrån för 45min sen! Tillslut kommer han och fixar skiten, typ 5 i nio. Jag och Farideh kutar till bussen, men NEJ! Hennes buss går 20 över och min går 27 över!! Jag var väl hemma ca kvart i tio. En jättekul kväll när två av två som ska stänga är sjuka! Men vi gjorde det bästa av situationen och öppnade Aladin-asken och gottade i oss mandariner :))

Kan ju säga att företaget förlorade betydligt mer än vad det tjäna, hade inte en kund på hela sista timmen pga att larmet tjöt heela tiden, men jag tjänade en extra timma iaf ;) haha!

Idag jobbade jag igen, men gick hem tidigare för att jag inte känner mig bra! Imorn kommer HANNA HEM!! Då ska vi köpa julklappar och myyysa, innan det ska jag fixa naglarna hos nicoleee :)) Hoppas jag blir frisk till Julafton, då ska jag jobba 10-14 sen kommer småkusinerna hit och så ska vi äta gott och kolla på Kalle, sen på kvällen ska jag och simon till lägenheten i jakan och ha mysigt bara vi två! :D

JOHANNA: Är plikten trogen

... och kör en uppdatering efter stränga uppmaningar ;)

I onsdags var det ju min 21-årsdag och dagen till ära var jag schemalagd från 9-16:30. Kul...! :/ En föreläsning i läkemedelsberäkning varvades med födelsedagsfika, följt av färdighetsträning i PVK-sättning och sedan bar det direkt ut till Järfälla för middag och tårtkalas med familj och släkt :) Blevuppvaktad med lite produkter från Make up store (pappa hade köpt! tussigt!), en tidiningsprenumeration, pengar, en Triwa-klocka, träningskläder, skinnhandskar och halsduk och lite annat smått och gott.

Torsdagen följde med den raka motsatsen vad det gäller skola. Hade noll schemalagt. Gav mig ut i snökaoset och begav mig till salongen för att få mina naglar uppiffade av bästaste Collie. Det är så mysigt och sitta där och bara snacka skit och njuta av att bli ompysslad :) Efteråt mötte vi upp Amanda och sedan Sara  Vällingby för fika och julklappsångestprat... ;p Till kvällen hade prinsen min planerat in ett besök på Ciao ciao, och jag åt en, vad jag tror var en alldeles förträfflig, tortelloni med hummer och scampi - trist nog kände jag dock typ nada nero njet smak :( :( Men det var mysigt iaf. Han är så fin, min prins <3

I fredags firades min födelsedag ytterligare (som att fylla år tre dagar i rad ;)) med middag på Caliente. Hade helt sjukt trevligt, med god mat, gott vin och framförallt GOTT sällskap! Tjejer - tack så förbaskat mycket för en riktig toppenkväll! Det var så lagom och mysigt och precis såsom jag ville ha det! Tänk vad lyckligt lottad man är som har vänner som er! <3

Nu under helgen har jag julklappshandlat med resten av Stockholms invånare... Och så har jag julpyntat! Både i Järfälla och här hemma. Känner att stämningen är på väg att riktigt kicka in - men innan det är dags väntar en heldag med föreläsningar om A-E-principen i akutsjukvård samt en salstenta.. Pust. Sen, sen är det lite ledigt... Fram till mellandagarna, då vi har obligatorisk skola igen.. Fantastiskt! :(

Hoppas att ni har det fint var ni nu än är mina hjärtegull! Att ni sitter ihopkurade i någon mysig soffa, med lussebullar och filt om fötterna, precis som man bör så här dagarna före jul. <3 Puss!

Lina

Ska skylla ifrån mig lite först. Började skriva ett inlägg igår men hann inte längre än rubriken. Sen har jag knappt, knappt suttit vid datorn dom senaste dagarna. Men Ida här kommer en uppdatering i din blogg :D

Som sagt jag har nån infektion i halsen och har nu äntligen fått penselin så är bra igen. Och ja, Ida jag visste att Stella va i Hagsätra ikväll och hon skulle ringa mig när hon skulle hem. Men jag tror inte de blir nått hem ikväll. Stella?  

