Sjukt nöjd.

Öppnade precis brevet med mina anställningspapper som jag ska skriva på och lämna in på Dea, skulle dubbelchecka lönen så att jag inte får mindre än vad jag har haft innan... Det var defenetivt inte mindre! Visste inte att man fick löneförhöjning om man blivit bortvarslad haha! Snart blir det jobb, 11.55-20.10, kändes helt plötsligt inte lika jobbigt längre :)

Sara

Fick sluta tidigare idag, inte direkt människa (säger bara gårdagens smink)...
Tog en promenix till stallet och snackade lite med Stella och sen blev det hem och vart på lite bättre humör.
För när jag kommer in i mitt rum ser jag min fantastiska tavla:
 
LIVE THE
LIFE YOU
 
LOVE
 
THE LIFE
YOU LIVE 
 

Sara

killmeslowly.
 
 

Skön jävla rockmusik i högtalarna.

Ikväll var jag Nicole och Stella och såg Rock of Ages, inte alls som jag trodde, men höga betyg får den! Vissa rysnings-scener och andra "vad fan är det här"-scener haha, rekomenderar.
 
Har precis rensat ut garderoben, så himla skönt! Klädhögen på golvet tar jag tag i i morgon när jag är ledig. I morgon kväll är det sista kvällen med Brian.. "Hellre känna något än inget" haha det fick man ju äta upp, det va kul så länge det vara och kännas kommer det absolut göra efter att han åkt. Hur som önskar jag honom all lycka till hans turné i sommar och att det går bra för honom i höst med vad som komma skall! Men vi får se, vi kanske ses igen om det blir USA till hösten... Kanske inte bara garderoben som behövs rensas, ett stycke Sara skulle också behöva redas ut haha!
 
 

Sara

Mr B har precis gått, mysig morgon. Snack, kramar och gitarr, kan det bli bättre?


Mötte upp dom igår på O'learys och kollade andra halvan av matchen. Alltså det gänget.. Dom är så sköna och goa! Vill nog egentligen inte att detta ska försvinna... Jag och Marcus kommer nog hålla kontakten iaf, vi bestämde att vi ska ta en roadtrip till Piteå i slutet av juli om jag har några lediga dagar, han träffade nämligen en piteflicka förra gången vi va på ollan, så sött :)

Han åker om en vecka..


Sascha

En veckas jobb avklarat! Har gått riktigt bra :) Lördagen var tung, men annars har dagarna flytit på rätt bra! Imorn är jag ledig och då blir det staden med Ingrid och sen blir det middag med pappsen, länge sen jag träffade honom.. Tror att jag ska bo där lite i sommar, får ta cykeln till jobbet eftersom jag tänkte spara pengar på att inte köpa busskort! Magfettet ska ju ändå bort så det blir nog lika bra ;) Blablabla... Nu blir det duschen! Kram på er


Cykeloutfitten!


Sara

Tröött...
Jobb kl 12-20 sen blir det antagligen in till staden, gården, för att kolla matchen ikväll :)
Synd bara om det är proppat när jag kommer...

Nej upp o hoppa!


Fastnat lite för den här låten, sjukt bra röst!


Långpromenad

Precis hemkommen från en långpromenad med min finaste kusin Elin! Så himla skönt, har nog inte varit ute och gått på säkert två månader, det har varit så fullt upp i skolan. Sen är det alltid lika mysigt med våra promenader, massa skitsnack om allt och inget och sen djupare samtal, åh vad jag tycker om henne ♥

Jag och Elin i mormors gamla klänningar 2005

Nu blir det duschen och sen någon film för att varva ner, börjar ju jobba i morgon. Tillbaka på Dea, men det är bara under sommaren, sen får vi se vart hösten bär!

Godnatt alla fina, PUSS


Diplomerad Calle Flygareelev!



Fy fan vad snabbt två år har gått...
skratt, tårar, glädje, sorg, kritik, komplimanger, kärlek, fiender, vänskap, familj 




Kommer sakna Calle Flygare-tiden något så enormt och jag kommer bara att se tillbaka till den med ett leende på läpparna! Det har varit min fristad, nu är det dags att hitta en ny.
Det kommer absolut bli en utmaning, men nu är det bara att kämpa, jag är ju klar!


RSS 2.0