Sara: The imagination fantastic stalker

Ja, som dom flesta vet så har jag haft i läxa i typ tre veckors tid att förfölja en person för att se hur denna rör sig, hur den sitter, står, går, fixar med håret osv.

Första gången vi skulle redovisa läxan hade jag tur, vi gjorde det helt enkelt inte för det fanns ingen tid till den denna lektion. Jag hade ju alltså inte följt efter någon. Och så blev det tisdag, jag träffar stella i vällingby och sen kommer jag ju på att "fan! jag har inte gjort det igen!". Stella och Lina säger åt mig att göra det nu på en gång när jag skulle gå till bussen. Men gör Sara det? Nej.

Lektionen börjar och redovisningarna med det. "Fake it till you make it" tänkte jag då och var bland de första som redovisade, och hur bra gick det inte? Anvisningar;

Gå in i rummet, i rummet finns ett bord, en stol och ett brev (som jag själv placerat), Läs brevet, Relatera till brevet, Gå ut ur rummet. Enkel match. Jag valde att det skulle stå i brevet att jag (Maja som jag hette) kommit in på en vidare utbildning som makeup artist i LA. Jag säger inte ett ord på scenen, men ändå kunde dom se att jag kom hem, tog upp posten, såg att brevet var väntat och att jag blev lycklig när jag läste det och att det verkade som att jag blivit antagen till något, och att jag sprang ut ur rummet för att berätta för första bästa. Precis som jag tänkt!

Carl: Hur kom du på att hon skulle vara makeup artist?
Jag: Jo men hon var så fint/speciellt sminkad och då kom jag på idén :)



Whatch out for Sara "Tha Stalker"


Lina

Tänkte gästspela lite ikväll.
Inte vart som helst heller.
Utan i vällingby, med er tjejer. Kommer och rider ikväll! See you


Sofie: Födelsedagsfirande!


Ville bara förbereda er redan nu för en kväll hos mig lördagen den 11e december för att fira min 22års dag!
<3


Lina

Tänkte bara påminna, alla har inte satt över pengar till mig än!


Sofie: Glada besked!


Fick precis veta att jag gärna får fortsätta här på Wasa efter att min provanställning går ut nu i november!

HAPPY!!


IDA

Så fick man sällskap av pojken klockan fem på morgonen. Fan vad han är.. something.

Girls nu är de dags!

Efter ett rätt stort upphåll på födelsedags firande är de min födelsedag som står på tur!
Och efter ett hit och dit tänkande så finns de bara en möjlig helg just nu och de är den 30 oktober.

Så alltså Lördag den 30 oktober blir de fest!
Börjas med middag med närmsta sen är alla välkommna!

Kommer ett inbjudnings sms i veckan, täkte bara förvarna lite =)


XOXO Lina


IDA

Det är verkligen inte att föräkta med hemmakväll :) Ätit massa godis och sombrero, till den grad att jag mår ääääcklig illa, men det är helt okej. Imorrn ställs klockan på tio, sedan blir det promenaaaaad och shopping med Amica. Det ska inhandlas klänningar till kvällen, vi tänkte gå till Berns och köra ALL IN. Droppa gärna förbi, det är reggaeklubb och syrran och några av hennes polare kommer säkert också. För att inte tala om Mr M.

Hoppas ni river fint på festen tjejer =)

<3

Sofie: THAILAND!

Och så kändes de kommande gråa månaderna genast grymt mycket ljusare!

Ett par veckor till Thailand i nov-dec är nämligen bokat!
FABULOUS!

 


Sara

Inga bilder, men mycket gjort!



Godnatt! ♥


Sara - Nyfixad!

Och så blev håret perfekt! :D

Fullspäckad dag, men känns som att jag inte har gjort något!
Började med en lååångdusch innan jag åkte till minomin för att fixa håret. 10.00 var jag där och blev färdig vid 12! Är asnöjd med färg och klipp :D
Sen åkte jag hem för att städa hemma, äta lunch för att sedan åka tillbaka till vällingby för att jobba på dea från 15-18. Därefter gick jag till Åhlens och köpte en hårklämma eftersom jag lovade Lina det (mitt hår går av för jag har alltid toffsen på samma ställe!). Sen raka vägen hem för att äta middag och nu sitter jag här, med min hårklämma i håret och känner mig mycket nöjd! Ska nog tvätta en maskin och städa mitt badrum, ligger smycken, smink och kläder överallt!! Inge kul... :(

Imorn är det skola igen, morgon prat med Sofie och lunch med Nicole antagligen. Sen blire date med Johanna innan stallet och sen blire ridning! 2 fullspäckade dagar i rad, det är faktiskt skönt :)

Om jag hinner så tänkte jag ladda upp lite bilder ikväll :)
PUSS på er!

Lina.

En hel ledig helg! Underbart.
Måste passa på att fråga! Va fan hände i fredags? jag har inga svar iaf ;D
Eftersom jag deckade hemma hos Nicole så blev de att åka därifrån till Kista för en lunch med mamma.
Mådde faktsikt riktigt bra även fast minnet va suddigt!