Får väl göra en uppdatering om dom jag vet. Eller aa bara för att jag prata i tele med dom idag :P
Sofie har tagit ledigt idag för att åka till sigtunas julmarknad.
Du vet hur de låter -"ååååhhh men allt är så himmla gulligt, jag blir kär!". 
Sara, ligger hemma och är sjuk. 
Typ så långt jag kom.

Själv då, ja penselinet verkar. Jobbat i k:fem hela helgen och inge vidare bra helgen-före-jul-shopping. De söööög ju. Sen har alla på Arrow och Turnover blivit uppsagda så dom ska bara ta sitt pick och pack den 28 februari utan att säga upp kontraktet. Vilket nu centrumledning har fått reda på och tänker inte göra nånting åt saken.
-"Vi tänker inte hindra folk att gå härifrån" Men är du dum i huvudet eller?????????? Då flyttar ju alla ut! Bajspotta. Mina moggisar kommer lämna mig och Cicci. Blev nästan gråtfärdig när jag fick veta de. Blir inge mer trams =(

Har förövrigt jullov nu. I tre hela veckor och de är så jävla skönt. Sen är de bara tvår veckor kvar. Men måste plugga och träna. Så kommer haffa er tjejer nån kväll här nu i mellandagarna. Bjuda på glögg och sminköving, haha.

Nu är de dags att sova för en fin jobb dag imorgon.
Föresten PÄRLAN har rullat till pappas jobb ikväll som nyyyy.

IDAS BLOGG!

MOHAHHA NU KAPAR JAG DEN HÄR BLOGGEN EFTERSOM DET BARA ÄR JAG SOM SKRIVER, ITS MIINEEE GREEDY GREEDY GREEDY HAHA :D (kastar huvudet bakåt och skrattar elakt och erövrande) Ne men for REAL ladies, jag menar..

Lina: Du kan skriva om din halsfluss som inte är halsfluss men som du äter penselin mot ändå!
Stella: Vet ni om att hon är på dejt i Hagsätra ikv? Nej jag trodde inte det, BejBej d kunde du uppdaterat om!
Sara: Vad hände på Liseberg, jag menar come on ge mig lite skvaller!
Fia: Det kante vart roligt att komma tillbaka till jobbet? Du kan väl waina lite kungen, är det så mkt begärt??!! ;D
Joey: Vad hände med klyschan att skriva ett långt inlägg om sitt födelsedagsfirande?!!? :P
Sofie: Jaaa juste jag har inte en susning, behöver en update!!!

Så jag tar saken i egna händer! och håller den höär sidan flytande tills ni skärper er, funderar på att döpa om den till "vareIDA.blogg.se"

TAAAACK FÖR IGÅR ALLA PEEPS! Äckligt jävla roligt faktiskt. Slutade med att jag ramlade i en snöhög (vilket Bejan fick berätta idag, det man inte vet mår man dåligt av så tack bejbej :P) men Sanna drattade i trappan så tror hon kammar hem den segern ;D Började stillsamt med mingel och slutade med ölspelet, oranga västar och tequilashots, tror klockan va 12 när jag och Stella däckade inne på EBs säng.. men där blev vi inte långvariga, Stella va nämligen inte helt otippat tvungen å kasta upp ett å annat i toaletten.. Efter århundrades nigariafall avslutade hon med linen "ne Ida, nu kommer det lixcom bara upp maginnehåll nu slutar jag" Jag kikade ner, lite smått orolig för att det skulle flyta runt en tarm därnere i härligheten...;O

