Lina.

De är tisdag. De är dan efter löning. Fick bajs lön. Så blir en lugn månad. Vin på hemma plan alltså!

Skulle göra så mycket nytta på min lediga dag idag. Men eftersom jag åkte till jocke vid 10 tiden igår för att han också va ledig idag blev de ju att man sov hela morgonen. Då jag igentligen hade tänkt att träna och städa min gaderob. Städa gaderoben har jag gjort. Och varit hos lärkaren. Läkaren konstaterade att jag har böjvekseksem för vuxna som heter nått häftigt jag inte minns. I ansiktet va de bara mest synd att jag hade tyckte han. Och fingret är skickat vidare. HAHA. Fått en remis till en hudläkare specialist på eksem vid mitt arbete tydligen. Fick en fin salva till fejjan iaf. Drog till apoteket för att hämta den fina salvan. Tog ut nya p-piller när jag ändå va där. Ja när hon packat ihop påsen säger hon
- " Då får du betala 590 kr i kassan". 500 jävla 90 spänn! Då kostar alltså min salva 400 kr som endast var en start tub. Jag blev bitter åkte raka vägen hem. Käkade lunch och la mig på spikmattan och somnade.

Jo juste när jag smörjde på den här salvan för 400 kr så har jag blivit dubbelt så mycket rödare. Den skulle svida sa han. De har den inte gjort. Endast dragit igång blodcirkulationen så jag ser sjuk ut, ännu sjukare! Jaja, hoppas de blir bra! ska iväg till kfem och jobba ett skönt pass 17-20.15. Istället för en extra tjej. Hoppas ni har de bra girls! PUSS!

Vad önskas?
Postat av: Sara

400 spänn?! då jävlar måste den vara bra! ;) Hoppas att du snart får reda på vad det är för fel på fingret! Ses på tors kl 13. :)

2010-01-26 @ 17:14:20
Postat av: sofie

ÅH JAAH vin på hemmaplan, det klinga bra! Nu längtar jag till helgen, o imorn ere vvp! :D



Men du vad heter salvan? Hoppas de får ett bra svar om fingret nu iallafall!

2010-01-26 @ 17:35:20
Postat av: Lina

dessvärre tänker jag vara skit borring i helgen, jobbar på bröllopsmässan i nacka från klockan 8 på morgonen både lördag och söndag, kör bil dit också! :(

2010-01-26 @ 18:52:52
Postat av: Sara

jag jobbar hela helgen jag med så jag kommer oxå vara tråkig..

2010-01-26 @ 21:55:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0