SOFIE: Smögen

är verkligen underbart! Vi var där igår och man kan ju inte bli annat än kär(tur att man har nånting o kära ner sig i). Man går där längs smögenbryggan och kan inte se sig mätt, inte på nånting, speciellt inte på alla drömbåtar.. jag ska verkligen äga en sån nån gång i mitt liv! Sen är det ju så många charmiga affärer, matställen och glada(fulla) människor! Jag har fått lite idéer för sommaren 2010 vill jag lova, jag hoppas ni alla kommer vara på! Det lär bli superskoj!


Idag har det varit en riktig sommardag här så det blev en heldag med sol o bad på klipporna! Dessutom så fläktade det ganska bra vilket var mycket skönt när man låg där o sola, men som är mindre skönt nu.. man känner ju knappt att solen tar när det fläktare så, så just nu matchar mitt ansikte riktigt bra till mitt korallröda linne! 
Åh förresten det där fick mig att tänka på kräfta, så när är det dags för kräftskiva? Det måste vi planera ihop snart så att alla kan samma dag, wiii va roligt!   

Hoppas ni alla har det bra överallt! Saknar er o längtar satan tills hela gänget är samlat igen! Älskar er , ni är bäst<3


Vad önskas?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0