Naturligtvis spårade saker och ting med pojken, jag va dryg desperat och allmänt tjejig? ger mig själv en regel nu: INGEN KONTAKT FÖRÄN HAN TAR DEN! vet inte vad som är mest skrämmande, att jag ljög och sa att jag hade en orange fleece och manchester byxor på mig (vilket han tycktes tro på) eller att jag ställde frågan "Men ska vi ses sen när jag kommer hem i april?" (och det efter att han sagt att vi inte kunde ses på natten, och jag sa lite "käckt" att jag tycker vi borde ses EN gång till i januari och säga hejdå som om det inte vore en självklarighet)     -Stella jag vet att du brutalt försökte avstyra denna smsaktivitet, men när jag blir såhär kan inte ens han i pärleporten få mig att sluta- So todays is the day of SHAME. och lussebullar. fan vad gott det är :)

men for real, varför försvinner förnuften och självrespekten såfort man sniffar på vinkorken? det borde finnas ett förnuftigt alternativ, sprit som inte gör en helt jävla puckad.. Ni vet en motsats typ, som man kunde dricka ifall man ville bli lite bright ist. Fatta hur många one night stands (som resulterar i onönskade könsjukdomar) som skulle hindras, folk skulle inte spy, sms å samtal man får skämmas för dagen efter skulle aldrig sättas i verket.. Aa jag ska uppfinna ett sånt. Ska heta "Idas smarta droppar". YESS jag kommer bli b-kändis och tala ut i media om mina kluvna hårtoppar!

Fast tror det absolut mest randoma igår var när Stella drar ut mig i vardagsrummet och viskar förtroligt "Ida, nu ska vi snorta salt. Kom igen nu" Varpå hon drar in en halv tesked i näsan och börjar grina. HAHAHAHAHA. jag tog mkt mkt lite, men jag är ju en rookie tillskillnad från bejan som gjorde det on regulare basis i skolan om jag förstod saken rätt :P

Eller när Gustav skulle ge Ebba 1000 spänn om hon åt en hel matsked med kanel, slutade med att hon också började gråta, är det så starkt?! i had no clue..

jag: "men vadå Ebba måste du ge Gustav 1000 spänn nu"
Ebba: i tårar "haha Ida sådant har vi inte pratat om, tyst nu"
jag: "haha okej men det gills aldrig om tjejen gråter"

Gustav (helt från ingenstan): "DET SA DOM ALDRIG I AMSTERDAM??!!"

hahaha!

Fyllepratade en hel del med Sina och Anes på vägen hem sen, tror det va på g att jag skulle rulla över till grannen men eftersom jag fakstikt va hemma redan vid halv 2 sov jag som en sten när han messade vi 5. Det är sinnes hur det kan bli med dagsrutiner. Min kropp protersteeeerar om jag e vaken efter tolv och det jävligaste är att jag vaknar av mig själv kring halv 9. INTE OKEJ!!!! men sov faktiskt 3 timmar på em, så har med andra ord inte gjort en enda vettig sak idag. det känns däremot JÄTTEOKEJ!

Juste juste juste, min moment-22-tröja fick strålande redensioner, blev jätteglad :)

Nu måste jag gå och lägga mig igen. MER SEX AND THE CITY!! Hoppas jag har gett er alla ångest för ni inte skriver, när t.o.m. jag som har årets jävla baksmälla kunde åstadkomma en jävla bok om allt mellan himmel och jord. Dessutom är min glaskroppsavslossning mer påtaglig än någonsin, pricken flyter upp högre i synfältet nu så det är inte alls lätt att sitta vid datan. Så skäms lite granna nu och skriv för glatta livet :D

Imoorn blir det gyn-undersökning, URK, håll tumamrna för jag inte får beröm för rakningen och sedan ska jag ta tyfoidsprutan! :)


ppppzzzzz ouuut =)<3<3<3




IDA: Va hände me bloggen?

Hahah var e alla updates? Inte för att d e trist att läsa om att Fia har kommit hem å sådära och jag blir lika glad varje gång jag läser det ;P Men ändå, dåliga insatser ladies, och jag piskar mig själv också indeed, MER SKRIVANDE MERCI BEACOUP!!!! :) et je vais Être trés contente!!

