Johanna: Veckan som varit

Hallå kära vänner! Känner at jag inte har dragit mitt strå till stacken vad det gäller bloggandet den här veckan, så nu försöker jag gottgöra det med en kort veckoöversikt (kom inte på ngt bättre ord). Jiiihoou!

Måndag: Åt världens äckligaste risotto på Åhléns takterrass, (dock i världens trevligaste sällskap så det vägde upp!) följt av sol och glass i Rålis tillsammans med Sara, Lina och Sofie. Mötte sedan upp Fia för att träna X-fit - sjukt kul! Hem, äta, duscha, fixa, för att sedan ansluta till ett litet sällskap på Debaser Slussen. Drack trevligt med vin och fick kommentaren "Har inte jag haft på mig din klänning?" - sprang alltså på Ringo och Max från midsommar förrförra året, som verkade jobba där.

Tisdag: Sista handledningstillfället med uppsatsen, i skolan. Gick fint! Åt min absoluta favvosallad, efter den med chevré i Vällingby! Bråkade med innehållsförteckningen till arbetet i typ huundra år. Åkte hem, mötte upp Fia, tränade Core, promenerade tillbaka. Var grinig över ett kg morötter.

Onsdag: Satt med Linda i Solna och skrev ihop en sammanfattning av arbetet på svenska och engelska. Flöt på fint. Åt makaroner och quornfärssås ute i solen. Följde med Linda till Bilia. Åkte hem och tittade säkert på ngt högst intelligent och vettigt tv-program :D Typ Celeb. Rehab eller vad det heter.

Torsdag: Småpill med uppsatsen hos Linda i Hägersten. Mer skitsnack och kaffe än produktiv tid, men vi låg i så god fas (hör och häpna!) att det inte gjorde någonting. Fint! Var hemma och vände, svor över tvärbanan på vägen till stallet. Red ut på en pålle som bra mkt hellre vill studsa, skutta och springa, än å hålla sig på mattan och på plats i ledet. Mysig tjej förövrigt! Saknar dock ponnyn ♥

Fredag: Sistasiista småpillet med uppsatsen, hemma hos Linda igen. Fixade och trixade lite på förmiddagen. Åt sushi till lunch och tog med en filt till parken för att sola. Skönt! Pratade om hur förbaskat stolta vi faktiskt är över vad vi har producerat/presterat! Åkte hem, myste lite med prinsen, åt lax med bulgur - mums! Tänkte stanna hemma MEN... sen hörde Fia av sig och vips! så var man på väg till Sumpan, för att illa kvickt vända och efter mkt om och men åka till Hofen, som det så fint kallas. Drack vin. Lite mer vin. Vin. Och vin (dock inte lika mkt som Fia ;)). Avslutade kvällen på Kungsholmen med skitsnack och lite mer vin. Mysigt. Tog en taxi hem, somnade som et litet barn.

Lördag: Mys med prinsen på dan och sedan - Pickniiiick! VISST?? :D :D :D

Söndag: Middag hos pappa & Annika.

Japp! Så har min vecka sett ut hittills. Ser fram emot dagen som än tänkt att bjuda på lite ytterligare trevligheter! :D Ring när ni vaknar och sådär!

P.S. Sofie & Lina! Hoppas ni har det heelt fab i London! ♥ D.S.

Vad önskas?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0