JOHANNA: Bara en sak

Är just hemkommen från ett galet dygn på ambulansen. Är trött, frusen, hungrig och har smink som sitter bra mkt längre ned än vad det ska, men just nu tänker jag inte fokusera på det. Har egentligen bara en sak som jag vill säga, innan jag stupar i säng... och det är att;

JAG KOMMER ATT SAKNA DIG, SKITBÄSTIS (skit för att du ska dra i tre månader, bäst för att du är fantastisk & underbar ändå :p)! Samtidigt önskar jag dig förstås all lycka och en jäkla medvind. Nya människor, nya upplevelser, ett nytt land och en ny kultur. Helt nya intryck, som säkert kommer att väcka blandade känslor. Som en liten reminder kan du väl bära detta med dig?

När du är glad, delar vi din glädje och skrattar med dig, även om det inte hörs. ALL THE TIME!

När du är ledsen
, gråt en skvätt men tänk sedan på glada stunder som tröstar t.ex. tanten som ville trycka i Busen 25kg knäckebröd den där gången då vi var ute och gick, eller att du åtminstonde inte har en auora som är fucked-up.

När du är arg
, var arg av rätt anledning och inte i onödan. Tänk på att alla andra är bajs, och att du är bäst!

När du är impulsivt förälskad
; think twice......

När du är osäker
; ta två djupa andetag och påminn dig själv om att du är tuff & modig och att du fixar det här galant. Den enda som tvivlar på dig, är du själv. Vi andra vet.

När du tror dig ha 711 nya sjukdomar
; har du fel. Punkt slut.

När du verkligen vill berätta något; Ring, när som, var som. Blir bara glad!!!!

När du längtar hem; tänk på den gråa vardagen, kyla, snöblask, stress och att behöva betala 690 spänn för ett jävla busskort när SL-trafiken ändå aldrig fungerar = du hinner blir kissnödig, upprörd och genomfrusen inom loppet av 2 minuter.

När du INTE längtar hem
; Dude, what's wrong with you...? TÄNK PÅ OSS SOM LÄNGTAR EFTER DIG, va fan!

När du känner dig ensam; är du inte det på riktigt. Du är med oss i hjärtat, i tankarna, och säkerligen som Molgan - vår hemliga kompis, efter några glas för mycket..

JAG ÄLSKAR DIG OCH LÄNGTAR REDAN TILLS DU KOMMER HEM IGEN!
HA DET NU FANTASTISKT OCH UNDERBART, BÄSTASTE IDELOO <3
(och sms:a när du kommer fram! och innan och efter och minst 2ggr i veckan!)


Vad önskas?
Postat av: Sara

och johanna tar hem det bästa inlägget till ida!! håller med fullständigt i allt som står i detta inlägg :D bra johanna ;)

2010-01-09 @ 17:51:43
Postat av: IDA

>3 aaalskar deeeej

2010-01-17 @ 08:57:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0