Okeeej då kan ju jag lika gärna förtegå med ett slående bra exempel och ordbajsa en smula.. För det första har jag på ngt mystiskt sätt gjort av me 2000 kronor på typ 2 veckor, fick en smärre hjärtinfarkt när jag checkade kontot... Det är ingen panik jag kan fortfarande resa och köpa julklappar å sånt, men jag avskyr när jag går och köper småsaker hit och dit, typ cigg tugummin godis??!! Kunde för fan ha köpt en vinterjacka ist, så jag slapp gå runt med mina nuvarande inte alls tillräckligt tjocka draperingar... har ju visserligen säkert ätit gör 2000 kr och tränat alldeles för lite så jag får tillförlita mig på att jag byggt rätt bra med underhudsfett! Har jag nämnt att det andra av tredje laggret i choklasasken är slut?! Hahaha, kommer verkligen bli den där Hulken Armin sa att jag va, ett sådant charmtroll där...

Ikväll ska jag och bejan på inflyttningsfest hos Eb, har köpt en väldigt knepig tröja, känns som ett moment 22; hade jag inte köpt den hade jag ångrat mig och nu när jag har köpt den ångrar jag köpet. Hur som helst ska den få vara med ikväll så får vi se vad den får för kritik! Köpte dessutom en ny mascara fast jag köpte en igår, och det här handlar bara om lathet! För den jag införskaffade mig igår tog jag bara för den stod nära rougen som jag skulle ha inne på Åhléns. Att jag inte tänkte på att jag redan har haft den en gång och att den suger? Dessutom hade jag 600 spänn presentkort på Ålle men tog allt på kortet ändå? Jag har verkligen inte många indianr i kanoten. usch! Men idag orkade jag gå till h&M och köpte den mascaran jag hade sist och som är bra...Gud vad jag låter som en sån där typ nu. fan. Ska spola ner båda två i toaletten och gå på festen i en svart soppsäck ikväll ist och förespråka vegeterianismen ist så min karma boostar upp sio en smula efter dessa iq-fiskbulle uttalanden.

Pojken är inne på msn men skriver inte?

Jag vet tjejer ni hade rätt igår. Jag måste acceptera hans val. Det är bara svårt att vara realistisk. Men ska bestämma en dag som är sista gången vi ses snart och sen behöver jag inte ha några förväntningar. Get a closer för att få in lite klichéer också. Men det abolsut JOBBIGASTE är att jag drev med honom och bytte hans msnnamn till "Afro man", det var ungefär en och en halv månad sedan och han heter det fortfarande. Han sa till och med förut "Ida kommer du ihåg att det var du som skrev det här namnet?". Så VET ju att jag inte är glömd. Så jag sitter istället och stirrar på en påminnelse om att han fortfarande vill ha mig med på ett hörn.Men måste vänta tills det passar honom. För jag är bitchen som ska åka. Han måste få ta det i sin takt. jhfweuqfhweiohfuioqehciopchbiqer.

Nu ska jag baka pepparkakor med familjen!

TOPPENKVÄLL IGÅR OCKSÅ, fast är lite ledsen att det inte blev ngn daquiri, ska gå dit och sno deras mixer imorrn, ja det ska jag minsann :D

jaja, partyhatten på nu. och SKRIV!! :D


ppppppzzzzzzzzzzzzzzz<3<3<3<3<3

FIA: Hemma igen!

Tillbaka i Sverige!

Har haft en jätteskön vecka på Teneriffa med Stefan, otroligt skönt att bara få släppa allt ett litet tag o bara njuta av sol, värme, god mat o dryck och framförallt ledighet och underbart sällskap! :)

Var lite molnigt när vi kom ner förra söndagen, men väldigt bra väder på mån-tors, för att sen va lite molnigt igen på fre o lör, men fortfarande varmt o skönt. Så nice att bara få släppa ner axlarna lite som vart spända uppe vid öronen ett bra tag pga stress o kyla.