Sen bar de av att fika hos mormor och morfar. Moster, morbror och kusin med Viggo va även där. 
Och när kvällen kom bar de in till stan. Dags för käk med mamma brorsan och Madde. (Bullandbear inn). Brorsans vän är kock där så de va bara att välja och vraka om vad man ville ha. Sen blev de provsmakning av öl eftersom dehär stället har miljoner öl sorter från hela världen. Hallonöl den flaskan fick jag. Fint, smakade skit. Men efter några klunkar va hela flaskan slut, konstigt de där att de blir godare ju mer man dricker..

Söndag, åkte ner till lövsta där mickan och daniel + barn va. De va lövsta dagen eller nått sånt. Mysigt. Gick en värsting promenad runt hela lövsta sen blev de hem till paret för lite lunch. Sen va de dags att göra sin plikt. Därefter blev de lite body pump. Helt underbar helg! Nu är jag även ledig i två dagar. Snart blir de att möta upp morfar för lunch och eventuellt klock köp. Hoppas alla mår bra! <3 

Sara

för drunk to fylla ett meddeladen hära...  men allmänt: dålig uppdatering! bbilder kommer imorn! PSS På  era!! <3<3 hoppas att ni har det kil ute :) ska sova nu!

VÄLKOMNA

hem till mig ikväll ni som känner fört! Jag vill iallafall ha er där :)
Så kan vi roa oss med vad vi än är sugna på!

Puss o kram Soffiproppi!


Sara - Livet är en lek!

Hej alla fina människor!

Först vill jag väll säga till stella att jag verkligen är ledsen för din skull! Men hoppas att allt löser sig till det bästa med jobbet ♥ :)

Själv så har jag haft väldigt roligt under mina två första veckor i skolan! Kan nog säga att vi har lekt oss igenom de flesta lektionerna :) Vet att det kommer bli seriösare redan nästa vecka, läxor men det har varit så jälva roligt! Hoppas att det kommer fortsätta kännas bekvämt nu när det börjar på "riktigt"... Nästa vecka ska vi en och en redovisa en vanlig fredagkväll hemma, i en kvart, mim. Min tanke; Shitt, vad gör man?!. Andra uppgiften vi fick var att vi ska förfölja en person och obsevera hur personen rör sig, hur hon går, sitter, dricker, röker?, osv. Sen ska jag "bli" henne och låta min fantasi bestämma vad hon är för person och hennes bakgrund osv. Kan bli spännande!! Speciellt om hon kommer på att jag stalkar henne!! Är ju inte så diskret med sånna dära grejer när man ska vara det, får inte glömma glas ögonen! ;) hahah!

Sen äre förta veckan i oktober som jag ska sjunga :o! Så Johanna, jag hoppas att du står ut att lyssna och hjälpa mig? Jag tror att jag tar If i aint got you.

Just nu är jag ledig och sjuk, så jag kommer inte till stallet ikväll. Men hoppas att alla får en super dag!! PUSS

Stella - klantiga jag

Idag skulle jag rida på Bent. Jag gick ner till paddocken o innan jag skulle hoppa upp tänkte jag att han skulle få äta lite gräs. Men han kunde tydligen inte äta så bra med bett i munnen så allt fastnade och jag stoppade in handen för att dra ut gräset. Okoncentrerad som jag va hamnade mitt högra pekfinger mellan hans tänder, jag tog ut fingret o såg att nageln va borta o de började blöda ordentligt! Höll på att spy för att de såg så äckligt ut o svimmfärdig blev jag också!
Sen blev de vårdcentralen som skickade vidare mig till sankt göran (fråga mig inte varför, de kunde ha gjort samma sak på vårdcentralen som de gjorde på akuten!) Fick bedövning o de tvättade rent fingret ordentligt, lite av nageln e kvar, men den kommer att ramla av och en ny nagel kommer va ute om kanske 1-2 månader... fingertoppen är mosad o antagligen bruten, sår på sidan av fingret så jag kommer få en del ärr sa läkarna. Fick stelkrampsspruta o ska äta penecilin i 10 dgar. Nu är det omlagt o de ska vara kvar i några dagar, sen ska jag byta. Ska helst inte vara med hästar på 2 veckor (minst 10 dagar) så ska träffa min chef imorgon o se hur vi löser allt. De va tydligen stor infektionsrisk. Ont som fan gör de iaf!!!!!
puss o kram

IDA

Känns så himla bra med jobb, samtidigt som jag inte kan minnas NÄR jag var såhär slutkörd sist!

och Kul med ett årsdagen Fia, ni är jättefina tillsammans =)<3

Har sprungit på Sara och Johanna lite på sistonde, resten får jag ha i tankarna ett tag till. På fredag blir det kräftskiva med Belgierna, Bejan ska vi snacka ihop oss lite ang det?? Och på lördag firas mamsen!

Behöver jag nämna att jag saknar pojken som ett AS?

PPPPPPZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ<3

Så blev man inte rikare det här veckoslutet heller, HÄPP .. ;D

Fia: Idag...

... är det 1 år sen jag o Stefan blev tillsammans <3



Jag älskar dig mer och mer för varje dag!


Lina

Sofia Sahlman, jag smäller av!! hahah

http://www.klasskampen.se/skolrecept.asp?recept=82

IKVÄLL

Så pratade vi lite om bio..
Jag steiiar kanske lina än så länge? Någon mer som känner sig sugen? :)
Tänkte om vi skulle reservera nu snart..

Bioval verkar förresten luta mot INCEPTION!

Puss o kram Soffi<3





Lina..

.. tror hon har en plan.  Mary Kay!?

RSS 2.0