Sara

Typ nyss hemkommen! Har packat det mesta till imorn nu, dags för duschen. Sen är det bara att kasta sig i säng för att sedan vara på plats på söder klockan 08.00 i mornbitti! Huvudvärk, benvärk och massa trött.

Godnatt

Sara - värt!

Så skönt att vara ledig på måndagar! Speciellt efter en helg med sena kvällar och saker att göra under dagarna... Men idag har jag bara tagit det lugnt, sovit, ätit, lyssnat på musik, spelat, läst manus, övat sång och packat inför imorn.

I morgon blir det en lång dag... Ska vara i skolan runt åtta för att repa sång med Niklas, sen blir det genomdrag på musiken med alla låtarna. Efter skolan så ska vi packa ihop alla grejer till barnpjäsen och så ska vi åka med det (blir några omgångar) till en lokal som vi vid fyra ska repa i till 22. Då är det bara att pallra sig hem till sängen för att vara på samma ställe igen kl 9 till 22 (lite paus däremellan). Efter det ska alla grejerna packas igen eftersom att kl 10 dagen därpå så har vi föreställning i Åkersberga!

Tuff vecka att se framemot, men den kommer nog bli grymt kul!



Sara

Vet inte när jag gick och la mig vid tio senast, men idag blir det så och det känns jätteskönt!

Genomdrag hela dagen imorn från kl 08.00-16.15. Väldigt tugnt var det i torsdags så mackor, vatten, cola och godis är nödvändigt imorn!

Nu blir det kudden för hela slanten, nattinatti



ps. tror jag vill bli mörk igen...


Sara

Kors i taket! Jag var fakriskt i skolan redan klockan tio över åtta idag! Jag och Niklas skulle öva vår sång innan sånglekitionen, det var ganska behövligt eftersom det inte blev ngt igår. Så med våran fina morgonstämma sjöng vi enda till att tallektionen började kl 9.00. Efter rasten var det vår tur att visa vad vi hade övat på så fint, men självklart gick det inte lika bra då haha! Men skam den som ger sig... Jag ska fanimej sätta den där jävla tonen, även om jag kanske inte sjunger så på uppspelet, men den ska fan sitta iaf! Sen sjöng jag min solosång och det gick mycket bättre :) Är ganska taggad nu, bara två lektionstilfällen kvar nu sen den 6e är det uppspel.

 


bra låt.


Sara

Japp, vaknar såklart vid halv åtta idag när jag är ledig... Men det gör inget, måste ju kunna sova ikväll och så har jag hela dagen på mig att fixa grejer!

Att göra lista:

Äta frukost
Rensa garderoben
Rensa i badrummet
Kolla på Våra bästa år
Plugga manus
Kanske äta lunch med Sofie och Johanna på stan
Repa sång med Niklas
Packa ihop skolsaker
Äta middag


Dags att sätta igång med första punkten! PUSS

Sara - ännu en gång...

... Tack för en grymt bra kväll igår! Kollade på klockan precis innan jag gick och la mig och då stod den på 06.00, då vet man att Sofies födelsedag vart rätt så lyckad! :)
Så många minnen från fester hos Sofie, och det bästa är att alla är bra, det blir alltid kul!





Vaknade vid halv tolv. Min första rörelse var att luta mig för att rota i skåpet brevid sängen för att få fram en ipren... Efter det så har dagen rullat på ganska bra! Vid fem plockade pappa upp mig och så åkte vi hem till Karin för att fira pappsens födelsedag, mycket trevligt och så himla god mat :) Så under denna helg har jag blivit bortskämd med så himlans god hemlagad mat både lördag söndag! Underbart!

Nu är det dags för lite Glee och sen sussa! PUSS på er mina finaste!

 


Sara

Och nu är helgen här, den här veckan har bara flygit förbi!

Idag har varit en väldigt bra dag! Folkdans på dansen idag, var mycket roligare än vad det kanske låter hah! Grymt kul vare iaf :) Sen gjorde vi ett genomdrag på hela barnpjäsen idag för första gången och det är premiär om två veckor. Det finns ju grejer kvar att fixa om man säger så... Sen vart det middag och filmmys med mammsen, väldigt mysigt! Blev lite rastlös efter så då drog jag hem till Mickaela där Daniel, Nicole och Lina befann sig. Vart en ganska kort visit, plockade upp Stella och Ebba på vägen hem och skjutsade dom hem. Och nu är jag hemma igen!

Imorn blir det jobb 10-16, sen plockar Lina mig hos mamma kl 18 och så bär det av hem till Sofie :) Ska bli så himla kul att ses allihopa, länge sen nu... Synd bara att Johanna inte kan komma, men nästa helg är det påt igen bah! Då blir det "avskeds"middag för Amanda. Helt sjukt kul, vilket jävla erbjudande alltså!!! Galet.



Nu är det dags för sängen. Känns bra, kan somna med ett leende på läpparna. PUSS och GODNATT

Klockan är över tolv så jag får väl säga: Grattis Sofie på 23 års dagen!!!

 


Sara


Idag lyssnar jag på one last time - project elephant.
Minns så väl när Simon satt och plinkade på den här om och om igen hah! Och nu är den klar :)


Länge sen.

Oj vad länge sen det var som man var här då..

Måste ju iaf berätta hur bra det gick på dansredovisningen i fredags! Den gick jättebra :) Visst vart det några snesteg, men jag skyller på syrebristen i lokalen ;) Lyften gick precis som dom skulle och det var typ huvudsaken plus att pirruetterna gick galant :) Nu känns det jättetråkigt att det är över... Men blev väligt peppad på att fortsätta att dansa när min lärare sa att: du måste fortsätta med dansen! Då blev jag mycket glad!

Annars rullar det på som vanligt. På lördag fyller Sofie hela 23 år och då ska det firas, längtar! Är redan taggad och tror att jag har bestämt kläder haha!

Nej, nu skajag kolla Glee och somna.. Tänkte faktiskt gå på uppvärmningen imorn?!

Juste! Jag Ingrid och Amanda sjöng ju för pensionärerna i torsdags och det blev succé! :) Cecilia Lind där jag och Ingrid sjöng och Amanda kompade på piano sen blev det a capella med alla tre Rolling in the deep - Glee versionen.



Sov gott allesammans! PUSS


RSS 2.0