Riktigt bra har det varit! Lite smakprov på bilder :)

      

Haha, kändes lite konstigt när man gick omkring i sommarkläder o det var fullt med tomtar o julpynt överallt. O så klart julmusiken som spelades på varenda restaurang ;)

En vecka att minnas! Tack älskling <3


FIA: GRATTIS JOJO!!! =D

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag för det är Jojos födelsedag! Hurra hurra hurra!





GRATTIS JOJO! :)

Hoppas du får en kanon födelsedag!

Puss o kram <3



Sara: en liten hälsning

Nu ska jag och Simon till Liseberg! :D PUSS

Lördag, spelning.

Friday gone bad @ the liffey.

Jag(Lina), Stella, Sofie, Sara och Nicole drog oss mot gamla stan runt 6 tiden. Tidig spelning så de beslutades att käka efter. Då också efter 2 öl på tom mage. Vi va väl mest ivägen i början eftersom vi kom in mitt i en fotbollsmatch. Me spelningen va riktigt bra. Ca 20 pers skulle sen äta. Frågade efter bort på ett ställe men de va ju bara att glömma. Passerade en kebab, så halva gänget käkade på kebaben och halva på taco bar vägg i vägg. Både stökigt och trevligt. Efter de drogs de mot After. Hela ligan va med vilket var mycket trevligt. Klockan gick, några drog några kom. Sen iaf bestämdes de att dra till 6 tunnan och dricka mjöd!? Så jag  och Steiar hängde på. Ner kommer vi i sjätte tunnan. De är långa träbord folk sjunger, servitriserna har medeltidskläder på sig, de va till för en viking helt enkelt. Grymt ställe. 

       
Eftersom alla ska blunda på kort blev de typ inte mer än såhär.


Dan efter steg jag upp från sängen 14.10 då jag gick till stallet och kollade in julshowen. Trevligt sådär på lucia. Sen flängde jag hem för att åka på glöggmys hemma hos Cicci.

Idag va jag i skolan till kl 10. Sen har jag shoppat julklappar hela dan. Har pappa och brorsan kvar, men de har jag lagt undan så de fixar sig. Har försäg Jocke kvar också. Förslag?

XOXO, LINA DEN FINA!


Fredag.

Jobbade till 8a sen va de 20 års fest på g. Kribbe hade fyllt och de skulle firas.

Blandat med folk, trevlig kväll, Sofie va karate full, Stella tog sofies roll och va "inte alls full" men vaknade dan efter med stekpnanna i huvudet ändå. Kvällens diskutioner va väldigt intressanta eller så va dom inte de.
Hur va de Sofie, årets julklapp "alla får ligga boken". Ja, har du en spikmatta får du garanterat ligga. Alla får ligga. Sofies liggbok. Det spårade helt enkelt. Jag fick ont i halsen och drack vatten. Sen gick vi hem i regnet, några av oss iaf. 

                            
                                                                      


Lina, vi börjar väl med torsdag.

Simons tur att inta sminkstolen. Vi hade så fruktansvärt roligt, iaf vi som sminkade.

   


SOFIE: NK julskyltning!


Måste bara passa på att hylla NKs julskyltning, så himla fint! Åh, jag skulle verkligen kunna gå där fram o tillbaka i oändlighet!
 
(Däremot var det egentligen skrämmande mycket döda djur, eller asså uppstoppade.. hm lite konstigt med tanke på hur mycket anti-päls det är just nu?)
  

SOFIE: Spontan vaccinerad!


Känns skönt att man inte kommer behöva mötas av denna spegelbild i framtiden!


Efter en supermysig dag på stan med Johanna igår så hade jag lovat att följa med henne när hon skulle bli vaccinerad, och efter en hel del om och men(min kära beslutsångest) så slutade det med att även jag satt där med nålen i armen. Och det får jag tacka söta Johanna o de härliga sjuksyrrorna för:)





IMORN ÄR DET FREDAG!


Sara: Om spelningen på lördag.

Okej, slutgiltig info om spelningen på lördag! Friday Gone Bad spelar kl 19.00 på Liffey i Gamla stan.

Stella - lördagsplaner

Jag följer också med på spelningen :)!

Sen så är det så att mamma och pappa har fått biljetter till förhandsvisningen av Göta kanal 3, men det är ingen på deras jobb som vill gå. Så om vi vill och kan så är det gratis bio på biografen Park inne i stan kl 15.00 på lördag! Vilka är på?

Imorgon kan bli en spännande kväll, alla fritidsledare ska äta julbord och bowla och eventuellt gå ut efter, kan bli intressant att den kvällen blir ;)

Annars så har jag inte så värst mycket annat för mig än att jobba, rida och hänga i stallet, men jag måste erkänna att för det mesta så trivs jag riktigt bra med det :)

Men hör av er om lördag!

Puss


Spelningen FLYTTAD

Spelningen på fredag är flyttad till dagen efter, alltså lördag! Samma tid och plats fortfarande! Ni kan väl ringa om det är något. Har redan fixat biljett till mig, lina och sofie, så om någon av er inte kan så ring mig..

Sorry om det blev problem, fick precis ett mail om att det var flyttat. Hoppas att ni alla kan iaf :)


Lina.

Nostalgi till tusen igår.

Va ledig efter skolan så skulle äntligen passa på att hälsa på min gamla praktiksalong.
Yvonne och Nisse är nog helt oslagbara. Blir så inspirerad av dom. Saknar dom jätte mycket.
Och får ju inte såklart glömma svante, Nisses hund. 
Kan inte annat säga att jag saknar dom och kommer definitivt hälsa på oftare nu!


 

Imorgon är de Simons tur. Drag sminkning står på schemat.


Lina, hinner inte med med bloggen som jag skulle vilja!

Dagarna bara rullar på alldeles för fort!

Den senate veckan har jag hunnit med massor.
Sminkat bonde söker fru i Hässelby slott. Ett repotage till se&hör.
Detta numer kommer ut till nyår och är ett "så gikc det sen" repotage.



Hade en sjuk utgång i fredags! Helt galet men fruktansvärt roligt!
Först va jag Stella Ida och Sofie hemma hos Stella och förade, drog till Magenta. Fullt ös. Och jag tror vi är överens om att skylla på Ida om den där jävla tequilan. Sen rullade vi vidare till Oxid och mötte upp Fia, Sara, Hanna och Jessica mfl. Mys kväll helt enkelt.  Kom in hickandes och mamma suckade. Mådde definitivt som jag förtjänade dan efter.

     
Fler kommer på fejjan..


Marknadsföring

Friday Gone Bad on Friday at Liffey!

Jag
och Lina är klara för att gå iaf, skulle vara superkul om alla kunde följa :) 50kr kostar biljetten om man köper i förväg, i dörren blir det 60kr! Lina slutar kl 20.15 i Vällingby och då tänkte vi möta upp henne och åka in, tror att allt börjar kl 21.00. Ni kan väl höra av er senast onsdag om ni vill ha en "förköpsbiljett" ;)




PUSS på er så länge ! //Sara


FIA: Om 10 timmar åker vi!!! =D

Tänkte bara tacka för igår, hade jätteroligt! :)

Sen bara säga Adios amigos, ses om en vecka! Stefan och jag åker till Teneriffa imorgon, planet går kl. 08.30. Gud vad skönt det ska bli att få komma bort o koppla av lite o inte behöva tänka på en massa måsten. Kommer sakna er dock!

Ha det bäst mina fina vänner!

puss puss <3>3<3


Lina, från skolan


Lina, vilken jävla kväll

De va sjukt spontant och kul igår. Mår åt helvete idag!
Tack och lov att vi kom hem den tiden vi gjorde och inte drog vidare!

Ska sminka Emelie snart sen käk hos bror sen bowling :D 

Johanna: Pust...

Efter att för första gången ha bekantat sig med heltidsstudier, d.v.s. 8h/dag, är jag helt utmattad efter den här veckan...! Plötsligt blev det ansträngande att plugga liksom?! Sjukt oskönt.. Iaf, för er som inte vet vad jag har sysslat med så håller jag och Linda på att planera nästa termins examensarbete - en kandidatuppsats i omvårdnad. Kommer kännas rätt sjukt att man ska ha en sån i ryggsäcken vid 21 års ålder! Hur som helst så skriver vi om sjuksköterskor bemötande av suicidala ("självmordsbenägna") patienter. Ett mkt intressant ämne som man gärna vill fördjupa sig i, men ni ska se vilka blickar man får på pendeln när man slår upp en stor bok om självmord! Helt sanslöst :p

Anyway, till helgen far jag söderut, närmare bestämt till Linköping för att testa på hur man firar lucia som student i en småstad :D Det ska bli helt sjukt kul! Tar en buss som går imorgon 11:15, och så kommer kusinerna ned till kvällen. Vi har biljetter till något evenemang med livemusik, pysselstationer och prisvärt barhäng. Dessutom serveras risgrynsgröt, glögg och skinkmacka till alla som kommer före 23:00 - hur fränt är inte det? Det ska bli skönt att komma bort en vända, samtidigt som det alltid känns lite ångestfyllt att missa en helg med er! <3

Vill passa på att hälsa att jag tycker skitsynd om dig Fia (gurgla med klorhexidin!), och att det glädjer mig att du är i julstämning Puff! Ser fram emot lite shopping och en latte snart ;)

Ida, Sara, Lina och Stella! Hoppas att ni som varit förkylda känner er bättra nu, och att ni som har varit friska fortsätter att vara det ;) 

Saknar er alla! Puss! 

FIA: Lite hängig underläpp...

Och nu pratar jag om läpparna i ansiktet så ingen annan behöver gå några sidospår nu ;)

Ja, jag har en lite hängig underläpp o det är inte ledsenfaktorn som spökar utan att jag har en jättestor blåsa på insidan av läppen, den e verkligen JÄTTESTOR och gör JÄTTEONT! Gör ont exakt hela tiden o jag är alldeles svullen :(

Jag kan inte äta för så gör det ont. Jag kan inte dricka för då gör det ont. Jag kan inte le för då gör det ont. Jag kan knappt prata för då gör det ont.

Det gör ont helt enkelt att ha en lite hängig underläpp. Speciellt när det ligger en blåsa bakom...

Snälla tyck synd om mig :( ;)

SOFIE: CHRISTMAS!



HUR HÖG JULKÄNSLA får man ha egentligen?

Min är ENORM.. Men jag antar att det bara är att tacka och ta emot för det är ju bara hur MYSIGT som helst!

Jag vill bara gå runt på stan bland julpyntning, dansa runt hemma med julmusik i högtalarna o baka julgodis o pyssla med paket(o köpa framförallt!) se en massa julfilmer, julmysa o allt sånt ni vet! ÅH!


NU ska jag se klart oskyldigt dömd för att sedan bläddra över till pernillas JUL! hehe ni hör ju..


GOD JUL på er!


Gaga


Lina.

Datanördar i brist på annat. Tv programen suger på dag tid.
Ja, jag är hemma idag med. Mår tusen gånger bättre. Men mamma ligger på sjukan, åkte in vid 5 i morse, lunginflamation tydligen. De är pappas och maddes födelsedag. Och pärlan kanske ska återupplivas ikväll. Typ så de ser ut här hemma för tillfället.

Mickan ringde i morse och sa att typ hela hennes familj mådde dåligt, kanske va nån smitta på dopet. Sara mådde inte 100 och inte sofie heller, nån mer?

Känns som höstmörkret tagit över för mycket nu, behöver lite ljus!


RSS 2.0